Találatok a következő kifejezésre: Az fura, egy (393 db)

Sony ericson k800i telefonommal ha fényképezni akarok mindíg ezt írja ki:"fut egy másik alkalmazás. Zárja be azt, és utána indítsa el a kamerát. " De az a poén h nem fut semmiféle alkalmazás. Tudom ezt szervizelés nélkül orvosolni?

Legjobb válasz: persz csak frissítened kell a szofverét és már kész is csak egy adtkábel és net kell hozzá letöltesz egy szoftver updatet és kiválasztod a készüléket én is jártam már így biztos jó lessz

persz csak frissítened kell a szofverét és már kész is csak egy adtkábel és net kell hozzá letöltesz egy szoftver updatet és kiválasztod a készüléket én is jártam már így biztos jó lessz
A kérdező hozzászólása: már 1 hete próbálta de nem vált be de most akkor megnézem még 1x azért köszönöm

Miért van az hogy egy két játék pl spore max grafon akad? Viszont ilyen assasin cread II vagy a devil may cry 4 max grafon tökéletesen fut.

Amd Athon 64 x2 4000+

Legjobb válasz: AC2 ennél meredekebb konfigokon se fut jól, szóval errõl ennyit. Egyébként a videokártyád nem játékra való, nagyon gyenge. Ez lehet a fõ ok.

AC2 ennél meredekebb konfigokon se fut jól, szóval errõl ennyit. Egyébként a videokártyád nem játékra való, nagyon gyenge. Ez lehet a fõ ok.
Proci kicsit gyenge, és a VGA sem egy erõmû...
A Spore-ban elég sokat kell számolnia a konfignak, az nálam is vicceskedett, mikor más játék pl a Grid vagy a Crysis tökéletesen futott...

Azoknak mi volt fura egy párkapcsolatban akik 20 éves koruk után találtak párt?

Nekem teljesen megszokott hogy mindig is barátnő nélkül voltam. Nem mondom hogy jó így, én is szeretnék barátnőt de nem tudom hogy hogyan osztanám be a szabadidőmet, beszélnék e vele minden nap, találkoznék e vele minden nap. Azt se tudom mik az alapvető dolgok egy párkapcsolatnál.

Legjobb válasz: Az volt a fura, hogy milyen simán ment minden, csodálkoztam, hogy ezt eddig miért nem csináltam :D

Az volt a fura, hogy milyen simán ment minden, csodálkoztam, hogy ezt eddig miért nem csináltam :D
Kérdezõ hány éves vagy? Én is megszoktam, hogy mindig fiúk nélkül éltem, még igazából fiú haverom sem volt régebben soha, végignéztem, ahogy az összes barátnõm sorba összejött valakivel, van olyan közülük, aki már házas, nálam meg semmi a világon, most már ez egyre kínosabb, hogy sosem volt még párkapcsolatom, de pont ezért nem érdekel. Semmi értelme ezen rágódni. 24/L
Már nem tudom, hogy mi volt fura. Inkább az ismerkedési dolgok, nem a párkapcsolat. Amikor ráébredtem, hogy hogyan gondolkoznak a nõk. Vagy, hogy miért nem jöttem rá erre eddig. Az is fura volt, hogy én is tudok jó lenni náluk. Hogy szeretnek.
Semmi sem. Ment minden, mint a karika csapás (21 voltam). 23/N
Nekem voltak barátnõim tinikoromtól fogva. Volt, akinek az elsõ voltam úgy, hogy õ 24 volt. Én szemszögembõl az volt furcsa, hogy még sok szituációt nehezen kezelt, mert még nem élt át. De türelmes voltam vele. Huszonévesen az egyetemista korszakomban még másképp álltam hozzá, akkor már nem a tinis tapasztalatszerzõ, hanem a szexuális kapcsolatok érdekeltek. De aztán jött egy 37 éves nõ az életemben, amikor 24 voltam, furcsa szituációk, amelyeket nem tudtam kezelni, de rengeteget tanultam tõle, amit most egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban hasznosíthatok. Nem ciki, ha valaki késõn érõ, az új, sokszor extrémnek tûnõ dolgok miatt lehetnek furcsa érzések, de türelemmel kezelhetõek. Minden kapcsolat vagy annak hiánya tanít valamit az adott életszakaszokban.


Gta 3 akad az x8on. Fut egy pár percig deaztán kilép . Miért?

Legjobb válasz: Az a csoda, hogy fut. :)

Az a csoda, hogy fut. :)
Talán mert gyenge hozzá a telefon??
Hát.. nem arra a telefonra tervezték. Csodálkozz inkább azon, hogy ment..
Samsung Galaxy Minin is megy csak szaggat de azért ott is csoda hogy egyáltalán megy. Extrain
Azért mert annyira gyenge a processzora..még a samsung galaxy s plus-on is néha akad!!! Levantes
nekem ebbig 5 Sony Ericsson-om volt. Mindegyiknél elõjött ez a hiba.
Ez nálam is elõfordult szintén K550nél. Én ráraktam a W610-es szoftot amiben nem volt Facewarp amit én utólag tettem rá. Na a Facewarp nem mûködött de utána a ha a használni akartam a kamerát nekem is ezt írta ki, de ha kikapcsoltam és visszakapcsoltam mûködött de valahányszor elindítottam a Facewarpot utána nem tudtam használni a kamerát, de a törlés segített. Szal szerintem neked is valami hasonló lesz, hogy valamelyik java alkalmazás bezavar.
A kérdező hozzászólása: Én kivettem a SIM kártyát, a memóriakártyát is, utána vissza, újraindít, és ugyanaz... Köszönöm a válaszokat! Akkor még próbálkozom vele a szerviz elõtt.
Esetleg még egy szoftverfrissítést megpróbálhatsz.

Nagyon "fura" az ha egy 12 éves csajjal szeretnék járni? (14/F)

Nem tudom elhívjam-e randira, mert igaz hogy csak 2 év korkülönbség, de ? is mást akarhat, meg én is, nem ?

Legjobb válasz: dehogy fura :) inkább mint hogy õ legyen az idõsebb :D de ha esetleg õ lenne az se lenne baj mert korkülönbség nem számít.. anyámék közt 12év van :) szerintem hívd el randizni :) sok sikert ;) 15/L

dehogy fura :) inkább mint hogy õ legyen az idõsebb :D de ha esetleg õ lenne az se lenne baj mert korkülönbség nem számít.. anyámék közt 12év van :) szerintem hívd el randizni :) sok sikert ;) 15/L
Nem furcsa.
dehogy, a mai csajok sokkal eretebbek.. :) hajra
hát sok 12éves értttebb mint pár idióta 18éves például :S a szülõtõl függ..am nem fura
nyugottan hivd...... nincs abba semmi rossz :D
Csak nyugodtan:) -ReapeR-23/F
szexuálisan.. és tudja mi az ÉLET?
12 évesen marha érett lehet már nem azért :S
A kérdező hozzászólása: ahh, köszönöm a válaszokat, egyébként tényleg sokkal érettebb, és értelmesebb, mint az átlag ^^
Nem fura!! Ha tetszik hajrá!! :D Sok szerencsét!

Hogy van az, hogy ha egy lány fiúsan öltözik, az vagány, akár lehet cuki is, de ha egy pasi nõnek öltözik az fura, gusztustalan, buz! S? !

miért lehet az egyiknek, ha a másiknak nem?

Legjobb válasz: Egyszerûen azért, mert a társadalmunk titkon degradálónak találja a nõiességet. Mondd azt egy hétéves fiúnak, hogy olyan, mint egy kislány és véri sértõdik. :)

Egyszerûen azért, mert a társadalmunk titkon degradálónak találja a nõiességet. Mondd azt egy hétéves fiúnak, hogy olyan, mint egy kislány és véri sértõdik. :)
A kérdező hozzászólása: Mert egy igazi nõ nõies, egy igazi férfi pedig férfias, mi? Na és mesélj, mitõl lesz valaki igazi? Az elvárt nemhezkötött öltözködéstõl? A bibliai (kis betûvel) nemi szerepektõl? Manapság nem nemiszervben mérik a dolgot? :D Heh, felfordul a gyomrom.
Nekem is ha a fickò csajokat szereted!!!vagy ėpp a csajos fickokat!!! Valo szinū te ilyen kategoriba tartozol nekem töled fordulna fel a gyomrom !!!!! es csak a vėlemenyemet irtamr ami neked nem tetszik!!!
A kérdező hozzászólása: Nem, tényleg nem tetszik! És tudod, miért? Mert rohadtul konzervatív, szûklátókörû és intoleráns vagy!
47% igazi agymosott
Én sosem láttam se nõies férfit, se férfias nõt. De vannak unisex holmik amiket hordanak fõleg külföldön, mert ugye nálunk elég nagy a intolerancia, a megvetés, ha valaki eltérõen öltözik vagy eltérõ valamiben. Szerintem az a lényeg, hogy bizonyos kereteket betartva mindenki egyénisége szerint járjon, ne a mások és a szokásokat kövesse, mondom keretek közt. Aki, akik pedig lenézik és megvetik ha valaki egyedi, hát gyerekes és szánalmas, talán egyszer felnõ agyilag is.
Na és ha egy nõ jár sok idegen férfi ágyába az már ku... de ha egy férfi jár sok idegen nõ ágyába az menõ.
Bo
Mindenki úgy öltözködik ahogy akar, ha valaki éppen a lochnessi szörnynek akar öltözni, azt is lehet, arra pedig szarni kell magasról, mit gondolnak emberek, akiknek semmi közük a te öltözködési stílusodhoz és személyes döntéseidhez (egészen addig, ameddig nem sértesz törvényt, de ennyire messzire azért ne menjünk). Egyébként én fiús lány vagyok, és ne aggódj, én is megkapom a magamét.
Társadalmi elvárások Voltak korok, amikor a férfiak is hordtak harisnyát, magassarkú cipõt, sminket. És volt, amikor a nõknek tilos volt nadrágot hordani. Vagy pl. lovaglásnál volt külön nõi nyereg, egy nõ nem ülhetett széttett lábakkal, csak oldalt.
Ajánlom Madonna: What it feels like a girl címû szám szövegét :) (Nem a remixet, az eredetit.)
Miėrt???egy igazi nö nem fog fėrfiasan öltözködni!!!de egy fėfri sem fog nöiesen!!!ez kiàbràndito!!!jah es jogosan hiszik aki igy oltozik hogy hoppà ez egy ratyi:) )))))
Szerintem egy lány, még ha fiúsan is öltözik, vagy vagányan az attól még lány marad. Mármint a lányok nem férfi ruhákat vesznek fel, hanem nõieket, csak nem a nõieseket, hanem inkább olyasmit amit mindkét nem hordhat. Ellenben ha egy férfi szoknyát vesz fel, az más. A különbség szerintem érezhetõ.
A kérdező hozzászólása: Nem. Egyesek konkrétan férfi ruhát szeretnek hordani, nem nõiesítettet. És különben is: KILT!
Igaza van a kėrdezönek!!!!aki nö kėnt fiusan öltozözik az nem cuki meg vagyàn hanem lessbi.!!! Fiu ha lanyosan oltozik viszont , rattyi :) hommi !!
#2 kettõs mérce. [link]
"Ellenben ha egy férfi szoknyát vesz fel, az más" Kivéve Skóciában, ugyebár. :)
A kérdező hozzászólása: kettõs mérce, jah... az elsõ válaszolónak igaza volt -.- te meg! te, a szexuális beállítottság nem feltétlenül függ össze az öltözködéssel! ostoba!
Pont tegnap láttam egy nõt, aki tényleg férfi ruhákat hordott. Se vagány, se cuki nem volt, elhiheted.
mert a férfiasság a divat :)
Én nõ vagyok, és van például kabátom a Zara férfiosztályáról. Atomnõies vagyok benne. Mondjuk az is igaz, hogy a Zara férfiosztályán nem éppen az übermacsókra lövik be a stílust...

Miért bűn az, ha egy fiú valami fura ösztönös dolognál fogva, amit nem tud szabályozni sem, nem képes vonzódni a kövér lányokhoz, főleg, hogy a lányoknál sokkal magasabb a mérce a külsőt tekintve?

Legjobb válasz: Ki mondta, hogy ez bûn? Ugyanilyen vagyok, mint te egyszerûen nem jönnek be a testesebb lányok. Nem azt mondom, hogy nem szólok hozzájuk, de mint nõ, nem fognak meg. Bár ebben benne van, hogy én is 177 cm és 62 kg vagyok, szóval nem egy vastag csontozatú srác:D Nyilván hülyén is érezném magam egy 65-70 kg-os lány mellett. Helyes nam vagyok, max átlagos, izmos meg végképp nem:D Mégis volt több nekem nagyon is tetszõ, vékony baránõm (pl 170 cm, 49 kg) A lényeg: bizonyos határon túl ne érdekeljen, hogy mások hogy néznek ki, és te hogyan nézel ki. Nyilván mossál hajat, borotválkozz és fürödj rendszeresen és tiszta ruhában járj. Ha nem vagy görcsös amiatt, ahogyan kinézel, hidd el másokat sem fog érdekelni. Ha meg elhajtanak, hát elhajtanak. Volt már részem elutasításban milliószor, de érdekes módon mivel normálisan közeledem, normális elutasítást kaptam. Megalázni pl még senki sem alázott meg. Annyi a titka, hogy érezd, van-e esély, vagy nincsen. Lehet tudni. Ha nincs akkor ne várd meg, amíg a lány számára is kínos lesz a dolog, hanem szépen köszönj el, így emelt fõvel távozhatsz:) Ezt nem mint a csajozás mestere mondom. Csak amit tapasztaltam - nekem bejött. Mondom, tényleg még amikor áltsuli 8-ban szerelmes levelet írtam egy akkor 10-es lánynak, még õ em röhögött ki, hanem egyszer félrehívott és megmondta, nem lesz ebbõl semmi:D Pedig ilyen suli szépe volt, és megtehette volna, hogy elmeséli minden barátnõjének és jönnek együtt röhögni rajtam:D

Ki mondta, hogy ez bûn? Ugyanilyen vagyok, mint te egyszerûen nem jönnek be a testesebb lányok. Nem azt mondom, hogy nem szólok hozzájuk, de mint nõ, nem fognak meg. Bár ebben benne van, hogy én is 177 cm és 62 kg vagyok, szóval nem egy vastag csontozatú srác:D Nyilván hülyén is érezném magam egy 65-70 kg-os lány mellett. Helyes nam vagyok, max átlagos, izmos meg végképp nem:D Mégis volt több nekem nagyon is tetszõ, vékony baránõm (pl 170 cm, 49 kg) A lényeg: bizonyos határon túl ne érdekeljen, hogy mások hogy néznek ki, és te hogyan nézel ki. Nyilván mossál hajat, borotválkozz és fürödj rendszeresen és tiszta ruhában járj. Ha nem vagy görcsös amiatt, ahogyan kinézel, hidd el másokat sem fog érdekelni. Ha meg elhajtanak, hát elhajtanak. Volt már részem elutasításban milliószor, de érdekes módon mivel normálisan közeledem, normális elutasítást kaptam. Megalázni pl még senki sem alázott meg. Annyi a titka, hogy érezd, van-e esély, vagy nincsen. Lehet tudni. Ha nincs akkor ne várd meg, amíg a lány számára is kínos lesz a dolog, hanem szépen köszönj el, így emelt fõvel távozhatsz:) Ezt nem mint a csajozás mestere mondom. Csak amit tapasztaltam - nekem bejött. Mondom, tényleg még amikor áltsuli 8-ban szerelmes levelet írtam egy akkor 10-es lánynak, még õ em röhögött ki, hanem egyszer félrehívott és megmondta, nem lesz ebbõl semmi:D Pedig ilyen suli szépe volt, és megtehette volna, hogy elmeséli minden barátnõjének és jönnek együtt röhögni rajtam:D
Oktatási Minisztériumi tag vagy? ott vannak ilyen kérdések érettségikor...
Én sem tudok vonzódni a vékony és/vagy alacsony férfiakhoz, nincs ezzel semmi baj. A baj ott kezdõdik, amikor bunkó paraszt módon beszél valaki a másikról, dagadt disznó, csontváz, lófejû, stb, mert az még nem jogosítja fel ilyen szintû vélemény nyilvánításra, hogy neki épp nem az esete.
Hát nem bûn ez, csak ha ronda vagy nem nagyon vagy olyan helyzetben hogy válogathass. Szóval csapj le az elsõre aki nem hány le.
Miért lenne bûn? Engem sem vonzanak a kövér nõk, egyszerûen nem keresem a társaságukat. Hol itt a probléma?
Nem bûn. Én sem vonzódom a kövér lányokhoz.
Ez pont olyan hogy én meg a csontvázra emlékeztetõ 30 kilós "kiflifejû" (elõrenyúló vékony áll) csajokat nem bírom. Fõleg nem ha "piszkosszõke" hajúak is mellé. De a máik típus amiket nem bírom az meg pont az ellentétje. Ronda rövidkés (még a nyaáig se érõ göndör - leginkább fekete vagy erõltetetten festett szõke - haj és 150 kiló.
Nem bûn, senki nem tehet arról, ki tetszik neki. Amúgy én nõként külsõleg azért nem raktam annyira magasra a mércét, a lényeg csak az volt, hogy ne legyen sovány és alacsony.
Senki nem mondta, hogy bûn.

Miért van az hogyha egy lány tesz fel olyan kérdést egy fiúnak, hogy mekkora a szerszáma akkor a fiú elmondja neki, hogy mekkora, de ha egy fiú fiútól kérdezi meg ugyanezt az már fura? !

Legjobb válasz: Tõlem még senki nem kérdezte... De egymás szerszáma után érdeklõdni általában valamilyen szándékot jelöl... Egy lánynak sem azért mondod el, mert az ismereteit szeretnéd bõvíteni statisztikai adatként, hanem "hátha pont ez kell neki". Bár tõlem még lány sem kérdezte meg soha, nem tudom, te kikkel ismerkedsz... Fiúk között meg legjobb barát már úgyis látta zuhanyzóban, öltözõben, valahol, egy idegen meg ne a farkam méretével foglalkozzon...

Tõlem még senki nem kérdezte... De egymás szerszáma után érdeklõdni általában valamilyen szándékot jelöl... Egy lánynak sem azért mondod el, mert az ismereteit szeretnéd bõvíteni statisztikai adatként, hanem "hátha pont ez kell neki". Bár tõlem még lány sem kérdezte meg soha, nem tudom, te kikkel ismerkedsz... Fiúk között meg legjobb barát már úgyis látta zuhanyzóban, öltözõben, valahol, egy idegen meg ne a farkam méretével foglalkozzon...
"Fiúk között meg legjobb barát már úgyis látta zuhanyzóban, öltözõben" Erektáltan?
Szerintem lányok nem nagyon kérdeznek ilyet, viszont a fiúk egymás közt megbeszélik hogy kinek mekkora, haveri társaságoknál ez normális.
Két oka van. Az egyik az, hogy én az ilyen témát lányokkal szoktam megbeszélni, elõttük jobban feloldódok. Ha egy fiú kérdezi, akkor az már olyan érzést ad, hogy az illetõnek homo hajlamai vannak. A másik ok, hogy még ha a fiú nem is homo, és válaszolnék rá, mindenképpen rosszul sülne ki a dolog. Mert ha az enyém a nagyobb, akkor az lenne a baj, és akkor õ elveszítené minden önbizalmát, hallgatnom kellene az õ sirámait, hogy "Jaj, az enyém olyan kicsi, és akkor mi lesz, ha eljutunk a barátnõmmel az ágyig?" kezdetû dumát. Ha meg az övé, akkor meg jön a "Hú, de király vagyok, mekkora f*szom van, ekkora tökkel minden nõvel az ágyba bújhatok, te pedig csak egy senki vagy mögöttem." duma, ezzel meg az én önbizalmamat rontaná. Ha meg nagyjából ugyanakkora, akkor meg valószíûleg azt a viccelõdést kellene hallanom, hogy "Lám, ebben egyformák vagyunk.", ami úgyszintén unszimpatikus. Konklúzió: ilyen kérdésbõl csak rosszul jöhet ki az ember, így hárítom a választ.
Én lányoknak se mondom be, lehet rosszul csinálom :)
Hát nem tudom te milyen társaságba jársz, én még nem találkoztam olyannal, hogy ez téma lett volna. Az ilyen kérdésnek semmi értelme.
Hát, ha tõlem ilyet nem barátnõ lány kérdezne, elsöpörném a témát. Hülye kérdés, másik nemiszervérõl kérdezgetni. Én meg megkérdezem, hogy a kisajkaid lógósak e, meg milyen színû. Beteges. Ha meg haver kérdezné, az onnantól nem lenne haver, mert rájönnék, félreismertem. Szal ilyen téma nincs. Csak itt anonimba, itt lehet mindent.

Hogy lehetne azt megoldani, megosszam az internetkapcsolatam egy laptop és egy sima gép gép között ha az egyik win 7es a másik pedig win xp alatt fut?

Nekem már egyszer sikerült csak másnap amikor megint csatlakoztam már nem m?ködött utána meg elbaztam a beállitásokat.Nekem amikor sikerült akkor úgy csináltam h a egyik gépen csatlakoztam a netre.A gépet csatlakoztattam a routerhez( t-home oruter szóval azt nem tudom megtenni h usb-n keresztül bedugom a mobilnetet a routerbe:s) dsl kábellel a másik gépet is csatlakoztattam a routerhez és ment is. Lécci segitsetek. el?re is kösz.

Legjobb válasz: Hú apukám ezt jól megkavartad! Az aztán hálózat:D Nos tehát. -Win7es gépbe mobilnet bedug -otthoni hálózatot állíts be azon, amelyik hálózaton meg kívánsz osztani -routerben bekapcsolod az UPNP-t -Az adapterbeállításokon jobb klikk a mobilnetre, tulajdonságok, és megosztás. itt kiválasztod a routerhez csatlakozó kártyát -rácsatlakozol az xp-s géppel is a routerre, habár nem értem dsl kábellel hogy sikerült, lehet csak te keverted össze CAT5 RJ-45(LANkábel)-re gondoltál szerintem. De egyébként sokkal egyszerûbb, ha beújítassz egy olyan routert, ami kezel mobilnetet, vagy van SIM-kártya foglalata. Habár tény, hogy azok nem a legolcsóbbak

Hú apukám ezt jól megkavartad! Az aztán hálózat:D Nos tehát. -Win7es gépbe mobilnet bedug -otthoni hálózatot állíts be azon, amelyik hálózaton meg kívánsz osztani -routerben bekapcsolod az UPNP-t -Az adapterbeállításokon jobb klikk a mobilnetre, tulajdonságok, és megosztás. itt kiválasztod a routerhez csatlakozó kártyát -rácsatlakozol az xp-s géppel is a routerre, habár nem értem dsl kábellel hogy sikerült, lehet csak te keverted össze CAT5 RJ-45(LANkábel)-re gondoltál szerintem. De egyébként sokkal egyszerûbb, ha beújítassz egy olyan routert, ami kezel mobilnetet, vagy van SIM-kártya foglalata. Habár tény, hogy azok nem a legolcsóbbak


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!