Találatok a következő kifejezésre: Az erős bekeményedhet a (2 db)

Az erős fogfájástól bekeményedhet a hasam?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy közvetlen összefüggés volna, de az biztos, hogy amit Te érzel, azt a baba is megérzi és nem tetszik neki. Csináltasd meg a fogadat minél hamarabb, minek szenvedtek ketten is!

Nem hinném, hogy közvetlen összefüggés volna, de az biztos, hogy amit Te érzel, azt a baba is megérzi és nem tetszik neki. Csináltasd meg a fogadat minél hamarabb, minek szenvedtek ketten is!
semmi koze a fogadhoz, nekem is volt mehosszehuzodasom es nem fajt a fogam, szoval ez normalis a meh izmai igy keszulnek a szulesre, mar a kezdetek ota jelen vannak csak nem erzed ahogy no a poci egyre tobbszor es egyre jobban erzed, nyugalom:)

32 hetesen az erős, száraz köhögéstől bekeményedhet a hasam?

Napok óta száraz köhögésem van,csak homeopátiás szereket kaptam.De már nagyon fáj a hasam oldalt,és teljesen kemény.Aggódom!

Legjobb válasz: Én még csak 15 hetes vagyok, de tegnap lettem náthás és köhögtem, fújtam az orrom este és kicsit éreztem, hogy görcsöl a hasam miatta. Meg olyan izomláz érzésem is volt. Reggelre elmúlt. De az is lehet, hogy csak nõtt a méhem. Mindenesetre óvatosan köhögj! Vegyél Hustensaft-ot köhögésre. Ez lándzsásutitû szirup, rohadt jó, karácsonykor durván beteg voltam és 2-3 nap alatt felszakította szépen és elmulasztotta a köhögést. Recept nélküli és gyógynövény, nem igazán gyógyszer.Jobbulást!

Én még csak 15 hetes vagyok, de tegnap lettem náthás és köhögtem, fújtam az orrom este és kicsit éreztem, hogy görcsöl a hasam miatta. Meg olyan izomláz érzésem is volt. Reggelre elmúlt. De az is lehet, hogy csak nõtt a méhem. Mindenesetre óvatosan köhögj! Vegyél Hustensaft-ot köhögésre. Ez lándzsásutitû szirup, rohadt jó, karácsonykor durván beteg voltam és 2-3 nap alatt felszakította szépen és elmulasztotta a köhögést. Recept nélküli és gyógynövény, nem igazán gyógyszer.Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Nem úsztam meg doki nélkül...Calcimusc injekciót kaptam, azt kellett innom reggel-este, és szerencsére 2 nap alatt helyre hozott!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!