Találatok a következő kifejezésre: Az erős lehet gond (7 db)

Az erős orrfújás lehet gond?

27 hetes terhessen minden reggel nagyon be van dugulva az orrom és muszáj er?sen kifujnom hogy kapjak rendesen levegöt az erös orrfujás nem lehet gond?

Legjobb válasz: Az orrfújásból nem lesz gond.Sajnos terhességnél ez elõfordul, ahogy van akinél az orrvérzés is.

Az orrfújásból nem lesz gond.Sajnos terhességnél ez elõfordul, ahogy van akinél az orrvérzés is.
Esetleg próbáld meg orrfújásnál azt a technikát, hogy összeszorítod a húgycsöved, hüvelyed és végbeled. A hármat egyszerre (ne hosszú idõre, és ne a hasad!!!). Ez megkíméli az alhasi szerveidet is. Tüsszentésnél szintén.

Ha nagyon erős lencsét hordok akkor is lehet kontaktlencsém? A másik gond, h az bal szemem (kb -6 dioptria) sokkal gyengébb mint a másik (kb -3 D), így is megoldható a kontaktlencse?

Legjobb válasz: lehet, nekem még durvább dioptriám van, tehát javasolták is anno, h próbáljam ki, persze szemüvegezek mellette, h pihenjen is a szemem

lehet, nekem még durvább dioptriám van, tehát javasolták is anno, h próbáljam ki, persze szemüvegezek mellette, h pihenjen is a szemem
Eltérõ dioptriák esetén annyi a gond, hogy egyszerre kell két doboznyit venni, egyébként ajánlani szokták, ráadásul tartja magát az a nézet, hgy egy ideig megállíthatja a szem romlást, míg fiatal vagy.
Osztálytársamnak (17 éves) 7 dioptriás kontaktlencséje van, sose láttam még szemüvegben, tehát lehet nyugodtan:) Az, hogy megoldható-e úgy is, nem tudom biztosra, de szerintem igen. Kérdezd meg egy optikában!

Panda Internet Security 2012 v.17. 01. 00 Feltettem azt a progit a gépemre, jól működik, csak megfogja a netemet. Elég erős gépem van, és azzal nincs gond, pörög szépen. Mit tegyek? Mi lehet a baj?

Nem nagyon értek hozzá,így inkább nem bántottam a beállításokat,de gondolom hogy valamiért megfogja a netet,Mit állítsak be??

Legjobb válasz: nekem is ilyen van a gépemen és nem mûködik miatta a Google Chrome. Van még egy vírusirtó a gépemen az az AVG anti-virus és abban is elindítottam a víruskeresést és a legtöbb vírust ebben a Panda internet security-ben találta. Nem tudom, hogy ki e töröljem a Panda-t vagy inkább ne

nekem is ilyen van a gépemen és nem mûködik miatta a Google Chrome. Van még egy vírusirtó a gépemen az az AVG anti-virus és abban is elindítottam a víruskeresést és a legtöbb vírust ebben a Panda internet security-ben találta. Nem tudom, hogy ki e töröljem a Panda-t vagy inkább ne
A kérdező hozzászólása: Én eltakarítottam a Pandát a fenébe, feltettem én is az AVG-t, és tökéletesen mûködik a net.
Ha egy számítógépen több vírusirtó van akkor akadályozhatják egymást a munkában és vírusnak ismerhetik fel egymást.A Panda tehát nem vírusos csak az AVG annak látja. Nekem Pandám van(igaz 2011-es)lehet, hogy egy kicsit fogja a netet, de vírusirtónak nagyon jó!
Így igaz az nem vírusos csak neveket használ egyépként nod 32: 300MHz processzor 32MBram 800x600 felbontása a gépigénye
A Panda IE egy kalap ***!61 sütit kémproginak nevez!Az lehetetlen.Miatta lehetetlen a Firefoxot is használni, mert mindig lefagy, de mielõtt nem raktam volna fel, addig normális volt.Meg még a víruskeresõje is lefagy, mindene!
egy punk soha nem mondana olyat hogy "erre kivi vok"
Fel szokták tupírozni és úgy felzselézni azután lefújják hajlakkal. Próbáld meg így!
tojással szokták belõni ;) komolyan!
A kérdező hozzászólása: elsõt már próbáltam de nem Oo :S tojásosra kivi vok :D
HÁt nekem úgy mondta az egyik ismerõsöm még anno, hogy tejszínhab, azt utána kell egy újságpapír amivel megegyengeti(félbehajtja elõtte) majd hajlakk rá, de valami iszonyatos mennyiséggel, az az egyetlen dolog amivel nem szabad spórolni. Így még a 20cm tarajat is meg lehet csinálni :) ) sok sikert.
tojással szokták, vagy ragasztóval. Vagy sörös szappannal. Tudod csak hogy meglegyen a punk életérzés.:D
Minél szárazabb a haj, annál könnyebb dolgod van vele. -ne tegyél rá balzsamot -ha fested vagy leszivatod, az is jó, mert az is szárítja -kreppeld be -tupírozd sokat, és utánna tegyél rá hajzselét vagy hajlakkot. -ha túl sok rajta a kötõanyag, csak elnehezedik, szóval nem a sok zselétõl fog jól kinézni.
cukros víz

Kb. másfél hete elkezdett fájni a derekam, nem erősen, de pár napja már átsugárzik a lábamba, és az alhasam is tompán fáj. Nőgyógyászati gondra tippelnék, de semmi más problémám nincs, pl. folyás, vagy csípő érzés pisiléskor. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Gerincsérv okozhat ilyet. De pl. anyumnak az agydaganat kezdõdött egyszer ugyanezekkel a tünetekkel... (bocs, egyikkel sem akartalak megijeszteni, egyáltalán nem biztos, hogy ilyen komoly bajod van, de szerintem nem árt, ha felkeresel egy orvost...)

Gerincsérv okozhat ilyet. De pl. anyumnak az agydaganat kezdõdött egyszer ugyanezekkel a tünetekkel... (bocs, egyikkel sem akartalak megijeszteni, egyáltalán nem biztos, hogy ilyen komoly bajod van, de szerintem nem árt, ha felkeresel egy orvost...)
Mindenképpen menj orvoshoz - elõször háziorvos, õ majd továbbküld a szakrendelésekre, amerre csak indokoltnak látja. NAgyon sok minden okozhat ilyen tüneteket, akár vesekõ, vesehomok, gyulladás, gerincproblémák, bélbetegségek (akár daganatok is!), ne várj vele, minél hamarabb kiderül, annál gyorsabban gyógyulsz meg.
12:58 vagyok. A nõgyógyászhoz elmehetsz a háziorv. nélkül is, legalább nyomban ki tudjátok zárni egy rakás nõgyógy. betegség lehetõségét (pl. mióma, ciszta, stb.)

Hogy lehet 1 hónap alatt 10 kg-t fogyni? Az nem gond, h a gyomrom tönkremegy, erős. Tornatippek a combra vannak?

Fogyni szeretnék, f?leg fenékb?l. Diétára gondoltam, és ha van, jó lenne tornatipp is, mely a feneket dolgoztatja meg, a combomat is szeretném vékonyítani. Fontos lenne, hogy olyan diéta legyen, mely nem túl költséges! Köszönöm!

Legjobb válasz: egy hónap alatt 11 kg-ot fogytam,mert a barátom szinte egy saját edzõ,táplálkozás szakértõ :) ez az oldal nagyon hasznos :) :http://body.builder.hu/etkezes.htm4?PHPSESSID=0bfd3f05fd4de9.. a fenékre a kitörést ajánlom..iszonyat jó,énis azt csinálom most! kocogás legyen még mellette.. persze ha egy nap megcsinálsz egy 5 perces kitörést,hogy mondjuk végmész az udvarotokon vagy 3x kitörésben,másnap lábra alig bírsz állni :D nekem ma múlt el az izomláz! IZOMLÁZRA SOHA NEM SZABAD RÁTORNÁZNI,MERT AZ IZMOD AKKOR ELMEGY!ez olyan,mintha a gyógyuló sebrõl letépnéd a varat,és soha nem hagynád,hogy magától gyógyuljon:S ez van az izomlázzal is :) ha kérsz tanácsot,írj,mert tudok adni!

egy hónap alatt 11 kg-ot fogytam, mert a barátom szinte egy saját edzõ, táplálkozás szakértõ :) ez az oldal nagyon hasznos :) :http://body.builder.hu/etkezes.htm4?PHPSESSID=0bfd3f05fd4de9.. a fenékre a kitörést ajánlom..iszonyat jó, énis azt csinálom most! kocogás legyen még mellette.. persze ha egy nap megcsinálsz egy 5 perces kitörést, hogy mondjuk végmész az udvarotokon vagy 3x kitörésben, másnap lábra alig bírsz állni :D nekem ma múlt el az izomláz! IZOMLÁZRA SOHA NEM SZABAD RÁTORNÁZNI, MERT AZ IZMOD AKKOR ELMEGY!ez olyan, mintha a gyógyuló sebrõl letépnéd a varat, és soha nem hagynád, hogy magától gyógyuljon:S ez van az izomlázzal is :) ha kérsz tanácsot, írj, mert tudok adni!
tartsál lébõjt kúrát. csak igyál, mindenféle zöldség és gyümölcs leveket. persze ne egy hónapig, hanem mondjuk 1 hétig. aztán étkezz egészségesebben, halat egyél sokat, zöldségeket, gyümölcsöket, és fussál, jó sokat.
Nem túl költséges- egyél nagyon keveset és igyál nagyon sok csapvizet. És ehhez járjál futni, ami szintén ingyen van.
elõzõ vagyok: a teákat és kvkat folyékony édesitõvel izesitsd!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!