Találatok a következő kifejezésre: Az fontos, a ciklus (2 db)

Az fontos, hogy a ciklus melyik részén történik a szex? Hogyha a mensi elötti napokban és nem védekeztünk lehetek terhes?

Legjobb válasz: Igen, lehetsz terhes. A ciklus bármely részén teherbe lehet esni, mivel nem mindenkinek állt be pontosan a ciklusa. Persze, menstruáció elõtt és után közvetlenül kevesebb ay esélye. De vannak, akik így is estek már teherbe. Védekezzetek, ha nem akartok babát.

Igen, lehetsz terhes. A ciklus bármely részén teherbe lehet esni, mivel nem mindenkinek állt be pontosan a ciklusa. Persze, menstruáció elõtt és után közvetlenül kevesebb ay esélye. De vannak, akik így is estek már teherbe. Védekezzetek, ha nem akartok babát.
Amúgy meg ha be is vagy állva pontos 28 napra, akkor sem mérvadó a naptáras módszer, ugyanis az orgazmus is válthat ki spontán peteérést.

Honnan számoljam a ciklusom 3. napját, ha az nem a megszokott módon jön meg? Vizsgálathoz kellene! Fontos!

5napig barna folyásom volt. 5.nap este kis piros vérzés váltotta fel. Ma: a második nap, hogy néha vérzek barnát, elég gyengén.

Legjobb válasz: Nekem is ez volt a gondom. Vérzés elõtt 3 napos barna paca volt csak. Én is feltettem ezt a kérdést és azt írták, a piros nap számít elsõ napnak. Nagyon sürgõs a vizsgálat? Ha nem , akkor próbáld ki a premens tablettát 1-2 hónapig. Vény nélkül kapható. Nekem utána rendesen megjött és nem volt több barnázás. Hormonvizsgálatra küldtek engem is - PCO-m van. Az eredmény használhatatlan lett, mert közben terhes lettem.

Nekem is ez volt a gondom. Vérzés elõtt 3 napos barna paca volt csak. Én is feltettem ezt a kérdést és azt írták, a piros nap számít elsõ napnak. Nagyon sürgõs a vizsgálat? Ha nem , akkor próbáld ki a premens tablettát 1-2 hónapig. Vény nélkül kapható. Nekem utána rendesen megjött és nem volt több barnázás. Hormonvizsgálatra küldtek engem is - PCO-m van. Az eredmény használhatatlan lett, mert közben terhes lettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem ma már megkezdõdik a piros. Akkor mától számolom a napokat. Nagyon gratulálok, hogy sikerült a baba :D Nagy adag reményt adott a kis történeted nekem is! Úgy is szörnyû álmaim vannak mostanában. A talált babámat félek, hogy ellopják. Az örökbe fogadott már az elsõ nap meghal, mert nem vagyok képes vigyázni rá... Köszi a választ, minden jót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!