Találatok a következő kifejezésre: Az esti már előre félek mert (2 db)

Az esti szopitól már előre félek mert sírás a vége. Mi lehet a baj?

Az esti szopi közben folyton jár keze lába, rángatja a fejét és sírásba torkollik a dolog. Közen a cici után kapkod, kortyol egyet, kett?t majd sír.Van hogy a szájában van a cici de csak keresi és nem kap rá.

Legjobb válasz: Szia! Én ugyanígy jártam, de nálunk néha napközben is elõfordult. Próbáltam megfejteni, hogy mi lehet a baj... Nálunk a fáradtság volt! Lusta volt már szopni, így este elkezdtem neki üvegbõl adni. Ez bevállt, de volt ill. van egy hátránya, most már csak üvegbõl eszik.Tegnap volt 6 hónapos és anyatejen kívül semmi mást nem fogad el:) 4 hónapja csak fejek és fejek...., de nem esik nehezemre ha a kislányomról van szó. Dia

Szia! Én ugyanígy jártam, de nálunk néha napközben is elõfordult. Próbáltam megfejteni, hogy mi lehet a baj... Nálunk a fáradtság volt! Lusta volt már szopni, így este elkezdtem neki üvegbõl adni. Ez bevállt, de volt ill. van egy hátránya, most már csak üvegbõl eszik.Tegnap volt 6 hónapos és anyatejen kívül semmi mást nem fogad el:) 4 hónapja csak fejek és fejek...., de nem esik nehezemre ha a kislányomról van szó. Dia
Nekem kevés volt a tej.
Valószínü kevesebb a tejed estére és fársdt a baba is így elöbb utobb hisztizni kezd.Irass fel potlást, lehet hamarosan nappal is kelleni fog.Mi így jártunk
Probalj meg mellszivoval tobblet termelest elerni, talan akkor konnyebb lesz neki este ennie. Miutan kiurult a cici, mellszivozd meg 6-7 percig, mert ez az uresjaratban valo hasznalat adja a jelet a cicinek, h tobbet kell termelnie.
Kevés a tejed és sokat kellene szopiznia, hogy belövelljen, de már fáradt hozzá. Én azt csináltam, hogy mindig lefejtem a maradékot napközben a mellembõl és elõször azt adtam neki oda. Így már volt kb. 30-40 ml a pocakban, nem volt farkas éhes és úgy tettem mellre. Türelmesebben szopizott és nem lett sírás belõle. Sajnos késõbb ez sem volt elég, úgyhogy estére pótlás kell.

A barátommal pont 1 hete feküdtem le, és már meg kellett volna jönnie. Tudom, h nem lehet baj, mert azt mondta, h nem ment el, de én úgy emlékszem, h az elején kb 20msp-ig nem volt rajta gumi, ezért félek. (mindketten ittunk aznap este) Szerintetek?

Utoljára július 1. én jött meg, szóval már ideje lenne megjönnie, ezért nem tudom, hogy várjak-e még a teszttel vagy sem. Elég ideges vagyok, és szerintem ez is benne lehet, hogy nem jön meg. Hozzátenném, h utoljára tavaly augusztusban voltam együtt fiúval, azóta most el?ször.(azt hallottam, h ez is befolyásolhatja a menstruációt.)

Legjobb válasz: "Tudom, h nem lehet baj, mert azt mondta, h nem ment el ... " Gratulálok a hülyeségedhez! Hogy lehetsz agyilag annyira zokni, hogy vakon megbízol abban, amit a pasid mond? Egyszerûbb idegesekedni és egyszerûbb tesztet venni, szülni egy gyereket, mi? Egyszerûbb, mint gumit venni, nem igaz? Hány éves vagy, 14?

"Tudom, h nem lehet baj, mert azt mondta, h nem ment el ... " Gratulálok a hülyeségedhez! Hogy lehetsz agyilag annyira zokni, hogy vakon megbízol abban, amit a pasid mond? Egyszerûbb idegesekedni és egyszerûbb tesztet venni, szülni egy gyereket, mi? Egyszerûbb, mint gumit venni, nem igaz? Hány éves vagy, 14?
Hány éves vagy?
Természetesen lehetsz ettõl terhes. Azért kíváncsi vagyok mi lesz/lett a vége.
símán lehetsz terhes, ennél kevesebbtõl is hallottam már, hogy gyerek lett a vége több eszed is lehetett volna és ha pozitív lesz a teszt, ne merd a srácra fogni, ezt ketten hoztátok össze
Hát, gratulálok, hogy 18 évesen ennyi eszed van... Lehetsz terhes, attól függetlenül, hogy nem pont "hónap közepén" csináltátok... Szüleid biztos büszkék lesznek rád, ha pozitív lesz a terhességi teszted...
lehetsz terhes, de ha tényleg nem ment el, akkor azért elég kicsi az esélye. szerintem vegyél egy tesztet, és kész, akkor majd megnyugszol. én a Gabriel-t ajánlom, az elég hamar kimutatja a terhességet.
Ezektõl függetlenül, bizony, lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Írtam, h mert az elején nem volt rajta gumi, és mert 4napja késik. Igen, tudom, hogy vannak még ilyen kérdések, de így nyugodtabb vagyok/lennék, hogy az enyémre írnak.
Tudod, drága, egy "szerintem" édeskevés. Mit mondasz majd a szüleidnek? Szerintem õ megtett mindent, h ne legyen gyerek? Ha megtett volna mindent, akkor gumit húz. És ha te is megtettél volna mindent, akkor nem hagyod, h megdugjon gumi nélkül.
Jaj, ha megbízol benne akkor mi a franc ez a kérdés?
Ezzel még gond se sok lenne, de ne írogasd már ide ki, millió egy ilyen hülye kérdés van itt!
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok, és igen megbízom benne, mert szerintem ugyanúgy õ sem akar gyereket, mint én.
Vágycsepptõl lehetsz terhes. Egy teszt azért nem ártana.
Na kiderült? Majd írd meg...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!