Találatok a következő kifejezésre: Az ezotéria ezoterika szavak jelentése között (1 db)

Az ezotéria és ezoterika szavak jelentése között van különbség?

Legjobb válasz: Ugyan az jelentik csak van aki így mondja van aki úgy! Ezt jelenti röviden: "Test, Szellem, Lélek terápiák, az univerzális energia használata, tudatos energetikai térrendezés, de még a különbözõ harcmûvészetekben használt elmélyítõ gyakorlatok sorába is megtalálhatóak az ezoterikus alapok."

Ugyan az jelentik csak van aki így mondja van aki úgy! Ezt jelenti röviden: "Test, Szellem, Lélek terápiák, az univerzális energia használata, tudatos energetikai térrendezés, de még a különbözõ harcmûvészetekben használt elmélyítõ gyakorlatok sorába is megtalálhatóak az ezoterikus alapok."
Ezoterikának vagy ezoterikus tanoknak nevezünk számos olyan õsi irányzatot, ami a modern korunk tudományos világképébe nem illeszkedik bele, a világot, annak mûködését és részeit egy tudományostól eltérõ szempontból vizsgálja. Az ezotéria az elõzõ fõnévi formája.
Az elõttem szólok félre vannak vezetve sajnos. Az ezotéria valódi jelentése az amikor 2 személy képes úgy kommunikálni egymással h egy 3. nem érti meg mirõl beszélnek.
jaj de jó ez az elsõ kérdés ebben a kategóriában!
igen!
mindkettõ ugyanazt jelenti.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit jelent a leesett tükör?

A sminktükröm, pontosan egy ilyen fajta, mint ez

9

Az ezósok miért akarják kisajátítani az oldalt?

Már több kérdésnél olvastam a kérést, vagy felszólítást, hogy csak azok szóljanak hozzá, akik hisznek az adott "tudományban". Olyan az egész, mintha valaki megkérdezné, hogy ki nyeri a tavaszi választást, de kikötné, hogy csak azok válaszoljanak, akik szerint a fidesz.

15

Válaszolnátok néhány kérdésemre a tudatos álmodással kapcsolatban?

Mennyi időt vesz igénybe az elsajátítása?
Mivel tudom megakadályozni, hogy "kidobjon" az álom, ha felismerem, hogy ez csak egy álom?
Olvastam, hogy az ébresztőnek valami semleges hangnak kell lennie, nekem egy P. mobil szám az, a Főnix éjszakája, ami madár csicsergéssel kezdődik, és mire elkezdődne a zene, addigra mindig lekapcsolom, ez jó, vagy állítsak be valami pittyegést?

Ennyi lenne :)
Előre is köszi!

2

Ez erre is érvényes? Ez mire terjed ki?

Azt hallottam, hogy nem szabad, vagy nem szerencsés tükörrel szemben aludni. (Ebben sem vagyok biztos) Én egy tv-vel szemben alszom, ami tükröződik. Ez csak kimondottan a tükörre vonatkozik, vagy bármilyen tükröződő felületre is?

6

Tudom, h sok ilyen kérdés van itt, de hogyan vonzhatnék bármit be?

Pl. ha valamit elveszítek, hogy tudnám visszavonzani, ilyen ezoterikus módon (nem mágiára gondolok)

9

Elfogadod az evolúciót?

Kedves ezoterikus fivéreim és nővéreim!

Mi a véleményetek az evolúcióról?
Ha igen miért, Ha nem akkor miért nem?

Kezdem én:
Igen!
A bizonyítékok miatt. (Fosszíliák, genetika stb.)
Másrészt jól magyarázza a lélekvándorlós, fejlődős, torzulós elméletemet.

Minden jót!

21

Hogy állítsam be az aurám h megszerezzen vmit?

7

Tudnátok jó, hiteles legendákat?

12

Mi a válasz az élet értelmére, az univerzumra, meg mindenre?

Egyszerű válaszokat kérek!

20

Szerinted jó lenne egy olyan világ, ahol az emberek természetfeletti képességekkel (telekinézis, asztrális kivetülés stb) és fejlett spirituális tudással rendelkeznek?

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!