Találatok a következő kifejezésre: Az esti a (2997 db)

Lattatok az este a "Hazon kivul" riportjat az apukaval, aki egyedul maradt 2 kislanyaval?

En egesz nap a hatasa alatt vagyok,ahanyszor eszembe jut,osszeszorul a szivem...Szornyu.Tavaly is sok kismama halt meg szules kozben szinte egymast kovettek a Hiradoban ezek a rossz hirek...

Legjobb válasz: Nem láttam, de engem már az elõzetese is felkavart. Borzasztó lehet :(

Nem láttam, de engem már az elõzetese is felkavart. Borzasztó lehet :(
Most néztem meg!Úristen!Ilyen tényleg van???!!! Én meg azért vagyok ma kiborulva mert hisztis a 2 éves kisfiam.Jesszus mekkora idió[email protected] vagyok! Ez annyira szomorú!!!!!!
A kérdésedet olvasva megnéztem a riportot , sírtam én is...holott azt gondoltam túloztak az elõttem lévõk mikor ezt írták. Nagyon szimaptikus , rendes apuka , biztos vagyok benne, hogy szépen fel fogja nevelni a lányokat ! Nyugodjon békében az édesanya .
Az én anyukám is gyerekkorunkban halt meg. Édesapám telesen egyedül nevel a mai napig engem és a húgomat. Szomorú történetek ezek, de egy szeretõ apától ez természetes. Legalábbis annak kéne lennie.
Igen láttam, és én is egész nap a hatása alatt vagyok, nem tudom hogy lehet egy ilyen tragédiát feldolgozni.Az én iker lánykáim is 33 hétre születtek, és õk is a miskolci koraszülött osztályon voltak 36 napot, nekem akkor nagyon nagy segítség, és lelki támasz volt, hogy ott volt mellettem a férjem.Nagyon sajnálom õket, ez borzasztó.
Igen halottam es azt is hogy amikor az apuka azt mondta hogy mi most harman maradtunk akkor a kislany mutatott a szivere hogy ott az anyukaja vegig bogtem en is szomoru
Végigbõgtem az egészet! Le a kalappal az ilyen férfi elõtt! Olyan szeretettel beszélt a nagyobbik gyerekkel! Minden apának csak a példaképe lehet! 1 éve szültem, rettegtem a szülési komplikációktól. Mikor már 10 órája nem tágultam semmit, akkor azt hittem, hogy meg fogok halni. Mondtam a férjemnek, hogy ha velem történne valami, akkor nagyon vigyázzon a lányunkra! Mindig ez jut eszembe ezekrõl a dolgokról!
Igen, láttam és végigbõgtem. Sajnos rokoni körben is elõfordult hasonló, az anyuka meghalt a szülés után. Bár ott a nagynéni magára vállalta a gyereknevelést, az apuka annyira nem aktív. Viszont a nagynéni feladott mindent, kapcsolata nincs, 35 éves.
Na, megjöttek a lepontozók. Bár ezen nem tudom, hogy mit lehet lepontozni, vagy látta valaki, vagy nem.
Végig sírtam az egészet! Annyira értelmetlen halála volt szegény anyukának! Azon kattogtam végig, hogy én bizosan megõrülnék, ha történne a párommal valami, de a lányom miatt erõs maradnék (legalábbis elötte)! ...és azt is tudom, hogy ez fordítva is igaz! A párom szépen felnevelné a lányunkat! Úristen, de hiányoznának!
Csak az elõzetest láttuk, de én is és a párom is bõgtünk, így inkább nem is néztük meg a mûsort. Mi történt az anyával? Mi volt a baja?
A kérdező hozzászólása: eN IS KIAKADOK SOKSZOR, VAGYIS KISMANOM BORIT KI, AKI 17 HONAPOS.DE ORULOK MINDEN PERCNEK, AMIT VELE TOLTHETEK, ES HALAS VAGYOK ERTE, HOGY EN NEVELHETEM FEL, PERSZE FERJEMMEL EGYUTT. bocs a nagybetukert, csak a vegen vettem eszre.
A kérdező hozzászólása: Jaj, meg mindig raz a hideg :(. En nem is tudom hogyan lehet egy ilyet apa es ferjkent tulelni, es nem osszetorni teljesen.Biztosan erot adnak a lanyok, de eros karakternek is kell lennie az apanak, hogy ne roskadjon ossze, hisz minden terhet mostmar sanos egyedul cipel.
Nem tudjátok hogy hívják az apukát? Szeretnék csomagot küldeni nekik, de nem tudok címet vagy valamilyen elérhetõséget. Aki esetleg tudna segíteni, nagyon megköszönném.

Izgató álmom volt az este. A természetben voltam és magamhoz nyúltam. Szerintetek mi lehet az oka?

Ma reggel tájt (nem tudom pontosan mikor), de nagyon kellemes álmom volt. Õsz volt és én kint voltam egy erd?ben. Magas fák, amikr?l hullottak a levelek, csupaszodó bokrok és egy víz esés. Nem tudom honnan vettem ezt az egészet. Gyakran járok parkokba futni, de így még sosem képzeltem el egy erd?t. Csend volt és én ültem a víz mellett egy k?darabon. Csak egy piros ing volt rajtam. Néztem ahogy csobog a víz és ujjaztam magamat :S (a valóságban sosem ujjazom/ujjaztam magamat és még nem voltam fiúval)

Legjobb válasz: dehogy vagy meleg. azt jelenti jót álmodtál

dehogy vagy meleg. azt jelenti jót álmodtál
a nem, ebbol megitelni nem lehet hogy meleg vagy-e vagy nem. szerintem ez termeszetes, hogy az ember olykor almod ilyen furcsasagokat.. amugy hany eves vagy?
Volt egy kellemes álmod. Örülj neki! Kívánom Neked, hogy a legszebb álmaid váljanak valóra! :)
az hogy meleg vagy
Dolgoznak a hormonok.
Bazzeg neked semmi máson nem jár az agyad csak a szexen? Komolyan irigyellek.... Párna, csoki... Pfff..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Ez kedves tõled :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom hogy neked fel tûnt e, de én is lány vagyok! Azt hitted fiú? :D
Most vallottad be: csak a lányok masztiznak
utolso vagyok es szerintem az elso valaszolo csak meg akar remiteni, szerintem ez nem jeleni azt.... de te erzed
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok, és azért is érdekes amit az elsõ mondott, mert már voltam lánnyal és sokat is masztizom, de nem ujjazom magamat.
A kérdező hozzászólása: Gondolod?
A kérdező hozzászólása: Ez van hirtelen nagyon kívánós lettem a mai nap :S

Az este a barátom belémélvezett. Nem védekeztünk! Mit csináljak?

Legjobb válasz: Azonnal gyógyszertár és 72 órás tabletta kérése , ár 5500ft kb.

Azonnal gyógyszertár és 72 órás tabletta kérése , ár 5500ft kb.
Esemény utáni tabletta! Sürgõsen!Persze, ha nem akarsz gyereket. Sose lehet tudni... De ha rizikózol, megvárhatod azt is, hogy jelentkezik-e a mensid, vagy sem
Én a helyedben gyorsan elmennék a gyógyszertárba egy 72 órás tablettáért.
Nyugodj meg iras 72 órás tabit és legközelebb vétekezzetek!
Szerintem kiírhatja a háziorvos is, de én inkább nõgyógyászhoz mennék a helyedben, és elbeszélgetnék vele a fogamzásgátlásról.
A kérdező hozzászólása: Hétvége fele kell hogy megjöjjön
Mikor volt a vérzésed? Mert ha nemsokára várod(mondjuk 10-12 napn belül), akkor nagyobb a valószínûsége, hogy nem esel teherbe, de ha most múlt el pár napja-egy hete, akkor épp termékeny vagy.
A kérdező hozzászólása: háziorvos kíírhatja?
igen, képzeld, nõgyógyász írja fel ez nem C-vitamin, hogy csak úgy recept nélkül adják
A kérdező hozzászólása: vagy lehet recept nélkül?
A kérdező hozzászólása: azt a dokinak kell kíírni??
istenem ennyi hülyét erre nem elötte kellett volna gondolni olyanok vagytok mint a cigányok dugni tudtok csak mer ahhoz nem kell ész de irni olvasni meg nem:D

Mensi elmaradás, 12. napon pozitív teszt az este a Medi-Lab tesztcsíkkal, tünetek nincsenek. Szerintetek ez attól még terhesség? Kb.5 hetes és 6 napos lehetek. (15-én kellett volna megjönnie)

Nem mértem soha a testhõmérsékletemet, csak most, ebben a pillanatban, mert olvastam, hogy az magasabb szokott lenni, nekem 36,5 volt. Holnap reggel is megmérem majd, hátha magasabb lesz. Orvoshoz idõpontot holnap tudok kérni, mellemben izomláz szerû fájdalmat érzek...picit aggódom, valaki tudna nyugtató választ adni? Ma rendeltem vateráról One Step tesztcsíkokat, 5 db-ot, de én azt olvastam ál-pozitív teszt csak valamilyen gyógyszer, vagy ciszta miatt lehet, egyik sem áll fent jelenleg.

Legjobb válasz: ha pozitivat teszteltel es mar kesik a mensi, akkor terhes vagy :)

ha pozitivat teszteltel es mar kesik a mensi, akkor terhes vagy :)
Ha pozitívat teszteltél akkor kismama vagy igen :) Tünetek mindenkinél más és más valakinél késõbb jelentkezik valakinek meg nincs semmi tünete.Gratula :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mostmár csak az elhalástól rettegek, de ilyenekre inkabb nem is gondolok, inkabb mondom neki, hogy várjuk :)
Gratulálok Vigyázz magadra
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! :) Kb. 5 perce teszteltem egy One Minute vizeletsugaras teszttel is, és az is pozitív lett! :D Két teszt már csak nem téved! :)

Hogy lehet a GOOGLE EARTH-ön megnézni az este a városok megvilágitotságát?

Legjobb válasz: sehogy , ezek több éves fényképek,amik fönt vannak,

sehogy , ezek több éves fényképek, amik fönt vannak,

Bulibol hazajövet, alkoholos állapotban sex el fejezödik be az este a barátnömmel nem tudok elmenni pedig 1 orája is tolom mint a gép és még se de másnap meg simán elmegyek. Miértnem tudok elmenni?

alkoholos állapotban nem tudok elmenni férfiként?

Legjobb válasz: Az alkohol miatt, az alkohol nagyon kitolja az orgazmusig eltelõ idõt, ha nagyon sokat iszol, lehet, hogy fel se áll. Kevésbé vagy gátlásos, ez azért van.

Az alkohol miatt, az alkohol nagyon kitolja az orgazmusig eltelõ idõt, ha nagyon sokat iszol, lehet, hogy fel se áll. Kevésbé vagy gátlásos, ez azért van.
barátom is jóóó sokáig bírja ha piás állapotban van x)
Miert, nokent eltudsz menni?
Lassulnak az érzékek, a reflex az alkohol miatt. Tompul az agyad. Ilyen egyszerû. Ezért nem jön össze.

Nektek is végig üvölti az estét a babátok?

Minden este az a program, hogy kb este 6tol kezdõdik az uvoltes... ugy 9-10ig. Látszik hogy éhes, de nem eszik; nekem ugy tûnik a faradsagtól nem bír enni. Ez addig megy, amíg kidõl, alszik egy kicsit és aztán felkel enni. És végre alszik par órát :)

Legjobb válasz: ha a fáradtságtól üvölt minden nap akkor változtatni kéne a napirenden... még egy evést/alvást beiktatni a sírás elõtt

ha a fáradtságtól üvölt minden nap akkor változtatni kéne a napirenden... még egy evést/alvást beiktatni a sírás elõtt
Egy-két hétig volt az esti ramazuri, félig-meddig még most is van. A napirendjét õ alakította ki. Tápszeres, eleinte akkor kapott enni, amikor kért. Aztán a hasfájás miatt a doki mondta, hogy 3 órákat várjuk ki, egyébként nem emészti meg rendesen. Emiatt végül beállt napközben a háromóránkénti (8, 11, du. 2, 5, 8, 11 órás) evésekre. Egy hete 11 után elalszik, általában reggel 6-9 között ébred. Ha álmosnak tûnik, akkor gyorsan megy az ágyába, ott kicsit simogatjuk vagy játszunk a cumival (õ kiköpi, sír, visszatesszük, egy perc múlva ismét kiköpi), ez max 5-10 perces "játék", egy idõ után elalszik. De 5-10 percnél több még nem kellett az elaltatáshoz. Az üvöltések inkább napközben vannak, egyértelmûen látni rajta, hogy görcsei vannak olyankor. Ha elmúlik, nagyon gyorsan megnyugszik.
Nekem is ezt csinálta, mindenki azt hitte hasfájás de nem az volt.Túl volt pörögve.Olyan 3 hónapos korától magától elhagyta.Mondjuk nekem este 6-tól kezdte, de 8-kor már aludt.Meg kellene próbálni hamarabb elaltatni
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); egy ideig mi is próbáltuk altatni a kicsit, ringatva, járkálva, hátha... ez az elsõ pár hétben volt így. folyton szopizott, folyton cicin volt napközben. szó szerint, nem úgy, hogy fél óra szünet volt... nem. inkább le se vettem magamról, feküdtem vele a kinyitott kanapén és tévéztem :) szóval esti fürcsi után, amikor már elég volt, és levettem, és járkáltunk - apa meg én, felváltva, ment a sírás, aztán persze elpilledt, és le lehetett tenni. de ez túl fárasztó volt, és fájt a szívem, úgy éreztem, erre nincs szükség... és egy idõ után úgy döntöttem, had szívja a cicit, majd elalszik úgy. és ez volt a jó módszer... most egy éves, és azóta is így alszik el. nem nagyon van nálunk sírás. (de még napközben se, csak persze ha az akaratoskodik, ha csalódik, ha elesik, megüti magát... stb. tehát a normál babasírás) barátnõm, aki 7 hónappal szült utánam, nagyon sok infót hallott tõlem. õ este 11ig cicin tartja babáját, és úgy altatja el. reggelig fel se kell a kislánya. náluk sincs esti sírás. tesóm is így altatta a nagyobbat, ott se volt sírás, de a kishúginál már volt, pedig az is folyton cicin volt tartva. (ott meg az lehetett, ami elég gyakori, hogy túlfeszült volt. de ugye egy nagyobb testvér, egy rajcsúrozós, sikoltozós, szaladgálós 3-4 éves pörgeti is ám a kisebbet) nem tudom a leírásból, hogy anyatejes-e a babád, de ha az, akkor hagyd pihenni a cicin, altasd cicin, had szopizzon, míg el nem alszik. a mell nem csak "etetõ" hanem szinte olyan ezeknek a babáknak, mint egy "pólya"... ha tápis, akkor meg bújjatok össze. feküdj hanyatt, õt meg fektesd hasra magadon, és cirólgasd. aludhattok is együtt, 5-6 hónapos koráig még vissza tud szokni a kiságyba (de ha ráérzel, milyen babával aludni, lehet te nem akarod majd visszaszoktatni) :)
igen, a hasfájás jöhet minden nap ugyanakkor. a lányomnál is úgy volt. 5kor kezdõdött, 8ig üvöltött szegény :(
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mintha csak az én kisfiamról írnál :) . Most már 3 hónapos, és a probléma nagyjából megszûnt (lekopogom). Utánaolvastam annak idején, és ezt nyugtalanság okozza sok babánál. Nekik a minimális inger is túl sok, és õk estére már nagyon fáradtak, annyira, h aludni sem bírnak :( Leírom, h nekünk mik váltak (persze egyik sem csodaszer): - adtunk neki azért Infacolt (hátha tényleg fáj a pocija). Nem tudom, h segített-e, de ártani nem ártott, és az ára sem vészes. - a fehér zaj megnyugtatja a legtöbb babát: http://www.youtube.com/watch?v=9rdGn7FKbDE erre sokszor megnyugodott - végül elõrehoztuk a fürdést, alvást 6ra (jól besötétítettünk). Talán ez vált be a leginkább, kimaradt az a kritikus 2 óra. Így legközelebb éjjel 1-2 kor kelt. De akkor csak szopi, és aludt tovább. - természetesen nálunk is megvolt a szokásos sétálgatás, zenehallgatás, éneklés. Nemrég álltunk vissza a fél9 körüli fürdésre. Most már szerencsére minimális a sírás, könnyen meg lehet nyugtatni. Ha most sír, ölbe veszem, mintha cicire tenném, és cumit adok a szájába. Így teljesen megnyugszik, sokszor el is alszik. Remélem vmennyire hasznos a válaszom. Amúgy a legjobb megoldás az idõ, nekem mindenki azt mondta, h az elsõ 3 hónap ilyen húzós. Minden jót Nektek!
Nekem a 3-ból 2 gyerekem ezt csinálta kb 2-2 hónapig. Amit már írtak, nekünk is azt mondta a doktornõnk: a nap történéseit a fejletlen idegrendszerük nem tudja feldolgozni, felgyûlik a feszültség és így vezetik le. Ahogy kezdetek a gyerekek a "tudatukra ébredni", nálunk szépen lassan elmúltak ez esti sírások. Még azt a tanácsot kaptam, hogy az ilyen babáknál nagyon fontos a napirend és annak a betartása. A pontos napirendet megszokja, "tudni", érezni fogja mi következik, és ettõl biztonságban érzi magát.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi hozzászólásokat. Hát napirendünk az annyi, hogy akkor alszik amikor akar és akkor eszik amikor akar :) ez szerintem késõbb alakul majd ki. Fürdetni 7-8 között szoktam. Hasfajasra gondoltam én is, na de minden nap mindig ugyanakkor? Ez furcsa kicsit. A tv 2 hete be sem volt kapcsolva, szóval sajnos nem ez lesz a baj . Fürdésnél es vetkozesnel o is marha boldog lesz, amíg fel nem oltoztetem. Ma azt próbáltam, hogy gyorsan csak rahuztam a bodyt, hogy ne hergelje fel magát, de ez sem használt :( Gyakorlatilag egész este sétálgatok vele es próbálom pakolni egyik helyrõl a másikra, hátha valami tetszik. Közben próbálom megetetni, hátha... De mindig az a vége, hogy beajulasig nyuglodik es utána tud enni álmában :(
Elso korben en is hasfajasra gondolnek, probald ki; hogy megtornaztatod a pocakjat. En kislanyomnal bejott. Igaz en nem panaszkodom es nem is panaszkodhatok. Holnap lesz 4 honapos es 1, 5 honapos kora ota vegig alussza az ejszakat. Azelott is hajnali 4-kor kelt eloszor. Hozzateszem este 8-tol alszik. Sztem fontos, hogy egy idobe furdesd. Na, de kerdesedre valaszolva: en is jartam igy, hogy furdes elott elkezdett sirni, furdes alatt kicsit megnyugodott. Gondoltan en, hogy mar ehes, es mire jott a kaja mar remegett a szaja ugy sirt es o sem akarr enni. Sztem el sem hitte, hogy kajat kap. Ilyenkor adtam neki pici innit(azt vmiert egybol elfogadta), aztan atcsereltem kajara es minden oke volt :)
én olvastam olyat hogy azért sírnak, mert a napi feszültséget igy vezetik le, és egy idõ múlva elmúlik. amugy az én babám minden nap sír a fürcsi elõtt. elõször nem tudtam mi, próbáltam etetni, pelenkát cserélni, fogtam, de semmi sem volt jó. és amint vetkõztetni kezdem mint akit kicseréltek. fürdés, evés, alvás. megszokta, most 3 hós mikor fürdeted?
nem
Én egyértelmûen a hasfájásra gondolnék. Az én kisfiam ennyi idõsen szintén 6-7 körül elkezdte, és 11-ig sírt. Enni sem igazán tudott, csak, ha beájult, akkor félálomban szépen szopizott. Ez ment menetrendszerûen kb. 2, 5 hónapos koráig.
Ilyen pici baba még sokat alszik, kb 1, 5-2órát bír fent lenni 2 alvás között. Ha túl fárad sírhat és nehezen bír elaludni, de fájhat a hasa is. Nem huzgálja a lábait?
Mikor 1 honapos volt a fiam o is igy csinalta kb 2 hettig.Aztan probaltam valamivel elfoglalni. Kiultettem az ulokebe es abban a szobaban ahol mi is voltunk. Majd utanna furdes, eves es altalaban eves utan a karomon elalszik. Es alszik kb hajnal.4- ig. Most 2 honapos
nem a hasa fáj inkább?
Ha fáradtságtól sír, akkor be kellene a sírás elé tenni még egy etetést. De nem lehet, hogy hasfájós, és azért sír? Illetve nem megy esetleg tv a szobában, ahol van, mert a babák érzékenyek a külvilág ingereire, és úgymond túltöltõdnek estére, ez is lehet oka a nyûgösségnek. A fiúknál az esti kínlódást az oldotta meg, hogy nap közben nem ment a tv a nappaliban, amikor õ is ott volt.
Napirend :D Na persze :D Figyelj, lehet sok volt neki a nap, hosszu volt. Barátnõmnek is ez volt elkezdte 6 óra magasságában és üvöltött :( És nem a napirenddel volt a baj :D
A kérdező hozzászólása: Jo ötlet, hogy iktassunk be egy evest a mûsor elé, de ha ra sem tudom venni, hogy egyen akkor hogyan? Anyatejes egyenkent Nem hasfajas lesz, mert tegnap este egyértelmûen megmutatta milyen a hasfájos sírás: sikitott pukizott es huzogatta a lábait. Kb hajnal 1ig. Aztan 5tol folytatta :( elkezdett szépen enni es egy idõ után sikitva köpte ki a mellem :( Ciciztetni ezáltal nem tudom folyamatosan, meg van egy teso amiatt sem lehet. Megpróbáljuk a fürdést is megvarialni. Köszi az ötleteket

Mit tegyek ha az este a sexpartnerem haverjáva csókólóztam, de nem tudtam lefeküdni vele, mert a másik srácra gondoltam? Szerelmes vagyok?

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló vagyok és még annyit hogy ha a szexpartneredre gondoltál és nem a vele történt szex(ek)re akkor biztosan többet érzel iránta, de hogy mégis mi ez az érzés azt már tényleg csak te tudod megmondani...

Az elsõ válaszoló vagyok és még annyit hogy ha a szexpartneredre gondoltál és nem a vele történt szex(ek)re akkor biztosan többet érzel iránta, de hogy mégis mi ez az érzés azt már tényleg csak te tudod megmondani...
Nem tudom, hány éves vagy, de ha már annyira felnõtt, hogy "sexpartnered" van (egyébként szexnek kell írni!), akkor magad is el tudod dönteni, hogy szerelmes vagy-e. Ha tudtál csókolózni a barátod barátjával... szerintem egyiket sem szereted, csak nem tudod mit kezdj magaddal, elhanyagolnak, nem figyelnek rád eléggé... Közelebb kellene kerülnöd a szüleidhez és jóízûeket beszélgetni velük mindenféle dolgokról, pl. errõl is... :-( Sok ilyen tinédzsert iemerek. Sajnállak!
Azért elõtte illene majd beszélned a szeretõddel.
Hát szerintem azt hogy szerelmes vagy-e azt csak te tudod megválaszolni, mert ugye a te érzésed... másik srác alatt meg ha szexpartneredre gondolsz akkor nem lehet hogy azokra az élményekre gondoltál inkább amiket vele "átéltél"?
igen
R*banc!

Jól lehúzták az este a TV-ben a jósokat és az ezoteristákat?

Marhaságként állították be.

Legjobb válasz: és ezen miért csodálkozol? :) bemutatták, hogy a nagy varázslat lényege abban van, hogy a vas rozsdásodik a vízben, és ezt nevezik a nagy mágikus megtisztulásnak :) rengeteg hasonló csalás van, észnél kell lenni, mert secperc alatt elhitetik veled mindennek az ellenkezõjét is, és a magyar ember különösen vevõ a legnagyobb állatságokra is :D

és ezen miért csodálkozol? :) bemutatták, hogy a nagy varázslat lényege abban van, hogy a vas rozsdásodik a vízben, és ezt nevezik a nagy mágikus megtisztulásnak :) rengeteg hasonló csalás van, észnél kell lenni, mert secperc alatt elhitetik veled mindennek az ellenkezõjét is, és a magyar ember különösen vevõ a legnagyobb állatságokra is :D
És szerinted nem az kérdezõ?
Mivel marhaság, nem is nagyon lehet másnak beállítani :) Nem tudom mikor fogjátok már fel, hogy nem a sötét középkorban élünk, amikor egy kis hókuszpókusszal mindent el lehetett intézni.
Az aluljáróban megállított egy tenyérjós azzal, megmondja nekem a jövõmet.A szeme a szivárvány minden színében, hatalmas fekete folttal éktelenkedett.Akkor azt kérdeztem tõle:Ha tényleg jós lenne akkor megelõzhette volna legalább saját magának a bajt, hogy jól behúzzanak neki.Az Adóhivatal is felkereste a látnokokat és jól megbüntettél õket! A hiszékeny ember sok pénzt fizet a csalóknak??
Sûrûbben kellene ilyen riport. Akkor talán asok ostoba nem dõlne be nekik! Gondolkodó ember nem hisz a babonákban!
jaja, ez jogilag sztem egy szép nagy csalás + esettõl függõen még Btk. Kuruzslás § is lehet ... tehát én azt nem értem, hogy ezeket a jósokat, kineziológusokat, mindenféle hókuszpókok ellen miért nem indul eljárás a fenti bûncselekmények miatt? sõõt, eleve a Munkafelügyelet azért meg elég szépen büntethetne (és máshol meg is teszi), hogy pl. végzettség nélkül csinálnak ezt-azt, ami más tudományterület és más végzettség területe lenne, de õk is tevékenykednek benne, csak éppen jogosulatlanul (pl a kineziológus abszolút ilyen, én úgy tudom, nem létezik OKJ-s vagy egyetemi kineziológus-képzés, na ennek ellenére sokszor hajmeresztõ dolgokról hallok, hogy "megtermékenyítési szeánsz" meg tudom is én, lényeg hogy erõsen orvosi területbe kontárkodnak bele sokszor). Ha tévedtem, és létezik ilyen képzés, akkor elnézést, de nem hiszem. ahogyan a többi se. ezek mind szemfényvesztések, jogi §-t nézve csalások, ennyi.
Mirõl beszéltek?Hol volt?Meg lehet nézni?
Jól tették.
Melyik csatornán volt, hol volt, mi volt? Linket plz
A kérdező hozzászólása: Én pont nem erre a mûsorra gondoltam, hanem arra, amikor a feleség minden lépten nyomon felkereste az asztrológusát és a jósát, hogy elmehetnek-e nyaralni, stb. A gyereket nem engedte iskolába, mert azt jósolták, hogy aznap baja lesz. Nem tudom melyik csatornán ment, amatõr szereplõk adják elõ. Vagy az RTL, vagy a TV2, mert mindegyiken megy hasonszõrû. Amirõl ti beszéltek, az egy víztisztítóval ügynökösködõ csaló volt.
"mindenféle hókuszpókok ellen miért nem indul eljárás a fenti bûncselekmények miatt" Az EZO TV tiszta profit az államnak is! Úgy zsákmányolnak ki embereket, hogy azok még örülnek is neki. Ennél jobb bolt nincs.

Par napja szinte folyamatosan fajdogal a derekam es az este a hasam is fajt, ment a hasam, gorcsolt, hidegrazasom is volt, aztan belealudtam. Lehet vajudas kezdete?

Masodik baba. Holnap toltom a 39 hetet. Most is fajdogal a derekam, olyan mensi szeru. Nyakdugot meg nem vettem eszre es a viz sem szivarog meg. Azert nem tudom hogy mikor is kell mennem, mert az elso szulesemnel szivargott a magzatviz es akkor mentunk is. Fajasok csak a korhazban voltak.

Legjobb válasz: lehet.menj be a korhàzba,egy vizsgàlat sose art.a magzatviz szivàrgàs nem kotelezo,nekem ugy kellett burkot repeszteni mert màr 5 ujnyira nyitva voltam.

lehet.menj be a korhàzba, egy vizsgàlat sose art.a magzatviz szivàrgàs nem kotelezo, nekem ugy kellett burkot repeszteni mert màr 5 ujnyira nyitva voltam.
A kérdező hozzászólása: Azt momdtam meg varok, mert most minden ok, meglatjuk kesobb mi lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!