Találatok a következő kifejezésre: Az esemény tablettát hol lehet (2 db)

Az esemény utáni tablettát hol lehet megvásárolni, illetve mennyiért? és azt valóban 78 órán belül lehet bevenni?

Legjobb válasz: 72 órán belül kell bevenni, de inkább 48, mert utána már igencsak csekély a hatásfoka, gyógyszertárban veheted meg receptre amit a nõgyógyász ír fel mikor elmész hozzá a problémáddal, kb 5000 forint. ez volt a héten a 10. ilyen kérdés.

72 órán belül kell bevenni, de inkább 48, mert utána már igencsak csekély a hatásfoka, gyógyszertárban veheted meg receptre amit a nõgyógyász ír fel mikor elmész hozzá a problémáddal, kb 5000 forint. ez volt a héten a 10. ilyen kérdés.
utolsónak! "RECEPT NÉLKÜL"? NAH GRATULÁLOK, HA NEM TUDOD, NE MONDJ SEMMIT, SZERENCSÉRE NEKEM NEM VOLT MÉG RÁ SZÜKSÉGEM, DE LEGALÁBB UTÁNNANÉZEK MIELÕTT AROK VALAMIT.
Nõgyógyász írja fel, patikában veszed meg, körülbelül 5000 forint, és a közösülést követõ 72 órában lehet bevenni, de minél késõbb veszed be, annál kisebb az esélye, hogy hat.
72 oran belul kell bevenni.. patokaban kaphato recept nelkul .. 5-6 ezer Ft korul van ..
Nekem sajnos volt már rá szükségem (gumi szakadás...) Nõgyógyász írja fel, de háziorvosról is hallottam már!Rigesoft tablettát tudom ajánlani, nekem bevált!6200Ft :S
Nekem egyszer sajnos kellett bevennem, bementem a gyógyszertárba, mondtam mi a problémám, és odaadták. Rigesoftot kaptam. Nem ütötték be a pénztárgépbe, de odaadták. 5000 fölött volt. L/22

Az esemény utáni tablettát hol lehet feliratni? A háziorvos is megteheti?

Legjobb válasz: Esetleg még annyit szólnék hozzá,hogy minnél elõbb váltsd ki,mert minnél több óra telik, el annál inkább csökken a gyógyszer hatása. Szal,ha egyik nem írja fel,gyorsan menj a másikhoz!

Esetleg még annyit szólnék hozzá, hogy minnél elõbb váltsd ki, mert minnél több óra telik, el annál inkább csökken a gyógyszer hatása. Szal, ha egyik nem írja fel, gyorsan menj a másikhoz!
A nõgyógyász irhat fel csak esemény utáni tablettát, amit 72 órán belül be kell venni és igy sem 100%-os a hatása, nem beszélve a hormontartalmáról ami nagyon magas!
Ja bocsi ez a fog.gátlóra vonatkozott.Bocsi de ezt nem tudom.Én nõgyógyhoz mentem.
Csak a nõgyógyász tudja felírni, mivel elõször el kell menned vérvételre, és a lelet eredménye alapján írja fel a hormonszintednek megfelelõ fogamzásgátlót.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!