Találatok a következő kifejezésre: Az eset 5 nappal véreztem (5 db)

2 napja erős pozitív ovuteszt (4 db), most terhesteszt (50-es) halványan pozitív.5 napja véreztem, de nagyon keveset 2 napig, szerintem az volt a mensi. Most mi van?

Köszönöm a válaszokat. Létezik hogy az ovut mutatja a terhességi teszt?

Legjobb válasz: elvileg az ovuteszt jóstesztként mutathatja a terhességet, így véleményem szerint fordítva is reakcióba léphetnek. szal a hcg teszt lh tesztként. két nap múlva azért megismételném a hcg-t. szurkolok neked! írd meg mi lett.

elvileg az ovuteszt jóstesztként mutathatja a terhességet, így véleményem szerint fordítva is reakcióba léphetnek. szal a hcg teszt lh tesztként. két nap múlva azért megismételném a hcg-t. szurkolok neked! írd meg mi lett.
csak egyedül írkálok neked :) szívbõl gratulálok! AKKOR MÁR TUTI H BABA! ha dokihoz mész írd meg mi volt! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Ma teszteltem reggelibõl. A digitális 3+ mutatott. ez 5 hetes terhességnek felel meg:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy gondoltok rám! Holnap reggelibõl csinálok egy digitális Clearbluet, vasárnapra pedig van idõpontom ultrahangra. Semmit nem érzek, hogy terhes lennék:( 26.-án kiderül, ja meg a holnap reggeli teszt!
Mikor mész orvoshoz? írd meg mit mondott! :) drukkdrukk
méhen kívülinél is szokott vérzés lenni. de van akinek megjön, mégis baba van, van akinél rendesen, de általában úgy, hogy lájtosabb a vérzés. ahogy neked volt. az orvos majd biztos megmondja. majd ha voltál vagy van vmi írd meg kérlek, mert izgulok érted. :) a legjobbakat kívánom!
A kérdező hozzászólása: Szia. Vérzés már a nemvárt elõtti 4. napon kezdõdött, mire meg kellett volna jönnie, addigra már el is múlt. A teszt neve pedig: Accurate. Az pedig aggaszt, hogy az égvilágon semmi tünetem nincs...Sõt még véreztem is, lehet hogy átver a teszt? Vagy olvastam, hogy egy bizonyos petefészekcisztánál is mutathat pozitívat. Esetleg méhen kívüli terhességnél. orvoshoz csak jövõ héten tudok menni (akkor van idõpont). Én azért reménykedem:)
az ovutesztnél viszont csak az uccsó (talán az utolsó elõtti is) egyértelmû mert tudod annál csak akkor + ha legalább olyan erõs vagy erõsebb mint a controll csík!
mikor kellett volna megjönnie? amikor megvolt 2 napig? mert ezek a tesztek nagyon egyértelmûek :D GRATULÁLOK! milyen az 1. teszt? a 2. látom digitális clearblue.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/110614/335782617001_www.kepfeltoltes... Szóval ezek az ovu tesztek.
A kérdező hozzászólása: Szóval ez volt a 2 db terhességi teszt, megpróbálom az ovuteszteket is felrakni, a legutolsót most csináltam:)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/110614/234_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A kérdező hozzászólása: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/110614/234_www.kepfeltoltes.hu_... A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
http://kepfeltoltes.hu/ ott van hogy tallózás. és kiválasztod a képet. fel is tölti és akkor a linkjét amit kiad azt másold be ide. :) és meg tudjuk nézni.
A kérdező hozzászólása: Szia. Ma megpróbálok képet felrakni, de még sosem csináltam. Késõbb tudok csak jönni.. Esetleg leírod hogyan kell?? Köszönöm.
Mármint erõs + a hcg teszt? képet tudsz feltenni?
A kérdező hozzászólása: Szia. Megfogom írni. De nem bírtam ki, ma vettem még 2 különbözõ fajtát, és mindkettõ erõs pozitív! remélem minden rendben lesz, bejelentkezek a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Szia. köszönöm szépen. ígérem írok :) )

Az eset után 5 nappal véreztem egy kicsit. Ma kellene megjönnie, de semmi. Terhes vagyok, avagy sem?

Az el?z? mensim után 3 nappal szeretkeztünk a párommal és nem védekeztünk. Nem tartott sokáig az egész, csak kb 3-4 percig. Egyikünk se ment el és a párom azt mondta, h nem érzett semmit, szóval szerinte nem lehet "baj". Az eset után 5 nappal véreztem egy kicsit. Ma kellene megjönnie, de semmi. Lehet, hogy terhes vagyok, vagy csak megkavarodtak a hormonjaim vagy csak az idegességt?l nem jön meg?

Legjobb válasz: Szia. Elvileg az elõváladéktól is teherbe lehet esni. De egy nap késés még nem a világ. Szerintem várj még egy kicsit és vegyél tesztet.A vérzés nem tudom mitõl lehetett.

Szia. Elvileg az elõváladéktól is teherbe lehet esni. De egy nap késés még nem a világ. Szerintem várj még egy kicsit és vegyél tesztet.A vérzés nem tudom mitõl lehetett.
Tesztelj. Akármelyik lehetséges.
A kérdező hozzászólása: nem volt elõváladék
Azt nem tudhatod, hogy volt e elõváladék. Az akkor is lehetett mikor épp benned volt. Jobb félni mint megijedni, remélem nem lesz semmi gikszer.
Az elõváladékot te sem érzed és a párod SEM! Ezt nem árt, ha tudod! Lehetsz terhes! Ugyhogy tesztelj, ha késik! Reggeli, elsõ pisibõl!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!