Találatok a következő kifejezésre: Az erös jele a terhességnek (3 db)

Az erös fejfájás jele a terhességnek?

Legjobb válasz: nehéz így válaszolni, hogy nem tudok semmit a ciklusodról. Már meg kellett volna jönnie? vagy? Írj valamit ezekrõl, és akkor válaszolok!

nehéz így válaszolni, hogy nem tudok semmit a ciklusodról. Már meg kellett volna jönnie? vagy? Írj valamit ezekrõl, és akkor válaszolok!
Lehet, de másnak is. Írj még infót.
A kérdező hozzászólása: tulajdonképpen van hányás de jan.28-án volt vérzésem csak darabos (alvadt)talán és ma ovum van de nem érzek semmit.Tanácstalan vagyok!!

Mennyi idő után észlelhetőek a terhesség jelei? Mikortól feszülnek a mellek és az mennyire érezhető? Nagyon erős, vagy lehet észrevétlen is?

Talán terhes vagyok. 40 nappal ezel?tt jött meg rendesen a menstruációm, bár utánna kb. 2 héttel volt valami nagyon gyenge, alig észrevehet? vérzés, ami 1,5 napig tartott. Mit gondoljak?

Legjobb válasz: Talán tesztelj... Az nem jelent semmit, ha nem feszül a melled, nekem pl. egyáltalán nem feszült, hányingerem se volt, meg semmi tipikus elsõ harmados nyavaja.

Talán tesztelj... Az nem jelent semmit, ha nem feszül a melled, nekem pl. egyáltalán nem feszült, hányingerem se volt, meg semmi tipikus elsõ harmados nyavaja.
A kérdező hozzászólása: Rendben. =(
Nekem a nem várt után kb. egy héttel a gyomrom kezdett vacakolni és fáradt voltam. A mellem nem feszült a terhesség alatt. Valóban egy teszt lenne a legbiztosabb.

Az utolsó mensim 2 napig volt, és előtte meg utána barnás váladék. Most pedig nagyon erős a folyásom és viszket. A melleim érzékenyek. A következő mensimnek jövő hét vége fele kell megjönnie. Lehet ez terhesség jele?

Legjobb válasz: Mivel a mensidig még szinte 2 hét van, ez azt jelenti, hogy most vagy félidõben, tehát kizáért, hogy ilyenkor már terhességi tüneteid lennének, inkább peteérésre tippelek. A viszketõ érzés egyébként gombás fertõzésre utal, erre jobb odafigyelni. Ha úgy gondolod, hogy esetleg már az elõzõ ciklusban teherbe eshettél, akkor pedig tesztelj vagy keresd fel a dokidat, aki tutit tud mondani ezzel kapcsolatban. Sok sikert!

Mivel a mensidig még szinte 2 hét van, ez azt jelenti, hogy most vagy félidõben, tehát kizáért, hogy ilyenkor már terhességi tüneteid lennének, inkább peteérésre tippelek. A viszketõ érzés egyébként gombás fertõzésre utal, erre jobb odafigyelni. Ha úgy gondolod, hogy esetleg már az elõzõ ciklusban teherbe eshettél, akkor pedig tesztelj vagy keresd fel a dokidat, aki tutit tud mondani ezzel kapcsolatban. Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!