Találatok a következő kifejezésre: Az erős szedése (14 db)

Befolyásolja az antibiotikum szedése a mensest, hogy megjön-e vagy sem? Úgy értem késhet-e amiatt, mert 3 hétig beteg voltam és erős gyógyszereket szedtem?

Szoptatás miatt késhet? 14 hónapos a fiam, 1 évesen jött meg el?ször, utána még kétszer id?re, most késik. Gyógyszert nem szedek, gumit húzott...Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Antibiotikumtól bizony késhet. Továbbá ez még csak a harmadik ciklus, ilyenkor normális, ha még össze-vissza van picit, ilyenkor jellemzõek a hosszabb ciklusok. De persze történhetett malõr a gumival, amit nem vettetek észre... Megmondja az idõ.

Antibiotikumtól bizony késhet. Továbbá ez még csak a harmadik ciklus, ilyenkor normális, ha még össze-vissza van picit, ilyenkor jellemzõek a hosszabb ciklusok. De persze történhetett malõr a gumival, amit nem vettetek észre... Megmondja az idõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
a fele körül nekem is mindig fáj már...engem is érdekelne:D
A kérdező hozzászólása: Akkor várjuk a hasznos válaszokat!:)

Az erős antibiotikum szedése és a vesemedence gyulladás kihathat a havi vérzésre? Csak mert a múltkori nem jött meg, vagy az is lehet, hogy még nem állt be rendszeresen? 17 éves vagyok..

Legjobb válasz: A gyulladások kihatnak a szervezetre.Igen lehetett attol,de ha eddig rendszeres volt,keresd fel az orvosod.Legalább megis nyugtat.

A gyulladások kihatnak a szervezetre.Igen lehetett attol, de ha eddig rendszeres volt, keresd fel az orvosod.Legalább megis nyugtat.

Azt tapasztaltam, hogy antibiotikum szedése után nőgyógyászati problémám lesz! A napokba 8 db erős fájdalom csillapítót vettem be és ismét nőgyógyászati problémám van! Ettől lehet az is?

Ez általában 1-2 nap alatt el múlik!gyógyszertári alkohollal fert?tlenít?vel mosom és a n?gyógyászom által fel írt krémmel kenem!Máskor is volt ilyen orvoshoz mentem de nem talált semmit!Kedves orvosom kérdése az volt ,hogy nem dolgoztak meg jól a hétvégén?hm gondolhatják ,hogy azóta nem is voltam!

Legjobb válasz: szia! antibiotikum után nagyon sok nõnek van nõgyógyászati problémája. nekemis mindig kijött kezelések után. megelõzésként:antibiotikum szedés alatt használj hüvelykúpot, ami helyrerakja a jó bacikat is!! hiszen attól van pl gombás, ilyesmi fertõzés,hogy az antibiotikum mindent kiöl, a jókat is, ezért felborul ott a rend! patikában biztos segítenek melyik jó. utóbbi kérdésedre nemtudok válaszolni,szerintem nem kell idõpont, csak odamész, és elvégzik a kellõ vizsgálatokat

szia! antibiotikum után nagyon sok nõnek van nõgyógyászati problémája. nekemis mindig kijött kezelések után. megelõzésként:antibiotikum szedés alatt használj hüvelykúpot, ami helyrerakja a jó bacikat is!! hiszen attól van pl gombás, ilyesmi fertõzés, hogy az antibiotikum mindent kiöl, a jókat is, ezért felborul ott a rend! patikában biztos segítenek melyik jó. utóbbi kérdésedre nemtudok válaszolni, szerintem nem kell idõpont, csak odamész, és elvégzik a kellõ vizsgálatokat
A kérdező hozzászólása: A méhnyakrák szûrés , hogy mûködik?csak el megyek és szólok , hogy azért jöttem vagy meg kell az orvossal beszélni egy idõ pontot?

Beteg lettem. Az orvos Zinnat-ot írt fel, antibiotikum? Mert szerintem egy kissé túlzás egy ilyen erős gyógyszer szedése, és egyáltalán nem vagyok biztos, hogy a betegségem bakteriális eredetű, inkább vírusra tippelnék. Szedjem, ne szedjem?

Legjobb válasz: De ezt mért nem tetted fel a dokinak aki kiirta, ( mikor kiirta )és ha te jobban tudod, miért is mentél hozzá? Vagy ha nem bizol benne akkor miért nem váltasz orvost ? Amugy nem tudjuk milyen panaszod an igy nem tudok nyilatkozni, erös-e a Zinnat

De ezt mért nem tetted fel a dokinak aki kiirta, ( mikor kiirta )és ha te jobban tudod, miért is mentél hozzá? Vagy ha nem bizol benne akkor miért nem váltasz orvost ? Amugy nem tudjuk milyen panaszod an igy nem tudok nyilatkozni, erös-e a Zinnat
Több mindent kell mérlegelni: van-e lázad, ha igen, milyen magas, gyakran ír-e az orvos antibiotikumot, van-e idõd kényelmesen megyógyulni, nem kell-e iskolába/munkába menned? Ha van idõd otthon pihenni és nem érzed olyan súlyosnak a helyzetet, akkor várhatsz vele, ha úgy öt nap alatt nem javul, még mindig elkezdheted szedni.
A kérdező hozzászólása: panaszaim: enyhe hõemelkedés tüsszögés torokfájás orrfolyás fülfájás köhögés Új orvos... eddig még sosem voltam nála. :/
Vírusra is felírhat antibiotikumot, mert mikor vírusfertõzésed van, az immunrendszered legyengül, és bakteriális felülfertõzõdést kaphatsz, ehhez kell az antibiotikum.

Tisztelt Doktor Úr! Negyvenes éveim végén járok, már évek óta nem teljesen zökkenőmentes a menzeszem, hol késik, hol nagyon erős, hol az ellenkezője. Most már éppen három hónapja nem jelentkezett. A fogamzásgátló tabletta szedését közel két éve abbahagyta

Tisztelt Doktor Úr! Negyvenes éveim végén járok, már évek óta nem teljesen zökkenőmentes a menzeszem, hol késik, hol nagyon erős, hol az ellenkezője. Most már éppen három hónapja nem jelentkezett. A fogamzásgátló tabletta szedését közel két éve abbahagytam, így ez a probléma megoldásra vár. A gumióvszer használata nem jöhet szóba. Kérdéseim a következők: hogyan, milyen vizsgálati módszerekkel tudhatnám meg, hogy fogamzóképes vagyok-e? Milyen fogamzásgátló módszer jöhet szóba, és szükséges-e valamilyen hormonpótlás a változókor kapcsán? Hová, milyen szakemberhez fordulhatok ezügyben? Válaszát köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A peteérésre, illetve az esetleges klimaxra vonatkozólag csak a hormonvizsgálat ad objektív információt. Ennek ismeretében lehet nyilatkozni arról is, hogy milyen fogamzásgátló módszer jöhet szóba az Ön esetében. Személyes konzultációt javaslok. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A peteérésre, illetve az esetleges klimaxra vonatkozólag csak a hormonvizsgálat ad objektív információt. Ennek ismeretében lehet nyilatkozni arról is, hogy milyen fogamzásgátló módszer jöhet szóba az Ön esetében. Személyes konzultációt javaslok. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését. Az első 3 hónapban nem volt semmi probléma. Most viszont már több, mint 1 hónapja (3 nap kihagyással) pecsételő vérzésem van. 1 hete nagyon erős hasi fájdalmam volt, több napon

Tisztelt Doktor Úr! 4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését. Az első 3 hónapban nem volt semmi probléma. Most viszont már több, mint 1 hónapja (3 nap kihagyással) pecsételő vérzésem van. 1 hete nagyon erős hasi fájdalmam volt, több napon keresztül jobb oldalon, ami kisugárzott deréktájon is. Ezek a tünetek lehetnek a gyógyszer elhagyása miatt, vagy esetleg felfázásra gyanakodjak? Ön szerint van okom aggodalomra, vagy várjak amíg elmúlik minden tünet? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Negyvenes éveim végén járok, már évek óta nem teljesen zökkenőmentes a menzeszem, hol késik, hol nagyon erős, hol az ellenkezője. Most már éppen három hónapja nem jelentkezett. A fogamzásgátló tabletta szedését közel két éve abbahagyta

Tisztelt Doktor Úr! Negyvenes éveim végén járok, már évek óta nem teljesen zökkenőmentes a menzeszem, hol késik, hol nagyon erős, hol az ellenkezője. Most már éppen három hónapja nem jelentkezett. A fogamzásgátló tabletta szedését közel két éve abbahagytam, így ez a probléma megoldásra vár. A gumióvszer használata nem jöhet szóba. Kérdéseim a következők: hogyan, milyen vizsgálati módszerekkel tudhatnám meg, hogy fogamzóképes vagyok-e? Milyen fogamzásgátló módszer jöhet szóba, és szükséges-e valamilyen hormonpótlás a változókor kapcsán? Hová, milyen szakemberhez fordulhatok ezügyben? Válaszát köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A peteérésre, illetve az esetleges klimaxra vonatkozólag csak a hormonvizsgálat ad objektív információt. Ennek ismeretében lehet nyilatkozni arról is, hogy milyen fogamzásgátló módszer jöhet szóba az Ön esetében. Személyes konzultációt javaslok. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A peteérésre, illetve az esetleges klimaxra vonatkozólag csak a hormonvizsgálat ad objektív információt. Ennek ismeretében lehet nyilatkozni arról is, hogy milyen fogamzásgátló módszer jöhet szóba az Ön esetében. Személyes konzultációt javaslok. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését. Az első 3 hónapban nem volt semmi probléma. Most viszont már több, mint 1 hónapja (3 nap kihagyással) pecsételő vérzésem van. 1 hete nagyon erős hasi fájdalmam volt, több napon

Tisztelt Doktor Úr! 4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését. Az első 3 hónapban nem volt semmi probléma. Most viszont már több, mint 1 hónapja (3 nap kihagyással) pecsételő vérzésem van. 1 hete nagyon erős hasi fájdalmam volt, több napon keresztül jobb oldalon, ami kisugárzott deréktájon is. Ezek a tünetek lehetnek a gyógyszer elhagyása miatt, vagy esetleg felfázásra gyanakodjak? Ön szerint van okom aggodalomra, vagy várjak amíg elmúlik minden tünet? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A Depakin nevü gyógyszerről szeretnék többet tudni nem vagyok epilepsziás, mégis ezt írta fel az orvos. Másik két gysz. Ypsila és Cymbalta ezek mennyire erős szerek? Le lehet állni a szedésükkel? Milyen súlyos mellékhatást fejtenek ki hosszú távon?

Legjobb válasz: én epilepsziás vagyok, nekem a Depakintól dagadt a lábam, ezért váltottunk, de egyébként nagyon jó gyógyszer gondolom bipoláris depresszióra kaptad,arra is adják, mert hangulatstabilizátor is ne félj tõle, nem mindenkinél lép fel mellékhatás, és jó szer

én epilepsziás vagyok, nekem a Depakintól dagadt a lábam, ezért váltottunk, de egyébként nagyon jó gyógyszer gondolom bipoláris depresszióra kaptad, arra is adják, mert hangulatstabilizátor is ne félj tõle, nem mindenkinél lép fel mellékhatás, és jó szer
A kérdező hozzászólása: Szia Miss Lawliet Valóban bipoláris vagyok , és remélem nem lesz késõbb sem súlyosmellékhatás a Depakintól.Mert hát nem mindenkinél egyformán jelentkezik.köszi A VÁLASZOD
