Találatok a következő kifejezésre: Az emo megy ki (5 db)

Az emo mikor megy ki a divatból?

Legjobb válasz: ja és az emo egy stilus mint öltözködésileg és zeneileg.

ja és az emo egy stilus mint öltözködésileg és zeneileg.
PL: Én emo vagyok . Mégse vagyok hulla képû. Mert mondjuk azok a k*rva divat picsák jobbak nem ? Akiken szinte nincs ruha és megbaszatják magukat mindenkivel.
Ha igy kérdezed akkor biztos h nemvagy emo hanem csak a divatot követed!!! a, úgymeg ha emo vagy akor nem megy ki a divatbol mert az emo nem divat (mostaz volt a divat de nembaj:D) amugymeg csak egy divathullám volt most 2007-ben és 2008-ban.
Remélem mire e lányom eléri a tini kort addigra el is felejtjük hogy volt ilyen, mert égnek áll a hajam a hullaképû tiniktõl.
Remélhetõleg minél hamarabb... :P Ahhoz képest, hogy már három éve tart ez a borzalom, egész jól tartja magát még mindig. Én abban bízom, hogy egyszer a Tokio Hotel összes tagja nagykorú lesz, és akkor majd nem tudnak velük azonosulni az unatkozó, elkényeztetett tinik. Majd csak megunják egyszer a hobbi-érvágást...
Szerintem az EMO nagy hülyeség!! inkább adjátok önmagatokat mind hogy tegyétek akik igazából nem vagytok!
AZ EMO KURVÁRA NEM ÉLET ÉRZÉS BASSZÁJBA! Nézzetek már utána mi a lószar ez, már bocsánat. Senki nem tudja honnan indult, mi ez, mégis mindenki osztja az észt. Ezek a 10-16 éves kis segglyukak meg szánalmasak, hogy olyan stílust követnek amit nem is ismernek. Hála istennek hamar kifog menni a divatból, de jön az új szar, a scene. Ezek a lények még gázabbak, de sebaj lesz min vihorászni. Lehet lepontozni.
igazavan az elöttem szólóknak:D
Az emo nem egy divat , hanem egy élet érzés. Szoval az emo soha nem megy ki a divatbol mert nem egy divat cikk .
Hobbi ér vágdosás? Mi ez a hûlyeség? Ha valaki az ereit vágja ott gond van , és ez nem egy stilustol fûgg Emo létemre 2szer vágtam meg az ereimet és nem szorakozásbol. ennyi
Remélem minél hamarabb...
az összes emo, saucy, scene meg fierce stb egy rakás szar, aki ennek nevezi magát, annak nincs egyénisége! Az emo amerikából indult, és ott teljesen más. Magyarországon valahogy divattá vált és rohadtul gáz!!!Énis az voltam, még a legeslegelején amikor volt kb 30 db ien ember MO-on de mióta minden 2.ember az xD viccessé vált és meggyûlöltem. shit
PL: Én emo vagyok . Mégse vagyok hulla képû. Mert mondjuk azok a k*rva divat pics.ák jobbak nem ? Akiken szinte nincs ruha és megbas.zat.ják magukat mindenkivel. aki ezt írta annak üzenem, h letöltõ oldalakon több mint 1000 emogirl-es sz.ex.kép letölthetõ. vannak olyan képek, amelyek myviprõl vannak.
namegugye.. 20 év fölött nem nagyon divat az emoság. egyetemrõl kicsit ki is néznék az embert.
már kiment...
Én emo vagyok, és ez NEM DIVAT!!! Amúgy most már kevesen vagyunk... Ja és az nem magánügy, hogy hogyan öltözünk??? Én 10 évess korom óta vagyok emo, mégse mondta a muterom, hogy nem vehetem fel ezt vagy azt a ruhámat. Csak azt mondta, hogy fû de ronda, aztán ment is a dolgára... Amú gy ez nem divat (ahogy már mondtam) és soha nem fog kimenni ez az életérsés, az emberekbõl... Amúgy én irodában fogok dolgozni, és jó munka az... Már voltam ott, és szerencsét hoztam a cégnek...:S
tudjuk a lelke mélyén minden második ember emos xD de am kajak ezt érzi mindenki. Az emo egy divat ... ne mondja nekem senki , hogy ö azért néz ki ugy ahogy kinéz mert szomoru ... Mert az emo az emoracionális szóbol ered , és tudjuk az mit jelent, . és már kiment :)
Én csak annyit mondok: megnéznék szülõként egy emóst, vagy irodai dolgozóként. Ha pedig nem dolgozik irodában, akkor munkásemberként, szociális munkásként. Ha azt sem, akkor földmûvelõként. Ha meg egyik sem, akkor mi...?
kétszer felvágni eret "nemdivatból" elég [email protected] ügy, de akkor inkább egy lélekgyógyász kéne nem festettköröm meg hajvasaló! Amúgy : HÚZZANAK EL DOLGOZNI AZ EMOSOK! majd meglátjuk ha elmennek melót keresni hova veszik fel õket olyan külsõvel meg hozzáállással. Anyu pénzét elszórni nem mûvészet egyik divat képviselõjének sem! Meg lehet próbálni 70 nettóból megélni. Ahol van lé ott jobban megbecsülhetnék, ahol meg nincs ott inkább be kéne segíteni valahogy a szülõknek , nem eljátszani a szenvedõt, amikor mindenki elõtt adott a lehetõség!
Hello everybody, látom benne vagytok a témába.. Az emo egy nagy hülyeség, semmi már, nem csodálkozom hogy mindenkit idegesit, de nem kell vele foglalkozni.. Emos pasi - egy festett szemü buzi aki rózsaszin cuccokat aggat magára, hogy minnél lányosabbnak tünjön, és közben nem veszi magát észre, hogy amikor végig megy az utcán mindenki rajta röhög... Emos csaj - egy kis hülye tini, aki azt hiszi hogy abból áll a világ, hogy ö is a Földön van... Szerintem hagyjátok abba ezt az ..emo vagyok.. dumát és szálljatok le a földre. Amig ti azt hiszitek, hogy ti szenveditek meg a világ kinját máshol óriási háborúkban több ezren halnak meg, ugyhogy nevetségesek vagytok drága emok!!!
Úr Isten.Miket nem vágtok egymás fejéhez.Miért kell trágár szavakat egymáshoz dobálni?Én az emo-sokra azt mondanám, érdekesek, de lehet hogy nekik ez tök jó hogy kicsit másak.Mikor mi voltunk 15évesek, mi is ki akartunk tünni a közegbõl, és butaságokat csináltunk.Mire elérik a 30at, addigra el is felejtik mi volt az az imo, vagy emo.Csak türelem.
Remélem minél elõbb. Szánalmas ez az egész divat, mert most mindenki emonak mondja magát, amikor szart sem tudnak az életrõl. 10 év múlva meg már legszívesebben tagadnák, hogy valaha félre fésült hajjal járkáltak, meg hobbiként az ereiket vagdosták, mindenféle cuccal próbálták magukra hívni a figyelmet, hogy õk milyen szomorúak, aztán meg ha bármi jó dolog történt, sírva fakadtak. Egyszer majd csak kinövik. De egyelõre ezt az évet így kell leélnünk. Mindegy, kitartás. :D
Sokan vagy azért csinálják mert már annyi pénzük van h jó dolgukban nem tudják mit kezdjenek magukkal.. meg azt hiszik h ha követik a többieket mekkora nagy menõek lesznek.. meg ez az erõltetés, h jaj én emo vagyok haggyá békén blabla.. 10-15 évesen aztán qrvasok köze lehet ahhoz, hogy neki meg kell halnia.. tanulnia kéne és megalapozni a jövõjét, nem ilyen hülyeségeken rágódnia.. De akik meg szülõk és meg engedik a gyerekeiknek, h nézzenek ki azoknak is csak gratulálni tudok.. látszik mennyire foglalkoznak velük.. -.-'
az elöttem szolonak nincs igaza. Ismerek egy 25 éves fiut és egy 23 éves csajt és imosok még mindig .Valyon miért?Mert nem divatbol csinálják az egészet. Pózereken tul pl vannak olyan emok akiknek ez télleg egy élet érzés
Utolsó válaszoló: te valószínûleg nem voltál metálos, csak megpróbáltál annak tûnni. A metál belül van, ha egyszer megfertõzött, sosem lehet kigyógyulni belõle. Az igazi metálos nem tud élni metál nélkül. Megbuggyan, mint szegény Varg a trondheimi börtönben. :P Hidd el, nekem, nem vagyok már tini... (bárcsak az lehetnék még egyszer). Idõtlen idõk óta metálos vagyok, és én már nem fogok belõle kinõni. Nem kétlem azonban, hogy akik ma emósok, max. három éven belül kinõnek belõle. Hogy miért? Mert ez az egész divat, nem más. Egy kupac lázadó tinit látok, akik nincsenek tisztában sem a világgal, sem önmagukkal. Szerencsés esetben kb. 20 éves korukra rájönnek, hogy tévedtek, és a világ nem csak fekete és rózsaszín :P kockás, ahogy hitték.
Szeritem legkésõbb 18-20 éves kor körül. De legkésõbb a következõ divathullám megjelenésekor:-) Én annak idején metálos voltam, mert akkor az volt a menõ. El sem tudtam képzelni, hogy valaha nem leszek az. Most meg el sem tudom képzelni, hogy valaha az voltam. Egyébként ez a stílus szerintem még mindig jobb, mintha a csemete drogos bulikba járna már 15évesen. Vagy kiugrana az emeletrõl vlm popsztár miatt.... Vagy nem érdekelné semmi. Személyiség keresése, serdülõkor stb. Most úgysem hiszitek el, de minden elmúlik nyomtalanul:-D
Baszki én kurvára ön magam adom (imo csaj 15)
a sima emo már nagyon rég kiment a divatból, most a saucy és a scene emo a divat, de már a scene se annyira

Raszták! Az Emo, hardcore, metál, rock és raszta megértik egymást? Szóval ha pl. Be megyek rasztákkal egy Rockker klubba akkor ugye nem néznek ki meg stb? !

Legjobb válasz: Esküszöm, mintha azt kérdeznéd, hogy te, mint Kafferbivaly bemész az krokodilokkal teli vízbe, akkor mi történik?xD

Esküszöm, mintha azt kérdeznéd, hogy te, mint Kafferbivaly bemész az krokodilokkal teli vízbe, akkor mi történik?xD
Megnézni megnéznek szerintem, de semmi több.
embere válogatja, de szerintem általánosságban elfogadják, mivel vanank dreadlockos rockerek is
Biztos hülyének néztek, de a raszták milyen zenét hallgatnak? Egyébként én metál/rock rajongó vagyok, felõlem mész, ahova akarsz, akár ott vagyok, akár nem.
#4: Eredetileg, aki igazán ad a raszta életstílusnak az reggae-t hallgat
Kösz.
Szerintem, nem fognak szólni semmit :D Nekem is van, és koncerten a nõk imádják fogdosni :D

Fél napig ki volt véve az orrpiercing-em és valamiért nem megy vissza =' ( Mit csináljak?

Legjobb válasz: tûvel szúrd át(csak elõtte fõzd ki hogy steril legyen)

tûvel szúrd át(csak elõtte fõzd ki hogy steril legyen)
én simán a piercinggel szúrtam át újra. fájt, de legalább benn van. :D
A kérdező hozzászólása: szerintem én is a piercinggel fogom, de már próbáltam nagyon fájt és meg se moccant :S
Nos, nem tudom neked nem tûnt fel, hogy egyik sem izzadást, hanem szagot gátol?

Mit tegyek az ellen, hogy az msn-em ne léptessen ki? Ha belépek pár másodperc múlva ledob. De ha rejtve megyek fel, akkor rendesen működik.

Legjobb válasz: Köszi a segítséget, csak 1 fiók van a gépem, úgyhogy az nem lehet. Esetleg tudnál adni linket honnan töltsem? =)

Köszi a segítséget, csak 1 fiók van a gépem, úgyhogy az nem lehet. Esetleg tudnál adni linket honnan töltsem? =)
Ilyen nekem is volt a 9.0val.. újratettem és segített! De ha különbözõ felhasználói fiókok vannak az is probléma lehet, ha többen vagytok bejelentkezve! Valamint minõségi oldalról töltsd le!!
Köszi! Ott nem találtam meg, de máshonnan már letöltöttem. =) Letöröltem, telepítettem, de semmi..most már a hangulatjeleimet sem jeleníti meg csak a billentyûparancsot. Teljesen tanácstalan vagyok =/
itt van : D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!