Találatok a következő kifejezésre: Az embernek olyan pontja (5 db)

Hol vannak az embernek olyan gyenge pontjai amitől teljesen legyengül?

oolyanra gondolok mint ebben a videóban a csaj csinál:

Legjobb válasz: a valóságban is vannak nagyon hasonlók de én nem vagyok mestere neki :D ezt pl. harcmûvész mesterek csinálják.

a valóságban is vannak nagyon hasonlók de én nem vagyok mestere neki :D ezt pl. harcmûvész mesterek csinálják.
fox 1 kést, és el vágod a nyaki ütõerét, ha nem szereted a vért, akkor a 2 ujjaddal elszorítod a nyak 2 oldalán található verõeret, ojan vastag a kettõ, hogy ujjal is ki lehet tapintani vagy az álkapcs alatt egy hirtelen mozdulattal, jó erõsen, megbököd az illetõ torkát, az álkapcs alatt, ott azt a kis púpot
ne hogy megcsináld :D az elsõ garantáltan halálos, a másik kettõ is lehet az, inkább ne próbálkozz vele, esetleg, az 5 ujjaddal közvetlenül jó erõsen megszorítod a vállát a nyaktól kifelé, ez nagyon fájdalmas tud lenni, nekem egyszer csinálták, és összeestem :D
A kérdező hozzászólása: 1. és 3. : Köszi a választ, az utolsó válasz hatásosnak tûnik :D 2. : x'DDD ez nagyon nagy XD jót röhögtem :'D kössz te vadállat :DDD (Y) xd

Egy embert a bárhol megcsípheti a kullancs vagy vannak olyan pontok amiket az külön keres?

pl hónalj meg ilyenek.

Legjobb válasz: Igen, bárhol szívhat, de vannak kedvenc helyek. Ahol vékony a bõr - ez a legkellemetlenebb - szívesebben szív.

Igen, bárhol szívhat, de vannak kedvenc helyek. Ahol vékony a bõr - ez a legkellemetlenebb - szívesebben szív.
A kérdező hozzászólása: oké köszi. akkor átnézem magam. kutyasétáltatás után simán összeszedem.
Hónalj, lágyék, kellemetlen helyeken a kullancs sajnos megterem... :-)

Az embernek van-e olyan pontja a testén, ahol nem érzi a fájdalmat?

Legjobb válasz: Van pl. ilyen pont a nyev középvonalában - azt szokták átszúrni a fakírok. Egyébként receptor függõ az egész. A tested egyes részein kevésbé érzékeled a hideget, meleget, mechanikai ingert. De ezek csak pontszerû helyek.

Ezt is ki kell egészítenem pontosan. Az emberi test minden szerve külsõ és belsõ egyaránt érez fájdalmat, kivéve az agyállományt.
Méghogy a tüdõ nem fáj. Gyõzz meg ezzel egy krónikus COPD-s beteget.
A tüdõben sincsenek érzõidegek. Én úgy tanultam, hogy az sem fáj.
Van pl. ilyen pont a nyev középvonalában - azt szokták átszúrni a fakírok. Egyébként receptor függõ az egész. A tested egyes részein kevésbé érzékeled a hideget, meleget, mechanikai ingert. De ezek csak pontszerû helyek.
De okos itt mindenki, de egy valamit nem is gondolnátok, és nem is mondott senki, pedig a legfontosabb szervünk! Ez a szív!!! Ugyanis a szívben nincsenek érzõidegek. Még jó, hiszen hogy éreznénk magunkat mondjuk úgy 30 évesen egy pár milliárd szívverés után, aszem már olyan fájdalomingert juttatna az agyba, hogy azon nyomban meghalnánk. De az nem csak 30 évesen, hanem onnantól kezdve, hogy a magzatba elõször dobban, onnantól kezdve már fájna!
az agy és a mirigyek is + a szív
Nyújtsd ki a karodat és úgy csípj bele a könyöködön a börbe. Úgy nem érzel fájdalamt pedig a bör az eggyik legérzékenyebb és egyben az legnagyobb emberi szervnek számít.
A hajadban nem érzel fájdalmat (nem arra gondolok hogy húzzák a hajat, mert akkor a fejbõröd fáj), hanem a hajra. Én tudom, mert az enéym egyszer meggyilladt egy gyertyától :) Semmit nem éreztem.
A haj nem a testeden van, kivéve a hajhagyma... Ennyi erõvel a fogam sem fáj, ha megkocogtatom...max ha letöröm.. Tested 100%osan beidegzett, így mindenhol érzel fájdalmat normál körülmények és feltételek mellett...
ja meg a körmöd se (pl. amikor vágod) meg a szõrszálaid meg a fogad de gondolom ezeket te is tudod
Sztem a szív is fájhat... Azért mondjátok, hogy nem, mert a "dobogás" nem okoz neki fájdalmat? Ilyen alapon a szem se fájdulhat meg, mert ha az nem okoz neki fájdalmat, hogy forgatom (persze nem a kezemmel:D) vagy pislogásnál a szemhéjam dörzsöli, akkor semmi. Márpedig nekem már fájt a szemem. És volt régen, hogy a szívem is szúrt... De kérdezzetek meg bárkit, aki szívbeteg vagy átesett szívinfarktuson, hogy fájhat-e a szív!
Túlbonyolítjátok az egészet. A könyöködön nagyon vastag a bõr. Ha megpróbálod átszúrni vagy valami, akkor nem érzel fájdalmat. Persze muszáj hogy a karod egyenes legyen és ne behajlított.


A felsőoktatási felvételinél létezik olyan, hogy valakit több helyre felvegyenek? És ha nem, akkor hogyan érik azt el? Hiszen annyi embernek lehetnek ugyanolyan pontjai!

Legjobb válasz: Egy helyre nyernek felvételt csak! Az, hogy valakiknek ugyanolyan pontja van az lényegtelen...ha az elsõ és második helyre is bejutnál, mert elegendõ a pontod, akkor is csak az elsõ helyre fogsz beiratkozni, a második hely így "feleslegessé válik"....ezért vannak a sorrendek.

Egy helyre nyernek felvételt csak! Az, hogy valakiknek ugyanolyan pontja van az lényegtelen...ha az elsõ és második helyre is bejutnál, mert elegendõ a pontod, akkor is csak az elsõ helyre fogsz beiratkozni, a második hely így "feleslegessé válik"....ezért vannak a sorrendek.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi :) Akkor nem csinálhat olyat az ember, hogy hát mégse ide akarok, hanem a másodikra. Köszi!
nézed meg a felvit, mert lehet valameddig módosítani a sorrenden és elvileg létezik olyan is, hogy átjelentkezés.
Elsõ vagyok. Nem, nem lehet ilyet csinálni...azért kell jól átgondolva kialakítani a sorrendet...És mostmár nem lehet a sorrenden sem változtatni, hiszen a jövõ héten lesznek meg a felvételi ponthatárok!
Ilyet már sajna nem lehet csinálni! Július 8-ig lehetett a sorrenden változtatni. Mostmár ha elegendõ pontod van az elsõ helyedhez, akkor oda fognak felvenni. Maximum annyit mondhatsz, hogy köszönöd nem akarsz beiratkozni, és jövõre újra felvételizel, de ezúttal már a második helyedet teszed elsõ helyre. Erre idén már nincs lehetõség!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!