Találatok a következő kifejezésre: Az ezotéria ezoterika szavak jelentése (1 db)

Az ezotéria és ezoterika szavak jelentése között van különbség?

Legjobb válasz: Ugyan az jelentik csak van aki így mondja van aki úgy! Ezt jelenti röviden: "Test, Szellem, Lélek terápiák, az univerzális energia használata, tudatos energetikai térrendezés, de még a különbözõ harcmûvészetekben használt elmélyítõ gyakorlatok sorába is megtalálhatóak az ezoterikus alapok."

Ugyan az jelentik csak van aki így mondja van aki úgy! Ezt jelenti röviden: "Test, Szellem, Lélek terápiák, az univerzális energia használata, tudatos energetikai térrendezés, de még a különbözõ harcmûvészetekben használt elmélyítõ gyakorlatok sorába is megtalálhatóak az ezoterikus alapok."
Ezoterikának vagy ezoterikus tanoknak nevezünk számos olyan õsi irányzatot, ami a modern korunk tudományos világképébe nem illeszkedik bele, a világot, annak mûködését és részeit egy tudományostól eltérõ szempontból vizsgálja. Az ezotéria az elõzõ fõnévi formája.
Az elõttem szólok félre vannak vezetve sajnos. Az ezotéria valódi jelentése az amikor 2 személy képes úgy kommunikálni egymással h egy 3. nem érti meg mirõl beszélnek.
jaj de jó ez az elsõ kérdés ebben a kategóriában!
igen!
mindkettõ ugyanazt jelenti.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valakinek sikerült átkot szórni? Kíváncsi vagyok : )

8

Történt már veletek olyan, hogy megálmodtátok, megéreztétek egy hozzátok közel állo személy halálát? Mi modon? Meséljetek kérlek.

5

Lehet-e ezt valamilyen adottságnak, képességnek nevezni? (ld. : lentebb)

Képes vagyok érzekelni más emberek közeledését, még akkor is ha nem látom hallom. Ha valaki jön hozzánk általában már előre tudom, mert érzem h jött vki. Azt is tudom h ha vki a szobám felé közeledik. Ez alvás közben is működik, ha valaki csak benéz a szobába azonnal fent vagyok.

10

A mi házunkban meghalt egy ember és én félek mert szoktam hallani hangokat. Mit tegyek?

csak az írjon aki hisz a szellemekben!!!!

11

Mivel mérgeznek minket?

http://paranormal.hu/news.php?extend.958

Az elmúlt napokban Magyarország felett nagy mennyiségű chemtrailokat lehetett megfigyelni. A jelenség pontos háttere máig sem ismert, csak a bennfentesek számára. TÉny azonban, hogy valamilyen okból június második hetében jelentős mennyiségű vegyi anyagot szórtak szét.

Ha bárki feltekint az égre akár ma, akár holnap, láthatja, hogy az égen lévő kondenzcsíkok nem tűnnek el, hanem sokáig szétterülve megmaradnak az égen. A meteorológusok cáfolják a vegyi anyagokkal kapcsolatos híreszteléseket, azonban többen megkérdőjelezik a jelenség normális voltát, még azok is, akik komolyabban el vannak mélyülve az időjárás és légköri jelenségek fizikájában.

15

1963-as Marsra szállásról tudnátok információkkal szolgálni?

Eddig azt hittem a Holdon se jártunk, de itt az egyik kérdésnél olvastam, hogy már a Marsra is eljutottunk, ráadásul sokkal hamarabb, mint a kamu Holdra szállás. Nagyon érdekelne a téma, de csak egy Marson játszódó könyvet találtam a neten, amit 1963-ban adtak ki.

9

Magyar Reptilián?

Egy blog ütötte fel a fejét, még az előző hónapban, aminek a vezetője egy lány, aki olyan dolgokat ír, olyan beszámolókat tesz közzé (szerinte, még viszonylag visszafogott témában), ami arra utal, hogy ő nem ember.

Van aki olvasta már a blogot? Vagy van vállalkozó ember, aki végigolvasná, és elmondaná, hogy még is ki lehet ez?

Úgy látszik, semmilyen bevétele nincs belőle, és még is vannak követői! Valamiért kezdek hinni neki, de nem tudom, ki mennyire jártas a témában!

Szerintetek?
Itt a blog:
Kulturált, komoly kommenteket kérnék, különben töröltetem!

19

Hogyan lehet egy ember lelkével beszélni?

Szeretnék egy élő ember lelkével beszélni..
Hogyan lehet ezt végrehajtani?

3

Kik a kristálygyerekek?

5

Mint gondoltok a chupakabráról?

egy kutya kenguru és denevér génkísérlete, netán idegenek a háttérben? vagy egy teljesen természetes lény? vagy csak legenda? értelmes válaszokat kérnék

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!