Találatok a következő kifejezésre: Az ezotéria ezoterika szavak jelentése (1 db)

Az ezotéria és ezoterika szavak jelentése között van különbség?

Legjobb válasz: Ugyan az jelentik csak van aki így mondja van aki úgy! Ezt jelenti röviden: "Test, Szellem, Lélek terápiák, az univerzális energia használata, tudatos energetikai térrendezés, de még a különbözõ harcmûvészetekben használt elmélyítõ gyakorlatok sorába is megtalálhatóak az ezoterikus alapok."

Ugyan az jelentik csak van aki így mondja van aki úgy! Ezt jelenti röviden: "Test, Szellem, Lélek terápiák, az univerzális energia használata, tudatos energetikai térrendezés, de még a különbözõ harcmûvészetekben használt elmélyítõ gyakorlatok sorába is megtalálhatóak az ezoterikus alapok."
Ezoterikának vagy ezoterikus tanoknak nevezünk számos olyan õsi irányzatot, ami a modern korunk tudományos világképébe nem illeszkedik bele, a világot, annak mûködését és részeit egy tudományostól eltérõ szempontból vizsgálja. Az ezotéria az elõzõ fõnévi formája.
Az elõttem szólok félre vannak vezetve sajnos. Az ezotéria valódi jelentése az amikor 2 személy képes úgy kommunikálni egymással h egy 3. nem érti meg mirõl beszélnek.
jaj de jó ez az elsõ kérdés ebben a kategóriában!
igen!
mindkettõ ugyanazt jelenti.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi volt ez a hang a fejemben?

Este próbáltam elaludni és amikor a jobb fülemen feküdtem, akkor hallottam mintha söpörnének valamit a fejemben vagy mintha sót szórnának vagy vmi ilyesmi. Lehet hogy a szomszéd volt mert testvérem is hallotta de lehet hogy az én fejemből hallhatta...

4

Másnak is feltűnt, hogy az utóbbi időben valami nagyon nincs rendben itt a Földön?

Én nem érzem véletlennek ezt a sok rosszat, ami történik... túl sok van belőle, és túl sokszor.

8

Ti hisztek a biológiai órában?

A hetvenes években olvastam az IPM-ben a biológiai óráról. (Manapság megtalálható a neten) Ti hisztek benne?

7

Hanganyagban megvan az azsztrálutazás lépései? Ha nincs akkor mikor lesz elérhető?

1

Mit szimbolizál a százlábú? Minek a jelképe?

2

Miért írnak az ezoterika témába a szkeptikusok, és miért tollkordnak?

Nem látom a racionális okokat...
Mi közük van olyan kérdésekhez ami nem is nekik szól és miért mondanak véleményt olyan kérdésnél ahol végképpen senki nem kíváncsi rá?!
pl. Hogy kell szellemet idézni?
Nem az a kérdés: Hogy mondjatok véleményt a szellemek létezésével kapcsolatban?
Egyáltalán mi a francnak nézik az ezoterika fórumot, ha úgy sem tudnak a kérdésre válaszolni?!?
Talán azért megvédjenek a saját "téveszméimtől"?
De hát úgy sem fognak megváltoztatni egyetlen ezóst sem, így neten keresztül én még nem láttam.
Másrészt: nem teljesen mind 1 miben hisznek az ezósok, ha úgy is annyira tudatlan hülyék akkor kár beléjük a szó?
Vagy talán fáj nekik, hogyha valaki másként gondolja?! Na és mi a helyzet a szabad akarattal, meg mi egymás: szabad vallásgyakorlással?

41

Szellemképes kutya?

Igazából nem tudtam hová írjam ezt a kérdést, de talán ide illik. És ha hülyén fogalmaztam bocsánat, így tudtam a legnormálisabban megfogalmazni :D

Van egy kutyám, róla mondta azt nekem valaki hogy szellemképes. Kérdeztem hogy az mit jelent, annyit mondott csak, hogy két kutya lakik benne és mindkettőnek meg akar felelni.
A kutyáról azt kell tudni (az illető is erre hivatkozott), hogy a fülén és a farkán érdekesebben nőtt a szőr.
A farka ilyen (nem saját kép) A fülén pedig alapjában véve rövid a szőr viszont a füle alján szálanként hosszabb.

Szóval arra lennék kíváncsi hogy erről hallott e már valaki valamit.

6

Egy levágott fejű ember pár percig funkcionálhat emberként, mint Störtebecker? (asztrálprojekció)?

A TV-ben volt egy film, amit visszanéztem videoról. Valamilyen kalózos középkori hajós, most a címét nem tudom, de németek és dán kalózok háborújáról szólt. maga a tőrténet valós. A végén az volt, hogy Störtebecker a kalózvezért halálraítélte a Germán uralkodó. Feje vétessék és utána a legénységét is kivégeztetik, mondá.

Störtebecker azt kérte, hogy a kivégzés után amelyik fogjul ejtett legénységi tag előtt elhalad, azt eresszék szabadon. Az uralkodó megígérte, hogy így tesz. Persze nevettek mind :/

Arcukra fagyott a mosoly, amikor Störtebecker teste felállt afatőrzstől és elsétált néhány fogoly előtt, mielőtt végleg kimult volna. A helybeliek szerint a levágott fejében még vagy 2 percig voolt vér és látta a testét, tudta balra meg jobbra kell fordulni és menni, a teste pedig úgy mozgott. Döbbenetes, de leírások szerint így volt, még az ellenség is elismeri ezt ! A foglyokat pedig szabadon engedték étlen szomjan a pusztában.

Hogyan lehetséges ez ? A teste asztrálkivetülés folytán irányította a testét ? Megfagyott a vér az ereiben a félelemtől és ezért sokkal lassabban folyt ki, így tovább volt irányítható ? A szelleme irányította a testet ? Mi lehet a megoldás Störtebecker hiteles tőrténetére?

10

Mikor lesz mar vilagvege? Akkor minden megoldodna?

nincs kedvem elni de megolni nem merem magam ezert ugy dontotem h legyen vilagvege. Na szval mikor lesz?

20

Ez lehetséges lenne?

Már napok óta nem kívánok enni, de valami hiányzik.. és nemtudom mivan velem... tegnap este úgy éreztem mintha ki akarnák húzni a fogaimat, azt vettem észre hogy hegyesebbek lettek ma reggelre... nemtudom mivan.. lehet hogy vámpír vagyok?? :O

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!