Találatok a következő kifejezésre: Az esemény tablettát hol (4 db)

Kecskeméten hogyan és hol kell felíratni az esemény utáni tablettát?

az a szörny?séges baleset történt hogy kiszakadt az óvszer bár dátum szerint nem lehetek terhes de én sosem bíztam ebben inkább elmennék orvoshoz ezzel :S

Legjobb válasz: Miért nem vigyáztok jobban, hogy ne szakadjon ki? Miért nem használtok olyan gumit, ami az istenért sem szakadna szét. A DM-ben lehet kapni olyat. Gondolom a leggagyibbat használtátok. Többet érne, ha normálisat vennétek, aztán nem kellene ilyen hülye gyógyszerekkel leterhelni a szervezetedet.

Miért nem vigyáztok jobban, hogy ne szakadjon ki? Miért nem használtok olyan gumit, ami az istenért sem szakadna szét. A DM-ben lehet kapni olyat. Gondolom a leggagyibbat használtátok. Többet érne, ha normálisat vennétek, aztán nem kellene ilyen hülye gyógyszerekkel leterhelni a szervezetedet.
doktorbácsinál
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az építõ jellegû hozzászólást sokat segítettetek és természetesen a leggagyibb Durex-et.
Választani és használni is tudni kell... Csak azt nem értem, hogy miért ülsz még mindig a gép elõtt, miért nem mész a dokihoz a receptért...
A kérdező hozzászólása: ez az hogy ilyenkor hova menjek receptért ? úgy tudom hogy a megyeibe 8 és 16 óráig van ilyen :S
A sürgõsségi osztályon felírják, vannak nyitva non-stop gyógyszertárak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen megyek is

Az esemény utáni tablettát hol lehet megvásárolni, illetve mennyiért? és azt valóban 78 órán belül lehet bevenni?

Legjobb válasz: 72 órán belül kell bevenni, de inkább 48, mert utána már igencsak csekély a hatásfoka, gyógyszertárban veheted meg receptre amit a nõgyógyász ír fel mikor elmész hozzá a problémáddal, kb 5000 forint. ez volt a héten a 10. ilyen kérdés.

72 órán belül kell bevenni, de inkább 48, mert utána már igencsak csekély a hatásfoka, gyógyszertárban veheted meg receptre amit a nõgyógyász ír fel mikor elmész hozzá a problémáddal, kb 5000 forint. ez volt a héten a 10. ilyen kérdés.
utolsónak! "RECEPT NÉLKÜL"? NAH GRATULÁLOK, HA NEM TUDOD, NE MONDJ SEMMIT, SZERENCSÉRE NEKEM NEM VOLT MÉG RÁ SZÜKSÉGEM, DE LEGALÁBB UTÁNNANÉZEK MIELÕTT AROK VALAMIT.
Nõgyógyász írja fel, patikában veszed meg, körülbelül 5000 forint, és a közösülést követõ 72 órában lehet bevenni, de minél késõbb veszed be, annál kisebb az esélye, hogy hat.
72 oran belul kell bevenni.. patokaban kaphato recept nelkul .. 5-6 ezer Ft korul van ..
Nekem sajnos volt már rá szükségem (gumi szakadás...) Nõgyógyász írja fel, de háziorvosról is hallottam már!Rigesoft tablettát tudom ajánlani, nekem bevált!6200Ft :S
Nekem egyszer sajnos kellett bevennem, bementem a gyógyszertárba, mondtam mi a problémám, és odaadták. Rigesoftot kaptam. Nem ütötték be a pénztárgépbe, de odaadták. 5000 fölött volt. L/22

Az esemény utáni tablettát hol lehet feliratni? A háziorvos is megteheti?

Legjobb válasz: Esetleg még annyit szólnék hozzá,hogy minnél elõbb váltsd ki,mert minnél több óra telik, el annál inkább csökken a gyógyszer hatása. Szal,ha egyik nem írja fel,gyorsan menj a másikhoz!

Esetleg még annyit szólnék hozzá, hogy minnél elõbb váltsd ki, mert minnél több óra telik, el annál inkább csökken a gyógyszer hatása. Szal, ha egyik nem írja fel, gyorsan menj a másikhoz!
A nõgyógyász irhat fel csak esemény utáni tablettát, amit 72 órán belül be kell venni és igy sem 100%-os a hatása, nem beszélve a hormontartalmáról ami nagyon magas!
Ja bocsi ez a fog.gátlóra vonatkozott.Bocsi de ezt nem tudom.Én nõgyógyhoz mentem.
Csak a nõgyógyász tudja felírni, mivel elõször el kell menned vérvételre, és a lelet eredménye alapján írja fel a hormonszintednek megfelelõ fogamzásgátlót.

Szigetszentmiklós-gyártelepen mikor van hétfőn nőgyógyászat? Esemény utáni tabletta miatt kellene. Vagy azt hol tudom elintézni?

Legjobb válasz: elvileg minden kórházban felírathatod asszem,de itt van egy link is : http://www.freeweb.hu/djsanko/ minnél elõbb annál jobb

elvileg minden kórházban felírathatod asszem, de itt van egy link is : http://www.freeweb.hu/djsanko/ minnél elõbb annál jobb
Az esemény utánit 72 órán belül be kell venni és attól függ a hatékonysága hogy mikor veszed be a 72 órán belül, minél hamarabb annál jobb... A legjobb megoldás a tiniambulancia vagy ambulancia aztán kérjétek ki a doki véleményét. Ha ez nem megoldható most, akkor holnap feltétlen menj a nõgyógyászhoz! Másba sajnos nem tudok segíteni ne haragudj, csak ennyit tudok tanácsolni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!