Találatok a következő kifejezésre: Az epilátor a szőrszálakat (10 db)

Miért hagyja bent az epilátor a szőrszálaim 1 részét? És mit tudok tenni, hogy a combomon ne fájjon ennyire? Különben lehet vmi veszélye a szőrtelenítő veetnek?

ocsi, hogy ennyi a kérdés :pp

Legjobb válasz: Lehet,hogy azok a szálak nagyon vékonyak,gyengék.De az is,hogy csak húzza,de a bõrbõl nem jön ki.Ha ez áll fenn magától kihullik.

Lehet, hogy azok a szálak nagyon vékonyak, gyengék.De az is, hogy csak húzza, de a bõrbõl nem jön ki.Ha ez áll fenn magától kihullik.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszi:) és a veetrõl ki tud valamit?

Ha az epilátor betépi a szőrszálakat, mit lehet kezdeni vele?

Most próbáltam először az epilálást tegnap, azelőtt borotvát használtam mindig. Elsőre egész jól ment, szépen kiszedegette a szőrszálakat, viszont mikor végigsimítottam a lábam, akkor továbbra is lehetett érezni, hogy nem teljesen sima. Úgyhogy közelről megvilágítva megfigyeltem és feltűnt, hogy sok apró szőrszál beszakadva megmaradt a helyén... tehát csak a tetejét tépte le. Most menjek végig rajta még egyszer vagy reménytelen? Tapasztalatok? Amúgy ez egy Remington EP-7020-as epilátor.

Legjobb válasz: Elõtte puhítsd a bõröd valahogy, krémmel vagy fürdõvel. Lassabb fokozaton használd az epilátort és lassan húzd a lábadon végig, ne hirtelen mozdulatokkal.

Elõtte puhítsd a bõröd valahogy, krémmel vagy fürdõvel. Lassabb fokozaton használd az epilátort és lassan húzd a lábadon végig, ne hirtelen mozdulatokkal.
A körkörös mozdulatok is jók, de én inkább azt ajánlom inkább gyantázd ez az epilátornál mindig elõ fog fordulni.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már a gyantát, de az a legrosszabb megoldás eddig. Valami költségkímélõbb és hosszantartóbb kell, ezért gondoltam az epilátorra. Amúgy nem hiszem, hogy mindig elõfordulna, csak elsõre bénáztam.

Melyik az az epilátor, amelyik a legeslegrövidebb szőrszálat is eltávolítja?

Legjobb válasz: Braun 3000-es széria és fölötte.

Braun 3000-es széria és fölötte.


Az epilátor örökre is képes eltüntetni a szőrszálakat?

Ha használtam epilátort, akkor az lehetséges, hogy egy foltban nem nő szőr? Van rá esély hogy újra fog ott nőni?

Legjobb válasz: nem tünteti el véglegesen,de vannak lézeres kezelések amik végleg eltüntetik

nem tünteti el véglegesen, de vannak lézeres kezelések amik végleg eltüntetik
Örökre nem képes eltüntetni semmi sem.
Nem.
sztem ez nem igaz
semmilyen borotválás nem erõsíti, ez urban legend
Bátrabban "nyomd oda" és mozgasd körkörösen.
lehet, hogy nme jó az epilátorod. nekem is szokott ilyet csinálni, akármilyen erõsen odanyomom. vettem ezért egy másikat és az is ugyanezt csinálja. vhol kiszedi, vhol nem. én még nem találtam olyan szõrtelenítõ módszert, ami mûködik, és elviselhetõ.
Az epilátor a vékonyka kis "pihéket" nem szedi ki. Az enyémen lehet állítani, hogy milyen erõsen nyomja össze azokat a kis izéket e fején. Ha legelrõsebbre állítom akkor sem szedi ki a "pihéket". Ha minden szálat el akartok tüntetni akkor marad a borotva vagy a gyanta.

Női fanszőrzetet mivel ajánlatos eltávolítani? Az epilátor elviselhetetlen fájdalommal jár. A borotva ugyan fájdalommentes, de a szőrszálak már másnap erősödnek.

Legjobb válasz: én borotválom. És nem kell, hogy mindennap tök csupasz legyen, minek. Talán a párod is mindig csupaszon mászkál? Havonta szoktam, és max. fél cm-esre nõ meg, az még elmegy.

én borotválom. És nem kell, hogy mindennap tök csupasz legyen, minek. Talán a párod is mindig csupaszon mászkál? Havonta szoktam, és max. fél cm-esre nõ meg, az még elmegy.
Én gyantáztatom. Azelõtt borotvát használtam, de már másnapra szúrt és pár napig viszketett, ahogy nõtt vissza, úgyhogy inkább kényelmetlenséget okozott. Nekem a gyantáztatás teljesen bevált, nem olyan fájdalmas mint az epilátor (próbáltam), meg amúgy is ügyes a kozmetikus és gyorsan csinálja, közben dumcsizunk így még a figyelmem is eltereli. Hetekig jó és mikor visszanõ az sem olyan, mint mikor borotválom, mert a szõrszálak nem egyszerre nõnek vissza.
Én is gyanta párti vagyok.Néhány csík és tökéletesen sima sokáig.Csak azt kell kibírni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat/tapasztalatokat.Nálam a borotva és az epilátor után a cukorgyanta vált be.Könnyen elkészíthetõ, kicsit ugyan fájdalmas, de ugyanúgy kezelhetõ, mint a normál gyanta.Lemosni nagyon könnyû, egyszerû tusolás során.( a receptet neten találtam.)Megéri!! :)

A gyanta vagy az epilátor tényleg kiritkítja a szőrszálakat? Mik a tapasztalatok? Kinek ritkította ki, milyen helyen és mennyi használat után?

Legjobb válasz: 12 éves korom óta gyantázom a lábamon a szõrt, most 27 vagyok, ugyanolyan mint volt. Nem ritkítja.

12 éves korom óta gyantázom a lábamon a szõrt, most 27 vagyok, ugyanolyan mint volt. Nem ritkítja.
Nekem ritkult a lábamon is és a hónaljamon is.
Nálam is ritkult a lábamon, másnál a hónalj lett ritkább szõrzetû.
nekem a gyantázástól kissé ritkult a hónalj szõrzetem, anyukámnak az epilálástól teljesen ki ritkult a lábán a szõr. de ne várj csodát, mindenkinek más. de mindkét módszer ezerte jobb mint a borotválás
Én intim területen vettem észre igazán a változást.

Az epilátor gyengiti a szőrszálakat?

gondolkodom rajta h veszek egy epiéátor mertugy tudom h az olyan mint a gyanta ritkábban n? a sz?r és jobban fáj

Legjobb válasz: Igen, valóban olyan, mint a gyanta, de kevésbé fájdalmas, mivel egyszerre kis területrõl távolítja el a szõrt, és a bõrt sem viseli meg annyira. Ugyanúgy gyökerestõl kiszedi a szõrszálakat, ezáltal ritkul a szõr egy adott bõrfelületen. Elegendõ egy héten egyszer alkalmazni, szóval én merem ajánlani.

Igen, valóban olyan, mint a gyanta, de kevésbé fájdalmas, mivel egyszerre kis területrõl távolítja el a szõrt, és a bõrt sem viseli meg annyira. Ugyanúgy gyökerestõl kiszedi a szõrszálakat, ezáltal ritkul a szõr egy adott bõrfelületen. Elegendõ egy héten egyszer alkalmazni, szóval én merem ajánlani.
nekem beszakította a szõrszálakat, szóval még rosszabb lett. meg jó sokáig tart a fájdalom, mert lassú, míg a hynta rövid ideig tart csak.
Szia! Én már nagyon régóta epilátorral szedem a szõrt a lábamról, az elején nagyon fájt, bevallom, de a szõr lassabban nõtt, meg persze ritkábban is.
Én személy szerint az epilálást nem bírom, a gyantát simán :D De nem minden esetben jó az epilátor, mert sokszor benõ tõle a szõr, és kipattogzhat tõle a bõr!

Mi lehet a baj? Pár hónapja vettem egy epilátort (Braun Silk Epil EverSoft) már a kezdettől fogva nem tépte ki az összes szőrszálat, egy csomót csak letört.

így minden nap kell epilálnom, mivel nagyon hamar megn?nek a sz?rszálak.

Legjobb válasz: Nekem is ugyanilyen epilátorom van,és ugyanez a problémám.:) Lehet h venni kéne egy másikat,de majd vki bizti segít.

Nekem is ugyanilyen epilátorom van, és ugyanez a problémám.:) Lehet h venni kéne egy másikat, de majd vki bizti segít.
elõtte tanácsos kicsit fellazítani a bõrt. és jobban rányomni. ha továbbra is szar, másikat kell venni. nemmindig aí márkás a legjobb, nekemis volt márkás, és szarvolt. vettem egy noname-et és tökjóvolt. de elhagytam.-
Ne ronts el rajta semmit mert akkor esélytelen az egész! Vidd vissza így, hogy csak kipróbáltad de letöri a szõrszálakat és nem jó. Mondd, hogy korábban már volt epilátorod azzal nem volt gond (nehogy azt gondolják nem tudod kezelni). Valószínûleg még visszaveszik és esetleg kicsit pótolsz hozzá és veszel egy másik fajtát.
Nem árt igyekezni, mert egy idõ után már lehet nem veszik vissza... blokk legyen nálad és a dobozában vidd mindennel együtt , tisztán. Nem tudom víz alá lehet-e azt a fajtát rakni, inkább csak törölgesd meg vagy kis ecsettel tisztísd ki. Kárt ne okozz benne mert akkor elküldenek az üzletbõl minden nélkül...
A kérdező hozzászólása: akkor valószínû, hogy az epilátorral van baj. másodiknak: igaz, hogy márkás, de ez volt a legolcsóbb.. szerintem valami normálisabbat kellett volna választanom. amúgy ha ezt bevinném az üzletbe, és elmondanám, hogy mi a bajom vele, akkor nem cserélnék ki valami másik fajtára? vagy ha esetleg elrontanék rajta valamit, és azt hazudnám, hogy magától bedöglött?
A kérdező hozzászólása: oké, köszi. :) ha legközelebb arra járok, megpróbálom.
A kérdező hozzászólása: igyekeznék, de kb 45 km-re van innen az üzlet.. nem minden nap járok arra.. :/ mindent viszek, kárt nem teszek benne. ha pedig nem akarják kicserélni, elõhívom a mérgesennézõs, kiosztós énem. az mp3 lejátszómat is így tudtam kicseréltetni. :P talán itt is menni fog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!