Találatok a következő kifejezésre: Az ezotéria ezoterika szavak jelentése között (1 db)

Az ezotéria és ezoterika szavak jelentése között van különbség?

Legjobb válasz: Ugyan az jelentik csak van aki így mondja van aki úgy! Ezt jelenti röviden: "Test, Szellem, Lélek terápiák, az univerzális energia használata, tudatos energetikai térrendezés, de még a különbözõ harcmûvészetekben használt elmélyítõ gyakorlatok sorába is megtalálhatóak az ezoterikus alapok."

Ugyan az jelentik csak van aki így mondja van aki úgy! Ezt jelenti röviden: "Test, Szellem, Lélek terápiák, az univerzális energia használata, tudatos energetikai térrendezés, de még a különbözõ harcmûvészetekben használt elmélyítõ gyakorlatok sorába is megtalálhatóak az ezoterikus alapok."
Ezoterikának vagy ezoterikus tanoknak nevezünk számos olyan õsi irányzatot, ami a modern korunk tudományos világképébe nem illeszkedik bele, a világot, annak mûködését és részeit egy tudományostól eltérõ szempontból vizsgálja. Az ezotéria az elõzõ fõnévi formája.
Az elõttem szólok félre vannak vezetve sajnos. Az ezotéria valódi jelentése az amikor 2 személy képes úgy kommunikálni egymással h egy 3. nem érti meg mirõl beszélnek.
jaj de jó ez az elsõ kérdés ebben a kategóriában!
igen!
mindkettõ ugyanazt jelenti.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Banánról álmodtam, közben ez a szám ment?

http://www.youtube.com/watch?v=-If2r9ENQfA

Ez mit jelent? Hullottak a fejemre a banánok.

6

Aszrtológustól kérdezném: A megsokszorozódott személyiségűek aszcendense hogyan értelmezhető?

1

Mennyi idő után látszik a hatása a Bach virágterápiának?

Napi 3x3 cseppet kell innom.

2

Elmélet az értelmes ember megteremtésére?

Szóval az egész arra épül hogy láttam egy videót ahol azt mondták 50 ezer évvel ezelőtt idegen dns került a géneink közé ami segített fejlődnünk úgy ahogy semelyk más faj nem tudott.. (Ha tényleg volt egy ilyen ember pár aki megkapta az idegen dns akkor még a vallás is bejöhet mint Ádám és Éva) aztán fejlődtünk.. valahogy mindig is éreztük sejtjeink mélyén hogy valamilyen felsőbb dologhoz tartozunk, ezért elneveztük Istennek, szerintem ezek a felsőbb lények még most is figyelemmel kísérnek minket (Ufo észlelések, angyalok stb.) én kb. úgy képzelem el ahogy mi figyeljük a hangyákat, hiába vagyunk fejlettebbek nem tudunk az ő szintjükön "beszélni velük" ahogy szerintem a fejlettebb lények se tudják megértetni magunkat velünk, de megteremtettek minket és kíváncsian várják mi sül ki a dologból... (szerintem amúgy kinyírjuk a földet de hát ki tudja..) Az is fura hogy az ember miért érez késztetést a repülésre,miért akarunk egyfolytában az űrbe menni más bolygókra.. miért olyan jó érzés repülni? mintha a sejtjeink mélyén ezt is megörököltük volna..

7

Hogyan lehet kideríteni, hogy az álmok mire akarnak figyelmeztetni?

Beszélgettem egy idősebb ismerősömmel aki szereti ezt a témát és azt mondta, hogy minden álom figyelmeztetni akar valamire. De nem tudom hogyan jöjjek rá, hogy mire.

2 visszatérő álmom van.
Az egyik az, hogy apukám mindig meghal (baleset, gyilkosság). A másik az, hogy terhes vagyok de van amelyikben nem látszik nagyon, a másikban már nagyon látszik de olyan is van amelyikben már megszültem.
Hogyan derítsem ki, hogy ezek mit akarnak?
16/L

2

Mi lehetett ez? Nagyon megijedtem. Segitetek?

démonos, szellemes dolgokrol olvastam...(pedig nem szabadna, jehova tanuja vagyok..de szeretem ezeket a temakat....csak utana mindig felek)....es olvasas kozben ereztem h "valami nem jo a torkomban..."
nyeltem egyet, nagyon fajt!!
köhögnom kellett. elmult...es abban a pillanazban eros nyomast ereztem a vallamban! fajt..es meg most is faj.
mi lehetett ez? nagyon megijedtem.

14/L

5

Amikor meditálok, miért érzem azt, hogy valami nem enged tovább?

Szóval úgy érzem,hogy valahova befogok lépni,de mégis mintha valami akadályozná .

4

Ez szerintetek bün?

Zsidó lány vagyok,teljes mèrtèkben követem a vallást,de az utóbbi idöben elkezdtem mandalákat rajzolni.Ezek a buddhista vallás rèszei?Ez bün?

14

Melyik ez a szellemes sorozat?

Még évekkel ezelőtt ment a zoone reality-n . Mint már írtam szellemekről volt benne szò/ azok voltak benne .Ha tudjatok h mire gondolok elmondanatok h mi a cime ?

8

A kundalini jóga segített már valakinek, tapasztalatok érdemes-e belevágni?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!