Találatok a következő kifejezésre: Az este fájt a (142 db)

Ha álmotokban elvinne titeket egy földönkívüli faj, náluk töltenétek azt az estét és a végén azt mondják, hogy mielõtt "visszaraknak" az ágyatokba elaltatnak és aztán felkeltek elhinnétek hogy tényleg megtörtént?

Mindig is érdekelt:D

Legjobb válasz: Itt logikai bukfencek vannak a kérdésben. Szóval álmomban vinne el a földönkívüli faj. Akkor ezt álmodnám? De ha álmomban visznek el, hogy töltök én náluk egy estét, azt csak álmodom, nem,itt még a te okfejtésedet követem csak! de a lényeg, ha visszaraknak az ágyba, elaltatnak, na akkor most hogy is van? Álmodban elvisznek, és elaltatnak? De a vége a csavar, hogy akkor fel is keltenek! De mikor? Amikor elvisznek álmomban, vagy mikor visszaraknak, és elaltatnak. Nagy itt a kavarodás, szerintem írd ki újból, mert elsõre nem ment!

Itt logikai bukfencek vannak a kérdésben. Szóval álmomban vinne el a földönkívüli faj. Akkor ezt álmodnám? De ha álmomban visznek el, hogy töltök én náluk egy estét, azt csak álmodom, nem, itt még a te okfejtésedet követem csak! de a lényeg, ha visszaraknak az ágyba, elaltatnak, na akkor most hogy is van? Álmodban elvisznek, és elaltatnak? De a vége a csavar, hogy akkor fel is keltenek! De mikor? Amikor elvisznek álmomban, vagy mikor visszaraknak, és elaltatnak. Nagy itt a kavarodás, szerintem írd ki újból, mert elsõre nem ment!
És melyik faj? Reptoid, krixkraxi, lumbulábi? Csak mert õk nemcsak elrabolnak hanem meg is gyaláznak az ûrhajón :)
Utolssó. De kizárólag az elõzõ áldozatokból eltávolított nemi jellegekkel, hátulról. Mert ki hallott már olyat, hogy a földönkívüli fajnak olyanja legyen. Még ha lenne is, akkor hogyan szaporodnának egymás között ezek a fajok? Teljes lenne a genetikai pusztulás. Kedves kérdezõ. Miért foglalkoztat téged ez a kérdés egy ilyen késõi órán? Honnan tudjuk, hogy elaltatnak? és, ha elaltatnak, nem csinálnak mást is? A földönkívüli fajnál történõ teadélután felhõtlen hangulata után vacsorára is marasztalnak a drágák.
ha megcsípem magam rájöhetek esetleg, hogy álom, vagy se... Biztosra mennék... :) hacsak tényleg nem történt meg...., esetlegesen álmodtad, és véletlen, kiderülne hogy õk álmokba is be tudnak mászni, akkor elhinném amit érzek... :) akár mit hihetnék akkor is az õ akaratuk szabná meg, a hitemet, ha " elég intelligensek!" egy ember is el tudna játszani egy emberrel, ha jól bedrogozza, utána reggel fel kel és azt mondják aludt, majd mindent álomnak hisz majd...

Miert baj az hogy fajt ejszaka a derekam? Es este fajt a hasam alja kicsit gorcsolt neha. De nem erosen. Neha amugy is szokott fajni a derekam. Kicsit most hanyingerem is van. De meg csak 5 hetes multam! Keddre van idopontom dokihoz!

Legjobb válasz: Volt egy vetelesem marciusban es nagyon aggdom most.Akkor is azt kerdezte a doki hogy faj e a derekam.De akkor csak iszonyuan gorcsoltem es vereztem.Szerintem most azert van hanyingerem mert aggodom es nem aludtam jol sem sott az ido is sz.... Biztos minden ok?

A kérdező hozzászólása: Volt egy vetelesem marciusban es nagyon aggdom most.Akkor is azt kerdezte a doki hogy faj e a derekam.De akkor csak iszonyuan gorcsoltem es vereztem.Szerintem most azert van hanyingerem mert aggodom es nem aludtam jol sem sott az ido is sz.... Biztos minden ok?
Nincs semmi baj, nyugodj meg. A terhesség elején természetes a derékfájás, és a görcs is. Ezek többnyire ezárt este jelentkeznek, mert olyankor nyugalmi állapotban vagy, jobban érzed õket. Nyugi!
Azt mi nem mondhatjuk hogy tutira minden ok, de az biztos hogy az elején valóban ez elõfordul, mert a szervezet úgy reagál, mint amikor megjön olyan tüneteket tud produkálni, hasgörcs, derékfájás.Ha nem vérzel, és nem erõsödik a görcs, nem lesz baj, pihengess, és ne idegeskedj. És gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: Meg feje is fáj csöppöt(mintha zsibbadna)
Ne aggódj, a tabi elintézte amit el kell...
egy jó tanács ha nem akar babát zuhanyozza ki magát ez hatásos!jó bõ vizzel mossa ki magát!ez tuti!!!
Az elõttem válaszoló valószínûleg nagyon fiatal és tapasztalatlan. Nehogy hallgasson rá bárki is! Az ondó hihetetlenül életképes és olyan helyeken "bújik meg" a hüvelyben ahol nem tudod kimosni. Mit gondolsz, ha ez mûködne, akkor miért vennének az emberek méreg drága fogamzásgátlókat és óvszereket. Ha lehet ne terjeszd az ilyen primitív tanácsokat!!
nem mindegy? hazugságokra építesz kapcsolatot
Lefeküdni vele nem túl intim, de közölni egy tényt igen? Hát ez nekem furcsa....
Én nem ítélném el a csajt ennyire (nyilván, mert én is hasonló cipõben jártam anno). Egyszerûen vannak olyan típusú emberek, akiknek nehezükre esik bármit is megmondani (fõleg ilyen intim dolgot), könnyebb valami kommerszet hazudni, és biztos félt a csaj, hogy a pasi valami rosszat gondol róla ez miatt. Éretlenség talán, de ez van. Ha nem fájt meg szereti a pasit, nem lesz rossz az emléke, és nem hinném, hogy feltétlen tudnia kéne a pasinak, ha a csaj ennyire nem akarja. Nem hinném különben, hogy észrevette, mert abból indult ki, hogy õszinte voltál. :-S De azt azért tudd, hogy innentõl kezdve ezt a hazugságot folytatni is kell, bár ha megkéred, hogy ne nagyon kérdezõsködjön arról a pasiról, biztos nem fog.
Retkes igekötõ igéket egybe kell írni a rohadt életbe már! Mellesleg nem vedte, hanem vette.
észrevette mikor felsikoltottál.
höhö:D
A kérdező hozzászólása: Én 18 És a baràtom 29
Én csak azt nem értem miért mondtad, hogy voltál már egy pasival? Miért hiszik azt a lányok, hogy a szüzesség ciki? A pasidnak jó volt a szex veled? Ha igen és neked nem fájt, és nem véreztél de szûz voltál és ezt megtudja, tudod mennyire jót tesz ez a hiúságának, hogy úgy vette el, hogy neked nem volt rossz élmény? Meg a tudat, hogy "tiszta punci" senki nem járt ott még elõtte. Csak az övé! És csak azért mert olyan hülyék vagytok lányok, hogy azt hiszitek nekünk ciki ha szüzek vagytok megfosztod a párodat az igazságtól ami biztosan jól esne neki. Gratulálok, ügyes vagy. Tényleg mint az oviban. :S
Mindegy, hogy észrevette vagy nem, a kapcsolat úgyis akkor fog csak mûködni, ha õszinte vagy vele! Ha észrevette, jó néven fogja venni, hogy magadtól bevallod. Ha nem, akkor is és még meg is jegyzi hogy elsõ alkalomhoz képest milyen jó voltál (ha jó voltál). Mennyi idõsek vagytok egyébként?
Mert b*lfasz ahhoz, hogy õszinte legyen a párjával. És ez majd semmi, tuti, hogy ezután ugyan úgy fog jönni a többi hazugság is. Remélem a srác hamar rájön és elhagy.
Hogy észrevette-e, azt csak Õ tudná megmondani. De megkérdezhetem, hogy miért nem akartad neki megmondani, hogy vele fogsz életedben elõször szeretkezni?
jó, akkor dugni már tudsz, már csak egy normális párkapcsolati életet kéne megtanulnod meg leszokni a hazudozásról.. mint az oviban baze:D
A kérdező hozzászólása: Kedves utolso.Kepzeld nem csak feküdtem hàton
szerintem jobb lett volna, ha õszinte vagy és akkor együtt éltétek volna ezt át! de így egyedül birkózol meg vele! szerencsédre nem lehet érezni a szûz hártyát, ha meg vért sem látott, akkor tök 8! max ha béna voltál.. de gondolom csak feküdtél háton, szóval nyugalom! ha õszintét gondolod a kapcsolatot, akkor légy egyenesebb!
Gratulálok, jó úton jársz, hogy szétbarmold a kapcsolatod. Szegény srác.
A kérdező hozzászólása: Azt mondtam, hogy idàig csak egyel voltam
és mit kamuztál? hogy hány pasid volt?
A barátnõm is pont így VOLT. Khm csak VOLT és pont a hazugsága miatt szakítottam vele! Miért nem lehetett azt elmondani nem ciki és nyugodtan mondhatta volna, hogy mia szitu...de inkább hazudott mondjuk én tudtam az igazságot és vártam, hogy mikor mondja el és így ment majdnem egy évig s aztán nem bírta és elmondta és amiért egy évig halogatta azért is vetettem véget! szóval mondd el ne halogasd te is kb egy évig hanem vald be és megérti. majd írj hogy mit mondott ;)

Tegnap delutan megbotlottam valamiben az utcan es majdnem elore is estem. Faj a bokam, mit csinalhatok vele?

Tegnap delutan megbotlottam valamiben az utcan es majdnem elore is estem. Egy nagyon kicsit fajt a bokam, de 2-3 percen belul elmult. Haza mentem, lefekudtem az agyra es 3-4 oran belul elkezdett elegge fajni. Vettem be gyulladas csokkentot, borogattam hideg vizzel, utana bekotottuk es rivanolos borogatas. Jarni nem nagyon tudok vele. Esetleg mas is jart mar igy? Mit lehet meg vele csinalni?

Legjobb válasz: Ez ugye nem komoly? Mégis mit? Orvoshoz menni...járni alig tudsz

Ez ugye nem komoly? Mégis mit? Orvoshoz menni...járni alig tudsz
Könnyen lehet, hogy eltört, szóval irány a baleseti, megröntgenezik és kapsz Mikulásra egy szép nagy fehér gipszet rá. Irány a doki!
Ezt muszáj megröntgenezni. Csak akkor lehet látni a sérülés súlyosságát.
Nézesd meg dokival Lehet csak valami rándulás, de akkor is megmondják, mit lehet vele tenni
Addig meg fáslizd
Lehet csak beütötted, de akkor is jobb elmenni a dokihoz (meg te is megnyugodsz)
A kérdező hozzászólása: Utolag visszaolvasva kicsit rosszul tettem fel a kerdest. del korul tettem fel a kerdest es este egyebkent is mentem volna orvoshoz. Gondoltam addig van-e valami mas otletetek. Egyebkent semmi komoly, kb 1 hetig kell faslizni meg hideg vizzel borogatni.

Miért van az, hogy pé-kor csak este fáj a cicim?

Nappal nem érzek semmit, de este annyira fáj, hogy alig tudok aludni, és menszi el?tti napig tart. Ha összejönne a baba, tovább is fájna?

Legjobb válasz: Teherbe esésnél a mellek felkészülnek a szopiztatásra igy a mirigyek beindulnak az erek erõsebbek lesznek, tehát el kezd nõni és fájdalommal is járhat, de lehet kivétel. Feszülést lehet érezni. De ezzel keres fel egy orvost mert jobb ezt mielõbb megtudni miért is van a problémád.

Teherbe esésnél a mellek felkészülnek a szopiztatásra igy a mirigyek beindulnak az erek erõsebbek lesznek, tehát el kezd nõni és fájdalommal is járhat, de lehet kivétel. Feszülést lehet érezni. De ezzel keres fel egy orvost mert jobb ezt mielõbb megtudni miért is van a problémád.

Miért van az hogy fáj a hasam alja, kicsit görcsöl, mint amikor meg akar jönni, 22 hetes terhesen? ez mit jelent, baj van? szokott este is, vagy kora reggel vagy épp napközben.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is szokott ilyen lenni. Ha nem erõs görcs, akkor nincs baj, valószínûleg csak nõ a méhed. Próbálj többet pihenni, ha keményedik a hasad, akkor beszélj a dokiddal és szedj magneB6-ot. 26 hetes kismami

Szia! Nekem is szokott ilyen lenni. Ha nem erõs görcs, akkor nincs baj, valószínûleg csak nõ a méhed. Próbálj többet pihenni, ha keményedik a hasad, akkor beszélj a dokiddal és szedj magneB6-ot. 26 hetes kismami
ha nem nagyon görcsöl, és nem vérzel, hanem tényleg csak ilyen mindjárt megjön szerû görcs, akkor nincs gond.ez akár minden hónapban is elõfordúlhat. boldog babavárást
Ne aggódj, én 31 hetes vagyok és minden hónappan görcsölgetek.Most az orvosomtól Magne B6 kaptam.Állítólag nagyon jó a görcsök és a keményedés ellen.Kellemes babavárást és nyugi!!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!a Magne B6 szedem, 3X1
Szedj 3x2-t.
annyit szedj amennyit az orvos javasolt!

Hogy nevezitek az olyan nőt, akit a barátja állandóan fuvaroz kocsival, mindig bevásárol neki, aztán pedig este "fáj a feje"? (Mármint a nőnek. )

Legjobb válasz: Nem mindíg a pasi a hibás, de ebben az esetben igen. Mi a francnak csinálja? Ha pedig csinálja akkor ne panaszkodjon. Ezt soha nem értettem, ha nekem valami nem jó, akkor megmondom a másiknak, hogy ez így nekem nem jó, változtassunk, ha nem változik semmi, akkor elmegyek. De ha valaki mazichista...

Nem mindíg a pasi a hibás, de ebben az esetben igen. Mi a francnak csinálja? Ha pedig csinálja akkor ne panaszkodjon. Ezt soha nem értettem, ha nekem valami nem jó, akkor megmondom a másiknak, hogy ez így nekem nem jó, változtassunk, ha nem változik semmi, akkor elmegyek. De ha valaki mazichista...
Hm.. hogy nevezik? Szûz k...a! :D De azért okos, meg kell hagyni...
A csaj egy ügyes ribanc. Te meg egy balfácán papucs vagy :D
Inkább milyen pasi az, aki azért fuvarozza a nõjét és azért vásárol be neki, mert este a pasinak elvárásai vannak??? Szörnyû, hogy egy pasi így tart maga mellett egy nõt.De még béna is, mert a nõ még így sem fekszik le vele. El van tévedve az ilyen pasi, de nagyon!!!
Inkább jobb lenne úgy a kérdés, h h hívják az ilyen pasit? PAPUCSnak:D
jól csinálja a csaj...tud élni az biztos :D:D:D:D
Az ilyen nõ OKOS !
kérdésedre válaszolva: BÜDÖS RIBANC (mert ha nem fájna a feje, akkor lenne kúúúva - mármint megkúúúva)
A kérdező hozzászólása: Mindig a pasi a hibás?

Nagyon sokat faj a fejem, szinte minden este. Mi lehet az oka?

Nem is mondhato fejfajasnak inkabb szorito es lukteto erzes,es mikor elkezd fajni meg a nyeles is nehezemre valik...

Legjobb válasz: Ha jellemzõen estére fájdul meg, akkor valószínûleg vagy stressz, vagy szemüveg kellene.

Ha jellemzõen estére fájdul meg, akkor valószínûleg vagy stressz, vagy szemüveg kellene.
Ez rengeteg minden lehet. Mindenképpen orvossal kellene megbeszélned. Lehet, hogy pszichológus kellene.
Magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, hirtelen leesik a vércukorszinted, sokat gépezel, sokat tévézel, sok nem természetes fény jut a szemedbe, túl sok körülötted a vibráló, zavaró gép(számítógép, tévé, telefon), egyszerû fejfájás is lehet, migrénes is lehetsz. http://www.hazipatika.com/eletmod/fajdalomcsillapitas/cikkek..
Ilyenkor általában két dologra szoktam gondolni: 1. vagy alváshiányod van, tehát nem vagy kipihent 2. vagy vízhiányod Próbáld meg, hogy napi szinten többet igyál, legjobb a sima tea, vagy ásványvíz, és pihenj. Nekem be szokott válni e kettõ együttes alkalmazása.

6. héten vagyok, az normális, hogy a mellem csak este fáj? Aggódom, hogy rosszat jelent

Volt már vetélésem, akkor vettem észre a vérzés el?tt még, hogy baj van, hogy a mellem már nem fájt annyira. Most a hatodik héten vagyok, a mellem össze vissza fáj, a színes is össze vissza változik... normális ez még? Orvoshoz csak 2 hét múlva tudok menni

Legjobb válasz: Szerintem azért érzed este, mert akkor vagy nyugalomba és jobban észre veszed. Napközben is fáj, csak sokkal inkább mással foglalkozol. De ne idegeskedj! Nekem az elején még viszkedett is, mint a fene, és hámlott is. Szóval fura dolgok történhetnek, ami nem jelent feltétlenül rosszat.

Szerintem azért érzed este, mert akkor vagy nyugalomba és jobban észre veszed. Napközben is fáj, csak sokkal inkább mással foglalkozol. De ne idegeskedj! Nekem az elején még viszkedett is, mint a fene, és hámlott is. Szóval fura dolgok történhetnek, ami nem jelent feltétlenül rosszat.
Örülj neki ha csak este fájt, a viszketés is a halálom.
Nekem mindig csak este fájt, amikor levettem a melltartót. Egyébként sosem, pedig szekáltam õket napközben is, nyomkodtam, meg ilyenek. :) Minden OK velünk, 19 hetes vagyok. Nekem is volt vetélésem, emiatt fóbiám is. Próbáld meg elhessegetni ezeket a gondolatokat, bár tudom, nehéz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Megpróbálom leküzdeni a fóbiát, és arra gondolni, hogy minden rendben :) Mégegyszer köszi!
Nekem is csak este fájnak a melleim amikor leveszem a melltartómat! Egyébként egyáltalán nem érzékenyek pedig azt hallottam és olvastam is, hogy ikreknél erõsebbek a tünetek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!