Találatok a következő kifejezésre: Az esetek százalékában (19 db)

Ha 6 dobókockával dobunk, akkor az esetek hány százalékában fordul elı, hogy legalább két kockán azonos pontszám adódik?

Tudna valaki segíteni,hogy kéne megoldani?:)

Legjobb válasz: Fordítva érdemes kiszámolni: hogy mind a haton különbözõ szám legyen, az 6! féleképpen lehet, hisz ugyanannyi oldala van a kockának, mint ahány kocka. Az összes lehetséges dobás pedig 6^6 féle lehet. Tehát legalább 2 kockán azonos: (6^6 - 6!)/6^6 [a százalékhoz persze szorozni kell 100-zal]

Fordítva érdemes kiszámolni: hogy mind a haton különbözõ szám legyen, az 6! féleképpen lehet, hisz ugyanannyi oldala van a kockának, mint ahány kocka. Az összes lehetséges dobás pedig 6^6 féle lehet. Tehát legalább 2 kockán azonos: (6^6 - 6!)/6^6 [a százalékhoz persze szorozni kell 100-zal]

Mért van az hogy az esetek 70-80 százalékában szakítás után újra kibékülnek a felek?

Legjobb válasz: Mert félnek másikat keresni, jobb esetben rájönnek hogy együtt jobban elvannak, és a hibákat megoldani kell, nem elsunnyogni, és egy szép dolgot tönkretenni

Mert félnek másikat keresni, jobb esetben rájönnek hogy együtt jobban elvannak, és a hibákat megoldani kell, nem elsunnyogni, és egy szép dolgot tönkretenni
Mert ha hosszabb távon együtt voltak akkor nem azért voltak együtt mert utálták egymást hanem mert müködött a dolog. És sok esetben egy kis aproságon csuszott el a dolog.
mert a külön töltött idõ alatt jönnek rá arra, hogy milyen nagyon szeretik is a partnert.
Két verzió van. A. Ahogy #1 is mondja, félnek, hogy "nem találnak jobbat" (mint az erõszakos, egoista bunkó pasijuk), vagy megszokásból, mert könnyebb nyavajogni, mint valamit lépni. B. Vagy mert úgy veszem észre, túl hamar szakítanak manapság. Jön egy kis probléma, ahelyett, hogy megoldanák, inkább szakítanak.
Akkor mért sírják tele Facebook üzenõfalát és mondják el a partnerüket mindennek? Mért várják l, hogy bárki is együtt érezzen velük, ha pár nap múlva rohannak vissza a párjukhoz. És van aki ezt eljátssza 2 hónap alatt 3-4x is.
Rájönnek, hogy apró-cseprõ dolgok miatt szakítottak és megbeszélik.
Mert félnek az újtól és nem tudnak elszakadni egymástól, hiába lenne jobb külön.
A legelsõ kapcsolatomban szakítás után újra összejöttem a bnõmmel...életem legnagyobb hibája volt. Azóta soha nem csináltam ilyet. Ha vége, vége, és lehetõleg még az életembõl is kitörlöm az exeket - legalábbis addig, amíg már teljesen érzéketlen vagyok az irányukba (ez minimum 1 év)...persze amelyik ex átvágott, azzal még 10 év után sem állok szóba.....csá
talán azért mert haldoklik a merevlemez.
A kérdező hozzászólása: Nem hinném. Igaz ez a gépem nem mostani, de jó állapotban van. Nemrég más rendszer volt rajta, SP2, ott nem kért semmit, vagy ha igen, akkor nagyon ritkán!
ami biztos hogy a folyamatos lemezellenõrzés nem normális valami oka van. Rendesen van leállítva?
A kérdező hozzászólása: Jogos kérdés. Az elején szinte kis sem kapcsolta ma gépet, csak újraindítottam, ha befagyott. Általában akkor írta ki. Mostanra már mindig!


Fiuk! Az esetek hany szazalakaban utasitanak el titeket?

Probalkoznak egy lanynal csak kicsit felek. Nincs is olyan emlekem hogy beszeltem volna egy lannyal...

Legjobb válasz: PróbálkozNÁK??? Te Szent Helyesírási Szótár! Háromból kettõ elutasít, szóval csak akkor próbálkozom, ha legalább hárman vannak az adott helyen, mert akkor egy bejön.

PróbálkozNÁK??? Te Szent Helyesírási Szótár! Háromból kettõ elutasít, szóval csak akkor próbálkozom, ha legalább hárman vannak az adott helyen, mert akkor egy bejön.
Õ hát én alapból nem próbálkozok olyan lánynál akin nem látom, hogy kicsit is tetszenék neki.Onnan meg már a belsõ dolog dönt.
De le leszek pontozva... :D Engem szinte sosem utasítanak el. Odamegyek beszélgetni, vagy megszólítok valakit beszélgetni, és utána témázgatunk, és a végén kikötünk valahol. Ha azt akarom, akkor mindig minimum csókig elmegyünk. Érdekes, sosincs senkinek pasija olyankor... Vagy van pasim, remélem ez nem zavar téged... :D szokott lenni a dolog :D Idén 1x utasítottak vissza. De azt én [email protected] el, mert szerelmes voltam, nem pedig a szokásos formámat hoztam :D
engem az esetek 100%-ban elutasítanak de lehet hogy csak azért mert a barátnõm egybõl nyakon vág!XD
Hát, attól is függ, mit akarsz próbálkozni. Egy ilyen kérdéssel, hogy "naoszt, szopol-e?" elég nagy lesz a visszautasítási százalék, de ha komoly szándékkal közeledsz egy lány felé, akkor annak azért jóval szebbek a reményei. De azt nem tudom elképzelni, hogy ne beszéltél volna lánnyal. A lány is csak ember, úgy kell velük beszélni, mint a többi emberrel is...
Ismeretlen csajok élõben vagy neten az esetek 90%-ában, de azok, akik már ismernek egy ideje személyesen, legfeljebb 15%-ban.
beszélgetésben/barátkozásban elutasítanak: 0% nem akarnak tõlem többet: 100%
50-bõl 1 sikerem volt. Az sem tartott semeddig sem. Szóval vehetjük 100%-nak.
99, 074%-ban utasítanak el. (teljesen konkrét adat, de én nagyon ronda és alacsony vagyok, szóval ennél csak jobb lehet.)
50-50 . A legjobb csajok (a nagyon szépek, formásak) az esetek 90%-ában elutasítanak. De volt már egyéjszakás csak a dumám miatt :)
100%
100% -ból 100
Az elutasítás attól függ, hogy ki milyen arcú/milyen magas. Egy magasabb helyes pasi simán elérheti azt az arányt, amit a fent említett válaszoló említ, azaz az esetek többségében igen választ kap. Egy ronda és alacsony pasi pedig csak visszautasításokat kap, ez nem is kérdés.

Az esetek hány százalékában bânjuk meg, hogy megbocsájtottuk párunk hütlenségét?

Legjobb válasz: Én 100%ban megbántam,hogy megbocsátottam neki!!Aki egyszer megteszi,az utána is!!Aki szeret az nem teszi meg!!

Én 100%ban megbántam, hogy megbocsátottam neki!!Aki egyszer megteszi, az utána is!!Aki szeret az nem teszi meg!!
50%
90%
Én szerintem az nem igaz, hogy aki egyszer megteszi az többször is megteszi! Mivel rengeteg dologtól függ, hogy ki miért csalja meg a társát. És azért vagyunk emberek, hogy tudjunk megbocsátani. De persze nyitott szemmel kell járni, és mindig mindent megbeszélni, és jól kell ismernünk társunkat.
Aki szeret az nem csal meg bármennyire is részeg, bármennyire is be van lõve, bármennyire is 'nem akarta'.

Ebben az esetben hány százalékot adnak az érettségimre?

Összesen 124 pont a 150b?l, azaz 82,6%. A 'végs?' pontösszesítésnél ezt 83%-nak nézik vagy csak 82-nek? Tudom, lehet buta kérdés, elvileg ugye felfelé kellene kerekíteni, de érettséginél ki tudja...

Legjobb válasz: sajnos lefele fognak kerekíteni

sajnos lefele fognak kerekíteni
Bizony, érettséginél pont senkit nem érdekel a kerekítés szabálya. Az bizony 82%
Hát. Nálunk felfelé kerekítették.
Lefelé. Viszont ha "sima" módszerrel számolják a pontjaidat (nem duplázással), akkor az érettségik átlagánál felfelé kerekítenek:D Csak gondoltam érdekességképp elmondom:D
4. tényleg?:O ez tök jó:D:D
Nah, megkerestem neked az om.hu-n: "A vizsgázó teljesítményét a pontszámok százalékban és osztályzatban történõ kifejezésével minõsíteni kell. A teljesítmény százalékban történõ kifejezésekor a számítást csak az egész szám megállapításáig lehet elvégezni, tizedesjegy nem állapítható meg"
Nekem felfelé kerekítették az tuti:DD De csak az átlagnál!! Emlékszem csodálkoztam, hogy egy ponttal több lett, mint amennyit számoltam:)
Igen, ott tényleg felfelé kerekítenek, de az érettségi bizonyítványba bekerülõ adatot nem kerekítik.
A kérdező hozzászólása: Sejtettem hogy így van sajnos:S azért köszi...
Ez nálam is pont ugyan így van, sztem teljesen normális.
Szia! Teljesen normális, a nõknek csak egy bizonyos százaléka tud elmenni csak a szeretkezéstõl. Én is ugyanúgy vagyok, mint te és az elõttem szóló. :)
Ugyanez van velem is.Akkor a legjobb, ha kinyal.Akkor nyalogatja a csiklómat is, meg meg az ujja is bennem van.Próbáld ki.Isteni
Elõzõ..a csajomnak én is úgy szoktam csinálni és imádja..
Az én Barátnõm is így van, de szeretnél elérni nála, hogy képes legyen anélkül is rá. (hüvelyi orgazmus)

Külön kapunk az írásbelire jegyet+ a szóbelire vagy mindkét esetben százalékot állapítanak meg, és abból lesz a végleges jegy?

Legjobb válasz: A írásbeli és szóbeli pontszámokat adják össze, és abból jön ki a %.

A írásbeli és szóbeli pontszámokat adják össze, és abból jön ki a %.
Ez az átlag-os dolog a régi rendszerû érettséginél volt, ma nincs átlag. Márcsak azért sem, mert az írásbeli és szóbeli pontszámai nem egyformák.
A két pontszám és utánna az átlag!
A kérdező hozzászólása: Úgy értem hogy az írásbeli és szóbeli jegy átlagát adják?

Az esetek hany szazalekaban szukseges es lehet-e tenni valamit a gatmetszes eselyenek csokkentese erdekeben?

Legjobb válasz: A harmadik vagyok. Igen, nem azt mondom, hogy törvényszerû, csak az orvosom nekem ezt mondta, hogy elõfordulhat. Ha akartam volna sem szülhettem volna gátvédelemmel, mert a baba nyakán volt a köldökzsínór, és a szívverése nagyon lelassult a végére, így gyorsan kellett szülni, meg elég nagy fejjel született a drága:) Akinek nem kell gátmetszés, az persze szerencsés, biztos a gyógyulás is gyorsabb.

A harmadik vagyok. Igen, nem azt mondom, hogy törvényszerû, csak az orvosom nekem ezt mondta, hogy elõfordulhat. Ha akartam volna sem szülhettem volna gátvédelemmel, mert a baba nyakán volt a köldökzsínór, és a szívverése nagyon lelassult a végére, így gyorsan kellett szülni, meg elég nagy fejjel született a drága:) Akinek nem kell gátmetszés, az persze szerencsés, biztos a gyógyulás is gyorsabb.
a protokoll nem teszi kötelezõvé elõször szülõknél, de minden esetben mérlegeli az orvos, hogy a körülmények mit kívánnak. százalékos kimutatás nincs. fentebbi tanács az otthoni készülésre megszívlelendõ.
helló nálam nem volt gátvédelem, nem is repedtem és egyáltalán nem lötyög a férjem szerintem ez max azoknál fordulhat elõ, akiknek amúgy is gyenge a szövet, az izomzat initmtornázz sokat, nekem sokat segített a regenerálódásban - legalábbis én így gondolom
Szia! Én kértem, hogy ne legyen gátvédelem, inkább vágjanak, mert a repedés százszorta nagyobb kárt tud tenni, mint egy jól irányzott vágás. A másik meg hogy utánna nem leszel olyan mint a harang :-) szegény férjed meg csak lötyög benned.
erre nem hiszem hogy lehetne valaszolni
elõzõ vagyok megint: a szexnél sem okozott gondot, hogy nem vágtak, nem tágultam ki vagy ilyesmi. mondjuk intimtorázom évek óta.
Szia Érdekes amit írtatok feljebb, szerintem orvosfüggõ, hogy ki mit javasol. Nekem ügyeletes doki+szülésznõ volt benn, és mégsem vágtak. Próbáltuk a gátvédelmet, de végül abbahagyattam mert vacak érzés volt. Így aztán gátvédelem és vágás nélkül szültem, két óra alatt megvolt a baba (pedig elsõ), és nem is repedtem. Szóval nem kötelezõ érvényû gyakorlat a vágás. De bizonyára függ az alkati adottságoktól is. Azt szokták javasolni, hogy megelõzésképpen otthon maszírozd agátadat megfelelõ olajokkal, így csökken a vágás szükségességének az esélye, de szerintem erre nem létezhet statisztika, hogy ez hány %-ban sikeres. Én úgy gondolom, hogy sok múlik azon, mennyire készültél fel lélekben a szülésre.
Szia. Nekem is azt mondta az orvosom, hogy az elsõ szülésnél õ nem javasolja a gátvédelmet, mert egyrészrõl nagyon lelassítja a szülést, másrészt pedig nagy az esély a szakadásra, és míg a gátmetszésnél ha jól van összevarva a hüvely ugyanolyan lesz, mint elõtte, addig a gátvédelemnél tágabb maradhat. Engem vágott, és már a szülés után, a kötelezõ, három órával már egyedül mászkáltam, fürödtem, tehát abszolult kibírható, pedig nagy metszésem volt, 15 öltés.A szexnél az elején kicsit éreztem a helyét, de ma már olyan minden mint elõtte volt. 8 hete szültem.
Nekem azt mondta az orvos amikor szültem, hogy mivel az elsõ szülésem szinte kötelezõ a gátmetszés. Nem tudom ez mennyire igaz, de annyira nem volt szörnyû mint amilyenre számítottam. Még ezerszer inkább a gátmetszés, mint egyszer a császáros seb. Akikkel egy szobában voltam és császárosok voltak még 5 nap után is ki voltak, én pedig a 2. napon vígan közlekedtem (csak néha bökött a varrat, de nem fájt).
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat, en is gondoltam mar az intimtornara, Lehet ezt meghatarozott instrukciok alapjan otthon kezdeni?Mar 28 hetes vagyok, nem tul keso?

Az esetek hány százalékában hordják túl a nők a terhességet?

Legjobb válasz: Átlagban 20-25% ra emlékszem.

Átlagban 20-25% ra emlékszem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!