Találatok a következő kifejezésre: Az eset 5 nappal véreztem egy (3 db)

Az eset után 5 nappal véreztem egy kicsit. Ma kellene megjönnie, de semmi. Terhes vagyok, avagy sem?

Az el?z? mensim után 3 nappal szeretkeztünk a párommal és nem védekeztünk. Nem tartott sokáig az egész, csak kb 3-4 percig. Egyikünk se ment el és a párom azt mondta, h nem érzett semmit, szóval szerinte nem lehet "baj". Az eset után 5 nappal véreztem egy kicsit. Ma kellene megjönnie, de semmi. Lehet, hogy terhes vagyok, vagy csak megkavarodtak a hormonjaim vagy csak az idegességt?l nem jön meg?

Legjobb válasz: Szia. Elvileg az elõváladéktól is teherbe lehet esni. De egy nap késés még nem a világ. Szerintem várj még egy kicsit és vegyél tesztet.A vérzés nem tudom mitõl lehetett.

Szia. Elvileg az elõváladéktól is teherbe lehet esni. De egy nap késés még nem a világ. Szerintem várj még egy kicsit és vegyél tesztet.A vérzés nem tudom mitõl lehetett.
Tesztelj. Akármelyik lehetséges.
A kérdező hozzászólása: nem volt elõváladék
Azt nem tudhatod, hogy volt e elõváladék. Az akkor is lehetett mikor épp benned volt. Jobb félni mint megijedni, remélem nem lesz semmi gikszer.
Az elõváladékot te sem érzed és a párod SEM! Ezt nem árt, ha tudod! Lehetsz terhes! Ugyhogy tesztelj, ha késik! Reggeli, elsõ pisibõl!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!