Találatok a következő kifejezésre: Az fontos, a (1778 db)

A Tgyás igényléséhez milyen orvosi igazolást kell kérni? Az fontos? A terhesgondozási kiskönyv nem elég?

Legjobb válasz: Szia! Ha szülés elött igényeled, akkor kell a nõgyógyásztól egy papír, a kiskönyved és egy papír, amin feltüntetik, hogy miért vagy táppénzen és mikortól. Ha a szülés napjától kéred, akkor a szülésrõl kell egy igazolás a kórházból.

Szia! Ha szülés elött igényeled, akkor kell a nõgyógyásztól egy papír, a kiskönyved és egy papír, amin feltüntetik, hogy miért vagy táppénzen és mikortól. Ha a szülés napjától kéred, akkor a szülésrõl kell egy igazolás a kórházból.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de annak a papírnak mi a neve amit a h.o.-tól kell kérni?
Arról kell igazolás hogy szültél.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy váaszoltatok. Szülés elött igényelem. A háziorvos nem tudja kiadni azt a papírt, hogy mikortól és miért vagyok táppénzen? A nõgyógy.-tól kell kérni?
Ha a háziorvosnál vagy tp-n, akkor õ adja ki azt a papírt, de a nõgyógyásztól kell egy igazolás, hogy miért küldött tp-re. Ezek kellenek feltétlenül hozzá. második
Nekem a házi doki adott papírt, mivel lezárta a tp. Vittem a kiskönyvem másolatát, és egy papírt amivel igazoltam az elõzõ évek jövedelmét. azt a könyvelõ adta. Nekem a melóhely nem tb kifizetõhely
Orvosi igazolás arról, hogy táppénzen vagy, ezt kell a háziorvosodnak kiállítania, és ehez van szüksége a háziorvosnak a nõgyógyászodtól kapott papírra, hogy miért javasolta a táppénzt. második
Nagyon fontos.
A kérdező hozzászólása: Nem mindegy neki azóta amióta ismer.
De talán épp ezért hagyta ott az elõzõt.
"az elõzõ barátjainak viszont nem tetszett az illata" Akkor a bnödnek nem fontos, hiszen a nem tetszönek is odatartotta.
Ez baj. Persze ha elõtte sportolt vagy beleizzadt egy mûszálas ruhába és a verejték már bomlásnak akkor mindenki mindenkinek büdös. De ha a tiszta testszaga nem tetszik, akkor elõbb-utóbb megszûnik a szexuális vonzalom is.
A kérdező hozzászólása: Nekem viszont nem tetszik az illata. Ez baj?
az is fontos. lehet kiábrándul majd belõled. :)
Itt egy érdekes cikk errõl: [link]
Ja, közben megjött a válasz! Gratulálok! Ha egy napos nemfürdés után is vonzódik hozzád, az azt jelenti, hogy az Isten is neki teremtett téged! Valószínûleg genetikailag is tökéletesen összeilletek. Feltéve persze, hogy te is vonzónak találod az õ teste illatát.
Attól függ, mit ért illat alatt. A természetes illatotokat vagy az illatszereiteket, amiket használtok? Nagyon nem mindegy. Az emberi szervezet úgy van kitalálva, hogy az illat alapján képes legyen kiválasztani, ki illik hozzá biológiailag. Más kérdés, hogy a rengeteg illatszerrel becsapjuk egymás orrát. De ha két ember parfüm nélkül is vonzódik egymáshoz, akkor bingó!
A kérdező hozzászólása: De én arra az illatra gondolok amikor már nem fürödtem egy napja. :) 27F vagyok.
A legfontosabb.
igen!
Mindenhol fontos h ne légy büdos és a jó illat pinponàl
Nekem nagyon. Szeretem a párom illatát.

Ha olyan fontos a fogszabályozás, akkor az állam miért nem támogatja felnõttkorban? Vagy esetleg mégse olyan fontos, csak a pénz miatt a magánorvosok mondják?

Legjobb válasz: Azért nem támogatja, mert nem olyan fontos, nagyon sok ember leéli életét szabálytalan, kesze-kusza fogakkal és semmi baja nincs vele. Leginkább esztétika, az állam meg az esztétikát nem támogatja

Azért nem támogatja, mert nem olyan fontos, nagyon sok ember leéli életét szabálytalan, kesze-kusza fogakkal és semmi baja nincs vele. Leginkább esztétika, az állam meg az esztétikát nem támogatja
De igen fontos, ha rossz helyen vannak a kontakt pontok nem èrintkeznek jòl a fogak egy idõ utàn meglazulnak ès kihullanak.Jöhet a mûfogsor ami szintèn sokba kerül.Akkor az sem fontos?


Fontos a mûvészet az életünkben? Miért?

Legjobb válasz: Ha ez számodra kérdéses, akkor neked nem fontos.

Ha ez számodra kérdéses, akkor neked nem fontos.
Állt már fel a karodon/hátadon a szõr egy gyönyörû képtõl? Sírtál egy jó zenétõl? Bele tudsz mélyedni egy versbe, vagy regénybe? A mûvészet nagy endorfinvarázsló. Olyan, mint a kábítószer, csak nem kémiai szerekkel manipulál, hanem a szépérzékünkkel.
Az ember tragédiáját nézd át.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek vele!! :)
Valszeg azért kérdezte, mert házidolgozat keretein belül meg kell válaszolnia.... Az, hogy mostanság egyere jobban tudol rajzolni, nekem az nem "mûvészet", pusztán örülök neki, hogy majd elfog jönni az idô, hogy bármit képes leszek lerajzolni, akár emlékezetbõl is a magam örömére.....és boldog kacsatáncot járok majd elõtte minden eggyes alkalommal. (Ha kiakarom fejezni magam, akkor pl beszélni szoltam.)
Igen meee gyönyörködtet, és színesíti az életet, az ember meg kiélheti a kreativitását, és ha szép lesz az alkotásának a végeredménye, akkor büszke is lehet magára.
mert olyan nyelvezetben, olyan dolgokat felyez ki, amiket máshogyan nem lenne lehetõség. Nem csupán gyönyörködtet, az esztétiaki élmény már inkább az alkalmazott mûvészeté. A magasmûvészet kommunikáció. A mûvész olyan, mint a király udvarában az bolond, az egyetlen aki a hatalom arcába röhöghet és kifigurázhatja. Ezen kívül társadalmi összekötõ szerepe is van. "Beware of artists. They mix with all classes of society and are therefore most dangerous"
Segít kifejezni önmagad. Például a festészet is mûvészet...egy festõ remekül kitudja fejezni magát egy képén, megjelenhet rajta boldogság, szomorúság, csalódottság, szerelem, és még más érzelmek is. A zene is mûvészet. Egy hangszerrel szintén jól ki lehet magunkat fejezni. Ha hegedülök vagy gitározok, az mindig olyan jó érzést ad.
a mûvészet a világot magyarázza, célja környezetünk és saját magunk megismerése
Érzelmeket és gondolatokat közvetít - segít megérteni egymást (akár másik kultúrát , akár másik kort) - más szemléletmódokat mutat be (a mûvész kiemel valamit, amit fontosnak gondol, szokatlan környezetbe helyezi stb) - segít élhetõbbé tenni a mindennapokat (egy jó zene a rossz hangulatot el tudja ûzni, egy kép, ami megnyugtat stb..)
Mert a mélyebb gondolatokat és érzéseket máshogy nehéz lenne átadni egymásnak. Az információ közlés mellett a mûvészet az érzések közlésének eszköze.
Esztétika miatt, valamint sok olyan kérdés, téma és meglátás kerül a felszínre, amely egyébként nem kerül szóba, vagy nem ismert.
A kérdező hozzászólása: A mûvészet fontos, de miért? Okokat kérnék.:) Elõre is köszönöm!
Jó a lelkednek

Mennyire fontos egy kapcsolatban az, hogy a pasi idősebb legyen?

Rengeteg nő gondolkozik úgy, hogy jobb, ha a pasi 2-3 évvel idősebb. Én 20/F vagyok, de jobban tetszenek nekem a 22-23 esetleg 24 éves csajok. Õk viszont inkább egy kicsivel idősebb pasikat akarnának maguk mellé. Ez miatt rengeteg csaj nem is nyitott felém és így esélyem sincs egy normális kapcsolatra. Tudom, próbálkozzak tőlem 1-2 évvel fiatalabb csajoknál, de a legtöbb akit ismerek, korántsem eléggé "felnőtt" egy komolyabb kapcsolathoz.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem fontos. Én jártam idõsebb csajjal.Nem zavarta.Azt nektek kell eldönteni.

Egyáltalán nem fontos. Én jártam idõsebb csajjal.Nem zavarta.Azt nektek kell eldönteni.
Általában tényleg hamarabb érnek a lányok, de 17-20 év körül a srácok beérik õket. Ráadásul egyénileg nagy mértékben eltér az érettség, úgyhogy nem lehet általános szabályt alkotni. Én pl jóval idõsebb lánnyal járok. Az utolsó válaszolónak: A 18 éves lánynak nagyobb az önbizalma, mint a 18 éves fiúnak, de épp annyira kislány még, mint a srác. Csak gyakran van esetleg már egyetemista pasijuk és némi sminkkel nõiesebben néznek ki, míg a fiúk ugye ebben nem tudnak nagyon változtatni magukon, hiszen a "férfias megjelenés" rendszerint kötõdik a zömökebb testalkathoz, szõrzethez, inghez-zakóhoz, és ezek ugye 18 évesen nem jellemzõek a srácokra. De ez csak látszat.
Azért fontos, mert egy 18 éves srác még gyerek, egy 18 éves lány már kész nõ. Persze vannak kivételek. Nekem az elsõ komolyabb kapcsolatom 23 évesen volt egy 21 éves sráccal. Nem volt gond a kor egyáltalán. De õ elég érett gondolkodású srác volt.
A kor csak egy szám. A nõk szeretik, ha a pasi pár évvel idõsebb náluk, vagy ha úgy tetszik, kevés nõ szereti, ha fiatalabb nála a pasi. Ha idõsebb csaj kell, viselkedj úgy, h meggyõzd, TE érettebb vagy a korodnál! A pontos korodat úgyis csak akkor tudja meg, ha elárulod.
Szerintem nem fontos. Én most is, egy fél évvel fiatalabb pasival vagyok együtt, és nagyon boldogok vagyunk! :)
Hát, én most 18 éves vagyok, de pl. az osztályomban rákérdeztem azokra, akik mindig idõsebb korban nézelõdtek. Mindig azt mondták, az a motivácíó, hogy õk érettek és nem gyerekek mint mi. Ennek talán az az oka, hogy a nõk 1-2 évvel korábban érnek általánosságban. Így egy 18 éves nõ egy 20-21 éves pasiban találja meg a hozzá illõ partnert.
szerintem nem fontos... 20f
Szerintem se fontos.
Nekem személy szerint fontos hogy max 1 évvel legyek fiatalabb csak vagy egyidõsek legyünk de jobb ha idõsebb vagyok. 1 év elmegy lefelé de nálam több nem.
ja és persze a válasz: nem, egyáltalán nem fontos. Csak a hagyományok, a megszokás és a nõi-férfi szerepek általános jellemzõi miatt a nõk általában könnyebben találnak megfontolt, erõs pasit az idõsebbek között és a fiúk egy dögös, laza csajt a fiatalabbak között. De ha te éppen nem, hát nem :-D

Miért lehet az hogy olyan nőknek tetszem, akiknek nem fontos a szex?

Megfigyeltem hogy 27 év alatt olyan n?knek kellettem, akiknek nem fontos a szex, nem frigidek, de anélkül is megvannak (eddig ilyen barátn?im voltak). Viszont azok a n?k, akik elmondásuk szerint fontos a szex és nem bírják ki nélküle stb, azoknak nem jöttem be eddig. Szerintetek lehet valami összefüggés a szexualitás és az hogy bejövök-e nekik vagy nem között

Legjobb válasz: Nem hinném... Én pl. sose tudom megállapítani egy pasiról, hogy mennyire jó az ágyban, pedig nekem nagyon fontos. :)

Nem hinném... Én pl. sose tudom megállapítani egy pasiról, hogy mennyire jó az ágyban, pedig nekem nagyon fontos. :)
Én is ilyen vagyok. Mondjuk, nekem se az életem központja a szex, de akit szeretek, azzal vágyom rá. Nálam az lehet az oka, hogy nekem nagyon fontos, hogy a partnerem okos legyen és humoros, és tapasztalatom szerint ez azzal szokott járni, hogy a beszélgetést, közös gondolatokat többre tartják a szexnél. Szóval megoldást nem tudok, mert még nem találkoztam olyannal, akinek ugyan a szellemi közösség is fontos volt, de a testi is. 28 éves férfi
Játszd el, hogy neked nem fontos. Soha ne beszélj róla, ne célozz rá.Legyél visszafogott.És láss csodát, rád fognak mászni.(Tapasztalat)

20-24 Csajok, Pasik: Nálatok a párkapcsolatban mennyire fontos az, hogy a pasi meg tudja védeni a csajt?

SZiasztok !

Legjobb válasz: szerintem fontos hogy megtudja védeni a csajt az utcán, de ehhez nem fontos az hogy kigyúrt izom legyen, én sem vagyok 1 erõember de sok harcmûvészeti stílust kipróbáltam már most boxolni járok és nem félek kipróbálni magam:D

szerintem fontos hogy megtudja védeni a csajt az utcán, de ehhez nem fontos az hogy kigyúrt izom legyen, én sem vagyok 1 erõember de sok harcmûvészeti stílust kipróbáltam már most boxolni járok és nem félek kipróbálni magam:D
A kérdező hozzászólása: 00:58-as hozzászólónak, eggyel ez elõtti hozzászóló: Köszi, hogy megosztottad az élményed. :) Ha van egy kis idõd, akkor azt még megírhatod, hogy hogyan léptél közbe. Ismersz valami harcmûvészeti stílust?, vagy csak nagy izomzattal rendelkezel? vagy hogyan történt? köszi
Tegnap egy szórakozóhelyen voltunk, volt a baráti társaságunkban egy lány, akivel egy büdös cigány elkezdett keménykedni, a lány persze nem akart semmit tõle, és a 4 fiúból, akik ott voltak, senki nem csinált semmit, nekem kellett közbelépnem, pedig én akkor egy másik társasággal voltam, persze ismertem õket. Úgy érzem, ez egy jó pont volt a lánynál :)
A kérdező hozzászólása: 18:44es hozzászólónak: SZegeden lakom, és ott is tanulok., és te? :) Köszönöm az eddigi válaszokat. Én most a hozzászólások miatt arra hajlok, hogy tényleg inkább fontosabb az egészség, minthogy nagyobb, akár késelõs verekedésbe jussak. Sõt azért sem mennék bele, mert bizonyítani szeretném a szerelmemnek.
Nem ez a döntõ, és nehogy azt hidd, hogy bárki azt akarja, hogy megkéseljék vagy agyonverjék a barátját, csak mert ellenállt egy rablótámadásnál. Én úgy vagyok vele, hogy az életem többet ér a telefonomnál. Ha mást is akarnak, akkor én személy szerint nem akarnám, hogy miattam más is megsérüljön, de az már más kategória.
A kérdező hozzászólása: Miért kérded, hogy merre lakom? :)
Amúgy merre laksz vagy tanulsz?
Hidd el nem ez a döntõ, plusz pont ha erre képes, de mondjuk valószínû , hogy a legtöbb, ha mondjuk megakarják verni a b.nõjüket vagy megerõszakolni nem fogja otthagyni a szarban :S Én pl megprobálnék segíteni bár én rendõrnéninek készülök... Szóval nekem nem annyira nézõpont, de vannak elvárásaim.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, érdekes, amiket írtatok. Csajok ti hogy látjátok?
hát igen, kés ellen a pisztoly a jó, de ha nincs a támadóknál kés és nem ûznek semmilyen küzdõsportot akkor 3-al is elbánok 4-el már nem biztos:D
Én lány vagyok, és nem szeretem a verekedõs pasikat. Fõleg mert lehet hogy engem akarna verni és nem védeni. Én szeretném inkább magamat megvédeni (harcmûvészetet kellene tanulnom, legalább néhány jó fogást). Észrevételem, hogy a nõket akkor támadják meg, ha általában egyedül vannak, ilyenkor a nõ csak magára számíthat.
Én küzdõsportot ûztem sokáig, ma már nem. Viszont gyúrok és ez látszik is rajtam, bár nem vagyok még 80 kiló sem. Ha néhány arc megtámadna az utcán, akkor tudom, hogy semmi esélyem, pláne, ha késsel jönnek. Egy határozott, sportos ember mellett nyilván jobban érzik magukat a lányok, de ennek nem sok köze van ahhoz, hogy egy valós felállásban ki maradna alul. És nem is szállnék szembe a támadóval, odaadnám, amit kér és utána feljelenteném. Lehet, hogy a csajom ezen meglepõdne, vagy elvárná, hogy verekedjek, de egy pár tízezer forintért nem öletem meg magam senki kedvéért. Szórakozóhelyen kerültem már bajba lány miatt, aki persze elvárta volna, hogy "férfi" legyek, ha komolyra fordul a helyzet, nem sok esélyem lett volna a kidobókkal és a haverjaikkal szemben. Inkább kerülöm az ilyen helyzeteket, helyeket, embereket. 27/F
Szia! A szituáció: - Táncoltak, odament, kekeckedett - Én észrevettem, odamentem (Én fél éve edzõterembe járok, és 196 magas vagyok) - Kérdeztem a lánytól, hogy akar-e vele táncolni, mondta, hogy nem - Mondtam a srácnak, hogy hallotta-e a hölgyet - A srác mondta, hogy õt nem érdekli, én mondtam neki, hogy a légyszíves menjen el, mert bajok lesznek, ott próbálkozott nyúlkálni, meg minden, közöltem vele, hogy én ütöm meg, ha nem nyugszik le, és kidobatom a helyrõl. Erre elkezdi, hogy jójó nyugi, õ nem akar bajt, csak táncolni akart... Szóval átment nyusziba... De ütöttem volna.

Fontos az, hogy a párunknak közös kép legyen kint msn-en, vagy közösségi oldalakon? És ha egy csomó ideig közös van kint, utána meg vált, azért van okunk veszekedni, ha ez nekünk fontos?

Legjobb válasz: Szerintem ezt ahogy te/ti gondoljátok! Valahol fontosnak tartom, de ugyanakkor feleslegesnek is! Nekem sincs kint párommal készült közös képbõl egy sem! De neki viszont kint van 10! Szóval ez ahogy jön! De szerintem semmi okod megsértõdni! Te, a párod, az ismerõseitek, a barátaitok tudjátok/tudják hogy ti együtt vagytok és ez a lényeg! Az idegeneket meg ne érdekelje! Szerintem! :) (Lány vagyok)

Szerintem ezt ahogy te/ti gondoljátok! Valahol fontosnak tartom, de ugyanakkor feleslegesnek is! Nekem sincs kint párommal készült közös képbõl egy sem! De neki viszont kint van 10! Szóval ez ahogy jön! De szerintem semmi okod megsértõdni! Te, a párod, az ismerõseitek, a barátaitok tudjátok/tudják hogy ti együtt vagytok és ez a lényeg! Az idegeneket meg ne érdekelje! Szerintem! :) (Lány vagyok)
Ne vedd zokon, ne essen rosszul! Tudom könnyû mondani... Na jó, vedd zokon, de akkor ne mutasd ki neki! :) (elsõ voltam)
Akkor mond meg neki, hogy ez neked rosszul esik, próbáljatok megegyezni! Hülyén fog hangzani, de: ki fogod nõni, nem lesz ez így mindig! :)
Egy kérdés...mióta vagytok együtt?(2.válaszadó)
Ajaj! :S Hát ezen végképp nem tudok segíteni, kérlek segíts 2. válaszoló! :)
Hát, ez elég nehéz kérdés. Az én barátom nagyon keveset jár fel közösségi oldalakra, de mivel elég ismert személyiség, így aztán sokan megnézik az adatlapját, fõleg lányok :D Namost, mikor mi összejöttünk, akkor még fennvoltak neki az exbarátnõs képei(pedig akkor már több mint 5 hónapja szakítottak!) Én mondtam neki, hogy szedje le õket, mert már többen megjegyezték, hogy azért mégis... Õ aztmondta, majd leszedi ha lesz rá ideje, meg amúgy sem jár oda, csak kb. háromhetente.3 hónapja voltunk együtt, akkor szedte le :D Van közös képünk, de már egyáltalán nem tartjuk ezt fontosnak, bár elõtte nekem is fontos volt.Nemsokára 6 hónaposak leszünk, addigra majd csinálunk képeket, és azokat felrakjuk.De az a legfontosabb, hogy ti boldogak legyetek.
Másfél év alatt nekem nem egyszer volt kint olyan kép, amin egyedül voltam, pasimat nem zavarta. Õ enélkül is tudta/érezte, hogy szeretem. Inkább arra figyelj, hogyha vele vagy, mennyire figyel rád, mennyit foglalkozik/ hogy bánik veled. Ezekbõl már inkább meg tudod állapítani, hogy szeret-e. Vagy ülj le vele és próbáld megbeszélni ezt az egészet.
igazábol én is elgondolkédnak azon, hogy miért váltott egyedulire, talán picit rosszul is esne, de ez csak egy futo gondolat lenne, utána el is felejteném a dolgot, mert ha belegondolsz akkor tényleg nem fontos egy ilyen pitit dolog.Figyelj a barátod szeret téged, mert ha nem szeretne nem lenne veled...ugyan mi oka lenne máskulonben veled maradni...bármikor szakithatna, de nem teszi, mert szeret...de ez annyira nyomasto lehet a részére, hogy állandoan bizonyitania kell, hogy szeret, és foloeg, hogy ilyen "Msn képes" dologgal...hát ha te így szeretnéd, hogy bebizonyitsák az irántad érzett szerelmet, akkor valoszinuleg nem is vagy szerelmes, hanem csak unatkozol egyedul...egyébként természetesen tudom, , hogy semmit nem érek el vele, hogy irtam ide, sot senki semmit nem ért el aki írt ide, mert ennyire makacs embereknek mint te vagy kár tanácsot adni, ugyis mész a saját fejed után, pedi vedd már észre, hogy itt senki nem ad igazat neked. Bizonyára nagyon fiatal lehetsz(a kérdésedet elnézve), de ha majd felnosz, megérted , hogy melyek a fontos dolgok az életben(semmiképp nem egy rohadt MSNkép)és biztos, hogy sokat fogsz még saját magadon rohogni, hogy miylen piti dolgokért voltál hisztis liba...
Igen, ez az! Köszönöm! Valaki elérte azt amire nekünk 2 órányi gyõzködéssel nem sikerült! Köszi, hogy írtál utolsó válaszoló! Remélem eljutott az agyáig vagyis a helyéig...
Ez az elmúlt pár hét legvitatottabb kérdése....Ilyen egy baromságot...nem abból fog kiderülni, hogy szeret e, hogy van kinn közös képetek...Ez nem bizonyítás, ez tényleg a te hülyeséged..Nekem is két évig volt pasim, de sem neki, sem nekem nem volt közös képe egyik oldalon sem...Attól még tudtam, hogy szeret, és viszont, és mindenki tudta, hogy vagyunk egymásnak... Ha õ el akar hagyni, vagy meg akar csalni, akkor úgyis megfogja tenni, ha van közös képetek msn-en, ha nincs.. Hány olyan nõs ember van, akinek vannak fenn képek a feleségérõl, közben meg szeretõt tart... Gondolkozz el ezen egy picit...Ha meg ennyire nem bízol meg benne, és szegénynek mindig bizonyítani kell, akkor meg már rég nincs értelme a dolognak.
A kérdező hozzászólása: van agyam, nem csak helye..és nem hisztis liba vagyok, tudjátok?nem hülye sztori, mert annyi a lényege kb h egy pár csajnak azt hazudta msnen h nem vagyok neki, szakítottunk, meg majd mennek együtt bulizni...mint aki nem szeret, és mint akinek nem lassan 2éve van bnõje...én nem vagyok makacs, csak több hónapig egyedüli kép volt kint neki is, nekem is, miután ezek kiderültek, közösre váltott, aminek nagyon örültem, mert ez nála tök jó jel...most meg vissza, amit igazából nem értek...eddig megfelelt a közös, most meg nem...vajon miért....egy csomó mkit letörölt az msnjérõl és már nincs olyan akinek letagadhatna...de most mégis váltott...és nem hisztizek, kérdeztem vmit...tudom h eltúloztam, bocsánatot is kértem a barátomtól....De odaírtam az sms végére, h rosszul esik..szóval hibáztam is azzal h túlzásba estem, de nem oktalanul esik rosszul...lehet h azért vagytok ilyenek hozzám, mert nem ismeritek a helyzetet, az egész sztorit, a múltbéli dolgokat és a lelki világomat..lehet h túloztam, de van agyam, és nem vagyok hisztis liba, be tudom látni h hibáztam, be is látom...csak közbe van miért rosszul esnie és azt meg is mondom...
Szia! Nekem is volt pár hete egy ilyesmi hisztim a barátommal. Mert levette a kapcsolatban iwiwrõl, myviprõl, s az msnbe se rakott ki rólunk képet. Szóval úgy éreztem már nem vagyok fontos neki. Erre én levettem minden képet, s azt mondta, hogy ez neki már sok volt. (hogy amiatt vettem le a képeket, mert levette a feliratot) De amúgy azért voltam ilyen, mert rég találkoztunk, és ez már csak olaj volt a tûzre. Neki teljesen mindegy, hogy fent van-e az a felirat, vagy nincs. Nekem nincs kint, csak kép kettõnkrõl. A pasik tényleg lényegesen kevesebbet foglalkoznak ezekkel a dolgokkal, mint mi csajok. De az állandó hisztire allergiásak. Figyelj oda, hogy ne vidd túlzásba, mert ezzel is romlásba viheted a kapcsolatot. :) Mi a barátommal másnap röhögve beszéltük meg ezt a dolgot. Utána pár nap múlva kitett rólam egy képet. Fel a fejjel, bízz a barátodban! :)
De boldog is volt a világ iwiw és tsai nélkül...
Szerintem közös kép fontos mert ha egyeüdli kép van az olyan mnitha másnak jelezné hogy egyedül vna és igy betud csajozni de ha közös kép van neki knit a csajok nemis nyomulnak rá annyira szerintem :D
Én is valszeg elfilóznék rajta, h.miért váltott egyedüli képre.kicsit talán rosszul is esne, de azthiszem ez csak egy futó gondolat lenne, mert ha belegondolsz ez tényleg lényegtelen dolog.és most öszintén, ha nem szeretne, akkor nem lenne veled.semmi akadálya, h.szakítson veled, ugyan mi tartaná vissza.de nem teszi, mert szeret.és azt is megkéne tanulnod, h.a fiúk másképp gondolkoznak mint mi nök!nekik az ilyen dolgok mint az msn kép igazából nem sokat jelent..es példát vehetnénk róluk ilyem dolgokban. Persze tudom, h.nemtudlak meggyõzni, hisz látom, h.nagyon makacs vagy, de a történetedböl ítélve nagyon fiatal is.majd ha felnött leszel, megérted melyek a fontos dolgok, és a nyakamat rá, h.ezért a sztoryért sokat fox még magadon röhögni ha felnösz, mert tényleg a barátod látja tisztán a dolgokat.és te nagyon-nagyon eltúlzod!!!
a vélemény és az igazság más tudod a vélemény olyan mint a segglyuk de senki sme kiváncsi a máséra
A kérdező hozzászólása: az utolsónak köszönöm
Én meg megpróbáltam adni egy értelmes választ, erre lepontoztok :D A kérdésfeltevõjének egyáltalán nem a kép a problémája, de erre már rájöhettetek volna.Nem a képért hisztizik, egyszerûen szereti a barátját, és nem akarja elveszíteni.Kicsit nektek is a dolgok mögé kellene látni, nem mindjárt leoltani, hogy hisztis, meg a satöbbi. Lepontozhattok, de ez az igazság, és ez a véleményem.Pont hiányzott még neki az, hogy ti is így "beszéljetek" vele...
ne hidd azt hogy azzal hogy kép van kint jobban fogja bizonyítani ... nem csak hisztis vagy, de hiszékeny is
A kérdező hozzászólása: én már nem írok ide többet, annak köszi aki segített...
A kérdező hozzászólása: köszi..próbálkozom...
Megértem a problémád, és hogy nem tetszik, hogy átállította a kapcsolat részt. Egy kapcsolatban vannak problémák, amelyeket meg kell oldani, és ilyenkor nem az a megoldás, hogy átállítjuk a profilunkban azt a részt. Szerintem a párod egy kicsit provokálni akart téged. Látom sokan lehurrogják, de számomra és a barátomnak is fontosak a közös képek. Ezeken természetesen nem nyaljuk-faljuk egymást, egyszerûen csak együtt vagyunk. Büszkék vagyunk egymásra, a kapcsolatunkra, a szerelmünkre és ezt vállaljuk is. Petranova
A kérdező hozzászólása: nekem is ez a lényeg, köszönöm Petranova, te olyan jó vélazsokat szoktál adni!:)
A kérdező hozzászólása: azóta szakítottam szal vége, nem kell itt balhézni!
Már ne haragudj meg, de 21 évesen fel tudom fogni, hogy mivan!!!!!! És szerintem itt vannak/voltak olyan válaszok is akiknek az írója idõsebb mint én és õ(k) is felfogták!!! Nem értem mit lehet ezen ennyit beszélni, már ez lesz a 41. válasz! Ahogy végigolvastam, szerintem teljesen feleslegesnek tartom a kérdésed! Ha van kint oké, ha nincs akkor nincs! Összedõl a világ? NEM! Ennyi.
A kérdező hozzászólása: egyébként lehet h értitek néhányan, de nem bírták felfogni sokan h mi a gondom...ezért próbáltam elmagyarázni, amiért leoltottak...hisztis vagyok, az lehet...de tudod nekem minden apró jelre figyelnem kell, nehogy átbasszon vki, met azt nem bírom ki...
De te még mindig nem érted a lényeget. Az, hogy egy ilyen baromságon vitatkozol és húzod fel magadat és borítasz ki mindenkit ezen az oldalon, na látod ez k*rva gáz. Én megértem hogy mit szeretnél, látni azt, hogy minden lehetséges oldalról mutassa neked azt, hogy szeret, de tudod hogy van ez: " You can't always get what you want" vagyis nem lehet mindig az, amit akarsz. Ki nem sz*rja le , hogy nem rak ki képet rólatok, ha amúgy minden jó kapcsolatban? Eszem megáll, az ilyen hisztis nõktõl mentsen meg az jóisten...Ha minden ilyen apróságon így vergõdsz, akkor minden tiszteletem a pasidnak, hogy két évig bírta.
Mostmár tudsz írni:) Nem volt bekapcsolva az üzenetküldési lehetõség:)
A kérdező hozzászólása: igazából annyit tudok erre mondani, h azért írtam ide, mert nem 1-2 elfogult ember(anyu, barátnõk meg ilyenek) véleménye érdekelt, hanem az h ez a többi embernek is ilyen fontos-e, vagy csak nekem...privit nem tudok neked írni?
Ha szeretnél néha egy kicsit beszélgetni, akkor ha gondolod küldd el az msn címed, és szívesen segítek, ha kell. Persze csak akkor, ha te sem bánod. Mert abból, hogy ide írtál ilyet, azt gondolom, hogy nem sok mindenki van, akivel ilyeneket meg tudnál beszélni.
A kérdező hozzászólása: amikor kötekszek, akkor valóban még egy lapáttal rátesz...
Én mostanában nem leszidom a párom, ha valami nem nekem tetszõ dolgot csinál(játszik stb), hanem nem szólok, mert elõtte mindig szólok és most kevesebbet játszik mint mikor szóltam, érdemes kipróbálni :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nagyon aranyos vagy!igazad van, azzal h dacolok, mégtöbb nekem nem tetszõ dolgot fog csinálni...
Szia. Én azt hiszem, nagyjából átlátom a problémádat, nagyjából hasonló cipõben jártam, remélhetõleg tényleg múlt idõben. Dióhéjban az én sztorim annyi, hogy a párom még a kapcsolat elején hazudott egy játékról, persze durván fogalmazva függõ volt. Én persze nem akartam, hogy játszon, így elvártam, hogy ne költsön kéthavi 8000t játékra, inkább spóroljon. Két és fél éve vagyunk együtt, voltam hatalmas veszekedések a játék miatt, és most feltöltötte, úgy, hogy én kértem, hogy ne tegye, mert tudja, hogy utálom, és most idegileg sem vagyok stabil. Ennek ellenére feltöltötte, majdnem egy héten keresztül ment a veszekedés. Persze nem bíztam benne, mert miért tettem volna, ha errõl a játékról volt szó, mindig hazudott. Ennek ellenére mondta, hoyg szeret, és hittem neki, mert így van. És most, két és fél év után jutottuk el oda, hogy sikerült helyet csinálni a kapcsolatunkban a játéknak is. Sõt, már én is játszom, persze csak az õ felhasználónevével. Igyekszem megbízni benne, bár ellenõrzöm, és beszabályoztam, mikor játszon. Ezt is úgy, hogy õ itt volt mellettem, és közösen megállapodtunk, mi a jó neki, és nekem is. Myvip-re nekünk is közös képek vannak feltéve, de õt nem igazán érdekli, alig 3 havonta szokott feljárni. Így leginkább én teszek fel neki is képeket. Szerintem próbáld meg újra átgondolni, mit is ad neked. Érdemes-e "próbák" elé állítanod. Én is ezt tettem, de soha nem teljesítette. Szerintem azért, mert ha egy pasinak azt mondod, hogy muszáj, akkor õ pont az ellenkezõjét csinálja. Kivéve, ha szexrõl van szó;) Tudod mit próbálj ki? Viselkedj ellenkezõleg a szokottól. Egyáltalán ne zavarjon, ha más képet tesz ki, valószínûleg nincs oka rá. Tényleg nem lenne veled, ha nem szeretne. Tapasztalatból mondom, ha kedves, és megértõ vagy vele, és nem az az elsõ reakciód, hogy leszidod, még arra is van esélyed, hogy legközelebb õt fogja rosszul érinteni az, ha neked más kép van kint. Sok sikert, és légyszi írd le, hogy hogy alakul a helyzet!
Már ne haragudj, de erre azt szoktam mondani, hogy a barátod biztos szeret és nem kicsit, mert különben nem bírná ki ezt a hülye hisztit. Átbaszott? Megesik, van ilyen. Lépj túl rajta. Azzal a válaszolóvalegyetértek, hogy mindent ki kell mondani ami nem tetszik, mert az késõbb visszaüt, de túl ragozni nem kell. Hagyd békén egy pár napig ezt a fiút, ne szekáld, akkor válaszolj neki ha kérdezz, ne locsifecsizz, ne fuss utána, és ha szeret akkor jobban fog törödni Veled és örülni fog neki h olyan vagy, ennyi ;)
A kérdező hozzászólása: itt összesen 2 vagy 3 ember volt normális, aki értette is a problémám, a többiek nem zavarnak...mindegy h ki mit gondol rólam...
ez az emberek még nagyobb szarvat neki!nem szeretnék ezekhez az emberekhez tartozni, akik így élik az életuket!!!ilyeneken agyalnak...basszus!
A kérdező hozzászólása: azért mert érezni akarom h bizonyítani akarja h szeret?az szép baleset...
azzal hogy felvázoltad a tényeket és ezekbõla tényekbõl kiderül már 2 perc elatt hogy egy kibirhatatlan hisztis ... vagy
pfff, mi lesz ennek a vége?! Holnap visszanézek! :) Lehet addigra már nem 3 oldalt kell elõre lapozni hanem 10-et? :O xD
Hát, ha tényleg ilyen hp voltál akkor megérdemelted! De ha nem akkor nem! De most tényleg, mondom neked hogy ne hisztizz, mert a vége az lesz hogy elhagy egy olyan leányzóért akinek nem lesz fontos hogy van-e kint közös kép! Meglátod ha tényleg ez lesz, róla (a másik leányzóról) tuti hogy lesz kint kép, már csak azért is! Több dolog nem jut eszembe! (elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: ja és lehet h hisztis vagyok, meg "mimóza", de muszáj minden módon éreznem azt h kimutatja h szeret, különben elõjönnek a régebbi sérelmek!
A kérdező hozzászólása: de nekem fontos az h mutassa ki mindenhogy h szeret, mert nekem erre szükségem van, fõleg azok után, ami történt..:(
az az igazság hogy teljes mértékben igaza van a barátodnak és itt neked kellene engedni és elmondani hogy hülye voltál
A kérdező hozzászólása: igen, ez a fõ gond...volt h letagadott csajoknak, egyik ismije kiosztott engem ok nélkül, és õ meg msnen mondta neki h köszi h kiosztottad, már ráfért...ismerkedett, stb..hagyjuk...és azóta minden tök jó volt, közös kép msnen, minden nap üzi, hívás, stb...most meg vált...és nem tudtam mire vélni, tényleg...
A kérdező hozzászólása: egyébként nem volt végig netem, szóval régebben azt se tudom mi hogy volt neki...kiosztott h ezt már megbeszéltük, miért kell azért balhézni h egy képen nem vagyok rajta, meg h nem csak együtt létezünk ezt írta:te itt túl érzékeny vagy egy képre most mi van ha nem vagy rajta? akkor már nem is lehetek ember ha nem vagy rajta?
2.válaszadó vagyok megint.:D Azthiszem rájöttem a probléma forrására.:D Az a baj, hogy félsz.Félsz attól, hogy szakítani akar veled, vagyhogy nem szeret.Te szereted, és nem akarod õt elveszíteni, de mivel-mint írtad-kellett már bizonyítania dolgokban, gondolom voltak a kapcsolatotokban bökkenõk.Nem bízol meg benne teljesen, nem tudod mi játszódik le benne, hogy aggasztja-e épp valami.Én is voltam így, de ez addig nem fog megváltozni, amíg nem rendezõdik köztetek teljesen a bizalom-szeretet kérdés. Remélem segítettem, kifogytam :/
Nekem sincs fenn a barátommal közös kép. Nem tartom fontosnak, az meg pláne nagy butaság hogy ezért balhézz netán szakíts vele. Nem az a lényeg hogy a külvilág felé megmutasd hogy neked van barátod és mindenki lássa milyen hepi vagy hanem hogy tényleg az legyél. Elég ha a számodra fontos emberek tudják hogy együtt vagytok
Uhhbasszus :| 2 év az nagyon sok idõ...azért gondoltam, hogy mondjuk nem sok ideje vagytok együtt, mert én a barátommal most tartok az 6.hónapunknál, de már kb. 2 hónapja, mióta teljesen megtudtam benne bízni, azóta mindent kimondok, ami tetszik, ami nem tetszik.Szerinte diplomatikus vagyok, de csak kimondom azt, amit gondolok, nem azt, ami neki jó, vagy neki jól esne :D Ne képzeljetek el egy hárpiának, nem vagyok olyan, csak ami nem tetszik, azt szerintem ki kell mondani.Ha két éve már együttvagytok, akkor szerintem nyugodtan megmondhatod neki azt hogy téged ez igenis zavar, és nemtudod mire vélni, vagy hogy egyáltalán miért van ez.Ha ez már két éve húzódik, akkor nem tudom, hogy lesz-e változás, de remélem, hogy igen, és emiatt nem megy tönkre a kapcsolatotok.
A kérdező hozzászólása: igen, de nekem ez jelzésértékû...eddig közös volt kint, mert érezte s mondtam is neki h bizonyítania kell h tényleg szeret, mert voltak arra utaló dolgok h nagyon nem...eddig közös, ma meg vált...
Minek ezen ennyit filózni, neked jobb dolgod sincs, mit azon veszekedj a barátoddal, hogy közös kép vagy egyedüli. teljesen adja fel a személyiségét vagy mi???? Nekem az sincs kint, hogy kapcsolatban, pedig több mint 1 éve van barátom, aki tudja, tudja, aki nem, nem...nem nagy ügy, mi tudjuk, ez a lényeg.
A kérdező hozzászólása: 2éve!
A kérdező hozzászólása: egyszer megbeszéltük, vagyis úgy volt h neki mindig egyedüli volt kint, aztán nekem is, mert dacoskodtam, és így maradt...a balhé óta neki mindig közös volt kint...és erre most vált...mondtam is neki h elõbb-utóbb erre számítottam, meg h mi van, megint biztonságban érzi magát???idegesít, na...
A kérdező hozzászólása: de ilyenkor dacolok és én is váltok egyedülire...:S olyan ratyi érzés...
A kérdező hozzászólása: de most figyeljetek?bûn az h a sok sérelem, fájdalom után szeretném ha kimutatná h mennyire fontos neki a kapcsink?úgy érzem azért váltott, mert úgy érzi h elég volt ennyi "nyalizás" meg bizonyítás..
igen ? és akkor mindig ezzel fogod fenyegetni? elõbb utóbb elege lesz ebbõl és ott hagy és akkor nyalogathatod a régi sebeidet
A kérdező hozzászólása: pedig tényleg csak felvázoltam a miérteket:( és akkor kikészítettem mkit...na mégis mivel?
A kérdező hozzászólása: kérdeztem vmit...válaszoltak, kérdezgettek, válaszoltam...és akkor közlik h megunták a hisztimet, meg h el kéne hagynia a barátomnak...pedig csak segíteni akartam h jobban értsék h ez nekem miért nem esik jól h képet váltott..akkor mit hisztizek??
Túl ragozod a dolgokat! Takarodjunk innen? Ezért segítettek neked az elején az emberek? Vannak egyáltalán barátaid?? Akkor miért nem nekik panaszkodsz??? Neked kéne innen eltakarodni...
A kérdező hozzászólása: mit mûveltem bakker?elmondtam h mi miért fáj!gondoltam akkor értitek majd...
Olvasd vissza, miket mûveltél itt! Nem csodálkozom hogy itt mindenki már a fejét fogja...
A kérdező hozzászólása: takarodjatok innen akkor
A kérdező hozzászólása: unalmas?nem a kép a fontos, hanem az h miért változtatott hirtelen megint....kicsit nehéz ilyenkor nem roszra gondolni dok fájó dolog után...meg bízni se túl könnyû, pedig igyekszem...
ennyire elvakultan hülye vagy hogy még most sem veszed észre magad?
A kérdező hozzászólása: kikészítettem mkit?elmondtam h mi volt, mi miért esik szarul...az elõzményeket mondtam el...
figyelj, kb itt mindenkit 1 óra alatt kikészítettél, nemtudom hogy bírja a srácod...
Fejezd be végre!!!!!! UNALMAS!!!!! Fogd fel nem a kép mutatja, hogy mennyire szeret vagy éppen nem! Ezek után tényleg nem csodálkoznék ha elhagyna! Akkor aztán fájhatna sok minden! De lehet ha elhagy csak abból tanulnál, hogy ideje lenne megbízni benne!
A kérdező hozzászólása: meguntad a hisztimet???XD akkor jóéjt, szia
A kérdező hozzászólása: én nem fenyegetem...csak elég sokmindenben átvágott, letagadott, ismerkedett, stb..és nekem kell idõ h túllépjek..ez teljesen jól is ment, míg nem váltott képet, mert akkor elkezdett remegni a gyomrom és nem érzem már megint azt h bizonyítani szeretne..
Ha úgy érzi, fogadd el VÉGRE! Nem ismerlek ne haragudj, de meguntam a hisztidet! Nem látom értelmét annak, hogy tényleg jogos-e amit csinálsz! Menj aludni szépen és holnap tiszta fejjel fogsz gondolkozni (remélem)! Ha nem, akkor végképp nem tudom...!
A kérdező hozzászólása: igen, csak volt balhénk, majdnem szakítottam vele...utána kimutatta h megbánta, meg h mennyire fontos vagyok neki, minden nap más közös kép volt kint neki msnen, aminek nagyon örültem..ma meg fogja és vált egy egyedülire...és nagyon zokon vettem..

Szerintetek mennyire fontos az, hogy a párom is keresztény legyen?

Nagyon tetszik egy srác, aki sajnos nem vallásos. Nem tudom, hogy hogy működik, vagy hogy egyáltalán működik-e a kapcsolat egy vallásos és egy nem vallásos ember között, mert eddig csak keresztény barátom volt. Nagyon egyszerű volt a helyzet, mert kb. megegyezett a világnézetünk, a céljaink, együtt jártunk templomba, stb... De egy ideje hiába keresek párt keresztény körökben, egyszerűen nem tetszik senki. Mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: Csak te tudhatod, hogy neked mi a fontos. Mennyire ismered ezt a srácot? Attól, hogy nem vallásos, még sok mindenben egyezhet az értékrendetek, sõt, szerintem az se lehetetlen, hogy egy kis útmutatással neki is "megtetszik" a kereszténység. Persze ha õ az a típus, aki direkt kérkedik vele, hogy nem vallásos, számodra pedig ez fontos, akkor nem tudom, milyen esélyeitek vannak.

Csak te tudhatod, hogy neked mi a fontos. Mennyire ismered ezt a srácot? Attól, hogy nem vallásos, még sok mindenben egyezhet az értékrendetek, sõt, szerintem az se lehetetlen, hogy egy kis útmutatással neki is "megtetszik" a kereszténység. Persze ha õ az a típus, aki direkt kérkedik vele, hogy nem vallásos, számodra pedig ez fontos, akkor nem tudom, milyen esélyeitek vannak.
Szerintetek mennyire fontos az, hogy a párom is keresztény legyen? -Pont annyira fontos, amennyire neked fontos hogy keresztény legyél.
Én össze nem jönnék olyan lánnyal, aki nem vallásos. 18/f
A kérdező hozzászólása: Valamiért nekem ez annyira furcsa indok, hogy az életem vagy a hitem... Mert nem értem, hogy miért jelentené a hitem elvesztését egy nem hívõ pár? Szerintem ez annyira nem így lenne. Akinek valódi hite van, az nem fogja elveszíteni amiatt, hogy körülötte nem hisznek. Sajnos a családomban is van kõkemény ateista, és most hallottam, hogy a korosztályom kb. 2%-a vallásos. Hát én mégis az vagyok. Az sokkal jobban aggaszt, hogy nem fogjuk tudni összeegyeztetni, nem fog megérteni, stb, mint az, hogy én is átmegyek nem hívõbe.
Szerintem döntsd el, hogy az életed fontosabb-e, vagy a hited. Ezen kívül nem ártana tisztázni a fiú jellemét és szándékait is. Tudja-e pl. rólad, hogy aktív keresztény vagy?
A 8. vagyok. Még egy kérdés: lelki vezetõd van? Szerintem egy ilyen helyzetben sokat segíthet. Nekem is segített volna valaki, aki a hitben igazán járatos és megbízom benne (tehát el merem neki azt is mondani, ha a barátom erre-arra megpróbál rávenni, és esetleg egy darabig hagytam is magam, netán egészen belementem). Azt hiszem, a legjobb az lenne, ha elõször keresnél egy lelki vezetõt, és megpróbálnád azt a kapcsolatot. Így lesz kihez fordulnod tanácsért, ha keresztkérdéseket kapsz. Így a hited sem kerülne veszélybe, és nem is gondolnád 20 év múlva azt, hogy bezzeg ha a Hufnágel Pistivel megpróbáltam volna...
nem látom mit veszthetsz vele, ha megpróbálod.
Kedves kérdezõ! A párom és a barátom ezen szövegkörnyezetben könnyen összetéveszthetõ, pedig jelentéstartalma nagyon eltérõ. Amúgy gyönyörûen leírták, hogy nagyon-nagyon fontos
A kérdező hozzászólása: Utolsó: nem értelek, keresztények nem járnak egymással? Vagy nem tudom mit nem értesz.
Bocsika! Írod keresztény vagy és "eddig csak keresztény barátom volt". Remélem csak én értem félre, de hogy is vagy te keresztény?
Kedves Kérdezõ. Mennyire fontos? Nos a Teremtõ ezt leíratta, Nem véletlen, Sokan az Isten beszédébõl, egyiket megteszem másikat nem, elvet csináltak, és arra kötelezik vagy szeretnék kérni Istent, hogy fogadja el õket így el. a Teremtõ nem azért íratott le törvényeket alapelveket kéréseket, hogy szelektáljunk hanem mindegyiket igyekezni kell betartani Ha ebben a kis dolgokban mint a Párválasztása esete is nem tudjuk komolyan venni a Teremtõ kérését a nagyobb dolgokban hogyan fogjuk betartani, vagy komolyan venni. Ezért nincs egység, és béke a vallások között sem. Katy Weaver
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó, igen, ezekre a problémákra gondoltam én is, amiket leírtál. A barátokkal is az a baj, hogy elég fárasztó mindent megmagyarázni, és mindenbe belekötnek.
A kérdező hozzászólása: Ez azért szerintem nem igaz. Ha valaki tényleg hisz, akkor teljesen mindegy, hogy ki mit mondd neki, nem? Rengeteg nem hívõ barátom van, de nem lettem tõlük nem hívõ.
Mondjuk nekem sem kellett volna soha egy ilyen vallásos lány...az csak jámboroknak való...
A kérdező hozzászólása: Nem kérkedik vele, rendes embernek gondolom egyébként. De nem hiszem, hogy bármilyen nem keresztény ember várna a házasságig a szexszel, vagy ilyesmik. Ezért vannak aggályaim...
Jézus is kiment a pusztába egyedül és nem ijedt meg attól, hogy megkísérthetik :) szerintem élj bátran. és ne már elõre azokon a dolgokon töprengj, hogy valami miért is nem lesz jó. amúgy szerintem te magad is legalább olyan akadálya lehetsz egy ilyen mûködõ kapcsolatnak, mint õ. pl mert esetleg azt gondolod, majd, hogy vele valami baj van, hogy nem jó így ahogy van, mert ha nem változik elkárhozik stb. szóval esetleg nem fogadod majd el elég mélyen õt. mert a te eszméid szerint õ bukott lény. vagy olyasmi. de persze a kereszténység a szeretetrõl és a mindenen túli elfogadásról/megbocsájtásról/nem hibáztatásról is szól talán. szóval nem tudom, hogy van ez :) de szerintem menj bele a dologba. fõleg, ha más ajtó nincs nyitva. az biztos, hogy nem lesz egy érdektelen tapasztalat, ha rosszul is sül el. (jah nem vagyok hívõ, ne vegyél nagyon komolyan)

Tényleg olyan fontos az alvázmosás a téli útsózások után?

Mi van, ha kihagyom?

Legjobb válasz: Fontosnak nem fontos, ha nem számít, hogy pár év alatt elkezd rohadni a kocsi alja. Konkrétan a padlólemezt, a küszöböket, és a kerékjárati íveket szereti marni ez a sós lötty.

Fontosnak nem fontos, ha nem számít, hogy pár év alatt elkezd rohadni a kocsi alja. Konkrétan a padlólemezt, a küszöböket, és a kerékjárati íveket szereti marni ez a sós lötty.
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!