Találatok a következő kifejezésre: Az ezotéria ezoterika szavak (1 db)

Az ezotéria és ezoterika szavak jelentése között van különbség?

Legjobb válasz: Ugyan az jelentik csak van aki így mondja van aki úgy! Ezt jelenti röviden: "Test, Szellem, Lélek terápiák, az univerzális energia használata, tudatos energetikai térrendezés, de még a különbözõ harcmûvészetekben használt elmélyítõ gyakorlatok sorába is megtalálhatóak az ezoterikus alapok."

Ugyan az jelentik csak van aki így mondja van aki úgy! Ezt jelenti röviden: "Test, Szellem, Lélek terápiák, az univerzális energia használata, tudatos energetikai térrendezés, de még a különbözõ harcmûvészetekben használt elmélyítõ gyakorlatok sorába is megtalálhatóak az ezoterikus alapok."
Ezoterikának vagy ezoterikus tanoknak nevezünk számos olyan õsi irányzatot, ami a modern korunk tudományos világképébe nem illeszkedik bele, a világot, annak mûködését és részeit egy tudományostól eltérõ szempontból vizsgálja. Az ezotéria az elõzõ fõnévi formája.
Az elõttem szólok félre vannak vezetve sajnos. Az ezotéria valódi jelentése az amikor 2 személy képes úgy kommunikálni egymással h egy 3. nem érti meg mirõl beszélnek.
jaj de jó ez az elsõ kérdés ebben a kategóriában!
igen!
mindkettõ ugyanazt jelenti.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az emberek miért hallgatnak a gonosz ösztöneikre, mikor tudják, hogy az rossz (például gyilkosság)? Mindenkiben van rossz, de mindenki tudja, hogy a jó erősebb. Mégis miért hallani annyi bűntényről a mai világban?

Mindenki érzi, hogy a szeretet a legfontosabb dolog az életben. Még a leggonoszabb ember is. Vannak undorító szörnyetegek a világban (sorozatgyilkosok, pszichopaták). Mégis tudják, hogy rossz, amit csinálnak. Akkor miért csinálják? Miért élvezik sokan, ha szenvedést okoznak, mikor boldogságot látni sokkal jobb?

5

Mi a véleményetek a Kozmosz Univerzális Szeretet Egyházáról?

valaki aki már tagja?

10

Sok materialista miért nem tudja elfogadni a szellemek és a lélek létezését? A tudomány nevében megbélyegeznek butaságnak mindent ezzel kapcsolatban. De a jó tudósnak nyitottnak kéne lennie.

Miért nem tudják elfogadni, hogy igenis létezik a "megmagyarázhatatlan"?

15

Eddig nektek miket sikerült elérnetek a spirits of Eridu olvasásával, mért mondja szinte mindenki, hogy az a legjobb oldal ami a mágiával foglalkozik?

Nem értem én nem találtam rajta kifejezetten hasznos információt, ha írnátok példákat azzal sokat segítenétek!

2

Nektek is van ilyen?

Szóval lehet viccesnek tűnik...de nem az.
Amikor nagyon koncentrálok,akkor a lábaimban és kezeimben fájó érzet alakul ki, de csak addig fáj,ameddig a koncentrálás tart.
Nem kérek hülye kommenteket.
Köszi a válaszokat.

6

Melyek azok a blogok, oldalak, amelyek rejtélyekkel foglalkoznak, de komolyan körbejárják?

Olyan oldalakra lennék kíváncsi, ahol kivesézik a felmerülő rejtélyeket, lényeket, jelenségeket, stb., de nem csak a légből kapott híreket közlik, hanem tényleg rendesen utánanéznek, mi kamu és mi nem, vagy mit lehet tudni....előre is köszi

2

Ha képes lennél üzenni a jövőbe, akkor mi lenne az?

Akár száz év múlva, vagy ezer, mit mondanál a jövő embereinek? És ha én képes vagyok erre, mit tennél a helyemben?

8

Mit jelent az, ha valaki végigsimítja a kezét a hajadon (fejeden) és ökölbe szorítja a kezét enyhén ez után?

5

Az összes kristály koponya meg van?

úgy tudom hogy 13 db van, ez mind meg van valahol és hol?

4

Miért vagyok még mindig a földön, ha már egyszer meghaltam?

Nagyon beteg voltam. Évekig szenvedtem. Pár hete kórházba kerültem ismét, ahol meghaltam. Elmúlt minden fájdalom. Végtelen nyugalom és béke szállt meg. A lelkem, testem könnyűvé vált. Csodás táj vett körül. Olyan lények, melyeket soha nem láttam. Tarka színek, lágy formák, s olyan nagyon jó volt. De egy idő múltával, mintha húzna valami lefelé. Most ismét az egykori házunkban vagyok, de a többiek nem érzékelik a jelenlétemet.
Vagy lehet, mégis, mert olyan furcsán viselkednek. S úgy érzem, mintha hegyeket kellene cipelnem.

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!