Találatok a következő kifejezésre: Az fura, egy 16 (4 db)

Azt mondta egy srác, hogy szép a bőröm. Ez bók, vagy csak hülyült? Ez komolyan egy bók lehetett? Elég fura.16/L

Legjobb válasz: Ez véleményem szerint bók akart lenni de kicsit faramuci bók

Ez véleményem szerint bók akart lenni de kicsit faramuci bók
Ez bók. Persze, ha tiszta ragya vagy, akkor lehet, hogy hülyült.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok ragyás egyáltalán:D
Bók, vagy irónia. Helyzettõl függ.
szerintem is dicséretnek szánta!
pedomaci válasza: szerintem is ajó a böröd:D
ja, fura...
Mi abban a fura, ha tényleg szép a bõröd? Még ha pattanásos lennél, vagy valami ronda heg lenne az arcodon, akkor lehetne furának mondani!!
nem! ez teljesen normális!
Már miért lenne ez fura???!!! Szerintem nodmális teljesen.
Az lenne fura, ha nem érdeklõdne a szex iránt, vagy épp viszolyogna tõle.
Abszolút nem.
en is 16 vagyok. és kívánom, meg élvezem, meg minden :) ) megértelek :) de a csajok tobbsege igy erez :)
énis szeressem :( csak nemrég szakitott velem a barátom... s olyan rossz, mert mindig egyik együtlétünkrõl álmodozok éjjel...:((
Szerintem teljesen normális. Ha nem az, akkormeg egy fura, aberrált kreatúra vagyok... :D 16/L
ez normális, én is rettenetesen kívánom (F) csak nincs kivel :S
Teljesen normális, minden rendben. De ha szûz vagy még, õrízd egy ideig. Mindig fõ feladat a védekezés! Gondolj bele, mi lenne, ha terhes lennél! Mit csinálnál? Szóval légy mindig észnél.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!!! Már nagyon várom! :) :) Sok-sok boldogságot kívánok Neked is!!! :) :) :)
szia! Hát kedves anyuka, nagy valószínûséggel :) ) Nem éreztél olyant is pl, hogy a hasadban "bugyborékol" valami? Mert nekem az is jel volt már....:) 35 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Jajj, köszönöm, de jó lenne! Múlt héten éreztem azt mintha kopogtatnának belülrõl, vagy hogy ott lent "korog" a hasam, de a beleim mozgásának tudtam be, bár úgy még soha nem éreztem. Akkor ezek a fura bélmozgásokat is lehet hogy Õ csinálja?
Elsõ vagyok. Igen , szerintem az már õ, 99%!!:) ) Nekem is ezt csinálta. Apró "bélmozgásaim" voltak akkor is, ha elõtte nem ettem vagy ittam semmit , és nem is voltam éhes. Hát aztán rájöttem , hogy ez nem "bélmozgás" :) ) Na, aztán mostmár egyre erõsebb lesz, 1-2 hét és teljes különbséget tudsz majd tenni, hogy melyik a gyomrod és melyik a babád! Szép idõszak elé nézel !:) ))))
Szia, en a tegnap ereztem ilyent es 16+4 hetes terhes vagyok, gondolkoztam hogy fogalmazzam meg amit ereztem, mert nekem se olyan erzes volt mintha vibralna, pillango vagy bugyborek lenne, en is a jobb felemen ereztem a koldokomtol kb 4 ujjnyival tavolabb es picit lentebb. Olyan erzes volt, mintha valaki az ujjaval kinyomta volna a hasam egy rovid ideig ugy maradt es aztan mintha vegig simitott volna belurol es tobbszor erezetem egymas utan. Remelem a pocaklakonkat ereztuk es ezutan egyre gyakrabban fogjuk erezeni, boldog babavarast.


A lányom most lesz 16 hónapos és csak egy-két szót használ. Mikor kezd el igazán beszélgetni? A baj csak az, hogy mindent megért, de csak mutogat és hümmög. Ez a hümmögés meg elég fura.

Legjobb válasz: Nekem az jött be, hogy amikor húzta a kezem, hogy menjek, addig nem mentem, amíg nem modta, hogy gyere. (nyilván már tudta mondani valamennyire, vagy legalábbis a hangúly jó volt), így van ez a kéremmel is, akkor kapja meg, ha mondja, hogy "kéjem". Õ most 21 hós, de már nagyon sok mindent mod hónapok óta. Most a két szavas mondatoknál tartunk. "apa elment, kutya ugat, baba alszik, stb" Szerintem nálatok is hamar be fog indulni, bár ezt így elõre nem lehet megmondani.

Nekem az jött be, hogy amikor húzta a kezem, hogy menjek, addig nem mentem, amíg nem modta, hogy gyere. (nyilván már tudta mondani valamennyire, vagy legalábbis a hangúly jó volt), így van ez a kéremmel is, akkor kapja meg, ha mondja, hogy "kéjem". Õ most 21 hós, de már nagyon sok mindent mod hónapok óta. Most a két szavas mondatoknál tartunk. "apa elment, kutya ugat, baba alszik, stb" Szerintem nálatok is hamar be fog indulni, bár ezt így elõre nem lehet megmondani.
Az enyém is hümmögött meg mutogatott ennyi idõsen. Két és fél évesen kezdett rendesen beszélni, de akkor nagyon gyorsan belejött. Amikor még két évesen sem beszélt, kezdtem aggódni. Akkor logopédus azt javasolta, hogy sokat hintáztassam, ez fejleszti az idegrendszerét, a beszédközpontját. Nem tudom, hogy ez segített-e, de tényleg elkezdett utána nagyon hamar beszélni.
Az én fiam 26 hós és még csak szavakat mond!De mindent megért és megértet mindenkivel.Talán az elmúlt napokban egyre jobban és több szót mond utánunk és próbálgat új szavakat!Egyáltalán nincs elkésve a gyerkõcöd!Minden gyerek más ütemben fejlõdik, mindegyik másban "jobb"mint a társai.Az én fiam pl:már szobatiszta, már éjjelre is.Valakié még 4 évesen is bepisil -bekakil.
az én kislányom 18 hós és még õ se tud csak pár szót (anya, apa, nagyi, palcsi, reni, erik, kell, ad-ide) meg nagyon sokat motyog, halandzsázik, szóval mintha egy kis kínai baba volna olyan értelmetlenül beszél.szóval ne aggódj!én se teszem majd elkezd valamikor beszélni.én is sokat beszélek neki egész nap és meg is ért mindent(amit meg akar hallani, mert már most nagyon rafinált, van amit direkt nem ért).én inkább a bilizés miatt aggódom mert még nem akar a bilibe pisilni, kakilni.
szia, az enyém 19 hónapos, és ugyanígy vagyunk. Komolyan mondom neked hogy néha az az érzésem, hogy már simán tudná mondani, ha akarná, de sztem õ az a típus, aki akkor fog beszélni, amikor már szép kerek összetett mondatokat fog tudni mondani, addig meg gyûjti az infót. :) egy percet sem aggódom, mert szinte mindent megért, többek közt pl. viszonyszavakat is, ami még jóval késõbb követelmény csak, és ez csak egy példa volt. én is sokat dumálok hozzá , sztem nem ettõl függ, mikor kezdenek beszélni.
A kérdező hozzászólása: Egészen azóta beszélek, hozzá amióta hazajöttünk a kórházból, figyeli is erõsen mivel nagy duma gép vagyok.
Jól csinálod, mindig mondd neki, ami történik, aztán egyszer csak majd be nem áll a szája.
Nem szabad frusztrálni azzal, h úgy csinálsz mintha nem értenéd meg, mert így indul a beszéd, h elõször megtanulja magát a kölcsönös kommunikációt.Semmirõl nincs lekésve, majd ha egy év múlva is itt tart, akkor kezdj aggódni.Szinte minden gyerek így kezdi, h mutogat és ki mit csinál mellé, van aki ööööözik, van aki morog, van aki hümmög.Az égvilágon semmi baj nincs ezzel. Enyémek 2 évesen kezdtek szavakat mondani, de ma már gyõzzem hallgatni, hatalmas szókinccsel és nagyon szépen beszélnek.:)
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom mi lesz. Mert amikor hümmög akkor mindig rászólok és mondom neki a szituációtól függõen : gyere, kérem stb.
Szia! Az én fiam 15 hós. Max az anya, esetleg apa, a mama, a hinta (ezesetben becézni is szokta, akkor azt mondja: inka ainta =hinta palinta), esetleg a kössz. A fiam az a lassan de biztosan tipus, én egyelõre cseppet sem aggódom. Persze az jó, ha mondatod vele, hogy kérek, gyere... Erõltetni viszont szerintem se erõltesd. Egyébként természetes, hogy hümmög mellé. Ezzel sincs baj, ettõl nem debil a gyerek, csak így fejezi ki magát. Hamarosan menni fog neki szavakban is, addig is gyakoroljatok és légy picit türelemmel. Aztán pár év és azt kívánod, bárcsak befogná egy kicsit! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!