Találatok a következő kifejezésre: Az ezotéria ezoterika szavak (1 db)

Az ezotéria és ezoterika szavak jelentése között van különbség?

Legjobb válasz: Ugyan az jelentik csak van aki így mondja van aki úgy! Ezt jelenti röviden: "Test, Szellem, Lélek terápiák, az univerzális energia használata, tudatos energetikai térrendezés, de még a különbözõ harcmûvészetekben használt elmélyítõ gyakorlatok sorába is megtalálhatóak az ezoterikus alapok."

Ugyan az jelentik csak van aki így mondja van aki úgy! Ezt jelenti röviden: "Test, Szellem, Lélek terápiák, az univerzális energia használata, tudatos energetikai térrendezés, de még a különbözõ harcmûvészetekben használt elmélyítõ gyakorlatok sorába is megtalálhatóak az ezoterikus alapok."
Ezoterikának vagy ezoterikus tanoknak nevezünk számos olyan õsi irányzatot, ami a modern korunk tudományos világképébe nem illeszkedik bele, a világot, annak mûködését és részeit egy tudományostól eltérõ szempontból vizsgálja. Az ezotéria az elõzõ fõnévi formája.
Az elõttem szólok félre vannak vezetve sajnos. Az ezotéria valódi jelentése az amikor 2 személy képes úgy kommunikálni egymással h egy 3. nem érti meg mirõl beszélnek.
jaj de jó ez az elsõ kérdés ebben a kategóriában!
igen!
mindkettõ ugyanazt jelenti.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez normális, teljesen irányítani az álmot?

mikor régen álmodtam akkor meg próbáltam benne azt tenni amit akarok, de kis idő után felébredtem mert az "elmém" észrevette hogy alszom, és kidobott.

sokszor csináltam ezt, ezután hogy sokat csináltam kb. egy hónapig nem álmodtam semmit, ez után valami történt de nem tudom hogy mi, és azóta úgy irányítom az álmom ahogy akarom, persze van amikor nem teljesen de akkor felébredek,

példa: nem rég volt egy rémálmom, egy olyan horrorfilm féleségű, ott azt teljesen át kellett élnem irányítás nélkül, utána másodszor is azt álmodtam de akkor már éreztem hogy ezt már ÁLMODTAM, rájöttem, attól a pillanattól fogva a horror film eléggé megváltozott mert tőlem féltek a szörnyek xd ( repülés, hatalmas erő stb.)

1

Mi a hétfánfütyülőt jelent, hogy az élet értelme 42?

7

Hisztek abban, hogy minden okkal történik, hogy vannak olyanok, akiknek az életedbe be kell hogy lépjenek?

ugyanis nem tudom,hogy egy bizonyos vki miért lépett be az életemben mikor nem hívtam és nem is hiányzott.

7

Mi a lélek?

6

Hisztek a sosrban, abban, hogy minden okkal történik, és hogy előre megvan írva az életed?

Én mondjuk nem...

6

Befolyásolhatjuk-e elménkel az eletromágnességet bármilyen formában is?

11

Melyik volt a legijesztőbb horrorfilm, amit láttatok?

11

Ez vajon mi lehet?

Tegnap találtam egy DVD-t, cím nélkül. Leültem a kanapéra,és elindítottam a filmet, amikor bejött egy ismeretlen logó. Ezután fáradtnak kezdtem magam érezni(délután 3-kor). Majd úgy a film harmadik percénél(már nem is emlékszem, hogy mi volt benne) elaludtam. Arra keltem fel, hogy este 8 óra van, és az ágyamban ébredtem fel! Emellett a tévé ki volt kapcsolva, és a DVD eltűnt! Ekkor kimentem a nappaliba, és az asztalra fel volt rakva az összes szék! Ja, és elfelejtettem leírni, hogy egyedül élek.
25/F

11

A tudósok honnan veszik hogy az emberek csak az agyuk 10%-át használják? Miből tudják hogy csak 10%?

Ugyan ez van az óceánok esetében is, miből veszik hogy annyi az ismert élőlények százaléka? (most itt nem tudok számot mondani, de itt is valami nagyon alacsony szám volt)

10

Befolyásolhatjuk-e elménkel a gravitációt bármilyen formában is?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!