Találatok a következő kifejezésre: Az ezotéria ezoterika szavak jelentése (1 db)

Az ezotéria és ezoterika szavak jelentése között van különbség?

Legjobb válasz: Ugyan az jelentik csak van aki így mondja van aki úgy! Ezt jelenti röviden: "Test, Szellem, Lélek terápiák, az univerzális energia használata, tudatos energetikai térrendezés, de még a különbözõ harcmûvészetekben használt elmélyítõ gyakorlatok sorába is megtalálhatóak az ezoterikus alapok."

Ugyan az jelentik csak van aki így mondja van aki úgy! Ezt jelenti röviden: "Test, Szellem, Lélek terápiák, az univerzális energia használata, tudatos energetikai térrendezés, de még a különbözõ harcmûvészetekben használt elmélyítõ gyakorlatok sorába is megtalálhatóak az ezoterikus alapok."
Ezoterikának vagy ezoterikus tanoknak nevezünk számos olyan õsi irányzatot, ami a modern korunk tudományos világképébe nem illeszkedik bele, a világot, annak mûködését és részeit egy tudományostól eltérõ szempontból vizsgálja. Az ezotéria az elõzõ fõnévi formája.
Az elõttem szólok félre vannak vezetve sajnos. Az ezotéria valódi jelentése az amikor 2 személy képes úgy kommunikálni egymással h egy 3. nem érti meg mirõl beszélnek.
jaj de jó ez az elsõ kérdés ebben a kategóriában!
igen!
mindkettõ ugyanazt jelenti.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi dolga van velem miért látom őt? !?

Az utóbbi 1-2 hónapban egyre sűrűbben jelenik meg nekedm az alvilág ura a következőképp
-Valakihez elmegyek pont őt nézik a filmben
-éjszaka felriadok a tv felé fordulok és pont az ő képét mutatja a tv
-Meg érzem őt kerül fordul.
Volt egy álmom melyben az alvilágba kerültem le ott azt mondtam a kapu őröknek hogy én nekem vissza kell még mennem azt mondák hogy még elsőnek meg kell engem nézniük.
Megnéztek az őr kezében volt 2 papír azt monda hogy vissza mehetek nyugottan és adott egy kék színű hangfalat.Azt mondta hogy nekem lent semmi dolgom és ezért ajándékoztak meg 200.000 Ft értékkel vagy valami ilyesmi volt. de azóta sokszor megjelenik a fentebb írt példákban.

Ez előtt az álom előtt volt még egy furcsaság hajnalonta felkeltem kb egy héten át folytonosan egy zenére amit aztán fordítóval megnéztem és az életről beszél nos erről volna szó

Beszéltem pár ezotérikussal azt mondják nagy változás vár az életemre.

6

Megérezhetem ezeket? Több lent!

Több dolog is lesz.
Édesanyám az mesélte hogy mikor 8-9 éves voltam volt hogy mentem az utcán megálltam(egy helyen), egy másodpercre becsuktam a szemem, vettem egy nagy levegőt és mondtam hogy anya itt erős a gravitáció. Ezt érezhettem,van olyan hogy valahol erősebb a gravitáció? A második pedig: a dédmamám 1,5 éves koromban meghalt sosem találkoztam vele, semmit sem tudtam róla csak hogy volt egy dédmamám. Bementünk a temetőbe (kb 4-5 éves lehettem, a nevét sem tudtam!) Beléptünk és megkérdeztem hogy Anna dédihez jöttünk? Emlékszem hol van. És odavezettem édesanyámat a sírhoz. (soha nem beszéltek előttem róla!A TEMETÕBEN SEM JÁRTAM ELÕTTE mert kicsinek gondoltak hozzá.) Anyukám nagyon meglepődött hogy honnan tudom és megkérdezte. Én meg azt mondtam hogy én már sokszor álmodtam a temetőről és anna dédiről. Ez lehet? Légyszi csak értelemes válaszokat!

17

Mit jelent a 7 szirmű virág (tetoválás)?

Egy egyszerű, felülnézeti kép lenne, amit a húgom fog megrajzolni.
A hét szirma hét különböző szín lenne, a színek jelentéséről már olvastam.
Köszi a válaszokat :)

6

Normális ha érzem más emberek érzelmeit?

12

Részegen aurákat láttam?

Egyszer, nem olyan rég, elég sokat ittam, és láttam a szobatársaim auráját. Másnap elmondtam nekik, hogy láttam, és hülyének néztek, de rákerestünk az interneten, és teljesen igaz volt rájuk az adott szín. Azóta egyszer sem történt ilyen. Ez normális? Történt már hasonló valakivel?

5

Mi lehetett ez a hang? :O

Az emeleten a laptopoztam fent./lent lakunk és a felső rész nincs berendezve csak ilyen lomok vannak ott/.
Ott ülök egyedül, nincs teljesen sötét és ilyen furcsa hangokat hallok(teljesen biztos voltam benne h tesom szórakozik velem). Szóval lihegést (vagyis hangos levegővételt) hallottam, jah és néha kaparást is.
Gépeztem, ezért nem nagyon érdekelt és mondom gondoltam tesom az..Néha visszaszóltam h ne szórakozz, mindjárt megyek le meg hasonló hülyeségeket..
Aztán kb 10perc múlva feljött tesóm.Kérdeztem de nem ő volt.

Szerintetek?

16

Melyek a legjobb könyvek a BOLDOGSÁGRÓL, BARÁTSÁGRÓL, ÉLETRÕL, TISZTELETRÕL?

4

Újabb csoda történt. Mi a véleményed?

http://apologetika.blog.hu/2013/08/10/titokzatos_pap_jelent_..

Mielőtt valami idiot belekötne, hogy miért magyar oldalt linkeltem, íme:

Az érdekesség, hogy sem a tűzoltók, SENKI nem látta elmenni, de még a fotókon sincs rajta az illető.Viszont mindenki egyértelműen állította, hogy OTT VOLT .

9

Hol van Bp. En olyan reiki tanfolyam amihez fiatalos klub ill. közösség is tartozik?

Válaszok jöhetnek privátban is.

1

Szerintetek léteznek angyalok?

Szerintem léteznek :) és úgy érzem még kommunikálni is tudok velük.Régen azt hittem , hülye vagyok és magamban beszélek , de utána rájöttem hogy nem.:) Szerintetek?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!