Találatok a következő kifejezésre: Az esküvőmre a volt barátomat, (3 db)

Az esküvőmre meghívhatom a volt barátomat, aki mostmár csak jó barátom, és a tesóját, illetve unokatesóit, akik szintén a barátnőim, vagy ez nagy illetlenség lenne tőlem?

Legjobb válasz: Mielõtt meghívót küldesz nekik, szerintem kérdezd meg tõlük, hogy nem lenne-e nekik kellemetlen. Ha nem, akkor nyugodtan, csak a távolabbi rokonság elõtt nem kell nagy dobra verni, hogy a volt pasid is meghívtad. De ha nekem egyszer az életben esküvõm lesz, én is meg szeretném hívni az egyik volt pasim, akivel 3 évig együtt voltunk, mert a mai napig nagyon jóban vagyunk. Remélem a leendõ võlegényemet ez nem fogja zavarni. Engem fordítva nem zavarna.

Mielõtt meghívót küldesz nekik, szerintem kérdezd meg tõlük, hogy nem lenne-e nekik kellemetlen. Ha nem, akkor nyugodtan, csak a távolabbi rokonság elõtt nem kell nagy dobra verni, hogy a volt pasid is meghívtad. De ha nekem egyszer az életben esküvõm lesz, én is meg szeretném hívni az egyik volt pasim, akivel 3 évig együtt voltunk, mert a mai napig nagyon jóban vagyunk. Remélem a leendõ võlegényemet ez nem fogja zavarni. Engem fordítva nem zavarna.
Szerintem sem illendõ. Esetleg ha a võlegényed is nagyon jóban lenne vele, és ha nem az járna a fejedben, hogy nézzen egy nagyot a nagy napon. Ez nagyon gyerekes viselkedés, és valószínüleg még nem tetted túl magad rajta, valószínüleg a jövendõbelidnek se esne valami jól. Te hogy éreznéd magad, ha meghívná a volt barátnõjét? Akármilyen célból is? Nem Te éreznéd magad kínosan? Én biztos feszengenék.
A kérdező hozzászólása: Tudjátok hajtott a kívácsiság, hogy vajon mit szólna, de igazából, nem érdekel, csak és kizárólag, mint barátot hívnám meg, de mivel sokan javasoltátok, hogy ne hívjam meg, így nem is fogom.
Ha azért hívnád meg, hogy jól megmutasd a régi barátodnak, mit veszített, akkor szerintem hozzá se menj máshoz. Most akkor ki a fontos? Az, akivel összekötöd az életed, vagy az akivel lehetett volna?
én ugy veszem ki az iräsdobol...hogy azert akarod meghivni a volt pärod hogy läsd hogy mit szol mikor meglät menyasszonyi ruhàban???ez most komoly???tehàt itt nem pusztän barätsägrol van szo ahogy irod.sztem jo nagy bunkosàg lenne ilyet tenni vele , meg a päroddal is.és abba bele gondoltäl..hogy mégiscsak esküvöd lesz, aztän majd mielött az oltärnäl ällsz majd arra fogsz godnolni hogy a volt pasid most miket gondolhat magäban hogy lät menyasszonyi ruhäban???hailyeneken jär az eszed.minek mész férjhez?zert hogy megmutasd a volt pasidnak hogy mit veszitett.....???tehàt jobban teszed ha nem hivod meg egyik volt pasodat sem, és ätgondolom méGegyszer hogy ehhez az emberhez akarsz e férjhez menni, és ha igen akkor meg koncentràlj a nagy napra ne pedig a volt pasidra!
Akkor itt van a kutya elásva...nem azért akarod meghívni, mert annyira jó barátok vagytok, hanem azért, hogy megmutasd neki magadat...ez nem szép dolog. Ezzel baromi fájdalmat tudsz okozni...és neked sem lenne a legjobb szerintem!!Bár ez szuvenír csak...
A kérdező hozzászólása: Bár szívesen megnézném az arcát, amikor meglát menyasszonyi ruhában, hogy lássa, hogy annak idején mit veszített, amikor szakított!
A kérdező hozzászólása: Igaz, akkor nem hívom meg!
Én sem tartom jó ötletnek, én nem is engedném meg. (pasi vagyok) Viszont voltam olyan legénybúcsuban, ahol a menyasszony exe is ott volt. Az milyen már?
Egyet értek az elõzõ hozzászólóval.A barátság még meg maradhat.Nem hiszem, hogy a võlegényednek tetszene ha a " sógór " is jelen van.Kicsit groteszk.
Nekem hamarosan lesz az esküvõm...én a Kedvesemre való tekintettel soha nem hivnám meg a volt pasimat, bármennyire is jó a kapcsolat közöttünk. Régimódi vagyok?
Elõször a pároddal beszéld meg. Bizonyosodj meg róla, hogy tényleg nem lenne ellenére. Aztán kérdezd meg a volt barátodat, hogy elmenne-e, nem lenne-e neki kellemetlen. Ha mindenki beleegyezik, akkor nincs semmi akadálya :-) Nem illetlenség, mert barátok vagytok.
Ez nagyon gáz.

Mit szólnál ha a volt barátod az egyik barátnőd kísérője lenne egy esküvőn?

Van egy lány aki járt egy pasival. Ez a pasi jóban van, a lány barátn?jével, de ez a barátn? bele van esve a pasiba titokban. Mikor szétment a pasi meg a lány, a barátn? meghívta egy esküv?re ahol koszorúslány volt, hogy legyen a kísér?je. Mit szólnátok ilyen esetben?

Legjobb válasz: Szerintem az exek mindig tabuk kell legyenek barátnõknek. És az exnek is tabuk kéne legyenek a csaj barátnõi.

ha neked fontosabb egy pasi, mint a barátnõd, akkor hívd el/gyere össze vele nyugodtan.. DE szerintem a barátnõ exe mindig tabu..
Szerintem az exek mindig tabuk kell legyenek barátnõknek. És az exnek is tabuk kéne legyenek a csaj barátnõi.
Mégis mit szólnék? Már nem a barátom, tehát azt csinál, amit akar. A barátnõm is nyugodtan elhívhatja, hiszen már nem járunk.
Osztom az elsõ véleményét. Mi közöm van hozzá azután, hogy már nem járunk? Ha arról lenne szó, hogy elkezdenek járni már más lenne a helyzet. Kicsit frusztrálna a helyzet, bár ez függ attól is, hogy milyen módon szakítottunk... Ha õ dobott engem majd össze jön egy barátnõmmel teljesen ki lennék borulva és megalázottan érezném magam. De itt szó sincs errõl.
Fogadni mernék hogy te vagy az a lány aki bele van esve a fiúba és elhívta az esküvõre és azért tetted fel ezt a kérdést mert félsz a barátnõd reakciójától... :) egyébként én mindig azt mondom a barátság többet ér akármelyik pasitól...
hát nekem tökmindegy lenne kivel jár az exem, pláne hogy kivel megy esküvõre. kivéve ha õ szakitott volna velem és én még szeretném vagy sértve érezném még mindig magam, akkor zavarna azért.
Semmit. A szüleim arra tanítottak, hogy a használt játékaimat adjam a kevésbé szerencséseknek. Szóval hadd vigye!
Semmit. A volt barátomhoz már semmi közöm, nem mondhatom meg neki, mit csináljon, a barátnõm meg nem a gyerekem, hogy én dönthessem el, kivel, hova megy.
Szerintem meg egyáltalán nem kell hogy tabu legyen az ex, amennyiben egyik félt sem érinti rosszul a dolog. Nekem a legtöbb exemmel jól, békésen zárult a dolog. Nem érdekelne, ha valamelyik barátnõm összejönne vele. Ha meg elhívná az esküvõmre kísérõnek, az meg végképp nem érdekelne. Nyilván ahhoz az emberhez megyek feleségül, akivel le szeretném élni az életem. Nem zavarna ha ott lenne az exem is.
Nem korrekt, de a nõknél amúgy i ismeretlen ez a fogalom. Én különösebb sértõdés nélkül, de elhidegülnék az ilyen "baráttól".
Simán hogy csajozott, ez egyértelmû!
Magyarul szépen lepattintott. Ne azt hidd el, amit mond, hanem amit tesz! Ez pedig nagyon csúnya volt tõle!
Mármint akkor hagyni kell néha, hogy ne csak csokifagyit egyen, hanem másra is rámásszon? Pont egy esküvõ? És ennyire hülyére vesznek, hogy a hirtelen nincs mégse helyre hivatkoznak? Mért, hova lett a helyed?
Lehet h nincs nagyon külön élete, és a haverjai meg akartak adni neki egy korty friss levegõt. Én iszonyat hálás vagyok a barátnõmnek, amiért nem lóg folyton a nyakamon, pedig mindennél jobban szeretem, de gondolom Te sem ennél állandóan csokifagyit. Annyi olyat láttam már, h a pár nem engedte maga nélkül a másikat sehova, ki sem szálltak egymás szájából, ha egyiket kérdezted, a másik válaszolt. Undorító. Egy embernek legyen önállósága.
Figyelj, amíg ezt hagyod, mindig is megteszi, aztán szépen megcsal, mert látja, hogy veled mindent megtehet. Mond meg neki, hogy ez volt az utcsó alkalom!! Csak keményen!
A kérdező hozzászólása: Hát épp ez a legnagyobb baj, hogy félek, hogy csajozik és részegen bármi is történik. Imádom nagyon és még most is itt görcsölök, hogy vajon most mit csinálhat. Féltem ettõl az esküvõtöl, és most is félek és attól is ha haza jött mivel fog fogadni, hogy talán megcsalt vagy történt ott valami... egyébkén is elég lelkizõs vagyok és az ilyenek meg igen rosszul érintenek.
Ez nagy szemétség volt tõle.Te is fogd magad és menj el nélküle egy buliba, ahol lehet inni , táncolni, pasizni.Kiváncsi volnék õ mit szólna hozzá!!!!
Néha az is kell hogy "ökörködjenek", ha te ott vagy az nem olyan... nincs ebben semmi rossz.
lehet nem akarta, hogy részegen lásd :D
Egy esküvõre elmegy nélküled, annak ellenére, hogy csak a haverja nem akarja h menjél??????Gyönyörû......Miért foglalkozik a haverja hülye dumájával, ha szeret??Most õszintén??Én nem mennék el nélküle, fõleg ha ezt mondanák nekem, én se mennék el, ha õ nem jöhet!!! amúgy mióta jártok?? Hány éves vagy? 18/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!