Találatok a következő kifejezésre: Az este fájt (159 db)

Ha álmotokban elvinne titeket egy földönkívüli faj, náluk töltenétek azt az estét és a végén azt mondják, hogy mielõtt "visszaraknak" az ágyatokba elaltatnak és aztán felkeltek elhinnétek hogy tényleg megtörtént?

Mindig is érdekelt:D

Legjobb válasz: Itt logikai bukfencek vannak a kérdésben. Szóval álmomban vinne el a földönkívüli faj. Akkor ezt álmodnám? De ha álmomban visznek el, hogy töltök én náluk egy estét, azt csak álmodom, nem,itt még a te okfejtésedet követem csak! de a lényeg, ha visszaraknak az ágyba, elaltatnak, na akkor most hogy is van? Álmodban elvisznek, és elaltatnak? De a vége a csavar, hogy akkor fel is keltenek! De mikor? Amikor elvisznek álmomban, vagy mikor visszaraknak, és elaltatnak. Nagy itt a kavarodás, szerintem írd ki újból, mert elsõre nem ment!

Itt logikai bukfencek vannak a kérdésben. Szóval álmomban vinne el a földönkívüli faj. Akkor ezt álmodnám? De ha álmomban visznek el, hogy töltök én náluk egy estét, azt csak álmodom, nem, itt még a te okfejtésedet követem csak! de a lényeg, ha visszaraknak az ágyba, elaltatnak, na akkor most hogy is van? Álmodban elvisznek, és elaltatnak? De a vége a csavar, hogy akkor fel is keltenek! De mikor? Amikor elvisznek álmomban, vagy mikor visszaraknak, és elaltatnak. Nagy itt a kavarodás, szerintem írd ki újból, mert elsõre nem ment!
És melyik faj? Reptoid, krixkraxi, lumbulábi? Csak mert õk nemcsak elrabolnak hanem meg is gyaláznak az ûrhajón :)
Utolssó. De kizárólag az elõzõ áldozatokból eltávolított nemi jellegekkel, hátulról. Mert ki hallott már olyat, hogy a földönkívüli fajnak olyanja legyen. Még ha lenne is, akkor hogyan szaporodnának egymás között ezek a fajok? Teljes lenne a genetikai pusztulás. Kedves kérdezõ. Miért foglalkoztat téged ez a kérdés egy ilyen késõi órán? Honnan tudjuk, hogy elaltatnak? és, ha elaltatnak, nem csinálnak mást is? A földönkívüli fajnál történõ teadélután felhõtlen hangulata után vacsorára is marasztalnak a drágák.
ha megcsípem magam rájöhetek esetleg, hogy álom, vagy se... Biztosra mennék... :) hacsak tényleg nem történt meg...., esetlegesen álmodtad, és véletlen, kiderülne hogy õk álmokba is be tudnak mászni, akkor elhinném amit érzek... :) akár mit hihetnék akkor is az õ akaratuk szabná meg, a hitemet, ha " elég intelligensek!" egy ember is el tudna játszani egy emberrel, ha jól bedrogozza, utána reggel fel kel és azt mondják aludt, majd mindent álomnak hisz majd...

6. héten vagyok, az normális, hogy a mellem csak este fáj? Aggódom, hogy rosszat jelent

Volt már vetélésem, akkor vettem észre a vérzés el?tt még, hogy baj van, hogy a mellem már nem fájt annyira. Most a hatodik héten vagyok, a mellem össze vissza fáj, a színes is össze vissza változik... normális ez még? Orvoshoz csak 2 hét múlva tudok menni

Legjobb válasz: Szerintem azért érzed este, mert akkor vagy nyugalomba és jobban észre veszed. Napközben is fáj, csak sokkal inkább mással foglalkozol. De ne idegeskedj! Nekem az elején még viszkedett is, mint a fene, és hámlott is. Szóval fura dolgok történhetnek, ami nem jelent feltétlenül rosszat.

Szerintem azért érzed este, mert akkor vagy nyugalomba és jobban észre veszed. Napközben is fáj, csak sokkal inkább mással foglalkozol. De ne idegeskedj! Nekem az elején még viszkedett is, mint a fene, és hámlott is. Szóval fura dolgok történhetnek, ami nem jelent feltétlenül rosszat.
Örülj neki ha csak este fájt, a viszketés is a halálom.
Nekem mindig csak este fájt, amikor levettem a melltartót. Egyébként sosem, pedig szekáltam õket napközben is, nyomkodtam, meg ilyenek. :) Minden OK velünk, 19 hetes vagyok. Nekem is volt vetélésem, emiatt fóbiám is. Próbáld meg elhessegetni ezeket a gondolatokat, bár tudom, nehéz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Megpróbálom leküzdeni a fóbiát, és arra gondolni, hogy minden rendben :) Mégegyszer köszi!
Nekem is csak este fájnak a melleim amikor leveszem a melltartómat! Egyébként egyáltalán nem érzékenyek pedig azt hallottam és olvastam is, hogy ikreknél erõsebbek a tünetek!

Ha tudom azt, hogy semmi baja nincs a gyermekemnek, megvolt az esti fürcsi, szopi, nem fázik, nincs melege, a pelus rendben van, és mégis sír. De mindig este csinálja, nappal nagyon szépen elvan. Ekkor miért sír? A hasa sem fáj neki.

Legjobb válasz: Ez jó kérdés! Nekem is hisztizik este. Néha csak egy pár korty tápszer kell neki hogy elaludjon. Nekem se volt még olyan hogy szépen elaludjon. Mintha félnének a hosszú alvástól. Szerintem már annyira fáradt hogy nem tud normálisan elaludni. Próbáltam én is a síratós módszert de az is ideig óráig volt jó. Remélem kinövik. 4 hós anyuka

Ez jó kérdés! Nekem is hisztizik este. Néha csak egy pár korty tápszer kell neki hogy elaludjon. Nekem se volt még olyan hogy szépen elaludjon. Mintha félnének a hosszú alvástól. Szerintem már annyira fáradt hogy nem tud normálisan elaludni. Próbáltam én is a síratós módszert de az is ideig óráig volt jó. Remélem kinövik. 4 hós anyuka
Fáradt, szomorú, nem akar egyedül lenni, és hideg a kiságy a fürdõ után.És ezen felidegesíti magát. Dúdolj neki, míg elalszik!Lehetõleg mielõtt sírni kezdene. Vagy masszírozd meg!
Mennyi idõs, ha már négy hónap körüli, lehet, hogy szívesen fogad valamit amivel elalhat, amit ölelhet, nálunk kicsim egy textilpelust használ erre a célra. Egyszer a kiságyban maradt egy-elõször csak megfogta a csücskét-aztán egyre jobban összebarátkoztak, most el sem tud aludni nélküle.
mennyi idos? nallunk is volt kb 3 het igy , en felvettem es setaltam vele egy pici majd letettem es oda tettem a kezem az arcahoz es halakan magyaraztam neki , aztan odahuztan szep lassan a pledet az arcahoz a kezem helyett, de meg fogtama pledet az arcanal oldalt . es tok jol megnyugodott, ma mar egyedul alszik el estenekt 6 honapos lesz 2 nap mulva. Nekunk a mehlepeny rajta volt az arcan bent a pociba ezert nyugszik meg tole mindig. probald ki hatha nektek is bejonn.
A kérdező hozzászólása: Õ most lesz 2 hónapos pénteken.De már amikor az öltöztetés végénél járok, akkor elkezdi a sírást, és addig amíg fel nem veszem a vállamra, ott szeret nagyon nézelõdni :) Akkor csendben van.De ha leteszem abba nem hagyja.Ez tart este 10-ig, utána szépen elalszik reggel 4-5-ig most már.Szoktam Neki énekelni, arra is megnyugszik, masszírozni azt fürdetés elõtt.Nagyon remélem, hogy kinövi mihamarabb, és átalussza az éjszakát, mert eleinte nagyon sokat megébredt, én meg majdnem leestem az ágyról az álmosságtól.Volt olyan, hogy este 11-tõl nem aludt, sírt, kisebb nagyobb megszakítással elaludt, ez tartott reggel negyed 5-ig.De volt olyan is, hogy 3-szor megébredt, megetettem(anyatejet kap, szerencsére van), utána nem akart aludni, éjjel 3-ig dajkálni kellett.Most már úgy néz ki, hogy kezd beállni a napirendje.Mindenesetre nagyon szépen fejlõdik hála Isten :) Szép napot anyukák!2 hós kisfiú anyukája.
Melegítsd elõ valamivel a kiságyat (vizespalack) mielõtt beleteszed, de ne engedd el, fogd még az ágyban is, beszélgess hozzá, hajolj fölé. Lehet, a fürdõ nagyon felfrissíti, ne akard rögtön utána elaltatni, játszatok még, hadd fáradjon el egy kicsit. Emelgesd magad fölé, nevess neki, hancúrozzon apával, aztán jöjjön valami megnyugtatós, simogatós a félhomályban, s melegben!
A kérdező hozzászólása: Aki utoljára válaszolt nagyon jó ötlet, kifogom próbálni!De természetesen mindenkinek köszönöm aki írt választ a kérdésemre!Valószínû a fürdés után élénkebb lesz.Nagyon szeret fürödni, élvezi már most :) Az öltözésnél kezdi el a hisztijét, és alig akarja abbahagyni.Most lesz 2 hónapos pénteken.Remélem , hogy már jobbak lesznek a napok, és szépen beáll neki, hogy éjszaka aludni kell, nappal többet ébren lenni, stb... Mindenkinek szép napot!Sziasztok.:)

Miert baj az hogy fajt ejszaka a derekam? Es este fajt a hasam alja kicsit gorcsolt neha. De nem erosen. Neha amugy is szokott fajni a derekam. Kicsit most hanyingerem is van. De meg csak 5 hetes multam! Keddre van idopontom dokihoz!

Legjobb válasz: Volt egy vetelesem marciusban es nagyon aggdom most.Akkor is azt kerdezte a doki hogy faj e a derekam.De akkor csak iszonyuan gorcsoltem es vereztem.Szerintem most azert van hanyingerem mert aggodom es nem aludtam jol sem sott az ido is sz.... Biztos minden ok?

A kérdező hozzászólása: Volt egy vetelesem marciusban es nagyon aggdom most.Akkor is azt kerdezte a doki hogy faj e a derekam.De akkor csak iszonyuan gorcsoltem es vereztem.Szerintem most azert van hanyingerem mert aggodom es nem aludtam jol sem sott az ido is sz.... Biztos minden ok?
Nincs semmi baj, nyugodj meg. A terhesség elején természetes a derékfájás, és a görcs is. Ezek többnyire ezárt este jelentkeznek, mert olyankor nyugalmi állapotban vagy, jobban érzed õket. Nyugi!
Azt mi nem mondhatjuk hogy tutira minden ok, de az biztos hogy az elején valóban ez elõfordul, mert a szervezet úgy reagál, mint amikor megjön olyan tüneteket tud produkálni, hasgörcs, derékfájás.Ha nem vérzel, és nem erõsödik a görcs, nem lesz baj, pihengess, és ne idegeskedj. És gratulálok a babához!

Miert fajt? Az este elkezdtem megujjazni egy fiu es annyira fajt, pedig be voltam nedvesedve elegge es mégis.

UGy erezdtem mintha karmolt volna.

Legjobb válasz: Vagy durva volt a fiú, és megsértett, vagy valami gyulladásod van és azért fájt.

Vagy durva volt a fiú, és megsértett, vagy valami gyulladásod van és azért fájt.
Lehet, hogy nagy volt a korme(valjuk be nem kellmes)vagy lehet, hogy szuz vagy es amiatt nem vagy elege kitagulva es azert fajt annyira.(bar inabb az elso)
A kérdező hozzászólása: a korme se volt nagy es nem vagyok mar szuz se....
Akkor valószínû a gyulladás. Ha legközelebb is érzed a fájdalmat, menj el nõgyógyászhoz.
Akkor valami fertozesrol lehet szo!Mindenkepp latogass meg egy nogyogyaszt!Sok sikert!:)
Ez nagy voltxD
A kérdező hozzászólása: koszii szepen a valaszokat:DxD

Szerintetek a terhesség miatt fáj mindig a fejem? Mit tegyek? Valami házi praktika? mert gyógyszert azt nem nagyon vehetek be, sõt! Reggel este fáj, de mi miatt?

Legjobb válasz: Szerintem nem amiatt. Inkàbb vèrnyomàs,frontok miatt valószinübb.HIvd fel a vèdönöt,vagy a dokit.Van akinek a vèrnyomàsa megvàltozik terhessèg alatt. Esetleg körülnèzhetsz a homeopàtiàban,azt lehet terhesen is.De nem kell tulzàsba vinni. Mindenkèpp kèrdezz rà,vèdönö,vagy doki!

Szerintem nem amiatt. Inkàbb vèrnyomàs, frontok miatt valószinübb.HIvd fel a vèdönöt, vagy a dokit.Van akinek a vèrnyomàsa megvàltozik terhessèg alatt. Esetleg körülnèzhetsz a homeopàtiàban, azt lehet terhesen is.De nem kell tulzàsba vinni. Mindenkèpp kèrdezz rà, vèdönö, vagy doki!
szedsz vasat, nem vagy vashiányos? és iszol eleget?:)
Igen, ez lehetséges. A hormonváltozás okozhat fejfájást, migrént. A kolléganõmet még CT-re is elküldték, mert 3 hónapig minden nap fájt a feje. A 12. hét után elmúlt. Azért kérdezz rá a dokidnál, mert nehogy az legyen, hogy ráfogod a terhességre, miközben más probléma van.
A kérdező hozzászólása: Nem szedek vasat , inni iszogatok nem tudom mi lehet de megkérdezem a védõnõt vagy a dokit. amúgy 14 hetes vagyok!
Szia, Nekem az elsõ terhességemnél, havi 1x 1 hétig folyamatosan fájt a fejem :(. Nálam nem volt különösebb oka, csak egy terhességi tünet volt, ami sajnos nagyon rossz tünet. Ettõl függetlenül, szólj dokinak, hátha van valami más oka is, vashiány, vérnyomás ingadozás...
A kérdező hozzászólása: szólok mindenképpen ! de szerintem fájhat vitamin hiánytól is nem ?
A fej nagyon sok minden miatt fájhat. Hormonok, izomgörcs a nyakban, kevés folyadék, front, alacsony-magas vérnyomás, stb. Nálam egy kávé szokott használni. De van, hogy kénytelen vagyok Voltaren krémmel kenegetni a nyakam, az is használ. Szóval ki kellene deríteni, hogy nálad mi az ok. Az mit jelent, hogy "gyógyszert nem vehetek be, sõt"? Terhes vagy, oké, de van olyan fájdalomcsillapító (sõt, antibiotikum, meg minden egyéb is) amit terhesség alatt is lehet szedni. A "terhesség alatt nem szedhetõ" szöveg azért van minden gyógyszeren, mert a gyógyszergyártók így védik magukat. És persze nem is tesztelhetnek terheseken. Kis utánajárással ki lehet deríteni, hogy melyik fájdalomcsillapító az, ami (módjával) szedhetõ terhesség alatt is, ha egyéb problémát nem találtok.
A kérdező hozzászólása: Hát mondta nekem a háziorvosom hogy fájdalom csillapítót egy fél szem algopirint vehetek be. De azt nem tudom bevenni mert kihányom!
terhesen panadolt szoktak javasolni (majd ha esetleg leszel lázas, arra is) :)

Este mikor felébredtem inni, éreztem hogy az ínem fáj, mikor a nyelvem hozzáér. Nem akartam este, megnézni ezért ittam visszaaludtam, és mikor felkelltem megtapintgattam az ujjammal, mert tükörben nem tudom megnézni. Mi ez? 14/L

Megnyomtam és sàrgàs izé jött belôle, ami genny gondolom. ma szeretnék fogorvoshoz menni....

Legjobb válasz: lehet nem genny volt, de fel van dagadva az a rész

A kérdező hozzászólása: lehet nem genny volt, de fel van dagadva az a rész
Pedig valószínûleg az. Lehet egy tályog, cysta a fogadon.
A kérdező hozzászólása: règen is volt ilyenem. akkor a fogorvos nyomta ki, és helyrejött :(
Gennyzacskó lehet , a környezetében lévõ fogaid mind jók?
A kérdező hozzászólása: igen...vagyis van egy csonk, ami (tenyleg csak egy.csonk semmi tobb) attol lehet...mert ott nott ki
Igen, attól. A csonkokkal ez a baj, ezért kell õket eltávolítani.
szerintem amennyit leírtál, annyit ihatsz. Más is iszik gyógyszerre, sokkal erõsebbre sokkal többet...
Ez a méhed irányából vagy inkább oldalt a petefészek irányból jövõ fájdalom?
A kérdező hozzászólása: A petefészkem fájdogál. Azt elfelejtettem odaírni.
A kérdező hozzászólása: Meg feje is fáj csöppöt(mintha zsibbadna)
Ne aggódj, a tabi elintézte amit el kell...
egy jó tanács ha nem akar babát zuhanyozza ki magát ez hatásos!jó bõ vizzel mossa ki magát!ez tuti!!!
Az elõttem válaszoló valószínûleg nagyon fiatal és tapasztalatlan. Nehogy hallgasson rá bárki is! Az ondó hihetetlenül életképes és olyan helyeken "bújik meg" a hüvelyben ahol nem tudod kimosni. Mit gondolsz, ha ez mûködne, akkor miért vennének az emberek méreg drága fogamzásgátlókat és óvszereket. Ha lehet ne terjeszd az ilyen primitív tanácsokat!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!