Találatok a következő kifejezésre: Az esti is a (624 db)

Aki hajnalban is nagyot sétál a kutyával, az este is?

Most olvastam egy válaszban, hogy van, aki reggel fél 6-kor is leviszi a kutyát munka el?tt, meg este 10-ig sétálnak. Az ilyen gazdi mikor alszik?! Most komolyan, ha valaki fél 6-kor sétál, az hogy bírja energiával a kés? esti sétát is? Ezt már több válaszban olvastam, ezért gondolkoztam el rajta.

Legjobb válasz: Én is negyed 6, fél 6 között kelek, és 6-ig, negyed 7-ig sétálunk. Délben a szüleim viszik le, az olyan 10-20 perc, aztán én 17 órakor. A 17 órás séta nyáron csak 10 perc, mert akkor nagyon meleg van, és olyankor inkább este 8-10 között megyek vele nagy sétára. De õsztõl már a 17 órás séták a "nagy" séták. Ez olyan 1-2 óra, és akkor még este 10-kor egy 2 perces séta, amíg pisil egyet. 10-11 között fekszek aludni. Nekem 6-7 óra alvás bõven elég, hétvégén sem szoktam 8 óránál többet aludni. Nem is tudnám úgy elképzelni az életemet, hogy a reggeli ébredés után leüljek reggelizni, megszoktam, hogy öltözök, és már megyünk is ki a friss levegõre. És az esti sétákat is nagyon élvezem. Mások tévét néznek, moziba mennek, számítógépeznek. Én meg kint sétálok a kutyámmal, és nekem ez így örömteli:)

Én is negyed 6, fél 6 között kelek, és 6-ig, negyed 7-ig sétálunk. Délben a szüleim viszik le, az olyan 10-20 perc, aztán én 17 órakor. A 17 órás séta nyáron csak 10 perc, mert akkor nagyon meleg van, és olyankor inkább este 8-10 között megyek vele nagy sétára. De õsztõl már a 17 órás séták a "nagy" séták. Ez olyan 1-2 óra, és akkor még este 10-kor egy 2 perces séta, amíg pisil egyet. 10-11 között fekszek aludni. Nekem 6-7 óra alvás bõven elég, hétvégén sem szoktam 8 óránál többet aludni. Nem is tudnám úgy elképzelni az életemet, hogy a reggeli ébredés után leüljek reggelizni, megszoktam, hogy öltözök, és már megyünk is ki a friss levegõre. És az esti sétákat is nagyon élvezem. Mások tévét néznek, moziba mennek, számítógépeznek. Én meg kint sétálok a kutyámmal, és nekem ez így örömteli:)
Ja hogy így. Én 9-10 órákat aludtam, amikor panelben laktunk, a kutyának semmi problémája nem volt ezzel, aludt velem. De lefekvés elõtt meg felkelés után séta van, akár 10-kor, akár hajnali 3-kor fekszem.
Így nézve a kérdést más :) Nekem van amikor 6óra alvás is elég, de csak azért mert hozzászoktam. Nyilván mindenkinek úgy kell alakítania a napját, hogy az számára megfelelõ legyen. Hogy más hogy oldja meg az az õ dolga, gondok akkor vannak mikor valaki kutyát akar, de egybõl jön azzal a kifogással, hogy reggel nincs rá ideje (talán tegnapi kérdés?), szerintem ha valakinek kutyája van nem nagy áldozat reggel rászánni azt a 10-15percet, hogy levigye egy eü sétára és megetesse.
Ember és kutya függõ. 1 séta egyszerre legyen legalább félóra, és napi összesen 1óra ajánlott, persze ez függ a kutya aktivitásától valakinek több is kell. Ha beérsz dolgozni félóra alatt és 8ra mész akkor neked elég felkelni fél 7kor.. kb. És nem feltétlenül muszáj késõ este levinni bõven elég este 6-7-8 felé 1-1/2 órára. Minden idõbeosztás kérdése.
Hogyhogy hogy? A séta azért nem olyan megerõltetõ sportág :D A késõ esti meg a hajnali séta általában csak egészségügyi, 10-15 perc, nem olyan nagy kaland.
A kérdező hozzászólása: Nem a séta hosszával/nehézségével vannak kétségeim, hanem én képtelen lennék 7-8 óránál kevesebbet aludni. Ha 19-ig séta, akkor minimum 11-kor kerül az ember ágyba, és ha emellé 5-fél 6-kor kel, akkor az alig több, mint 6 óra alvás. Én ezt tuti, hogy nem bírnám.
A kérdező hozzászólása: Én is hajnalban viszem le a kutyát, de az esti séta 8-ig tart, aztán fürdés, lefekvés, és már fél 10-kor alszom. Ezért érdekelt, hogy mások hogy bírják ezt energiával:)
szerintem jó. régen én is az estit vittem.
Ha nagyon nem megy, odafelé szedj fel egy kutyaszart és vidd azt. De ha este van kaki, az is jó.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek köszi:) Másodiknak: Nõlj már fel te idióta:S
Hú.... NÕJ és nem nõLj... remélem, nem így ejted...
Ha végigolvasnád, észrevennéd, h válaszoltam a kérdésedre, és ha lenne humorérzéked, értenéd a viccet. Idióta!
A kérdező hozzászólása: Csak gratulálni tudok!! Biztos nem voltál 5ös magyar nyelvtanból. Nézz utána a helyesírási szótárban hogy mit hogy írnak és utána okoskodjál. Egy dolog hogy nem úgy mondom hogy nõlj, de tudod nem mindent úgy ejtünk ahogy írunk. sok eszed lehet...
A kérdező hozzászólása: ja oké bocsi ne haragudj ...de ez elég szar vicc volt ha annak szántad...

Vezetem a hőgörbémet mellette ovu tesztet is használok. Tegnap este pozítiv volt az ovu tesztem viszont a görbém még semmit nem jelzett! Ez hogy lehet? A ma reggeli ovu és az esti is már negatív volt.

Legjobb válasz: Úgy,hogy az ovuteszt az nem 100%-os! Az csak azt mutatja,hogy van-e peteérés. Hogy meg is repedt-e a tüszõ, azt nem. Azt csak a hõbõl lehet látni!

Úgy, hogy az ovuteszt az nem 100%-os! Az csak azt mutatja, hogy van-e peteérés. Hogy meg is repedt-e a tüszõ, azt nem. Azt csak a hõbõl lehet látni!
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm!
nem mindegy? hazugságokra építesz kapcsolatot
Lefeküdni vele nem túl intim, de közölni egy tényt igen? Hát ez nekem furcsa....
Én nem ítélném el a csajt ennyire (nyilván, mert én is hasonló cipõben jártam anno). Egyszerûen vannak olyan típusú emberek, akiknek nehezükre esik bármit is megmondani (fõleg ilyen intim dolgot), könnyebb valami kommerszet hazudni, és biztos félt a csaj, hogy a pasi valami rosszat gondol róla ez miatt. Éretlenség talán, de ez van. Ha nem fájt meg szereti a pasit, nem lesz rossz az emléke, és nem hinném, hogy feltétlen tudnia kéne a pasinak, ha a csaj ennyire nem akarja. Nem hinném különben, hogy észrevette, mert abból indult ki, hogy õszinte voltál. :-S De azt azért tudd, hogy innentõl kezdve ezt a hazugságot folytatni is kell, bár ha megkéred, hogy ne nagyon kérdezõsködjön arról a pasiról, biztos nem fog.
Retkes igekötõ igéket egybe kell írni a rohadt életbe már! Mellesleg nem vedte, hanem vette.
észrevette mikor felsikoltottál.
höhö:D
A kérdező hozzászólása: Én 18 És a baràtom 29
Én csak azt nem értem miért mondtad, hogy voltál már egy pasival? Miért hiszik azt a lányok, hogy a szüzesség ciki? A pasidnak jó volt a szex veled? Ha igen és neked nem fájt, és nem véreztél de szûz voltál és ezt megtudja, tudod mennyire jót tesz ez a hiúságának, hogy úgy vette el, hogy neked nem volt rossz élmény? Meg a tudat, hogy "tiszta punci" senki nem járt ott még elõtte. Csak az övé! És csak azért mert olyan hülyék vagytok lányok, hogy azt hiszitek nekünk ciki ha szüzek vagytok megfosztod a párodat az igazságtól ami biztosan jól esne neki. Gratulálok, ügyes vagy. Tényleg mint az oviban. :S
Mindegy, hogy észrevette vagy nem, a kapcsolat úgyis akkor fog csak mûködni, ha õszinte vagy vele! Ha észrevette, jó néven fogja venni, hogy magadtól bevallod. Ha nem, akkor is és még meg is jegyzi hogy elsõ alkalomhoz képest milyen jó voltál (ha jó voltál). Mennyi idõsek vagytok egyébként?
Mert b*lfasz ahhoz, hogy õszinte legyen a párjával. És ez majd semmi, tuti, hogy ezután ugyan úgy fog jönni a többi hazugság is. Remélem a srác hamar rájön és elhagy.
Hogy észrevette-e, azt csak Õ tudná megmondani. De megkérdezhetem, hogy miért nem akartad neki megmondani, hogy vele fogsz életedben elõször szeretkezni?
jó, akkor dugni már tudsz, már csak egy normális párkapcsolati életet kéne megtanulnod meg leszokni a hazudozásról.. mint az oviban baze:D
A kérdező hozzászólása: Kedves utolso.Kepzeld nem csak feküdtem hàton
szerintem jobb lett volna, ha õszinte vagy és akkor együtt éltétek volna ezt át! de így egyedül birkózol meg vele! szerencsédre nem lehet érezni a szûz hártyát, ha meg vért sem látott, akkor tök 8! max ha béna voltál.. de gondolom csak feküdtél háton, szóval nyugalom! ha õszintét gondolod a kapcsolatot, akkor légy egyenesebb!
Gratulálok, jó úton jársz, hogy szétbarmold a kapcsolatod. Szegény srác.
A kérdező hozzászólása: Azt mondtam, hogy idàig csak egyel voltam
és mit kamuztál? hogy hány pasid volt?
A barátnõm is pont így VOLT. Khm csak VOLT és pont a hazugsága miatt szakítottam vele! Miért nem lehetett azt elmondani nem ciki és nyugodtan mondhatta volna, hogy mia szitu...de inkább hazudott mondjuk én tudtam az igazságot és vártam, hogy mikor mondja el és így ment majdnem egy évig s aztán nem bírta és elmondta és amiért egy évig halogatta azért is vetettem véget! szóval mondd el ne halogasd te is kb egy évig hanem vald be és megérti. majd írj hogy mit mondott ;)
Felnõttképzésben nem lesz kötelezõ.
A kérdező hozzászólása: De jó, köszi! :)
Nekem is halvány volt, bár nem márványos. Szerintem csinálj másikat. Rossmanban van pl. Facelle nevû, 300 Ft.

Az este voltam a parommal, nem vedekeztunk, de nem elvezett belem! Eleg erosen fel vagyok fazva gyogyszert is szedek e miatt. A menszeszem 19-en jott meg, es 23-an fejezodot be! Van eselye igy, hogy terhes maradtam?

A naptarmodszer szerint meg a tegnap "szabad szerelem" volt. Aktus utan, vizelnem kellet s igy lehet az elo spermak ki jottek vele. Tudom, hogy meg ilyenkor ez nagyon ketseges, de kivancsi lennek a valaszotokra, vagy ha volt mar valaki ilyen helyzetbe! Ha baba van a dologba nem baj. Ezert nem szeretnek olyan valaszokat kapni, hogy "hulye liba.. stb stb " 27/l

Legjobb válasz: elõváladéktól is lehetsz terhes persze, ha akkor van peteérésed. valamennyi nyilván kijön pisiléskor de fürgébbek nem hagyják magukat:-)

elõváladéktól is lehetsz terhes persze, ha akkor van peteérésed. valamennyi nyilván kijön pisiléskor de fürgébbek nem hagyják magukat:-)
A gyógyszer miatt szerintem felborult mindenféle a szervezetedben, nálam is ez volt a helyzet. Eszerint nemigen mûködik a naptármódszer. Namármost. Pisiléssel nemigen jöhet ki a spermium, merthogy nem oda megy ugyebár. De még ha úgy is lenne (nyilván nem), mindig vannak kis cselesek, akik utat törnek maguknak minden körülmények között :) Szerintem kicsi az esélye, de lehetsz babás. :)
A kérdező hozzászólása: Peteeresem 8-an volt, es 5-en lesz.
A kérdező hozzászólása: Ertem, nagyon szepen koszonom a valaszokat.

FOREX számlán abban az estben is kell adózni, ha a számlán marad a pénz akár több évig?

Mondjuk, ha 5-6 évig a számlán hagyom. Tehát elkerülhetõ a 16+6% adó?

Legjobb válasz: Nem mivel éves kereskedés után kell adózni!

Nem mivel éves kereskedés után kell adózni!
Amúgy is úgy tudom ha magyarországi cég a kifizetõ akkor csak 16% az adó mértéke. Legalábbis én ennyit fizetek..
A kereskedõi számlán lévõ után nem, a kifizetésre igen, SZJA 16%-ot, feltéve hogy nem TBSZ-re küldöd.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha a kereskedõi számláról nem veszem ki a nyereséget akkor nem kell utána adózni?
Ha nyereséged keletkezett, akkor azután kell adózni évente...
Elméletben minden bevétel után kellene adózni, de gyakorlatban, amirõl nem tudnak az nem is fáj. Meg amúgy is sok alternatív megoldás van az adózás kikerülésére. A NAV meg úgy is elég átlag állampolgára ráakaszkodott már, a nagy burzsujokat -akik még védekezésre is arany óvszert használnak- meg hagyják sikkasztani. Bekaphatják!

Ebben az esteben is kicserélik a terméket (táblagép)?

Szombat délután vásároltunk a Media Marktban egy Wayteq Xtab 70dci tipusú tabletet. A készülék azonban másnap este a bekapcsoláskor (Az altatásból félébresztéskor(kb. 3 órán keresztül az asztalon volt, nem nyúlt hozzá senki.) a képernyő felső részében fehér csíkok jelentek meg.Egész véknyak voltak.(persze a háttér fekete volt.) Nyomkodtam a bekapcsológombot, de nem reagált. Ugyanakkor fél perc után alvó módba lépett (így volt beállítva).Megnyomtam a reset gombot is ey tűvel, de arra sem reagált. Másnap (ma) reggel addig nyomtam a bekapcsoló gombot míg kikapcsolt, aztán rendesen be tudtam kapcsolni,és nyoma sem volt hibának. Ma egész nap nem voltunk itthon, és miután hazaértünk kikapcsolva találtam.Pedig biztos vagyok benne, hogy bekapcsolva hagytam. Tehát a kérdésem az, hogy ha holnap visszaviszem az üzletbe,akkor ott kicserélik nekem egy ugyanilyen készülékre, vagy visszaadják nekem a vételárat?

Legjobb válasz: Az aksija hamar lemerül, nem lehet a végtelenségig bekapcsolva hagyni.

Az aksija hamar lemerül, nem lehet a végtelenségig bekapcsolva hagyni.

Menszi előtt 3 nappal reggeli vizeletből kimutatná a teszt, ha terhes vagyok? Vagy még az esti is?

Legjobb válasz: Vannak nagyon érzékeny tesztek, de ebben az idõben adhat hamis eredményt! Én megvárnám a menszesz elsõ napját!

Vannak nagyon érzékeny tesztek, de ebben az idõben adhat hamis eredményt! Én megvárnám a menszesz elsõ napját!
Esti nem, max. a reggeli, de az is adhat fals eredményt. Várd meg amíg kimarad!
A kérdező hozzászólása: De olyan nehéz... :( Kíváncsi vagyok rá. Régóta próbálkozunk. Több, mint 1, 5 éve...
Nekem pl nem mutatta ki elötte pár nappal.Kétségbe is estem, hogy na már megint nem...aztán meg a nemvárt napján mégis csak + lett.Türelem :)
Nekem a 11. DPO-n mutatott pozitívat a 25-ös vaterás Wondfo teszt. Halvány volt ugyan, de tisztán kivehetõ, egyáltalán nem kellett erõlködni, hogy lássam. Nem hittem el, még aznap délután csináltam másik tesztet 2, 5 órás vizeletbõl, ugyanolyan halvány pozitív lett. Ma vagyok a 15. napon, a ma reggeli már majdnem olyan erõs, mint a kontrollcsík.
Nekem a 2. babánál 3 nappal elõtte kimutatta délutáni pisibõl, erõs pozitív. Aztán attól pánikoltam, hogy nehogy méhenkívüli legyen. De normált terhesség volt.
Szia! Én mensi elõtt vagyok 3 nappal, ma teszteltem egy corax be sure-al hát negatív lett! Már 3 éve próbálkozunk, a hõm szépen fennt van, 5 napja érzekenyek a melleim Én nagyon bizakodom!! http://tcoyf.com/members/Rena83/charts/9.aspx
Szia. Nekem az elsõ terhességem a 10-es Qupido teszt 3 nappal a nemvárt menszi elõtt már kimutatta. Igaz még halvány volt a második vonal, reggeli vizeletbõl volt, de már pozitív volt... Azért én várnék a nemvárt napjáig...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!