Találatok a következő kifejezésre: Az ezotéria ezoterika szavak jelentése között (1 db)

Az ezotéria és ezoterika szavak jelentése között van különbség?

Legjobb válasz: Ugyan az jelentik csak van aki így mondja van aki úgy! Ezt jelenti röviden: "Test, Szellem, Lélek terápiák, az univerzális energia használata, tudatos energetikai térrendezés, de még a különbözõ harcmûvészetekben használt elmélyítõ gyakorlatok sorába is megtalálhatóak az ezoterikus alapok."

Ugyan az jelentik csak van aki így mondja van aki úgy! Ezt jelenti röviden: "Test, Szellem, Lélek terápiák, az univerzális energia használata, tudatos energetikai térrendezés, de még a különbözõ harcmûvészetekben használt elmélyítõ gyakorlatok sorába is megtalálhatóak az ezoterikus alapok."
Ezoterikának vagy ezoterikus tanoknak nevezünk számos olyan õsi irányzatot, ami a modern korunk tudományos világképébe nem illeszkedik bele, a világot, annak mûködését és részeit egy tudományostól eltérõ szempontból vizsgálja. Az ezotéria az elõzõ fõnévi formája.
Az elõttem szólok félre vannak vezetve sajnos. Az ezotéria valódi jelentése az amikor 2 személy képes úgy kommunikálni egymással h egy 3. nem érti meg mirõl beszélnek.
jaj de jó ez az elsõ kérdés ebben a kategóriában!
igen!
mindkettõ ugyanazt jelenti.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit jelent a 7 szirmű virág (tetoválás)?

Egy egyszerű, felülnézeti kép lenne, amit a húgom fog megrajzolni.
A hét szirma hét különböző szín lenne, a színek jelentéséről már olvastam.
Köszi a válaszokat :)

6

Normális ha érzem más emberek érzelmeit?

12

Részegen aurákat láttam?

Egyszer, nem olyan rég, elég sokat ittam, és láttam a szobatársaim auráját. Másnap elmondtam nekik, hogy láttam, és hülyének néztek, de rákerestünk az interneten, és teljesen igaz volt rájuk az adott szín. Azóta egyszer sem történt ilyen. Ez normális? Történt már hasonló valakivel?

5

Mi lehetett ez a hang? :O

Az emeleten a laptopoztam fent./lent lakunk és a felső rész nincs berendezve csak ilyen lomok vannak ott/.
Ott ülök egyedül, nincs teljesen sötét és ilyen furcsa hangokat hallok(teljesen biztos voltam benne h tesom szórakozik velem). Szóval lihegést (vagyis hangos levegővételt) hallottam, jah és néha kaparást is.
Gépeztem, ezért nem nagyon érdekelt és mondom gondoltam tesom az..Néha visszaszóltam h ne szórakozz, mindjárt megyek le meg hasonló hülyeségeket..
Aztán kb 10perc múlva feljött tesóm.Kérdeztem de nem ő volt.

Szerintetek?

16

Melyek a legjobb könyvek a BOLDOGSÁGRÓL, BARÁTSÁGRÓL, ÉLETRÕL, TISZTELETRÕL?

4

Újabb csoda történt. Mi a véleményed?

http://apologetika.blog.hu/2013/08/10/titokzatos_pap_jelent_..

Mielőtt valami idiot belekötne, hogy miért magyar oldalt linkeltem, íme:

Az érdekesség, hogy sem a tűzoltók, SENKI nem látta elmenni, de még a fotókon sincs rajta az illető.Viszont mindenki egyértelműen állította, hogy OTT VOLT .

9

Hol van Bp. En olyan reiki tanfolyam amihez fiatalos klub ill. közösség is tartozik?

Válaszok jöhetnek privátban is.

1

Szerintetek léteznek angyalok?

Szerintem léteznek :) és úgy érzem még kommunikálni is tudok velük.Régen azt hittem , hülye vagyok és magamban beszélek , de utána rájöttem hogy nem.:) Szerintetek?

6

Vegetarianizmus, tantra-szexuális kontinencia, csakrák kolleketív tudat fejlődése fogalmak mennyire vannak jelen a hétköznapi ember életében?

tudatfejlődés

3

Lehet tárgyakat mozgatni mágiával?

egyszerű dolgokra gondolok mint pl a minden6ó c. filmben az éttermes jelenet amikor a borsot meg a sót magához húzza anélkül hogy hozzá nyúlna

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!