Találatok a következő kifejezésre: Az en szeret (327 db)

Hamachi szeróAki tud Hamachis-minecraft szervert, az írja le? Am lehet az én Szerómhoz is csatlakozni: Hamachi név: Tulyita Jelszó: Turkilasz IP: 5.102.233.208

Aki tud Hamachis-minecraft szervert, az írja le? Am lehet az én Szerómhoz is csatlakozni: Hamachi név: Tulyita Jelszó: Turkilasz IP: 5.102.233.208

Szeret még, vagy csak én hiszem? Azt mondja szeret, de nem ezt érzem!

Tehát,a v?legényemmel 3éve és 7hónapja vagyunk együtt.Az utóbbi id?ben nagyon sokat veszekedtünk a féltékenykedésem miatt,de mindig adott rá okot(nekem legalább is az)!Most már ott tartunk,h.? azt mondja,h.szeret de szerinte megszokásból vagyunk együtt+hogy ?t már rég nem érdekli,h.mit csinálok!Mindent olyan lazán vesz.Megbeszéltük,h.ha balhé van megbeszéljük és nem veszekszünk,de mostmár minden apróságért felkapja a vizet.Mindig azt csinálja amit utálok és amire megkérem,h.ne tegye (csak azért h.bosszantson)+néhány hónapja ocsmányul beszél amit kimondottan utálok olyan dolgokról amit szintén utálok!

Legjobb válasz: Valamennyire biztosan szeret, hiszen három évet nem lehet csak úgy eltörölni. De a szeretet érezni kell és nemcsak mondani. Õ is megadta rá a választ: szeret,de már csak megszokásból vagytok együtt, és nem érdekli mit csinálsz. Hidd el ez már réges rég rossz. Gondolj bele mi lesz 10 év múlva, ha már most úgy érzed direkt húzza az idegeidet. A saját érdekedben lépj pár lépést valamerre, hiszen olyan fiatal vagy még. Ha valaki mellett depis vagy (amin ráadásul a másik fél jót kacag), akkor az a kapcsolat nincsen hasznodra. Több boldogságban lesz részed egy olyan valaki mellett, aki nemcsak mondja, de ki is mutatja, hogy szeret és aki mellett nem depressziós leszel, hanem nagyon boldog.

Valamennyire biztosan szeret, hiszen három évet nem lehet csak úgy eltörölni. De a szeretet érezni kell és nemcsak mondani. Õ is megadta rá a választ: szeret, de már csak megszokásból vagytok együtt, és nem érdekli mit csinálsz. Hidd el ez már réges rég rossz. Gondolj bele mi lesz 10 év múlva, ha már most úgy érzed direkt húzza az idegeidet. A saját érdekedben lépj pár lépést valamerre, hiszen olyan fiatal vagy még. Ha valaki mellett depis vagy (amin ráadásul a másik fél jót kacag), akkor az a kapcsolat nincsen hasznodra. Több boldogságban lesz részed egy olyan valaki mellett, aki nemcsak mondja, de ki is mutatja, hogy szeret és aki mellett nem depressziós leszel, hanem nagyon boldog.
Szia! Hagyd a fenébe a võlegényedet. Minden a folytatás ellen szól. Elfáradt ez a kapcsolat. Van ilyen. Ne hagyd magad megalázni, ahhoz még túl fiatal vagy. Ha össze is házasodnátok /remélem ezek után ez már szóba sem jön!/ nagyon hamar elválnának az utjaitok. Gyászold meg szépen a kapcsolat halálát, pihend ki és szedd össze magad. Aztán majd jöhet egy új kapcsolat! Egy napot se vesztegess rá!
Természetesen sok hibád van, ha kevés benne a szeretet! Hagyd ott!
Hát itt csak jó válaszokat kaptál. A lényeg h Õ nem vállalja a felelõsséget h kimondja vége de ugyanúgy Te sem.Csak h egymásra mutogathassatok h õ a hibás õ szakított. Mondjátok ki kölcsönösen h nem mûködik, vége. És váljatok el emberi módon.
Szia én vagyok a második válaszoló is. Akkor végül is az van, amit írtam neked. Tõled várja, hogy lapátra tedd. Szerintem add meg neki ezt az örömöt, mert így te is csak szenvedsz és tönkremész! Fiatal vagy még, most lépj, amíg nincs ami összekössön pl. gyerek. Biztosan van valaki, aki csak rád vár és megbecsül téged, mert ez az ember semmibe vesz. Tudom közhelyes, de ne ragadj meg egy rossz kapcsolatban.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nagyon úgy néz ki a dolog, hogy a párod nagy ívben tesz rád... Sajnálom, hogy ezt kell átélned. Ne maradj benne egy rossz kapcsolatban, mert nagyon sok fájdalmat kell még így elviselned.
ha nem vagy boldog a kapcsolatodban akkor lépj ki. csak te tudsz változtatni azzal , hogy befejezed és keresel egy olyan férfit aki mellett boldog lehetsz.
Teljesen egyetértek az elõttem szólóval. Nem gondolod, hogy azért csinálja direkt azt, amit te utál, mert valamit ki akar provokálni? Például egy szakítást. Én úgy látom, abból amit leírsz, hogy neki nincs mersze kimondani, hogy legyen vége és tõled várja. Végül is már nem érdekled, ezt meg is mondta. Szerintem legalábbis ez a mondat "õt már rég nem érdekli mit csinálok" ezt jelenti. Lehet, hogy már másik nõ is van az életében. Ebben a kapcsolatban csak boldogtalan lehetsz!Szerintem hagyd el, úgyis erre vár!
A kérdező hozzászólása: Amikor kérdeztem tõle, hogy mi legyen, azt mondta, h.õ nem akar dönteni mert mindig rosszul dönt és nem akarja, h.majd egyszer az életben azt mondja, h.itt volt a lehetõség a kezében és nem élt vele, ezért azt várja, h.én döntsek, tehát, h.én mondjam ki hogy legyen vége, hogy aztán õ nyugisan élhessen tovább úgy, h.nem õ döntött így....
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok(elírtam), igaz, én még szeretetre vágyom (hogy a fenébe ne), olyan fiúra aki igazán szeret, kimutatja, és nem akkor ölel át amikor megkérem! Voltunk már néhányszor külön, és mindig én hívtam fel mert én szeretem õt.Talán hiba volt!Tudom, hogy nem bírom ezt sokáig, és amint egy kicsit könnyebb lesz túl teszem magam rajta, szakítani fogok vele, csak nehézen hiszen 3 év+õ az elsõ szerelmem és minden téren õ az elsõ! Rossz lesz, de nem ezt érdemlem, azért mert szeretem
nehéz, de szerintem a szakítás jobb lenne. neked is, és neki is. nem feltétlenül jó az elsõvel együtt maradni.
Ugyanabba a helyzetbe voltam mint te. 3 év után vagyis pontosabban 2 év 7 honap után elfáradt a kapcsolatunk. Én kûzdöttem, szerettem, mindent megtettem..Õ meg folyamatosan veszekedett velem meg megalázott mások elõtt. Tudtam hogy nincs tovább és tovább kéne lépni és kidobni. De szerettem!! Még valahol most is szeretem. Aztán 2 hónapja egy veszekedés alkalmával azt mondta ez igy nem mehet tovább és lelépett. Azóta se egy sms...se semmi. Msn-en néha fenn van, de nem ír rám, én se rá. Nem érdemeltem ezt és nem is tudom h miért jutottunk ide. De így alakult. Még hiányzik meg rossz, de valahol igaza van, hogy nincs így értelme, hogy csak én akarom. Ráadásul õ folyton bántott az utolsó 4-5 hónapba, amit nem érdemeltem. Ez van. Túléljük! Fel a fejjel.

Csak az én 5 éves kisfiam nem szeret oviba járni? Később fog ez változni? Mos 2. éve, hogy oviba jár

Legjobb válasz: És mit mond, miért nem szeret? Visszahúzódó? Esetleg van olyan gyerek, aki piszkája? Óvónéniket sem szereti? Általában ezek szoktak lenni az okok. Ha 2. éve nem szeret, akkor nem biztos, hogy magától meg fog ez változni, ennek biztosan van egy kiváltó oka. Azt kéne megtalálni és utána megszüntetni.

És mit mond, miért nem szeret? Visszahúzódó? Esetleg van olyan gyerek, aki piszkája? Óvónéniket sem szereti? Általában ezek szoktak lenni az okok. Ha 2. éve nem szeret, akkor nem biztos, hogy magától meg fog ez változni, ennek biztosan van egy kiváltó oka. Azt kéne megtalálni és utána megszüntetni.
Én ritkán találkozok olyan gyerekkel aki szeret oviba járni. Hiszen egyébként miért szeretne járni? Ott van egy csomó gyerek, csomó szabály, idegenek felügyelik. Otthon õ van, azt csinálhat amit szeretne, amikor szeretne, megkérdezem mit kérsz reggelire és választhat, nincsenek szabályok, akkor megy vécére amikor akar, akkor eszik amikor megéhezik. Eleve fel kell kelni, öltözni, indulni idõre. És én azt sem tartom bajnak, hogy velem akar lenni. Én magam is jobban szeretem ha nem mennek oviba, otthon vagyunk, nincs dolog.
Én az elsõvel értek egyet. Miért nem szeret oda járni? Ha nem deríted ki az okát, csak úgy magától nem fogja megszeretni. Akkor az én lányom a kivétel, mert õ nagyon szeret oviba járni. Itthon már unatkozott, ott meg van egy csomó gyerek, meg sok-sok játék, az udvaron, csúszda, hinta, stb. Igaz, nálunk az óvónõk is nagyon aranyosak, és hát a lányom elég határozott egyéniség, õt ugyan nem piszkálja senki, megvédi magát. Én emlékszem, hogy nagyon utáltam, de azért, mert anyu 6-ra járt dolgozni, és fél 5-kor keltünk. Ti mikor keltek? Mi jelenleg 7-kor, néha így is nyûgös a lányom, pláne, ha ilyen ronda idõ van, mint ma. De 4 hónap múlva megyek vissza dolgozni, akkor mi is fél 6-kor kelünk majd, onnantól kezdve számítok én is nagyobb hisztikre.


8 éve vagyunk együtt, 3 éve vagyunk házasok és van egy 7 hetes kisfiúnk. 26 évesek vagyunk mind a ketten. Azt mondja szeret engem, de én ezt nem érzem annyira amennyire szeretném. Szeret engem még a férjem?

Sajnos Õ nem az az érzelmesked? fajta. Nem ölelget, símogat, becézget. Csak az ágyban látom, hogy vannak érzési is. A kérdés az kapcsán merült fel bennem, hogy egy múltkori beszélgetésünkkor azt mondta, hogy" Ha nekem lenne valakim, ? elengedne. Nem harcolna értem, ha nekem más kell! " Kicsit talán logikus, de ha szeretünk valakit akkor azért harcolunk, nem??? Legalább is én fordított helyzetben tutti küzdenék ezerrel. Beszélgettünk a megcsalásról. Szóba hoztam, hogy mit szólna, ha kiderülne, hogy nekem volt valakim mondjuk 3 éve. A reakció megint meglepett (bár lehet hogy csak éretten gondolkodik) , mert azt mondta, mondjam el nyugodtan nem érdekelné már. Úgysem tud vele már mit csinálni. Ez megint milyen dolog???? Hol marad a fájdalom, hogy nem is akarom tudni és szakítok, mert megcsaltál..... És az a baj hogy látom rajt, hogy komolyan mondja...tényleg nem érdekli. Vagy ez csak a látszet. Ha kiderülne, tényleg érezne fájdalmat? azért mert szeret még???

Legjobb válasz: hát nehéz ügy...a pasik nem tudják kifejezni magukat, és nem akarják, h gyengének látszódjanak szerintem...biztos szeret valmilyen szinten, bár ez valószínû már nem szerelem, hanem szeretet. és azt nem kérdezted meg, h õ csalt-e már meg téged??neked mi lenne a reakciód?

hát nehéz ügy...a pasik nem tudják kifejezni magukat, és nem akarják, h gyengének látszódjanak szerintem...biztos szeret valmilyen szinten, bár ez valószínû már nem szerelem, hanem szeretet. és azt nem kérdezted meg, h õ csalt-e már meg téged??neked mi lenne a reakciód?
szia, még nem vagyok olyan értett mint te vagyis csak 18 vagyok, de szerintem be kell jöjjön a következõ dolog: próbáld meg hanyagolni, ne círógasd ne légy a legkedvesebb vele meg hasonlók, nem arról van szó hpogy goromba légy vele csak egy picit hidegebb, és ne mond menki hoogy cirógasson , meg stb mer az nem jó és lásd kis idõ múlva majd megy õ hozzád cirógatni, nekem mindig bejött:D
Õ egyszerûen ez a fajta. Párom is ilyen. Mi egyszer már szakítottunk, s pár hónap után amikor beszélgettünk, elárulta, h õ még nem zárta le velem az ügyet, de mivel menni akartam, így hagyta, hiszen az én döntésen volt, nyilván én így akartam. Ha vki szeret vkit, akkor nem tudom elképzelni, h nem fájna neki, ha kiderülne hasonló dolog. Egyszerûen õ ilyen. És nem az, hogy nem érdekli, csak õ nem adja ki az érzelmeit. de biztosan szeret!
Az én párom is ilyen volt, ö elengedne, minek harcolni, ö sem ölelgetett, becézgetett.Én sajnos nagyon vágyom ezekre a dolgora kibuorult a bili, honapikig könyörögtem hogy foglalkozzon vele , hogy legalább egy smsm-t kldjön, de semmi.Elhagytam.És nem bántam meg a mostani párom mindent megad nekem!
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már, de nehéz hogy ne szeretgessem. Mert ugye én meg bujós vagyok. Végül is ebbõl látszik, hogy neki is nehéz lehet engem szeretgetni( ha õ nem ilyen).
A kérdező hozzászólása: Köszi! Remélem így van! Ti együtt vagytok még?
A kérdező hozzászólása: Gondoltam leírom azt is, hogy azt mondta a kis férjecském, hogy tudja, hogy én fogom elhagyni õt, mert tudja nem õ kell nekem. Ezt azért mondta, mert sokat nyaggatom azért, hogy szeressen. Hogy simogasson, öleljen, mosolyogjon rám csak úgy. Hogy mutassa meg az érzéseit. De õ nem ilyen. És ezen nem akar, tud már változtatni ennyi idõ után. Igaz ilyen volt mindig is, de én pont a másik véglet vagyok aki nem tud elmenni úgy mellette, hogy ne érnék hozzá akár egy ujjhegynyit is.
A kérdező hozzászólása: Ja és a reakcióm! Megölném! Nem ám! De rettenetesen szomorú lennék, biztos balhéznék egy kicsit csendesen, rengeteget sírnék és nem érteném miért???? Magamban keresném a hibát!
A kérdező hozzászólása: Nem kérdeztem, hogy megcsalt e? Sosem nézném ki belõle. Az elöbbi kérdések pont azért kerültek köztünk a felszínre, mert egy férreérthetõ szituban volt. És én rettenetes nagy balhét csaptam otthon. Aztán pár hét alatt megbeszéltünk mindent. Állítása szerint elítéli a megcsalást. Ezt õszintén látom is rajta. Volt a családunkban és rettenetesen elítéli. Azt mondta, hogy még részegen sem csalna meg, ha az eszénél van.Ha meg nincs az eszénél akkor bealszik. Nehezen hiszem el, de hinnem kell neki.
Szia! Valahol hallottam egyszer, hogy nem úgy kell szeretni a másikat, ahogy nekem jó, hanem ahogy neki. Tehát mivel nem egyformán kommunikáltok érzelmileg, mindkettõtökben hiányérzet marad. Szerintem meg kellene próbálnotok (mindkettõtöknek!) a másik igényei szerint szeretni a másikat, mert akkor elégítitek ki a másik szükségletét (ha úgy szeretek valakit, ahogy nekem jó, az egyfajta önzés - bocs a kifejezésért). Nálunk is én vagyok a bújós, a pasim mindent megtesz értem (pl munkát elvégez, elintéz dolgokat nekem, stb). Mi úgy próbálunk meglenni - eddig nagyon jól mûködik - , hogy õ bújik, kedveskedik, simogat, én meg segítek neki, amit tudok, megteszek olyasmit, amire tudja, hogy lusta lennék, meg utálom, de neki megteszem. Így most mindkettõnknek jó. Tudom, már hol olvastam. Valami Szeretetnyelv címû könyv, pontosan nem tudom a címet.

Szeret e még engem az én barátom? Eggyütt vagyunk már igensok ideje, úgy éreztem eddig hogy úgy szeret engem ő mint én őtet.

De volt a hétvégén egy mulatság a szomszéd faluban egy esküv?, és megjelent az ? volt barátn?je, csúfos szájavan nemtudom mit evett rajta a szerelmem. ésaztán történt hogy egész este együtt mulattak, én egyedül sirdogáltam az asztalnál. másnap rákérdeztem ezt nála aztmondta nebeszéljünk er?l mert nincs értelme. nem volt othon az éjel, lehet duhajkodás is volt aztán mittév? legyek?

Legjobb válasz: én otthagynám:( egy nõt se alázzanak már így meg :S ezekután ne foglalkozz vele,majd megbánja..és akkor már ne engedd vissza.nem érdemli meg. találsz jobbat;)

én otthagynám:( egy nõt se alázzanak már így meg :S ezekután ne foglalkozz vele, majd megbánja..és akkor már ne engedd vissza.nem érdemli meg. találsz jobbat;)
Igaza van az elöttem szólónak, így nem szabadmegalázni senkit!!! Hagyd ott a srácot, mert he ezt megcsinálta veled kitudja mit csinálna még eseteg a hátad mögött.
na mi lett a végén? :) :(
Ne spilázd túl! A pasik nem szoktak képeslapot irogatni!
Azért ne szeressen mert nem küld képeslapot?A férfiak nem képeslapküldözgetö tipusok.Szerintem még szóban is elég késön mondják hogy szeretnek , ugyhogy erre ne alapozz mert nem küld lapot.
Nincs az a pasi, aki sorbanáll a postán, szóval ezzel nincs gond. A mai pasik még egy cetlire sem írnak. Marad a net. Ma már az e-mail gyõzött a kézzel írt levelek felett.

Szétment 4hónapos jó kapcsolat! Az oka az volt h a haverom átverte az én nevemben annyira a csajt h a csaj öngyilkos akart leni! Azóta nem beszél velem sem. Azt hiszi én is benne voltam! Tudom h még szeret! Mit tegyek mikor már a romantika nem segít?

Legjobb válasz: Személyesen keresd fel és mond meg neki az igazat! Ha szeret meghallgat. Meg ha látja h közeledsz felé akk csak gondolhatja h hanta volt az egész....

Személyesen keresd fel és mond meg neki az igazat! Ha szeret meghallgat. Meg ha látja h közeledsz felé akk csak gondolhatja h hanta volt az egész....
Nos, talán rúgd pofán a barom haverod, aztán ahogy az elõttem szóló is mondta, keresd fel a lányt és próbálj vele valami nyugis helyre menni ahol beszélhettek és mondd el neki hogy hogy történt ez az egész és hogy te nem tudtál errõl. A haverodat meg cseréld le valami értelmes emberre :)
Hát szerintem aki ilyet tud tenni a barátjával az nem is igazi barát. Ha tényleg barátod lenne akkor segítette volna a kapcsolatotokat nem pedig szétszedte volna. Gondolom a barátodnak is tetszik a csajod és ezért akart veled kicseszni.
EZ érdekes...egyik felem azt mondaná..hogy ha a csajszi nem hisz neked akkro nem is szeret eléggé és nem is bizik meg benned hogy kéne...mert ha minden igaz akkor hinne csak ha tõled hallja...viszont az átverést nem tudni ezért nem tudok többet mondani. Nagyon súlyzos lehetett az h amiat lány megölje magát... A másik felem azt mondja hogy mindezek ellenére (szerintem tapasztalatlan nagyon fiatal, naiv csaj...mert mindent bevesz és PONT neked nem hisz..a párjának) keresd fel akkor is ha nem akar találkozni menj hozzáá valahova akkárhova és kérdmeg szépen és mondd el a helyzetet és beszélj szivbõl...muszáj h megértse..és higyjen..ha nem fogja, akkro szegény még éretlen...
A kérdező hozzászólása: Hát ami azt illetti tényleg kezdem úgy érezni hogy ö sosem szeretett csak egy fellángolás volt az egész!
Eléggé hülye "csajxi" lehet....fõleg akkro ha bedõl olyanra mit más mond. Ha kicsit normálisabb lenne és a szexii teste mellet mûködne az agya is, akkor azt tõled szeretnmé hallani a te verzoód és segitene megérteni és akkro biztosra meg szeretné tudni ha igaz-e... De szeritem ilyen "csajxi"...haddafenébe...ha igazán szeretne akkro nem lenne olyan makacs hozzád.
A kérdező hozzászólása: Hát igen én keresem meg állandóan meg akarom beszélni de nagyon fafejü! Amit 1x a fejébe vesz azt ki nem lehet verni!Na meg tudjátok ha ö nem bizik bennem akk a bizalmat nagyon nehéz már visszaszerezni!!
*d
Ott már baj van, ha nem hiszi el neked, és öngyilkossággal fenyegetõzik. Szerintem kerül el jó messzirõl ezt a csajt.
Szegény csaj úgy érzi, csalódott benned és csak át akartad verni. 4 hónap után még bizonyos emberekben megvan a gyanú, ez még nem komoly kapcsolat és az emberben néha felmerül, hogy lehet csak szórakozik a srác. És sajnos õ most ezt hiszi. Ha nagyon fafejû, akkor nem fogod ezt kiverni a fejébõl, nem fogja megérteni, hogy csak a haverod volt, neked semmi közöd az egészhez. A haverodat meg ezek után hanyagold, nagyon nagy köcsögség ilyet csinálni. Sajnálom a csajt, de én is ugyanígy cselekedtem volna ebben a helyzetben. Nagyon kell igyekezned, keresd állandóan, próbáld meg közölni vele minél többször az igazságot, hátha hogyha látja rajtad, mennyire odavagy, akkor elhiszi. De nem lesz könnyû. Sok sikert! 18/L
A kérdező hozzászólása: Nem tudom! Az a helyzet h mintha a haveromnak jobban hinne mint nekem! Söt úgy látom a haveromnak úgy elnézte! De velem meg apszolút nem akar beszélni söt látni sem! Szóval elég ostoba egy helyzet! Szerintem ebböl már nem lesz kapcsolat! :(
Azért gondolj bele, h ha összejöttök megint, és netán késõbb vmiért szakítani akarnál vele, akkor is öngyilkos lenne? Kissé labilis, pláne 4 hónap után...
A kérdező hozzászólása: Tudjátok csak az a baj h nem akar talizni velem s nem hixi el a csaj h nem én találtam ki! Elhihetitek ez a csajxi kishiján megölte magát! :(
Szerintem is igy van, ha igazán szeretne akkro nem lenne ennyire szemét. És én a lüke csajokat meg kilóméterekkel kerülném. Ki tudja lehet, hogy csak egyszerûen megjátszodta magát vagy csak ürügy volt vagy tudom is én.

Éhség és annak tüneteinek megszüntetése szerekkel az én személyemre szabva?

Üdvözlet! Teljesen elkeseredett vagyok mert mindent ami természetes kipróbáltam, de szörnyű éhségérzetem van, utána ha különféle módszerekkel leküzdöm az éhséget jön a fejfájás :( Most szerhez fordulnék, hátha van olyan amivel ezt a kettőt kiüthetném (éhség, mellékhatásai pl.: fejfájás). Régebben volt egy étrend kiegészítő, amit kamionosoknak szántak, de a nevét már nem tudom, viszont egész nap nem voltam éhes, persze ettem, de nem éreztem éhséget, sem fejfájást, pedig sokkal kevesebbet ettem mint most amikor már ezek a tünetek jönnek. Milyen szert ajánlanátok nekem, amitől garantáltan semmi éhség semmi tünet nincs? És elég lenne nekem a kiegyensúlyozott étrend, mert most nekem az étrendem a normál 5x-e :(( 18 éves 173cm és 92kg vagyok - FIÚ :/ Köszönöm szépen! Üdvözletem!

Legjobb válasz: ha lenne is ilyen szer, mi lesz ha majd abbahagyod? gondolom jön vissza az éhségérzet és ugyanott leszel, mint most. kérdés: hány napon át csináltad ezt és jött az éhség és a fejfájás? mert szerintem csak túl gyorsan feladtad. eléggé kétlem, hogy heteken át mindennap fáj a fejed, ha éhséget érzel :)

ha lenne is ilyen szer, mi lesz ha majd abbahagyod? gondolom jön vissza az éhségérzet és ugyanott leszel, mint most. kérdés: hány napon át csináltad ezt és jött az éhség és a fejfájás? mert szerintem csak túl gyorsan feladtad. eléggé kétlem, hogy heteken át mindennap fáj a fejed, ha éhséget érzel :)
ILyen szer nincs és ha lenne is, többet árt, mint használ. NE éhezz, hanem egyél normálisan (mindent fogyassz, NINCS tilos dolog), csak megfelelö mennyiségben. Keress rá a napi kalóriaszükségletedre és azt úgy fogaszd el, hogy közben ne légy éhes (sok zöldség, gyümölcs, normális fehérje, és kevesebb szénhidrát), akkor nem fog a fejed sem fájni, és tartósan le tudsz fogyni. A kalóriabázis.hu éppen erre lett kitalálva, ott ki tudod számolni, hogy mennyire van szükséged, és a fórumrészben meg segítséget is adnak az étrended összeállításához.
Azért éhezel, mert a szervezeted éhezik, mivel nem kapja meg a szükséges mennyiségû, minõségû és arányú mikro- és makrotápanyagokat. Igazából sohasem azért hízik el az ember, mert megadja a testének ami jár, hanem mert magas tápanyagtartalmú ételek helyett magas energiatartalmú ételeket eszik. A megoldás tehát az, hogy magas tápértékû ételeket (hús, hal, tojás, zöldség, stb.) eszel, magas energiaértékû ételek és italok (cukros, lisztes dolgok) helyett.
Nem akarlak megbántani, de ilyen hozzáállással még nagyon sok problémád lesz az életben és sohasem leszel sikeres. Elõször is okosodj, mert amirõl beszélsz, az baromság, olvass utána hogyan mûködik az emberi szervezet, hogyan kell egészségesen táplálkozni, sportolni, stb. Másodszor meg ne egy szertõl várj csodát, elhatározás, céltudatosság, akaraterõ, kitartás, befektetett munka, ezek azok a dolgok, melyek sikerre visznek minden téren. Azt is mondhatnám, hogy a csoda benned van, nem egy bogyóban.

Az én korosztályomnak (14) mi a véleménye az olvasásról? Miért szeret vagy nem szeret olvasni?

Legjobb válasz: A mai 14 éves korosztály fele még könyvet sem fogott a kezében. Ezzel megválaszoltam a kérdést.

A mai 14 éves korosztály fele még könyvet sem fogott a kezében. Ezzel megválaszoltam a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Ezzel nem segítettél :( Írni kell felvételi fogalmazást és nem tudom hogyan kezdjem el :D
áhh ez béna, errõl nekünk is kellett írni... de nem tettem ki a kérdést a GyK-ra, mert a felvételinél majd nem tudsz segítséget kérni. Ott viszont ha kell egy ollóról, is muszáj lesz összefüggõ mondatokat/értelmes fogalmazást kitalálni, ráadásul ez még az egyszerûbb. Tudom h nem lelkifröccsre van szükséged, de ezt sajnos egyedül kell megoldanod.
A kérdező hozzászólása: Tudom :( De nagyon nehéz az egész. Aza baj hogy nálunk az iskolába nem is írtunk foglmazást, most meg itt vagyunk a sz*rba :(

A barátnőm azt mondja szeret, friss kapcsolatban vagyunk még csak 1-2 hónapja vagyunk együtt de szünetet akar tartani. Mi értelme ennek?

Nem tudom mi értelme van ennek ha úgyis szeretjük egymást, még a "rózsaszín köd" is köztünk van szerintem. Én 20/F ő 18/N

Legjobb válasz: Csak szerinted. Ha õ szünetet akar, akkor már nem szeret. Ez csak kifogás a részérõl, mert nem akarja egybõl megmondani, hogy vége. Tartotok egy 2 hetes szünetet, majd megmondja, hogy nem hiányzol neki annyira, mint szerette volna, azt hitte jobb lesz, de nem, ezért szerinte az lenne a legjobb ha szakítanátok. Ez lesz belõle. Ha annyira szeretne és ráadásul még a rószaszín köd is meglenne, akkor eszébe nem jutna szünetelni hanem minden pillanatot veled akarna tölteni.

Csak szerinted. Ha õ szünetet akar, akkor már nem szeret. Ez csak kifogás a részérõl, mert nem akarja egybõl megmondani, hogy vége. Tartotok egy 2 hetes szünetet, majd megmondja, hogy nem hiányzol neki annyira, mint szerette volna, azt hitte jobb lesz, de nem, ezért szerinte az lenne a legjobb ha szakítanátok. Ez lesz belõle. Ha annyira szeretne és ráadásul még a rószaszín köd is meglenne, akkor eszébe nem jutna szünetelni hanem minden pillanatot veled akarna tölteni.
Pontosan a "rózsaszín ködtõl" nem látod, hogy õ sajnos nem szeret téged annyira... Szakítani akar, csak hagyni akar magának egy biztos pontot, mielõtt talál valaki mást.
A szünet a legaláis megcsalás, a szétnézés ideje. Vagyis ezt akar: kicsit kufircolni mással. Akkor kérik a nõk, ha te egy amolyan "ha nincs ló, jó a szamár is" típusú pasi vagy számukra, azaz megnézik, hátha van egy ló, de addig talonban tartják a szamarat, azaz téged. Ezalatt õk kedvükre pasizhatnak, téged meg érzelmileg megkötnek, mondván, hogy kapcsolatban vagyunk, ne csajozz, ez csak egy "szünet". Ha mégse jön össze a pasizás, akkor meg úgy tüntetik fel, hogy milyen becsületesek, de tudnond kell, hogy ez nem becsület, hanem egyszerûen csak kudarc, nem találták meg azt a bizonyos lovat, visszatértek a szamárhoz. Szóval a kérdés az, akarsz-e szamár lenni.
A kérdező hozzászólása: De nem én gondolom hanem mondta is hogy szeret.
Ne legyél már ennyire naiv. Én is mondhatom a legfõbb ellenségemnek is, hogy szeretem. Ezek csak szavak... Csak azért mondja, hogy szeret, mert nem akar annyira megbántani és szépen lassan építi le a kapcsolatot, nem pedig hirtelen bumm és kész.
Hát én meg akár le is írom: szeretlek. (az ujjam azért keresztben volt)
Egy hülye alextímiás pitschát fogtál ki aki a bizonytalankodásaival õrületbe fog kergetni, ha együtt is maradtok. Kérdezd meg magadat: Kell ez nekem? Hidd el, tapasztalatból beszélek. Semmi értelme a szünetnek. Szerintem keress egy egészséges mentális állapotú, lelkületû leányzót, aki meg tud téged becsülni és nem szórakozik ilyen fszságokkal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!