Találatok a következő kifejezésre: Az gáz, 4 hónap (2 db)

Az gáz, ha 4 hónap után abbahagytam a tabit szedni, és utánna rá 2 hónapra elkezdem?

Mennyi szünetet érdemes várni az újrakezdéshez?

Legjobb válasz: Hát jobb, ha nem hagyod abba, még akkor sem, ha nem akarsz kapcsolatot, mert sosem lehet tudni, hogy mit hoz a sors. Így csak összezavarod a szervezetedet, a hormonjaidat. Ha már egyszer lekezdted szedni, akkor ne tarts szüneteket.

Hát jobb, ha nem hagyod abba, még akkor sem, ha nem akarsz kapcsolatot, mert sosem lehet tudni, hogy mit hoz a sors. Így csak összezavarod a szervezetedet, a hormonjaidat. Ha már egyszer lekezdted szedni, akkor ne tarts szüneteket.
A kérdező hozzászólása: Balesetem volt és azért nem tudtam folytatni, pedig akartam.
elvileg a gyógyszert akkor hagyod abba amikor te akarod. mármint hogy a teljes levélbeszedése és a gyógyszerszünet után. de az tényleg nem jó ha 2hónapig szeded aztán 1h nem és igy tovább.de azért mert 1x elõfordul nem leszel hormon zavaros. ha elõtte rendszeresen meg volt akkor most is így lessz, csak figyelj hogy idõben vedd be a gyógyszert.menstruáció elsõ napja vagy ahogy rá van irva.
Szia! En is eppen igy jartam, abbahagytam es most ujra szedem. Nekem van egy kis barna folyasom tole, de remelem, el fog mulni hamarosan. Most szedem az elso levelet, szoval meg nem tudom, mi fog tortenni. Ha gondolod, megirom majd :)
A kérdező hozzászólása: Igen, megköszönném, ha megírnád, h a továbbiakban mi történ:) Köszönöm elõre is.
Szia! az utolso valaszdo vagyok. Oke, megirom neked, 31~en veszem be az utolso szemet ebbol a levelbol.
Szia! En irtam neked, h majd megirom, mi tortenik most, hogy megint elkezdtem szedni a tabit. Nem felejtettem am el ;-) Tegnap kezdtem a 2. levelet. Most nincs barnas folyasom (legalabbis eddig). Kicsit fajdogal a hasam, de az lehet, h nem ettol van. Par het mulva irok megint, h mi tortenik, ha erdekel :)
Szia! Ismet en :) Azota mar elmult minden mellekhatas, a pecsetelo verzes is. Szoval nekem nem artott nagyon az 1 honpos szunet. Remelem, Te is jol leszel!

Az gáz, ha barátom 4 hónap múlva sem rakja ki, hogy kapcsolatban van? Bõvebben lent.

Igazából alapból nincs kint neki semmi még az sem, hogy egyedülálló-e de ez még is fura szerintem. Egyébként a családja és az összes haverja tudja, hogy én vagyok a barátnõje, de akkor is idegesít, hogy a sok csaj akik likeolgatják a képét, lehet nem tudják, hogy van barátnõje, mindig attól félek, hogy rányomulnak. Igazából nekem sincs kint semmi, de azért mert eddig hülyeségnek tartottam bármit is kirakni. De most már zavar. Szerintetek gáz, olyan mintha "titkolna"?

Legjobb válasz: Szerintem nem...mi fél évig ismerõsök sem voltunk...(iwiw) Aztán jött fb..nagyon sokáig nem is regisztráltunk, amikor igen, akkor sem raktuk ki a kapcsolatot, pedig már együtt éltünk... Aztán amikor igen, akkor is csak az ismerõsök láthatták... Semmi jelentõsége...nem az a valõ élet

Szerintem nem...mi fél évig ismerõsök sem voltunk...(iwiw) Aztán jött fb..nagyon sokáig nem is regisztráltunk, amikor igen, akkor sem raktuk ki a kapcsolatot, pedig már együtt éltünk... Aztán amikor igen, akkor is csak az ismerõsök láthatták... Semmi jelentõsége...nem az a valõ élet
Facebookról bezsél, ahol van egy olyan opció ahol kiválaszthatod a családi állapotod. Ez manapság nagyon menõ a púderbõrösök között.....egyik hónapban ezzel vannak kapcsolatban, másikban amazzal....így megy ez. nos, kedves kérdezõ, tedd ki te, hogy kapcsolatban vagytok és az nála is megjelenik, vagy kérdezd meg õt magát, õ tudja a választ, nem mi!
Juj, Facebookgondok... nõj már fel, te lány.
Én sem raktam ki, úgy gondolom senkinek semmi köze hozzá, aki meg ismer az úgy is tudja együtt vagyunk, vagy nem.
Úgy látom neked nem is a kapcsolatod fontos, hanem az, hogy más lássa, hogy van barátod.
Épeszû ember nem rakja ki a kapcsolatait sehova. Idegeneknek mi köze van hozzá?
Manapság 11 éves gyerekek is kirakják, hogy "kapcsolatban" :) Ez komoly, az egyi ismerõsöm fia tette ki... Amúgy, lehet, hogy nála nincs ennek jelentõsége. De én úgy gondolom, büszke lennék arra, hogy van valakim, és azt akarnám, lássa mindenki... Hogy õszinte legyek, engem is bántana.Kérdezd meg tõle, vagy tedd ki te, hogy kapcsolatban.
Valóban jelentéktelen dolog ha átlogikázzuk, de tényleg bosszantó, az pedig egyenesen gáz ha erre pl rákérdezel. Az is lehet hogy õ vár rád hogy kirakd, de én mondjuk azt tartom normálisan ha a fiú teszi meg ezt a lépést is. Különben felnõtt házasságban élõknél is látom hogy használták ezt az opciót, és ha nekik nem lenne ott, az lenne a furcsa a rokonaiknak, barátaiknak, és én is azt gondolnám a párom szüleirõl (rendszeresen facebookoznak) hogy szégyenlik egymást. Úgy gondolom hogy 4 hónap után már nem fogja ez foglalkoztatni. Csináld meg te, majd kérdezd meg hogy nem e probléma hogy kiraktad :)
Istenem, annyira szánalmas ez az elfészbúkosodott, csak a látszatra adó világ. Most komolyan, ha valaki nem ott éli az életét, akkor õ már egy senki???! Könyörgök, a kapcsolatotok csak rátok tartozik, nem a "fészbúkos" barátaidra (akirõl a felét általában azt se tudod, hogy ki)!!! Én személy szerint utálom, alig használom, és természetesen szinte már egy senki vagyok mert nem nyáladzok naponta hatszáznyolcvanhárom p*csás, pózolgatós, kacsaszájas, "rakjunkkimindent" képpel...naagyon megbántam, hogy regisztráltam, de komolyan. Ettõl a "lájk" szótól meg egyszerûen kiráz a hideg!! Akkor mi van ha "lájkolták"???! Lehet, hogy csak odanõtt az egérhez a kezük :D Ezek után nyugodtan el lehet ítélni, és lehordani, hogy maradi vagyok, nem érdekel...és még csak nem is egy 70 éves mûszaki analfabéta vagyok, hanem egy 18 éves lány, aki szinte ebbe a világba nõtt fel, de akkor is utálom, ezvan. Szóval ne aggódj, nincs semmi, nem ettõl fog összedõlni a világ :D
Nekünk sincs kinn, pedig már több mint két éve együtt vagyunk. Ha valaki félre akar lépni, azt nem a facebook kapcsolatban beállítás fogja megállítani...
Nem, nem gáz. Igazából az, hogy valaki kirakja-e, szerintem semmit nem jelent. Van, aki szereti a világgal tudatni, hogy boldog, és van valakije, más meg úgy gondolja, hogy senkinek semmi köze a magánéletéhez. Egyik hozzáállást sem fogom sem egekig magasztalni, sem elítélni. A te gondolkodásod viszont meglehetõsen gáz. "Igazából alapból nincs kint neki semmi még az sem, hogy egyedülálló-e" de te mégis elképesztõen furcsának találod. Miért is? Az, hogy nem ír ki semmit, pont azt jelenti, hogy nem szereti a magánügyeit interneten kiteregetni. "a családja és az összes haverja tudja, hogy én vagyok a barátnõje" ... "Igazából nekem sincs kint semmi" ... de azért zavar, meg szerinted ez olyan, mint ha titkolna? Olvasd vissza kérlek újra a kérdésedet, és nézd már meg, hogy hányszor keveredtél saját magaddal ellentmondásba! Mindenki tudja, hogy te vagy a barátnõje, de csak mert egy nyamvadt közösségi oldalon nem teregeti ki, már szerinted titkol? Akkor titkolna, ha még a haverjai se tudnák, hogy létezel. "mindig attól félek, hogy rányomulnak" Ez meg a bizalom magasiskolája. Arról nem is beszélve, hogy a hûség nem azon fog múlni, hogy Facebookon kirakja-e, hogy kapcsolatban. Mi se raktuk ki barátnõmmel, hogy kapcsolatban, mégis tudjuk, hogy szeretjük egymást, és nem vagyunk hûtlenek. Ha meg valaki nyomul? Nyomuljon... elcsábítani csak azt lehet, aki hagyja magát. (Ami meg szintén nem azon múlik, hogy Facebookon mi van kiírva.) Gyerekes vagy, éretlen és bizalmatlan. Ez a gond.
Ez a kérdés is a felszínesség mintapéldája: tök mindegy mi van belül, a lényeg, hogy kívül minden stimmeljen.
Ezt az agyilag alultáplált egyedet!
Nálunk egy év után került ki, akkor már együtt éltünk. A barátaink kommentelgettek alá, hogy nem is sejtették.. :D Most komolyan, mit számít? Nem kell fb ahhoz, hogy valaki rányomuljon a barátodra. Bízz benne, hogy majd lekoptatja õket. Ha meg mindenki tud róla, akkor miért titkolna?!
18-as, aki "csámcsog" az eleve nem ismerõsöm. :) Szerintem egyébként nem sokakat érdekel, hogy ki kivel jár. Maximum a közös ismerõsöket, barátokat. Megnézik, jó oké és ennyi. Esetleg gratulálnak helyes lány jól választottál. Utána el is van felejtve a legtöbb embernél. Aki meg nem ismerõsöm és véletlenül az oldalamra téved az általában nem látja mert nem publikus de mégha látná is képzelem mennyire érdekli.. Ennek az egésznek tényleg nem az kellene legyen a célja és értelme, hogy most akkor 1098 embernek prezentáljuk, hogy nem vagyunk lúzerek mert sikerült egy épkézláb kapcsolatot összehoznunk. Aki kirakja az valószínüleg büszke a párjára és szeretné összetartozásukat kifejezni. Ez kicsit olyan mint az élettársi viszony vagy a házasság. Van akinek fontos a papir és van akinek nem. Nekem jobb dolgom is minthogy azzel foglalkozzak ki kivel merre hogyan..és szerintem ezzel a nagy többség így van.. Gratulálok nekik és kész! Ennél többet nem foglalkoztat a dolog. Még ha csámcsogna is rajta valaki engem abszolút nem érdekel! Egyrészt úgysem fogom megtudni másrészt idegenek véleményére nem adok. Mindenki azt gondol meg azt mond amit akar. Volt olyan, hogy önbizalomhiány miatt én sem engedtem, hogy kirakja a nevemet. Tényleg nem tartozik mindenkire, hogy kivel jár. De ahhoz, hogy a "kapcsolatban" kint legyen minden esetben ragaszkodom. Olyan is volt amikor nem éreztem elég stabilnak a kapcsolatot ahhoz, hogy megosszam az ismerõsökkel. Mert ha ne adj isten szétmegyünk egy hét után az azért kicsit ciki aki igy váltogatja..
Szerintem az nem gáz, ha valakinél kinn van, hogy kapcsolatban.Én azt nem értettem soha, hogy minek kell részletezni egy közösségi oldalon, hogy kivel van kapcsolatban.Akik ismerik úgy is tudják, akikkel tudatni szeretnék, tudatják az életben.Ennél már csak az gázabb, hogy bonyolult kapcsolatban van.:D Ezt aki kitalálta...:) Szóval kedves kérdezõ, itt nem azon múlna, hogy megcsalna a barátod, hogy kinn van-e neki, hogy kapcsolatban vagy sem.De ha neked egy közösségi oldalról ez jut eszedbe, akkor igen csak kevés önbizalmad lehet. A gond akkor lenn, ahogyan írta is valaki, ha a barátai és a családja sem tudna rólad.Nem ismerjük a barátodat, hogy milyen típus és mennyire függõ.Az is sokat elárulna.
én nem raktam ki..ne nézegessék õt ..nála meg engem..meg beszéljenek ki vagy akármi ilyen rossz gondolat :D max azt tegye ki , hogy kapcsolatban, hogy tudják foglalt az még szerintem belefér.mondjuk 4 hónap után már azért furcsálnám..nem lehet , hogy valaki mással is kavargat rajtad kívül ?:S
aki félre akar lépni félre fog lépni. kitehet bármit.
Utolsó: Mikor valakivel együtt vagy, aki nem hajlandó kitenni, de közben naponta szaporodnak az ellenkezõ nemû ismerõsei, meg tényleg egész nap fent van, ott hadd ne a másik fél legyen már az idióta. Itt nem arról van szó, hogy nagy dobra verni a dolgokat, hanem arról, hogyha titkolja, annak oka van. És erre már rába$ztunk páran... 11es voltam, amúgy köszi a lepontozást mindenkinek, ami jóval gyerekesebb, mint a neten megadni a családi állapotot... Dehát ez van...
az idióták teszik ki. azok akarják, hogy a magánéletükön csámcsogjon 200-300 ember. az ismerõsei TUDJÁK a helyzetet.
Nekem amióta van fészbukom, azóta nincs kirakva a családi állapotom.Most így fél év után eszembe jutott, hogy lehet ki kellene rakni, hogy kapcsolatban.Aztán elfelejtettem akkor és azóta sincs kint :D Szóval ez olyan jelentéktelen dolog, hogy nem érdemes ezen gondolkodni.Az ismerõseitek úgyis tudják, hogy együtt vagytok.Az meg, hogy lájkolták a képét lányok, miért gond?Tiédet nem szokták fiúk? Meg hagyjuk már ezt a facebook ismerkedést. Én megbököm, õ lájkolja a képeim, aztán írok neki és 3 nappal késõbb már kirakjuk, hogy kapcsolatban vagyunk...Értelmetlen hülyeség.
Én a te helyedben az FB-t arra használnám, amire való :) Kapcsolat tartásra régi ismerõsökkel. Többre igazából nem alkalmas, és ebbõl kiindulni minimum gáz :)
Hát most le leszek szólva, meg tarthat mindenki gyerekesnek 25 éves létemre, de én megértem a kérdezõt. Az egyik exemnél mikor rákérdeztem, kb közölte, hogy felejtsem el, õ nem ott éli a magánéletét, és senkinek semmi köze hozzá. Én ezt elfogadtam. Aztán szakítottunk, eltelt 2 hét, 1x csak látom, hogy "f... kapcsolatban vele: y". Rámentem a csaj adatlapjára, ahol kapcsolat kezdõdátumának olyan volt megadva, amikor az a [email protected]$z még velem volt... Innentõl kezdve, akármennyire hülyeség, én is nagyon érzékenyen kezelem ezt a témát. Az elõzõ exemnél is már akkor tudtam, hogy gondok vannak, mikor elkezdte elrejteni facen a közös dolgainkat... Nekem ez fontos, mert ha valakit szeretek, akkor azt felvállalom az egész világ elõtt is, és nem érdekel, ki mit gondol. Az összes többi csak KIFOGÁS!
Figy kérdezõ, én megértelek téged, nekem eddig 2 bnõm volt, de egyiket sem raktam ki a FB-re, mert pont nemérdekelt a FB. Ha viszont bármelyik megkért volna, kiraktam volna, mert nem lényegi kérdés. Tipp: Állj oda a barátod elé, és mondd el neki.
Én erre már ráfaragtam. Nem vettem komolyan, hogy õ nem akarja kitenni pedig oka volt.. titokban ismerkedett és le is lépett egy másik csajjal.. Szerintem ha valaki nagyon nem akarja akkor vagy szégyell vagy kavar a hátad mögött.
Nekünk sincs kint, hogy kapcsolatban vagyunk sõt nem is jelöltem meg, hogy kivel vagyok együtt. Közös képek vannak fent és ennyi. Ha téged zavar akkor mond el neki, beszéljétek meg. Lehet, hogy számára nem olyan fontos a facebook és ezért nem rakta ki.
évekig nem raktam ki. primitív emberek ragaszkodnak ehhez
Utolsó, ne általánosíts légy szíves! Attól, hogy neked nem fontos még másnak igen.. Én sem tartalak primitív embernek attól, hogy neked nem fontos ami nekem igen. Legyen szó akármirõl. Tehát a kérésem, ne itélkezzünk! 11-es véleményével értek amúgy egyet, szakasztott ugyanígy jártam én is! Ahol nagyon nem hajlandó kitenni valaki aki amúgy és egész nap fent lóg (tehát még arra se foghatjuk, hogy nem él face életet) az igenis gyanús és oka van!!
Ne keverjük már össze a "nem teszem ki mert nem fontos eszembe se jutott, keveset vagyok fent stb" és a "nem akarom kitenni mert hülye vagy, hagyjál békén, igy megy úgy stb...stb" fogalmait. Itt nem az a lényeg, hogy kint van vagy nincs kint hanem a hozzáállás, a SZÁNDÉK!!!! Ahol minden rendben van ott igenis rá lehet beszélni, hogy kitegye még akkor is ha neki nem, csak nekem fontos. Aki viszont a a kifejezett kérésem hatására sem hajlandó kitenni az könnyen lehet, hogy a sumákságát próbálja ezzel leplezni ahogy 11-esnél és nálam is volt.
"Most komolyan, ha valaki nem ott éli az életét, akkor õ már egy senki???!" NEM, ezt senki nem mondta. Csak tudod, ezzel a szöveggel a legkönnyebb passzolni ezt a témát, de legtöbb esetben más áll mögötte. Mert aki a nap 24 órájából 18-20-at fent van facebookon, meg lájkolgat minden sz*rt, meg kommentelget, annak a szájából ez elég ócska szöveg. Pláne, ha a következõ partnernél meg mégis a facebookon éli az életét, mert akkor nem okoz gondot kirakni, hogy kapcsolatban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!