Találatok a következő kifejezésre: Az extrem art a (4 db)

Melyik a legerősebb netbook ebben a két kategoriaban: /11, 6 collos/ mondjuk az extrém/apple és hasonlo vékonyított netbook/ és az átlagos árban /nem arra torekedtek hogy vékony legyen/?

Legjobb válasz: Ha már egyszer szóba hoztad az Apple-t természetesen ez a legjobbak legjobbika. Nekem évekig pc-m volt...netbookom is volt. Acer Aspire One. Megszabadultam tõle nemrég.... szar a BIOS-a vagy 5 X flasheltem mert gondolt egyet és többé nem akart mûködni. Amúgy jó gép volt, de a BIOS probléma miatt túladtam rajt. Most Apple gépem van és most tudom, hogy miért dícsérik és miért olyan drága. Ja és az "egérmozi" méretû képernyõ az elején tetszik, hogy ja de aranyos kicsi...aztán rájössz, hogy nagyon frusztráló, hogy annyira kicsi és baromi idegesítõ mikor pl linuxos rendszer ablakok egy az egyben nem férnek bele!!!!

Ha már egyszer szóba hoztad az Apple-t természetesen ez a legjobbak legjobbika. Nekem évekig pc-m volt...netbookom is volt. Acer Aspire One. Megszabadultam tõle nemrég.... szar a BIOS-a vagy 5 X flasheltem mert gondolt egyet és többé nem akart mûködni. Amúgy jó gép volt, de a BIOS probléma miatt túladtam rajt. Most Apple gépem van és most tudom, hogy miért dícsérik és miért olyan drága. Ja és az "egérmozi" méretû képernyõ az elején tetszik, hogy ja de aranyos kicsi...aztán rájössz, hogy nagyon frusztráló, hogy annyira kicsi és baromi idegesítõ mikor pl linuxos rendszer ablakok egy az egyben nem férnek bele!!!!
A kérdező hozzászólása: most melyiknek kicsi a kepernyoje? az applednak? az mekkora? nekem most 11.6 van egy lenovo s205

Az extrem kerekparozas art a gerincnek?

Legjobb válasz: Mire gondolsz?Melyikextrém vállfajra?Down hill közben ha esel egy nagyot,akkor az lehet.Vagy a BMX nyerge alacsony,akkor görnyedned kell... De nem tulzottan sikerült körülírni,h milyen iciklizés milyen problémát okoz-e.

Mire gondolsz?Melyikextrém vállfajra?Down hill közben ha esel egy nagyot, akkor az lehet.Vagy a BMX nyerge alacsony, akkor görnyedned kell... De nem tulzottan sikerült körülírni, h milyen iciklizés milyen problémát okoz-e.
igen sok itt a gyök :D ha olyat esel, biztosan, egyébként szerintem nem. BMX persze más tészta.
nem árt, sõt használ, képzeld el h mennyivel jobb lesz a gerincednek pl ha ugrassz 1 nagyot és szerencsétlen vagy és eltöröd a gerincedet :) szánalmas kis életed egész hátralevõ részét 1 tolószékben töltöd, na aza fasza a gerincnek :D javaslom h minél magasabbról ugorj kb 5-6 méter magasból :D
Ha esel akkor árt, de amugy csak fájni fog.
Hát mindenesetre javasolnék neked szupertáskát. Nekem kiegyenesítette a hátam (3 hét alatt), ortopédiai szakorvosi ajánlás is van rá, illetve eséskor is megvédi a hátad. Még laptopot is rakhatsz bele. Láttam egy videót, ahol baseball ütõvel ütötték, a viselõje pedig csak röhögött. :D
én sztem gerincnek nem annyira de az én lábam pl:recseg, ropog pedig csak 2évet keróztam
Hát én 2 évet BMX-eztem most meg dirt meg park meg street és hát mit ne mondjak elég görbén ülök az iskola padba.
A kérdező hozzászólása: Dirt jumpra gondoltam...meg streetre
Ha sokat bmx-ezel ugrálsz maualok stb. eléggé fájni fog a hátad plusz ha nehéz a bicaj akkor kezed sem hálálja meg.
Nem árt neki.Sõt még jót is tesz.
fiú, lány, kor stílus?
A kérdező hozzászólása: Igazad van, a lényeget nem írtam. Lány, 30-as, sportos, romantikus, nõies, egyedi stílus...
Szia!Gondolom ismered a Takko-t.Ott vannak divatos ruhák.Mondjuk a pólók olyan 1000-5000 forintig vannak, a nacik pedig 2000-8000 ft-ig.Szerintem nézz körül ott!
Takko, H&M, Zara:)


GÁZ CIRKÓ CSERE ÁRA? Cseréltetnem kell a meglévő beteg FÉG cirkómat egy másikra ( azt hiszem szintén FÉG lesz, tehát semmi extrán eltérő manőver ) és azt lenne jó tudnom előre, hogy mennyit kér el ezért egy szerelő?

Válaszokat előre is köszönöm! (és Budapest )

Legjobb válasz: A szerelõ nem lesz drága, de a gázterv (és a szükséges módosítások) illetve a kémény bélelés már drága lesz.

A szerelõ nem lesz drága, de a gázterv (és a szükséges módosítások) illetve a kémény bélelés már drága lesz.
Ha csak készülék csere lesz, még a termék is azonos gyártmányu, minek ehhez gázterv, és kémény bélelés . Gázosokat sosem érdekelte a márka , különben sem .
Mert a törvény elõírja. Mellesleg, ha ezt társasházban teszi, akkor közveszély okozásnak minõsül...
A kérdező hozzászólása: Na jóóó, akkor fûtök továbbra is kályhával :)
A kérdező hozzászólása: .....mint a középkorban...... Levegõt , külön terv nélkül még vehetek vagy már arra is van valami elõírás esetleg???? :) )
Próbálj meg ugyanolyat szerezni a kutya nem fog vele törõdni, hogy cserélted.
Ja igen nem ez volt a kérdés :) egy cirkó csere olyan húsz harminc ezer között van. ha turbósra cseréled, hozzájön a kéményes is. Az zsebbe nyúlós.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!