Találatok a következő kifejezésre: Az epilátor szőrbenövést (1 db)

Az epilátor okozhat szőrbenövést?

Már kétszer használtam az epilátor gépemet és egyre több a ben?tt sz?rszál a lábamon. Míg a kozmetikus gyantázott, nem volt rajtam ilyen. Lehet, hogy az epilátortól? Vagy nem jól használom? Mit csináljak a ben?tt sz?rszálakkal?

Legjobb válasz: szerintem igen, mert én is ezzel küszködök. nekem epilátornál, gyantánál is benõ. van a veet-nek egy szõrbenövés elleni kréme, próbáld ki esetleg azt. én még csak pár napja vettem, nem tudok nyilatkozni a hatásáról.

szerintem igen, mert én is ezzel küszködök. nekem epilátornál, gyantánál is benõ. van a veet-nek egy szõrbenövés elleni kréme, próbáld ki esetleg azt. én még csak pár napja vettem, nem tudok nyilatkozni a hatásáról.
Szóval, ha epilálok és utána leborotválom a felsõ hámréteget, akkor a borotva nem okozhat szép dús szõrmét a lábamon, mint egyébként, de a szõrbenövekedést is megakadályozom, mint az epilálás velejáróját? Kedves kérdezõ, szerintem ezt próbáld ki, kipróbálom én is és majd megdumáljuk! ;) XD 15/l
Hajaj, az epilator a legrosszabb ilyen szempontbol, ugyanis a gyantaval es borotvaval ellentetben nem szedi le a felso hamreteget, s igy a szor nem talalja kifele az utat es befele no. Az epilatort szerintem be kellene tiltani.
Nekem az a módszerem, hogy epilálás után 1-másfél hónapig borotválom az akkor még ritka szõrömet, és amikor már elég sûrû növésû lesz akkor megint leepilálom, és így soha nem nõ be... és mindig sima a lábam Csak el kell találni a ritmust.
En is epillatort hasznalok, kuszkodok a benott szorszalakkal, de erre javasoltak a gyakoribb borradirozast a labon, vagy a dorzsikesztyu mindennapi hasznalatat, az segit, elvileg. En mondjuk ezt rendszeresen elfelejtem :) .
Hát nem tudom, nekem a borotválásnál is befelé nõnek, aztán most egy hónapja epillálok, így is befelé nõnek. Tököm tele van az egésszel.
Csatlakozom az elöttem szólóhoz..ennyi! :)
én úgy tudom, hogy azért nõnek be a szõrszálak, mert nem tudnak kibújni az elhalt hámsejtek miatt. a borotvánál sztem azért nem nõnek be, mert 1. vmivel erõsebbek a szõrszálak, nem úgy, mint az epilátornál, vagy a gyantánál, ahol gyökerestõl jönnek ki 2. a borotva nem csak a szõrszálakat, de a bõr felsõ rétegét is leszedi, ezért az elhalt hámsejteknek is annyi, amitõl nem tudnak kibújni a szõrszálak... remélem érthetõ voltam:D
az a szõrszálkiemelõ a mûvelet alatt hatásos, vagyis mikor csinálod. ha viszont a növekedési idõszakban befelé kezd el nõni, az ellen nem tud mit tenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ez azért borzasztó, mert kifizettem a gépre 16ezer forintot :( ráadásul van szõrszálkiemelõ kis mûanyag valami is rajta, de ezek szerint semmit sem ér :(
Lehet a géptõl. Ha bõrradírral dörzsölöd a lábad mondjuk kétnaponta, az segíti a szõrszálak kibújását.
Ameddig epiláltam, nekem is folyamatosan benõttek a szõrszálak, volt, hogy a szõrszálak fele (!) visszafelé nõtt... A kozmetikusom megmondta, hogy ez a géptõl van, és nem lehet vele mit csinálni azon kívül, hogy lefertõtlenített tûvel kibányászod a szõrszálat a bõr alól, és szintén lefertõtlenített csipesszel kihúzod. Nekem viszont ettõl a módszertõl teli lett apró sebekkel és duzzanatokkal a lábam, aminek az lett a vége, hogy abbahagytam az epilálást, és áttértem a borotvára. Azóta egy szálnyi benövésem sincs...
Igen.Emeld ki õket és húzd ki õket csipesszel.Mást nem tehetsz, be fog nõni.
Mivel gyökerestõl kitépi az epilátor a szõrt, sok esetben hámréteg nõ fölé. Nagyon egyszerû, én amikor tusolok, a fürdõrózsával erõsen átdörzsölöm a bõröm, hogy a vékony kis hámréteg felszakadjon. Ez persze nem fáj. Csak ajánlani tudom, így sosem nõ be a szõröm (: Katsa.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy 17 éves fiú vagyok szerintetek milyen haj állna jól nekem hosszú haj-ba?

4

Szerintetek milyen frizura állna jól? Https://www.facebook.com/tibor. Gergo.1? fref=ts

5

Ki hullhat a hajam a fekete hajfestéktől? !

Be szeretném festeni a hajam feketére. Hosszú, sötétbarna a hajam. Azt hallottam, hogy a fekete hajfestéktől hullani fog. Utána olvastam, de mégsem kaptam egyértelmű választ. Aki tapasztalattal rendelkezik ilyen téren azt szépen megkérem, hogy segítsen. ( Még nem volt festve a hajam. ) A válaszokat előre is köszönöm.18/L

1

Nem tudom kiszedni a helix piercingemet?

1 hónapja lett szúrva,már elég jól begyógyult,nem fáj.Talpas piercing van benne,de nagyon rövid,és nehezen férek hozzá.Valakinek van valami ötlete,hogy mit csináljak?

4

Oldalfrufru, ti megbántátok, hogy vágattatok vagy nem?

Egyszer volt oldalfrufrum,és alig vártam,hogy hozzá nőjön az eredeti hajhosszamhoz(még kisebb voltam,olyan hatodikos),viszont most olyan semmilyennek tűnik a fejem,ezért megint szeretnék vágatni de nem vagyok biztos benne,bár már jobban tudnám hordani,úgy gondolom. Ti szerettétek/szeretitek?

4

Vörös haj barnából, hogyan?

Középbarna hajam van enyhe vöröses beütéssel (az alja a legvörösesebb, felfele egyre barnább), néhol világosabb tincsekkel. Ez a természetes hajszínem. Vöröset szeretnék, ilyet: Hogyan érhetném el ezt a színt? Mivel és hogyan kell előtte világosítani? (Gondolom nem oldható meg világosítás nélkül.) És milyen festéket használjak?

3

1hónap alatt mennyit nő a haj átlagosan?

esetleg tippeket,tanácsokat hogy még gyorsabban nőjön?:)

3

Zselé vagy wax? Melyik a jobb?

0

Mi a különbség a csokicső és a normális szoli között?

Azt tudom hogy a csokicső egészségesebb. És még van valami? melyik barnít gyorsabban? előre köszi.:)

2

Mennyi idő alatt lesz ilyen hosszú hajam?

Ekkora most:

Ekkorára szeretném:

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!