Találatok a következő kifejezésre: Az esti már előre félek (7 db)

Az esti szopitól már előre félek mert sírás a vége. Mi lehet a baj?

Az esti szopi közben folyton jár keze lába, rángatja a fejét és sírásba torkollik a dolog. Közen a cici után kapkod, kortyol egyet, kett?t majd sír.Van hogy a szájában van a cici de csak keresi és nem kap rá.

Legjobb válasz: Szia! Én ugyanígy jártam, de nálunk néha napközben is elõfordult. Próbáltam megfejteni, hogy mi lehet a baj... Nálunk a fáradtság volt! Lusta volt már szopni, így este elkezdtem neki üvegbõl adni. Ez bevállt, de volt ill. van egy hátránya, most már csak üvegbõl eszik.Tegnap volt 6 hónapos és anyatejen kívül semmi mást nem fogad el:) 4 hónapja csak fejek és fejek...., de nem esik nehezemre ha a kislányomról van szó. Dia

Szia! Én ugyanígy jártam, de nálunk néha napközben is elõfordult. Próbáltam megfejteni, hogy mi lehet a baj... Nálunk a fáradtság volt! Lusta volt már szopni, így este elkezdtem neki üvegbõl adni. Ez bevállt, de volt ill. van egy hátránya, most már csak üvegbõl eszik.Tegnap volt 6 hónapos és anyatejen kívül semmi mást nem fogad el:) 4 hónapja csak fejek és fejek...., de nem esik nehezemre ha a kislányomról van szó. Dia
Nekem kevés volt a tej.
Valószínü kevesebb a tejed estére és fársdt a baba is így elöbb utobb hisztizni kezd.Irass fel potlást, lehet hamarosan nappal is kelleni fog.Mi így jártunk
Probalj meg mellszivoval tobblet termelest elerni, talan akkor konnyebb lesz neki este ennie. Miutan kiurult a cici, mellszivozd meg 6-7 percig, mert ez az uresjaratban valo hasznalat adja a jelet a cicinek, h tobbet kell termelnie.
Kevés a tejed és sokat kellene szopiznia, hogy belövelljen, de már fáradt hozzá. Én azt csináltam, hogy mindig lefejtem a maradékot napközben a mellembõl és elõször azt adtam neki oda. Így már volt kb. 30-40 ml a pocakban, nem volt farkas éhes és úgy tettem mellre. Türelmesebben szopizott és nem lett sírás belõle. Sajnos késõbb ez sem volt elég, úgyhogy estére pótlás kell.

Tápszeres babások hogy altassák este a babájukat? Most cicin alszik el a babám és ugy tesszük át a kiságyba már az első naptol fogva. Megy el a tejem és attol félek ha már nem lesz tejem nem tudom cicin altatni de akkor hogy fogom?

Nagyon kezd elmenni a tejem pedig iszom a laktoherbet, alkoholmentes sört és szedem a more milk-et és a homeos bogyok se váltak be. Sokszor teszem cicire h termel?djön tej és sokat pihenek is de sajnos valamiért nincs elég és már potlást is kap este a 2honapos babám. Adjatok tanácsot hogy mit tehetnék hogy legyen tejem!

Legjobb válasz: Szia! Sajnos ezeken kívül nem tudok mást ajánlani, de ne idegeskedj, mert azzal csak ártasz! Ha cumisüveggel kell majd altatnod, az is úgyanúgy fog mûködni, mint a cici (már ha szereti). Nálunk azon is elalszik és félálomban beteszem az ágyába. Igazából szerintem az evéstõl, szívástól is elfáradnak, ezért válassz olyan cumit, amin kicsi a lyuk. A szoptatáshoz kitartást kívánok, de ne keseredj el, ha mégsem megy:-)

Szia! Sajnos ezeken kívül nem tudok mást ajánlani, de ne idegeskedj, mert azzal csak ártasz! Ha cumisüveggel kell majd altatnod, az is úgyanúgy fog mûködni, mint a cici (már ha szereti). Nálunk azon is elalszik és félálomban beteszem az ágyába. Igazából szerintem az evéstõl, szívástól is elfáradnak, ezért válassz olyan cumit, amin kicsi a lyuk. A szoptatáshoz kitartást kívánok, de ne keseredj el, ha mégsem megy:-)
Szia! Az én picikém tápszeres lett = hét után. Õt úgy altatjuk, hogy cumisüvegbõl eszik aventest használnuk, mert az olyan mintha szopizna 1-es cumival. Ugyanúgy szépen bealszik mint amikor cicizett. Aztán fogom és leteszem az ágyikóba a gyerekszobában.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszotkat, remélem azért marad tejcsim de ha nem talán sikerül ugy is az altatás
cumi be szokott válni, ha elfogadja, ezen kívül simizés (mondjuk én este illetve hajnalban nem beszélek hozzá, csak simizem). Ez egyéni, de az én babám nagyon szeret a pelenkázón terpeszkedni (mellette van a szekrény és nagyon szereti nézegetni az oldalát... :) ).

Szénhidrát napon az jó vacsinak ha egy fél pizzaalapot megkenek pizzakrémmel és azt eszem meg (este 6 előtt)? Utána meg indul a tornázás) ) Torna után már nem ajánlatos estére enni? KB 11-kor alszom el, addig sztem éhes leszek!

Legjobb válasz: Az eredeti diéta szerint jó, viszont ott csak egy szeletnek megfelelõt ír, de mellé kötelezõen egy kis csokit. A lényeg, hogy ne tegyél a pizzalapra sajtot. Torna után viszont inkább igyál sokat. Akár zöld teát, akár tiszta vizet. Annyira ez is elveszi az étvágyadat, hogy elalvásig kibírd.

Az eredeti diéta szerint jó, viszont ott csak egy szeletnek megfelelõt ír, de mellé kötelezõen egy kis csokit. A lényeg, hogy ne tegyél a pizzalapra sajtot. Torna után viszont inkább igyál sokat. Akár zöld teát, akár tiszta vizet. Annyira ez is elveszi az étvágyadat, hogy elalvásig kibírd.

Kb hány hónapos korba jön el az az idő a babáknál amikor már teljesen átalszzuk az éjszakát esti fekvéstől reggeli kelésig, és nem kellnek fel enni?

Legjobb válasz: Szia!lányom 1 hónapos kora óta átalussza az éjszakát /fél 9.-töl,reggel 7.-ig/,de kollégám kisfia 1 éves múlt és még mindig felkel.

Szia!lányom 1 hónapos kora óta átalussza az éjszakát /fél 9.-töl, reggel 7.-ig/, de kollégám kisfia 1 éves múlt és még mindig felkel.
16:47-es újra. Legtöbbször eszik, másképp nem alszik vissza. Nagyon ritkán igényli a szeretgetést, de én olyankor sem veszem ki, csak ha kritikus a helyzet. Mellette ülök, simogatom, halkan beszélek hozzá, énekelek neki.
az én fiam majdnem 14 honapos, még 1 átaludt éjszakánk nem volt...Ha csak felébred a tápszerért, annak orulok is, mert legalább 3-4 orát tudok pihenni, de van, hogy sokkal gyakrabban kel, és meg kell nyugtatni. A tápszerre akkor szokott vissza éjszaka, mikor jottek a fogai, azota nem tuduk elhagyni, de legalább utána visszaalszik (tobbnyire)...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és amikor fogzás miatt fel kell akkor eszik vagy csak fel kell venni megnyugtatni és vissza altatni?
Ez minden babánál máshogy van. A lányom kb. 10 hónapos volt mikor átaludta, a kisfiam 13 hónapos korától. De van egy barátõm akinek a kisfia 1 hónapos korától alszik.
Szia! Kisfiam 10 hetes korától este kilenctõl reggel kb hétig alszik. Most hat hónapos, de azóta talán kétszer fordult elõ, hog felébredt éjszaka.
Lányom 3 hós korától átaludta 5 hós koráig. Akkor elkezdett jönni a foga, azóta kétszer is kel egy éjjel alatt. Most 6 hós, 2 foga van, de már látom, h hamarosan jön a következõ, marad az éjszakázás.
Nekem 8 hetes kora óta-most 11 hós-aztán volt pár hét, amikor a fogzás miatt 1x felkelt.Most, h nem jön a foga megint átalussza.
A fiam 8 hónapos volt, mikor átaludta az éjszakákat. Na de ez alol kivétel, ha jön a foga, akkor 1X-2 X felkel.
A 3.vál.vagyok.Ha felébred minden esetben meg kell, h etessem(kb.200-250 ml tápszerrel)máskülönben nem alszik vissza.Kaja után viszont azonnal, és reggelig.
Elsõ sorban vegyél elõ egy nyelvtan könyvet és olvasgasd nem ártana! A másik hogy miért akarod ilyen kínos helyzetbe hozni?!
Helyesírás - mondta a magyar nyelv és megpusztult.
Szerintem fogd meg a combját és simíts a farka felé gatyán keresztül, esetleg hozzá is érhetsz. Nem kizárt, hogy eddig is állt neki :) De mondhatsz neki meglepõen vad dolgot, attól függõen, hogy milyen a srác.
súgd a fülébe halkan: -leszophatlak
? (kimaradt)
A kérdező hozzászólása: koszi h kb itt piszkaltok-.- csak kerni szerettem volna par tanacsot..ti tokeletesek

A barátommal pont 1 hete feküdtem le, és már meg kellett volna jönnie. Tudom, h nem lehet baj, mert azt mondta, h nem ment el, de én úgy emlékszem, h az elején kb 20msp-ig nem volt rajta gumi, ezért félek. (mindketten ittunk aznap este) Szerintetek?

Utoljára július 1. én jött meg, szóval már ideje lenne megjönnie, ezért nem tudom, hogy várjak-e még a teszttel vagy sem. Elég ideges vagyok, és szerintem ez is benne lehet, hogy nem jön meg. Hozzátenném, h utoljára tavaly augusztusban voltam együtt fiúval, azóta most el?ször.(azt hallottam, h ez is befolyásolhatja a menstruációt.)

Legjobb válasz: "Tudom, h nem lehet baj, mert azt mondta, h nem ment el ... " Gratulálok a hülyeségedhez! Hogy lehetsz agyilag annyira zokni, hogy vakon megbízol abban, amit a pasid mond? Egyszerûbb idegesekedni és egyszerûbb tesztet venni, szülni egy gyereket, mi? Egyszerûbb, mint gumit venni, nem igaz? Hány éves vagy, 14?

"Tudom, h nem lehet baj, mert azt mondta, h nem ment el ... " Gratulálok a hülyeségedhez! Hogy lehetsz agyilag annyira zokni, hogy vakon megbízol abban, amit a pasid mond? Egyszerûbb idegesekedni és egyszerûbb tesztet venni, szülni egy gyereket, mi? Egyszerûbb, mint gumit venni, nem igaz? Hány éves vagy, 14?
Hány éves vagy?
Természetesen lehetsz ettõl terhes. Azért kíváncsi vagyok mi lesz/lett a vége.
símán lehetsz terhes, ennél kevesebbtõl is hallottam már, hogy gyerek lett a vége több eszed is lehetett volna és ha pozitív lesz a teszt, ne merd a srácra fogni, ezt ketten hoztátok össze
Hát, gratulálok, hogy 18 évesen ennyi eszed van... Lehetsz terhes, attól függetlenül, hogy nem pont "hónap közepén" csináltátok... Szüleid biztos büszkék lesznek rád, ha pozitív lesz a terhességi teszted...
lehetsz terhes, de ha tényleg nem ment el, akkor azért elég kicsi az esélye. szerintem vegyél egy tesztet, és kész, akkor majd megnyugszol. én a Gabriel-t ajánlom, az elég hamar kimutatja a terhességet.
Ezektõl függetlenül, bizony, lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Írtam, h mert az elején nem volt rajta gumi, és mert 4napja késik. Igen, tudom, hogy vannak még ilyen kérdések, de így nyugodtabb vagyok/lennék, hogy az enyémre írnak.
Tudod, drága, egy "szerintem" édeskevés. Mit mondasz majd a szüleidnek? Szerintem õ megtett mindent, h ne legyen gyerek? Ha megtett volna mindent, akkor gumit húz. És ha te is megtettél volna mindent, akkor nem hagyod, h megdugjon gumi nélkül.
Jaj, ha megbízol benne akkor mi a franc ez a kérdés?
Ezzel még gond se sok lenne, de ne írogasd már ide ki, millió egy ilyen hülye kérdés van itt!
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok, és igen megbízom benne, mert szerintem ugyanúgy õ sem akar gyereket, mint én.
Vágycsepptõl lehetsz terhes. Egy teszt azért nem ártana.
Na kiderült? Majd írd meg...

Egy ember szervezete körülbelül mennyi alkoholt bír el? Mennyit kell innia az embernek hogy bele is haljon? Ha mondjuk este hirtelen nagy mennyiséggel megiszik az ember olyan lehetséges hogy reggel már fel sem ébred?

Ne értsétek félre és csak egy általános kérdést tettem fel amire a válasz nagyon érdekel engem.

Legjobb válasz: 3.5 - 5.0 ezerelék Kóma Beáll a teljes eszméletvesztés. A testhõmérséklet kórosan alacsony. A légzés és keringés akár olyan mértékû zavart is szenvedhet, hogy végül a légzés leállása miatt beáll a halál. 5.0 ezrelék- Halál Az alkohol ilyen magas szintjét gyakorlatilag nem lehet túlélni. Itt kiszámolhatod, hogy milyen dózissal érheted el ezt a hatást, vagyis, hogy mennyit NE igyál! http://www.hazipatika.com/topics/alkohol/calc

3.5 - 5.0 ezerelék Kóma Beáll a teljes eszméletvesztés. A testhõmérséklet kórosan alacsony. A légzés és keringés akár olyan mértékû zavart is szenvedhet, hogy végül a légzés leállása miatt beáll a halál. 5.0 ezrelék- Halál Az alkohol ilyen magas szintjét gyakorlatilag nem lehet túlélni. Itt kiszámolhatod, hogy milyen dózissal érheted el ezt a hatást, vagyis, hogy mennyit NE igyál! http://www.hazipatika.com/topics/alkohol/calc
jah és az ezrelék az a véralkoholszintre értendõ
lehetséges. 2-3 évvel ezelõtt meghalt egy 17 éves fiú a kórházban, ahol dolgozom. barátai szerint 1 liter töményet ivott meg, bár ennél jóval több volt a gyomrában. szóval lehetséges, de ez nyilván az egyén szervezetétõl is függ.
nagyon érdekes ez a kalkulátor! kiszámoltam, ha mondjuk 21:00kor iszik az ember 9 pálinkát, és 22:00kor 2 Becherovkát, már bele is halhat... Nagyon döbbenetes!
Hát talán 1 alkalomtól nemis halsz meg de ha lelkiismeretesen évekig folytatod eme áldásos tevékenységet minden bizonnyal mihamarabb meg fog jönni a kívánt hatás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!