Találatok a következő kifejezésre: Az este homerseklet (2 db)

Milyen az esti homérséklet?

Ha sikerult a teherbeesés,akkor milyen az esti homérséklet?Megmérné most egy kismama a homérsékletét,hogy mennyi?Menzesz elott az esti is leesik?

Legjobb válasz: Ha sikerült teherbe esni akkor tök mindegy milyen napszak van magasabb a hõ.Szülés után egy héttel ment le pl nekem. Szóval reggel-este 37,2 volt MINDÍG. Egyébként az esti hõt nem szabad figyelni mert nem mérvadó.Csak a reggeli ébredési hõ számít hiszen akkor még nem mozogtál semmit se csináltál.Felkelés után ágyban kell megmérni a hõt.Ha magasabb és ez már a mensi idejében van akkor lehetséges a terhesség.

Ha sikerült teherbe esni akkor tök mindegy milyen napszak van magasabb a hõ.Szülés után egy héttel ment le pl nekem. Szóval reggel-este 37, 2 volt MINDÍG. Egyébként az esti hõt nem szabad figyelni mert nem mérvadó.Csak a reggeli ébredési hõ számít hiszen akkor még nem mozogtál semmit se csináltál.Felkelés után ágyban kell megmérni a hõt.Ha magasabb és ez már a mensi idejében van akkor lehetséges a terhesség.
Elõzõ vagyok még annyi, hogy ha nem esett valaki teherbe akkor mensi elött leesik a hõje.De mint írtam reggel kell mérni nem napközben vagy este.Nyilván a napközbeni hõ magasabb akkor is ha nem vagy terhes hiszen dolgozol, járkálsz mozogsz.
A kérdező hozzászólása: És szerinted mi az, hogy tegnap esti hom.37, 7, ma reggeli 37, 1, ma vagyok a 33.napon, és az elobb csináltam negytív tesztet, és egyáltalán nem érzem, hogy meg akarna jonni a menzi.Mi lehet ez?

Az este mert homerseklet szamit?

Legjobb válasz: Nem, nem számít. Csak a reggeli, mikor még nem keltél ki az ágyból. És mindig ugyanabban az idõben nagyjából.

Nem, nem számít. Csak a reggeli, mikor még nem keltél ki az ágyból. És mindig ugyanabban az idõben nagyjából.
Szia! mindig reggel ébredéskor mérd meg a hõmérsékletedet, ugyanazzal a hõmérõvel mérj minden nap, és este rázd le.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!