Találatok a következő kifejezésre: Az este volt (553 db)

Az este volt a Döglött akták c. film. A film végén a zenéről valami infót?

Klasszikus zene,sok filmben hallottam már.Link,vagy cím,vagy el?adó bármi jó lenne.

Legjobb válasz: A végén volt a zene, vagy hol?

A végén volt a zene, vagy hol?
A kérdező hozzászólása: igen , a legvégén.

Ma este pozitív volt az ovu tesztem. Ha holnap du. vagy este leszünk együtt az jó lesz? Tegnap este együtt voltunk. Ja és most este volt tojásfehérje nyálkám. Ma este már palástfű teát kell innom, vagy cickafarkot?

Legjobb válasz: én ma meste is gyakorlatoznék, bár ha tegnap voltatok együtt, akkor elvieleg vannak kis katonák a helyszínen, hogy fogadják a petét, mindenképp drukkolok!

én ma meste is gyakorlatoznék, bár ha tegnap voltatok együtt, akkor elvieleg vannak kis katonák a helyszínen, hogy fogadják a petét, mindenképp drukkolok!

Szerintetek ha ESTAt igényelek hogy volt vízumkérelem visszautasításom, de az ESTAban azt írtan hogy nem vissza fognak fordítani az amcsi határon. Vagy még ezt is ki lehet dumálni? Vagy változtassam meg ettől függetlenül lehet hogy igy is megadják?

Legjobb válasz: Ha hazudsz az ESTA kérelemben, az rögtön a határon a tiszt számára úgyis kiderül, hiszen ha volt visszautasított vízum kérelmed, akkor az benne van a rendszerben. Nagy esélyed lesz a visszafordításra, mivel valótlan adatot adtál meg az ESTA kitöltésénél! Változtasd meg mindenképp! Ne hazudj egy kérelemben sem, úgyis minden benne van a rendszerükben!

Ha hazudsz az ESTA kérelemben, az rögtön a határon a tiszt számára úgyis kiderül, hiszen ha volt visszautasított vízum kérelmed, akkor az benne van a rendszerben. Nagy esélyed lesz a visszafordításra, mivel valótlan adatot adtál meg az ESTA kitöltésénél! Változtasd meg mindenképp! Ne hazudj egy kérelemben sem, úgyis minden benne van a rendszerükben!
Így van, ne hazudj, azzal csak magadat szívatod meg.
ha ezt elhallgattad, akkor szinte biztos, hogy visszaforditanak.
De nagyon jó, hogy este együtt voltatok és legyetek együtt ma is.
Ne "matekozzatok" annyit, inkább szeretkezzetek amennyiszer csak kívánjátok!

Csak akkor lehetek terhes, ha a hőm magas? Alaphő feletti? Valakinek sikerült akkor is ha a hője nem volt magas? Csak a reggeli hő számít, az esti nem, igaz?

Legjobb válasz: Csak reggeli hõ számít, legalább 6 óra alvás után. És még a lázmérõt is este le kell rázni, hogy reggele egybõl, az elsõ mozdulatoddal mérhessed a hõdet. Az, hogy csak akkor vagy terhes mikor átlag fölötti a hõd, na arra én rácáfolnék mert nekem alaphõm 36.4 és 36.5-36.7 között volt mikor terhes voltam. Igaz 6 héttõl kapok hormon bogyót, de inkább óvatosságból mint sem azért mert problémám volt.

Csak reggeli hõ számít, legalább 6 óra alvás után. És még a lázmérõt is este le kell rázni, hogy reggele egybõl, az elsõ mozdulatoddal mérhessed a hõdet. Az, hogy csak akkor vagy terhes mikor átlag fölötti a hõd, na arra én rácáfolnék mert nekem alaphõm 36.4 és 36.5-36.7 között volt mikor terhes voltam. Igaz 6 héttõl kapok hormon bogyót, de inkább óvatosságból mint sem azért mert problémám volt.
Nekem nem volt magas a hõm. Mondjuk az én teherbeesésem, terhességem minden szakkönyvre rácáfolt. :-)
Szerintem ez teljesen egyénfüggõ, hogy a hõje mennyire magas. Csinálj egy tesztet, és az szerintem mutat valamit. Kedves Utolsó, elmondanád a történetedet, bátoríts egy kicsit bennünket:)
ÓÓÓ de szuper! Szívbõl gratulálok! Én is pco-s vagyok és pm alulmûködésem is van. Össze vissza van mensesem is, bár nem mondták, hogy tuti nem lehet baba, de szóltak, hogy nehéz lesz. Én is abban reménykedem, hogy ha máshogy nem majd véletlenül sikerül! Köszönöm a reményt kedves 2.!
Jó volt ezt olvasni, köszi, hogy megosztottad velünk. 3.válaszoló vagyok:) Nagy gratula a babához:) Sokan szeretnénk ilyen csodát átélni, mint most Te.
Kedves 2!!! És neked mi volt a tüneted, amibõl észrevetted a babát? És mennyi idõ után vetted észre? A teszt mikor jelezte a pozit?Köszi a válaszokat!
2-es vagyok. Én hébe-hóba csináltam tesztet, és az aktus után 3 héttel volt pozitív. :-) Tünetem semmi nem volt, csak eszembe jutott, hogy csinálok egyet (illetve a férjem azt álmodta, hogy terhes vagyok, és ez bogarat ültetett a fülembe :-)). Hála az égnek azóta sincs semmi tünetem, csak a pocakom nõ. :-)

Vezetem a hőgörbémet mellette ovu tesztet is használok. Tegnap este pozítiv volt az ovu tesztem viszont a görbém még semmit nem jelzett! Ez hogy lehet? A ma reggeli ovu és az esti is már negatív volt.

Legjobb válasz: Úgy,hogy az ovuteszt az nem 100%-os! Az csak azt mutatja,hogy van-e peteérés. Hogy meg is repedt-e a tüszõ, azt nem. Azt csak a hõbõl lehet látni!

Úgy, hogy az ovuteszt az nem 100%-os! Az csak azt mutatja, hogy van-e peteérés. Hogy meg is repedt-e a tüszõ, azt nem. Azt csak a hõbõl lehet látni!
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm!

7, 5 hós kislányom miért nem kérte az esti, elalvás előtti szopit? Nyűgös volt egész nap, de azért jól evett, csak most estére lett olyan kis nyomott.

Elutasította, egy kortyot sem nyelt le, utoljára 18 órakor evett. Én is egész nap kóválygok, hulla fáradt vagyok, remélem csak a melegfront. Vagy a fogacskái jönnének? Pár éjjel keleget is, sír nagyon.

Legjobb válasz: Foga lesz szerintem. Nekem akkor utasítja el a lányom az esti tejcsit. Ha foga miatt van akkor az pár napig eltarthat. ilyenkor azért szoktam figyelni a folyadékra, ha már nem eszik. Nekem egész nap nem evett, csak pát falatot, de már 14 hónapos a lányom. Ez nála periodikus, és utána jönnek is ki a fogacskák. Majd újra eszik.

Foga lesz szerintem. Nekem akkor utasítja el a lányom az esti tejcsit. Ha foga miatt van akkor az pár napig eltarthat. ilyenkor azért szoktam figyelni a folyadékra, ha már nem eszik. Nekem egész nap nem evett, csak pát falatot, de már 14 hónapos a lányom. Ez nála periodikus, és utána jönnek is ki a fogacskák. Majd újra eszik.

Milyen idős volt a gyermeked amikor az esti kakaóját, tejét, bögréből itta meg, és nem csőrösből vagy cumisüvegből?

Kisfiam 21 hónapos. Szépen iszik pohárból, de azért az esti 2,5 dl kakaóját nem merném bögrébe rábízni:) Meg ugye nem is egyszerre issza meg.

Legjobb válasz: Olyan 20 hónapos volt a lányom, amikor magától leszokott az esti tejrõl (elalvás elõtt a szobájában) , amit kulacsból ivott. Egyszerûen már nem kérte, mi meg nem erõltettük. Már 2 és fél éves és a vacsorához iszik teát vagy gyümölcslevet, aztán fogmosás után a fogmosópohárból pár korty vizet és ennyi. Reggel meg a bögréjébõl 2-3 dl kakaót. Szerintem nem baj az, ha még csõrösbõl issza. Inkább az, hogy fogmosás után iszik még cukrosat. De egyszer biztos elhagyja ezt is. :)

Olyan 20 hónapos volt a lányom, amikor magától leszokott az esti tejrõl (elalvás elõtt a szobájában) , amit kulacsból ivott. Egyszerûen már nem kérte, mi meg nem erõltettük. Már 2 és fél éves és a vacsorához iszik teát vagy gyümölcslevet, aztán fogmosás után a fogmosópohárból pár korty vizet és ennyi. Reggel meg a bögréjébõl 2-3 dl kakaót. Szerintem nem baj az, ha még csõrösbõl issza. Inkább az, hogy fogmosás után iszik még cukrosat. De egyszer biztos elhagyja ezt is. :)
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy cukros. De a sima tejet nem nagyon szereti.
Nekem is tudtak inni pohárból de a nagy 4 éves szülinapján itta elõször pohárból az estit a kisebb most múlt 3 de még az estit meg a reggelit is abból issza. Nem ragaszkodtam sem én sem õk az üveghez viszont nem voltak jó evõk szerintem pohárból ennyit nem isznak meg.
Mindkettõ kb 3 éves volt.Már mindent sima pohárból ittak, de ezt nem szívesen adtam a kezükbe az ágyba, mert tuti kiöntötték volna...csõrös poharat használtunk.
Kezdetektõl pohárból itatom a gyerekeimet, úgyhogy az átállással nem volt probléma. Kakaót pedig nem adok nekik estére (napközben sem túl sokat), mert cukros, és élénkít is.
A kérdező hozzászólása: 3. köszönöm a te véleményed is. Nem az átállással van probléma, mint írtam is, ügyesen iszik pohárból. De ha pohárba kapná, az tuti, hogy az ágyon landolna a tartalma. Kisfiamat nem élénkíti a kakaó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!