Találatok a következő kifejezésre: Az emberek miért gondolja azt, (78 db)

Miért kizárólag az IMF-re gondolnak az emberek, ha az államadósságról van szó?

Az állampapírok eladása ugyanúgy hizlalja az államadósságot, ráadásul jelenleg a magas kockázati felár miatt drágább is a piaci finanszírozás.

Legjobb válasz: Azért mert a pénzpiacról való finanszírozáskor növekvõ gazdaság mellett az államadósság csökken, míg az IMF-hitel rövid távon mindig eléggé megdobja az adósságrátát. Például tavaly is minimális GDP növekedés mellett csökkent az adósságunk, persze ehhez kellettek egyösszegû devizatartalékból történõ kifizetések is, de 3 % körüli gazdasági növekedésnél az adósságunk automatikusan csökkene. Hogy hosszú távon az IMF hitel milyen hatással lenne az államadósság mértékére, ezt nehéz megmondani, a legutóbbi hitelfelvétel ellégé rontott a helyzeten, de az a válság hatásának tulajdonítható. Nem tudni, most mi lenne.

Azért mert a pénzpiacról való finanszírozáskor növekvõ gazdaság mellett az államadósság csökken, míg az IMF-hitel rövid távon mindig eléggé megdobja az adósságrátát. Például tavaly is minimális GDP növekedés mellett csökkent az adósságunk, persze ehhez kellettek egyösszegû devizatartalékból történõ kifizetések is, de 3 % körüli gazdasági növekedésnél az adósságunk automatikusan csökkene. Hogy hosszú távon az IMF hitel milyen hatással lenne az államadósság mértékére, ezt nehéz megmondani, a legutóbbi hitelfelvétel ellégé rontott a helyzeten, de az a válság hatásának tulajdonítható. Nem tudni, most mi lenne.
Mert könnyebb egy szervezetre mutogatni hogy õ a hibás mint úgy általánosságban az állampapírok megvásárlóira akik között ugye magánszemélyek is vannak... Nem mellesleg nehezebb is egy 200 millás reklámhadjáratot szervezni konkrét célpont nélkül... :) A fidesz meg eddig csak növelte az államadósságot! A csökkenés csak a manyup kasszában lévõ állampapírok törlése miatt történt és ez rögtön levitte az államadósságot 73-74%-ra. Na most ha jelenleg e fölött van akkor a fidesz tovább adósította el az országot! Nem mellesleg 2011-ben 6%-os hiányt hozott össze amit csak a manyup pénz fedett el! Ez a 6% új rekord normál költségvetésnél!! Értsd nem olyannál ahol a nemzetközi válság miatt nem lehetett belekalkulálni a termelés és bevételek visszaesését!
Mert a Fidesz és a Jobbik, ezt hiteti el az emberekkel. A kötvénykibocsátásról csak annyit mond a Fidesz, hogy finanszírozzuk magunkat. De arról, hogy ez drágább és kockázatosabb az IMF hitelnél, soha nem beszélnek.

Ha szerelmes az ember miért gondol kevesebbet a szexre? Normális az, ha én kevesebbet gondolok rá?

Legjobb válasz: Nem, mert akkor nem csak a testéért vagy oda, ami fontos egy kapcsolatban

Nem, mert akkor nem csak a testéért vagy oda, ami fontos egy kapcsolatban
Olyankor én is inkább bújós vagyok. Mindig csak nyomorgatnám a másikat.
Nem vetem még észre. Ha szerelmes vagyok, akkor rengeteget gondolok arra, hogy kúrok a szerelmemmel.
a barátommal folyton szexelünk.. együtvagyunk lassan 3 éve és nagyon ritka az h max 3 napot nem sexelünk ( stukát ne számold) :D
Én is ilyen vagyok. Én jobban szeretek inkább mellette ébredni vagy átölelve együtt aludni. Mondjuk a barátnõm ettõl még gondol a szexre rendszeresen és meg is osztja velem ezt a gondolatát.
mióta összejöttem a párommal, akibe nagyon szerelmes vagyok, csak vele tudom elképzelni a szexet, viszont sokat gondolok rá.Illetve önkielégítés közben is vele fantáziálok.

Miért rosszindulatúak az emberek? Nem akartam azt írni, hogy a magyarok, pedig rájuk gondolok elsősorban.

Külföldön élek lassan 10 éve. Néha felteszek pár kérdést magyar fórumokon, de kb. lehülyéztek, letámadnak, kioktatnak. Kint sem mondanám, hogy mindenki segít?kész, de tudnak kulturált módon reagálni, ha kérdezek.

Legjobb válasz: Magyarországon sok a frusztrált ember / ennek több oka is van / és ezt gyakran az interneten élik ki, ott ugye névtelenül szabad a vásár. Sokszor találkozom sajnos ilyen hozzászólásokkal: sértegetnek, durván szidalmaznak, kigúnyolnak másokat. Ezek a leggyakrabban az úgynevezett trollok. Szomorú. Mást nem igen lehet tenni, mint vagy udvariasan visszareagálni / van, aki erre nem is tud mit felelni meglepettségében, mert mást várt / vagy leginkább átlépni az ilyen beírásokat, mint járdán a kutyagumit.

Magyarországon sok a frusztrált ember / ennek több oka is van / és ezt gyakran az interneten élik ki, ott ugye névtelenül szabad a vásár. Sokszor találkozom sajnos ilyen hozzászólásokkal: sértegetnek, durván szidalmaznak, kigúnyolnak másokat. Ezek a leggyakrabban az úgynevezett trollok. Szomorú. Mást nem igen lehet tenni, mint vagy udvariasan visszareagálni / van, aki erre nem is tud mit felelni meglepettségében, mert mást várt / vagy leginkább átlépni az ilyen beírásokat, mint járdán a kutyagumit.
Dolgozz (vagyis próbálj) Magyarországon 1 évig és rájössz hogy miért van az hogy az emberek dühösek és ez kihat a mindennapokra is. Én elég türelmes típus vagyok de még nyugodtabb lennék ha nem azért tanultam volna évekig hogy szakmunkával keressek óránként 500ft-ot úgy, hogy nem vagyok bejelentve, nem kaptam munkaruhát, nincs útiköltség támogatás, nincs fizetett szabadság, nincs táppénz. Ennyi pénzt takarítással is megkeresnék. De jobb is ha hallgatok mert legalább van munkám és a pénzt se nagyon kell költenem de nem is nagyon tudom mert mire hazaérek a munkából addigra már minden zárva. A politika elég érzékeny téma, azt csak szidni szeretik.
Nem akartad írni, mégis írtad ( magyarok). Ha ennyire általánosítasz és ilyen provokatív stílusban teszed fel a kérdésedet, ne csodálkozz hogy nem kapsz kedves válaszokat. Elég kulturált voltam?
Milyen kérdéseket szoktál feltenni? Ok nélkül nem nagyon szoktak lehülyézni senkit...
A kérdező hozzászólása: Lencsével kellett aludnom, mert nem tudtam hazamenni és kivenni éjszakára. Reggelre begyulladt a szemem. Még sosem gyulladt be a szemem, nem tudtam, mitévõ legyek, hát tanácsot kértem. A válasz: "ilyen ostoba vagy h bent hagyod éjszakára a lencsét. felõlem meg is vakulhatsz... ennyi ésszel ..."
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem, hogy mit gondolnak mások a médiatörvényrõl, meghogy egyáltalán van-e még olyan ország, aminek médiatörvénye ilyen felháborodást váltott ki. Újfent kaptam pár kedvest választ, hogy "kit érdekel" etc...
Politikai témákban sajnos természetes az anyázás. A kontaktlencsékhez nem értek, nem tudom, mennyire ostobaság abban aludni.
A kérdező hozzászólása: Így most már jobban értem. Köszönöm a válaszokat.


Miért gondolja az emberek egy része, hogy az Eu országoknak jó az a mi is felzárkózunk, és a globális piacon a konkurenseik lehetünk? A józan ész, nem azt diktálja hogy jobb ha csak elhúznak?

Mi volt szerintetek eddig a példa, hogy toltak maguk el?tt, vagy hogy nyomtak lefelé?

Legjobb válasz: Mert így igaz. Miért? Szerinted mondjuk az USÁ-nak az lenne az érdeke, hogy teszem azt Texas gazdaságát taccsra vágja? Az EU-nak pont az a lényege, hogy egy közös gazdasági tömböt hozzanak létre az USÁ-bal szemben. Ha minket annyira el akartak volna nyomni, akkor nem vesznek be. Mit gondolsz, mire jön az a sok EU támogatás? Az már kérdés, hogy a politikusok teszik zsebre.

Mert így igaz. Miért? Szerinted mondjuk az USÁ-nak az lenne az érdeke, hogy teszem azt Texas gazdaságát taccsra vágja? Az EU-nak pont az a lényege, hogy egy közös gazdasági tömböt hozzanak létre az USÁ-bal szemben. Ha minket annyira el akartak volna nyomni, akkor nem vesznek be. Mit gondolsz, mire jön az a sok EU támogatás? Az már kérdés, hogy a politikusok teszik zsebre.
Mivel a II. Világháború óta az európai államok nem vetélytársai egymásnak, hanem egymásra utaltjai, hiszen egyedül egyikük sem lenne képes megállni a háború után újjárendezõdött világban. Így létrehozták az EU-t, aminek a célja pont az, hogy az egységesített Európa visszaszerezze/megtartsa elõkelõ helyét a világban. Ennek oltárán fel kell áldozni a nemzetállamokat, viszont cserébe megkapjuk a jogot a világ dolgainak beleszólásába. És ebbe bele tartozik az, hogy az újonnan csatlakozott országok is felzárkózzanak, így növelve az EU erejét, hiszen, teszem azt, egy gyenge Lengyelország csak púp lenne a közösség hátán, akit gyámolítani, támogatni kell. T
A kérdező hozzászólása: Mert így igaz. Miért? Szerinted mondjuk az USÁ-nak az lenne az érdeke, hogy teszem azt Texas gazdaságát taccsra vágja? Az EU-nak pont az a lényege, hogy egy közös gazdasági tömböt hozzanak létre az USÁ-bal szemben. Ha minket annyira el akartak volna nyomni, akkor nem vesznek be. Mit gondolsz, mire jön az a sok EU támogatás? Az már kérdés, hogy a politikusok teszik zsebre. Te nagyon keversz valamit! Az USA ban szövetségi rendszer van, az az minden adó jogszabály azonos, ahogy az alkotmány és a törvények is, illetve a büntetési tételekben vannak eltérések, és néhány speciális kiegészítés van. Támogatások? A németek több pénzt tettek el, a magyar forrásból mint mi! De magyarázd már el hogy mi is valójában a hasznuk belõlünk, ha nem az hogy olcsón dolgoztatnak? Mert a kérdést én tettem fel és te nem válaszoltál, hanem visszakérdeztél! Válaszolnál rendesen?
A kérdező hozzászólása: Majd nem jól írtad! Ennek oltárán fel kell áldozni a nemzetállamokat, viszont cserébe megkapjuk a jogot a világ dolgainak beleszólásába, már mint a fejlett Eu s régiók. A többiek meg úgy is rabszolgának születtek! Hol látod te azt hogy, az Eu ban az a törekvés hogy felzárkózunk? Még mindig 3 ad annyi támogatást kapunk ( mezõgazdasági, föld alap) Ha hozzá veszem hogy 2012 tõl bár ki vehet földet már is nyilvánvaló hogy miért! Nem úgy használjuk fel az EU s pénzeket ahogy az nekünk lenne jó, hanem ahogy a fejlettebbek eldöntik. Az az, lehet hogy nekünk gazdaság élénkítésre kellene, és nem pld a víz tisztítási rendszerekre ami még az Eu ban sem mindenütt van, de bennünket már csöszögetnek. De miért is? Mert az összes gép az utolsó csavarig német, és szeretnék már ránk sózni az Eu s pénzéért, miközben nekünk gazdaságot kellene élénkíteni ami nem érdekes, ugye?
A kérdező hozzászólása: Mellesleg mi az, hogy válaszoljak "rendesen"? Én válaszoltam a kérdésedre. Ha ez nem felel meg neked, akkor tedd fel másképp a kérdést, mert erre csak így tudok válaszolni Jahh, az volt a válaszod hogy mert csak az lehet a számukra, mert neked ez a véleményed! Konkrétan, mibõl lesz nekünk hasznunk? KONKRÉTANAN?
'T' voltam.
- "Szerintem te csak direkt csinálod min ha naiv lennél!" - "Te tényleg ennyire buta vagy?" - "Te tényleg ostoba vagy, de lehet hogy direkt csinálod a hülyét!" Tudod általában a vita végét jelzi, ha valaki elkezd személyeskedni, hisz az általában azt jelenti, hogy a személyeskedõ félnek nincsenek további érvei. Mivel ilyen hangnemben írtál, az érdemi pontjaidra sem kívánok reagálni. Azt hittem minõségi vitát tudunk majd folytatni... T

Miért kell már ezért is megszólni az embert? Miért gondolja mindenki, hogy egy kitartott senki vagyok?

Sosem akartam nagy karriert befutni, családot, gyereket viszont mindig szerettem volna. Sajnos sokáig nem jött össze eü-i problémák miatt. Most, hogy végre itt vannak a gyerekek, nem rohantam vissza dolgozni, hanem élveztem a velük töltött idõt. Amikor a kicsi betöltötte a kettõt, csak 4 órában mentem vissza, és úgy tervezzük hogy ez így is marad pár évig.

Legjobb válasz: Ne erdekeljen, hogy ki mit mond. Csupan irigyek. Na kepzeld mit mondananak, ha meg 4 oras munkara se mennel vissza. Bele is bolondulnanak. Mikor erti meg a sok parasztja, ha csaladnak igy jo, akkor nekik semmi kozuk hozza, hogy ki hogy el?

Ne erdekeljen, hogy ki mit mond. Csupan irigyek. Na kepzeld mit mondananak, ha meg 4 oras munkara se mennel vissza. Bele is bolondulnanak. Mikor erti meg a sok parasztja, ha csaladnak igy jo, akkor nekik semmi kozuk hozza, hogy ki hogy el?
Ha nekem lenne jól keresõ férjem, én is otthon maradnék.Felesleges [email protected] fizetésért robotolni, ha egyébként nincs égetõ szükség rá, mert egy fizetésbõl is szépen kijönnek!Persze hobbiból vagy idõtöltésnek ilyenkor is jól jöhet valami részmunkaidõs, vagy tanfolyam stb.Sok betokosodott nagyokos azt hiszi, hogy az, akinek nincs munkaviszonya, az csak ül otthon és vakarja a valagát, esetleg fõz, mos, takarít.Nos, nem csak házimunkából áll ám a szabad élet!Sok mindent meg tud csinálni egy háztartásbeli, amit egy dolgozó ember kevésbé engedhet meg magának, mert nincs ideje ;)
Senkinek semmi köze hozzá.Csak irigyek.Annak idején nagyon tudtak hõbörögni a nõk egyenjogúságért, meg munkáért, hát most megkapták!Most meg bezzeg emiatt vartyognak.A szabd döntés hála istennek, még megvan.Éljen mindenki úgy ahogy tud és ahogy tetszik.
Kérdezõ, én csak annyit mondok, hogy szerencsés vagy.A férjeddel megbeszéltétek a munka dolgot, van két szeretõ kisgyermeked.Kell ennél több?Na látod :) sz*rd le a rosszakaró régi barátokat.
Lehet hogy engem sokan otthon lébecoló, semmit sem csináló nõnek gondolnak, de az igazat megvallva nagyon nem érdekel, az én életem azt csinálok amit akarok, amíg a befektetéseimbõl és a férjem fizetésébõl jól meg tudunk élni, addig nem fogok havi százezerért napi 8 órát melózni. Gyerekünk még nincs egyébként. Önkéntes munkán néha gondolkodom, mert az szép dolog szerintem. Nem kell minden hülyének a véleményével foglalkozni. Az pedig nem barát, aki megvet téged azért, mert napi 4 órát melózol.
"Meg az is, hogy elég megalázó dolog, hogy a férjed dolgozik, építi a karrierjét, létrehoz valami újat, míg neked (mert nõ vagy) otthon lenni teljesen oké, és mindig ugyanabban a körben maradni. " Látod, pont az ilyen elõítéletek miatt érzik a nõk azt, hogy képtelenek annyi helyen teljesíteni, amennyi helyen kellene. Mosás, fõzés, takarítás: más megcsinálja ugyanezt munka mellett. Lehet, de nem pusztán mosásból, fõzésbõl meg takarításból áll a napom. Azt sem írtam, hogy teljesen letettem a karrierrõl, és kiszolgáltatom magam a férjemnek. Több éve vagyok itthon, ez alatt a házimunka mellett végigcsináltam két házfelújítást, két OKJ-st tanfolyamot, nyelviskolába jártam, intéztem minden ügyünket, amire a férjemnek nem volt ideje, és ha nagyobbak lesznek a gyerkõcök, én is szeretném elkezdeni építeni a karrieremet. Most a gyerekek az elsõk, csak fáj, hogy sokan otthon lébecoló, eltartott nõszemélyként tekintenek rám, de már kezdem lesz.rni. Az idõ úgyis engem igazol.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mikor nem szólnak meg valakit valamiért? Nem lehet mindenkinek megfelelni, úgy is lesz mindig valaki aki csúnya szemmel néz rád akármit csinálsz akárhogy. Valaki így gondolja valaki másképp, és legtöbb esetben nem fogadják el a máskéntet. Ez egoizmus, zt gondolják, hogy nekik joguk van ítélkezni, bírálni, mintha õ lenne a törvény, kb majdhogynem isteni piedesztálja hozzák fel saját egzisztenciájukat. Mint aki megmondja kinek van joga élni s kinek nem, mindezt saját szûk látókör alapján. Csakhogy akinek tényleg joga lehetne ítélkezni az tudja, hogy hasztalan, s nem visz elõre, nem is akar vádaskodni. Az ilyen filozófus buddhistafélék nem véletlenül mondják azt, hogy a fény meg a szeretet a tuti hozzáállás. Ha belegondolsz, az az õ bajuk, hogy te törõdsz a gyerekekkel, nem a tiéd. Akárki mondja azt, hogy jaj, mit szólnak bele, úgy ahogy én is, õk is megtették, hogy beszóltak és megbántottak valakit valamiért amihez semmi közük. Valamilyen szinten te is megtetted. Ne vedd magadra más baját, viszont azt már te tudod, hogy hogyan :)
Nektek megfelel akkor miért zavar más véleménye? Mindenkinek megfelelni soha nem tudsz. Mondjuk egyszer szeretném azt az idõt is megélni amikor egy apa is megteheti ezt nem csak az anya.
A kérdező hozzászólása: Na igen, ez az... egy alsóbb szinten ragadt nõ vagyok. Ha 8 órában dolgoznék, akkor sem lennék soha igazgató vagy világmegváltó. Imádok sütni-fõzni, azzal is újat teremtek. Csak nem pénzért teszem, munkaviszonyban, hanem a rokonoknak szívességbõl.
Mindenkit más tesz boldoggá.Mindenkit megszólnak valamiért.... A legtöbb ember ilyen , másokkal foglalkozik, azt hiszi ami neki jó, az másnak is jó.
Azért mert irigyek a helyzetedre. Õk a napi 8 óra robotolást karriernek nevezik, miközben pusztán csak a megélhetésükért teszik. Sajnos kevés nõ dolgozik vezetõ pozícióban. Valószínûleg a lelkiismeretükön próbálnak ezzel enyhíteni. Nekem ne mondja senki, hogy örömmel teszi be a gyerekét 1-2 évesen vagy akár pár hónaposan bölcsõdébe, tudva azt hogy lemaradhat a gyerek elsõ lépéseirõl, az elsõ szaváról, stb. Aki pedig igen, annak egyszerûen nem való gyerek. Te gondolkodsz helyesen! Van egy barátnõm, aki szintén bölcsõdébe akarta adni alig 1 évesen az ikreit, a "karrierje" miatt. Egy drogériában dolgozik eladóként. Na ez ám a nagy karrier. Még szerencse, hogy a férjének sikerült lebeszélnie róla. Nem szeretném senki munkáját ledegradálni, de azért legyünk tisztában a helyzetünkkel!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az igaz, hogy könnyen beszél az, aki meg tudta találni azt a munkát, amiben otthon érzi magát, továbbtanult, és alkotni tud igazán valami fontosat. Biztosan nem így gondolnám én sem egy gyártósoron 12 órázva, annál jobb az otthoni takarítás is. Szóval ez inkább arról szól, hogy aki nem tudja önmagát megvalósítani önmagában (ez pl. a munka, vagy az alkotás), az máshol próbálja. Ehhez viszont már kellenek más emberek is, szóval õk nem saját maguk által értelmezik magukat, hanem egy közösség részeként, kiszolgálójaként, pl. család, háztartás, férj. Azt hiszem, ez inkább két felfogás. Én igyekszem nem foglalkozni másokkal, de képzett nõként zavar, amikor a sztereotípiák a nõkrõl. Igaz, hogy én nem vagyok ilyen, de valahogy mégis irritál:) Az mondjuk szerencse, hogy személyesen nem ismerek ilyen embert, így ezen az oldalon nézelõdve képzelhetem azt, hogy nem is léteznek.
"õ diktálta mindig, hogy mikor van benn a munkahelyén, és négykor õ megy haza" Itt a titok nyitja, így más is le tudna ülni 5-kor tanulni a gyerekkel. Persze, valakinek sikerül, de nem egyforma az emberek teherbíró képessége, és a külsõ körülmények sem. Nem mindegy valaki mennyit ingázik a munkahelyére, hány gyereket rak le reggel különbözõ helyeket. 50 nm-es panelt takarít vagy két szintes családi házat. Van-e kertje vagy sem (öntözni minimum kell, és a sárgarépa sem kel magától), továbbá, ha hazaindul le tudja-e tenni a munkáját, vagy készülnie kell otthon is különféle szakmai dolgokbó...stb.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "õ 5-nél késõbb sosem ért haza. Ma már ezt elég kevesen mondhatják el magukról, sokaknak eleve 5-ig tart a munkaidõ" Akkor kikkel van tele a metró? 3-4 óra körül olyan tömeg van, hogy kapaszkodni sem kell, megtart a tömeg. Az utcámban, egy sulival szemben miért van dugó 4-kor, amikor mindenki jön a gyerekéért? Szerintem az az "elég kevesen" nem olyan kevés. "A dolog akkor kezd bajos lenni, mikor este 7-kor esel haza. Na akkor ülj le tanulni a gyerekkel, mellette fõzd a vacsit, rakj rendet, ha kell, akkor moss, vasalj, és 8-kor dugd ágyba az ovist, meg 9-kor a nagyot." Ha hétkor esel haza - nem tudom, gyerekkel-e vagy anélkül - akkor már kész kellene legyen a lecke, mert van napközi, tanulószoba, vagy otthon is meg lehet oldani, nem mindenki olyan buta, mint én voltam. Elõre meg lehet fõzni, és egy akkora gyereknek, aki egyedül hazamehet, simán meg lehet tanítani, hogy mûködik a mosógép, mi is sokszor mostunk és teregettünk a tesómmal. Akkor is azt vallom, hogy ez nálunk meg volt oldva tökéletesen. Lehet lepontozni, nem elhinni, meg fújni, bizonygatni, hogy anyám szar, csak nehogy a te gyerekednek is azt mondja majd valaki, hogy anyád szarul végzi a dolgát, csak mert nem ül egész nap otthon.
Utolsó, a hozzászólásod elején meg is magyaráztad, hogy mindez miért sikerülhetett neki: õ 5-nél késõbb sosem ért haza. Ma már ezt elég kevesen mondhatják el magukról, sokaknak eleve 5-ig tart a munkaidõ, aztán még haza kell menni, a napjainkban kötelezõ túlórákról meg ugye ne is beszéljünk inkább (jó, tudom, nem mindenki túlórázik, de a túlnyomó többség igen, különben kirúgják). Az én anyámnak is sikerült mindent megoldani, volt ránk ideje stb., de õ meg 3 körül ért haza minden nap. Úgy nekem is menne, sõt, így mindenkinek menne. A dolog akkor kezd bajos lenni, mikor este 7-kor esel haza. Na akkor ülj le tanulni a gyerekkel, mellette fõzd a vacsit, rakj rendet, ha kell, akkor moss, vasalj, és 8-kor dugd ágyba az ovist, meg 9-kor a nagyot. Ha szerencséd van, apa is hazaér 7-re és a felét átvállalja, de még akkor is húzós. Mindezek után meg ja, ahogy elõttem is írták, frissítsd föl magad, és várd a férjet mosolyogva az ágyban... Jaaa, hogy aludni is kéne legalább 5-6 órát? Hát igen, így húzós. Amúgy ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki hétfõtõl péntekig teljes állásban, munkahelyen csücsülve dolgozik, az nem tud mással is foglalkozni. Csak azt, hogy nem OLYAN SZINTEN, mint az, aki nem dolgozik, vagy épp rugalmas beosztásban/részmunkaidõben/otthonról dolgozik.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az én anyukámnak sikerült, szólok majd neki, hogy szuperanya. Velünk (tesóm plusz én) együtt ment reggel dolgozni, útközben kidobott a kocsiból, és mentünk tovább. (Közben beszélgettünk, mert lehet úgy is beszélgetni, hogy közben vezet, mi meg hátul ülünk.) 2-3 körül mi hazaértünk, õ 5-nél késõbb soha nem ért haza. Hétvégén sokat fõzött, így maradt hétfõre, keddre. Soha nem is ettünk szendvicset, csak amit a suliba csomagolt. Hétközben is fõzött egyszer-kétszer, hétvégén mindig, és sokfélét. A matekot nekem õ magyarázta el egészében, amit a tanár mondott nem értettem. Mondtam, hogy ezt nem értem, mondta, hogy adjam oda a könyvet, átnézte, megértette, és elmagyarázta. Nem mondom, hogy erre mindenki képes, én pl. nem lennék. Magzatpózban bõgnék. De azért, mert NEKED nem sikerült, botorság volna azt állítani, hogy SENKI másnak nem sikerülhet. Büszke vagyok rá, mert a szakmájában nagyon jó, és sokan támaszkodnak rá - õ diktálta mindig, hogy mikor van benn a munkahelyén, és négykor õ megy haza. És mivel értékes munkát végez, igazodnak hozzá. És büszke vagyok rá, mert nagyon jó háziasszony, mindig rendet tart, és olyanokat fõzött, hogy az egyik már felnõtt barátnõm a mai napig emlegeti valami kreációját, amit úgy rakott össze, hogy épp azt találta a hûtõben.
Teljesen egyetértek az utolsó elõtti hozzászólóval, nem értem miért kellett így lepontozni. Szerintem képmutatás, amikor valaki azt mondja, hogy dolgozik naponta bejárással együtt minimum 10 órát, csillog villog a lakás, fõtt kajával várja vacsira a családot, emellett foglalkozott a gyerekkel, magával (mert ugye azt is elvárjuk, hogy igényes nõ legyen), és még marad este energiája a férjére is (mert jó házasélet nélkül jó házasság sincsen). Mindezt fáradhatatlanul, széles mosollyal az arcán, nap, mint nap. Ugyan már. Az iskola valóban csak 4-ig tart, de hogyan tanuljon 5-kor a gyerekkel a szülõ, ha õ csak 6-7 körül ér haza?
Utolsó az iskola 4-ig tart, azért elég ritka hogy 2 órát utazik valaki haza, hogy 6-kor keljen nekiállni leckével vállalkozni.
"Az szokott a fõ érv lenni ugye, hogy az emberek nagy része ezt megcsinálja munka mellett is ugyanúgy, mint munka helyett." Igen, ez szokott a fõ érv lenni, és jó nagy hülyeség. Ne mondja nekem azt senki, hogy mikor este 6-7-kor hazaesik a munkahelyérõl, még van idõ az iskolás gyereknek átnézni és kikérdezni a leckéjét, esetleg le tud még ülni vele tanulni, ha nem ért valamit (lehet, hogy te le tudsz, de a gyerek agyilag zokni már addigra, nem tud már figyelni, szóval fölösleges). Azt sem hiszem el, hogy munka mellett is minden nap frissen elkészült meleg vacsi van az asztalon este 8-ra, meg azt sem, hogy a hét minden napján rend, tisztaság van mindenhol, ruhák mindig kimosva, kivasalva, kert rendben. és ami a legfontosabb: mikor van idõ hétközben a gyerekekkel ÉRDEMBEN foglalkozni? Amikor elmegy mindenki korán reggel, hazaesés este 6-7 körül? Nem, az nem a gyerekkel való foglalkozás, hogy "menj már fürödni", "feküdj már le" stb. Gondolok itt a közös játékra, meseolvasásra, társasozásra, sétálásra, akármi. Ugye egy óvodás, kisiskolás gyereknek 8, utóbbi esetében 9 körül le kéne feküdni jobb helyeken, ha eleve 7-kor ér haza az ember, abba belefér a vacsi meg a fürdés, esetleg egy nagyon gyors mese és csá. Mondom ezt egyébként a saját bõrömön tapasztalva. Mikor bejártam melózni, reggel fél 7-tõl este 7ig minimum nem voltam itthon, ha lekéstem a buszt, akkor 8-ra estem haza. Agyilag kifacsarva teljesen, hullafáradtan. A lakás szalad, kaja nincs, max valami gyors vagy szendvics vacsira. Hétvégén meg érjem utol magam az egész heti házimunkával, hogy legalább hétfõn és kedden értelmesen nézzen ki a lakás, legyen tiszta ruhánk a héten stb. És akkor gyerekünk még nem is volt. Most is melózok, de itthonról, kötetlen beosztásban. Jól keresek, mintha rendesen bejárnék, csak éppen van idõ mindenre, mindig van kaja, rend van, tisztaság, meg természetesen normálisan tudok foglalkozni a gyerekkel. El nem tudom képzelni, hogy a régi életemben a gyerekre mikor lett volna idõm. Slusszpoén, hogy a meló ellenére is én elvileg ingyenélõ vagyok, mert az otthonról végzett munka az ugggyanmár... csak akkor ér valamit, ha máshol robotolsz, fix idõben, napi 10 órát minimum, de inkább 12-t, hát persze. És most jöhet a lepontozás a reggeltõl estig dolgozóktól nyugodtan, bár én csak azt írtam le, amit magamon tapasztaltam, illetve a körülöttem élõk többségén.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); De mi az, hogy nem vitted semmire? VAN munkád, késõbb ugyanúgy visszamehetsz fõállásba (gondolom), és dolgozhatsz akármennyit. Szakmailag most itt tartasz, pont. Nem tudom, hány éves vagy, de gondolom azért 35-nél nem sokkal lehetsz több. Azt hiszik, hogy ilyen idõsen kell a karriered csúcsán lenni? Hogy késõbb már semmi elõmenetelre nem lesz lehetõséged? Az én anyukám pl. ötven elmúlt, és két-három évente elég nagyokat ugrik felfelé szakmai szempontból, és eszébe sem jutott volna harminc éves kora körül bárkinek temetni, azzal, hogy úgysem vitte semmire, hiszen még ott volt elõtte egy csomó év. Neked is ugyanúgy adott a lehetõség, hogy késõbb a munkád területén eredményeket érj el - ha akarsz! Az már szerintem önmagában nagyon jó, hogy nem szakadtál ki teljesen abból a környezetbõl, ahol dolgozol, jelen vagy, foglalkozol a munkáddal is, de mindezt olyan mértékben, ahogy az neked megfelelõ.
18 Hát igen, éppen ez az, hogy a legtöbb ember aki a munka fontosságával érvel, általában egy tök egyszerû, bárki által elvégezhetõ munkát végez és nem valami igazán társadalmilag fontos állása van.
Szerintem ezért nem kéne elítélni senkit, mindenkinek a magánügye, hogyan él. Ha a férjednek így megfelel teljesen rendben van, ráadásul 4 órában dolgozol is. Én személy szerint nem bírnék ilyen nõt elviselni magam mellett. Én hiszem, hogy minden embernek személyes küldetése van. Maga a fajfenntartás szerintem sem egy nagy durranás és nem életcél, csupán egy állomás az életben mint az érettségi. Hiszen ha mindenki csak ezzel foglalkozna, és a gyerekeink is ezzel foglalkoznának akkor nem lennénk többek egy halom osztódó egysejtûnél. De sohasem szóltam meg senkit azért mert csak a család az élete értelme, de én személy szerint nem bírnék egy ilyen nõt.. 27/F
Kit érdekel más mennyire irigykedik. Rám is irigyek az emberek, mert itthon vagyok, nem dolgozok, ráadásul gyerekem sincs. Nem érdekelnek, nekem jó így, ez a lényeg, nem mások.
Ha jól olvasom, a férjed és a te közös döntésetek volt az, hogy te otthon maradj, és csak 4 órában menj vissza. És rajtatok kívül ehhez senkinek semmi köze nincs. A helyedben én "egyik fülemen be, másikon ki" hozzáállást tenném magamévá.
A kérdező hozzászólása: Korábbi "barátok", munkatársak. Hogy én nem vittem semmire, csak pottyantottam 2 gyereket, mást nem tudok letenni az asztalra.
Élj magadnak és a családodnak. Miért is kell foglalkoznod mások véleményével?
Ha nektek nem gond, illetve a munkahelyeden is jó így, akkor mi baj lenne ezzel? Kicsi gyerekeitek vannak, szerintem szuper, hogy nem töltöd a nap java részét a munkahelyen. Az enyém már nem olyan kicsi, de most saját magamon tapasztalom, hogy mennyire jó, hogy rövidebb a munkaidõm (sajnos csak nyáron, utána újra jön a nyolc óra), hogy munka után még el tudok intézni egy csomó dolgot, és nem munkaidõ után, rohanva kell ezekkel foglalkozni. Ki az, aki emiatt megaláz, megszól? Én még sose kaptam ilyenért beszólást, maximum annyit, hogy "de jó neked", amivel nem tudok vitatkozni, tényleg jó :)
Miért ki mond el mindennek emiatt?
Ki mondott el mindennek? Ha nektek ez így jó, akkor mi köze van bárkinek hozzátok?
1. Nem kell rögtön irigynek titulálni azt, aki nem ért veled egyet. 2. Nézz magadba. Ha ez neked is 100%-osan megfelel, miért zavar, más mit mond?
Nekem az a véleményem, ha valaki kihagyja azt a 2-3 évet, amit a gyerekével tölthetne, az a gáz, persze csak akkor ha nem anyagi okok miatt megy valaki vissza dolgozni!!Amúgy tök mindegy mit csinálsz, ha vissza mennél dolgozni, akkor valaki biztos azt mondja, le se tojod a gyereket, ha meg nem mész vissza, akkor meg lusta vagy!!Nem kell velük foglalkozni!
17 Ez annyira szép, hogy egy mondaton belül úgy csinálsz, mint aki elfogadja a másikat és máris ítélkezel felette. "Nekem pl. tényleg nincs bajom az ilyen szinten ragadt nõkkel, "
A kérdező hozzászólása: Én nem tagadom, hogy nekem így könnyebb. Élvezem a közös délutánokat és hiszem, hogy ez az egész családunknak jó. Késõbb majd nyilván visszamegyek 8 órában, korábban is dolgoztam. Úgy beszélnek, mintha csak a munkában lehetne kiteljesedni, boldognak lenni. Mintha minden dolgozó nõ a rák ellenszerét fedezné fel. Pedig nagy részük ugyanúgy robotol, mint én, csak nem 4 hanem 8 órában.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "De már sokadszorra szembesülök vele, hogy az itthon töltött idõt, munkát, valahogy nem látják/értékelik a kívülállók." Az szokott a fõ érv lenni ugye, hogy az emberek nagy része ezt megcsinálja munka mellett is ugyanúgy, mint munka helyett. És azért vagyunk szép számmal, akik szeretik a munkájukat, és nehéz megérteni, hogy valakit kielégít az, amit más egy nap alatt megcsinál hétvégén (mosás, takarítás, ilyesmi). Meg az is, hogy elég megalázó dolog, hogy a férjed dolgozik, építi a karrierjét, létrehoz valami újat, míg neked (mert nõ vagy) otthon lenni teljesen oké, és mindig ugyanabban a körben maradni. Nekem pl. tényleg nincs bajom az ilyen szinten ragadt nõkkel, nem is mondanám a szemükbe, hogy mit gondolok, ezért sem értem, hogy a kérdezõt miért támadták le ezekkel a dolgokkal. Én csak a legjobb barátnõmnek mondanám el, hogy mit gondolok errõl, de szerencsére õket meg nem így választom, hogy ilyen megforduljon a fejükben.:) Egyszerûen engem nem ilyen régimódi emberek neveltek, sõt, már a szüleimet sem. Biztosan ez is benne van.
Egyébként meg irigykednek, mert folyton dolgozniuk kell, te pedig megteheted, hogy csak 4 órát melózz, mondjuk az én köreimben ez nem téme, hogy ki hány órát dolgozik, pont leszarom kinek mennyi a munkaideje.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ki aláz meg és mondd el mindennek? Nálunk ez egyébként rendszeresen visszatérõ téma, egyszer írtam is ki kérdést a GYK-ra hogy bizonyítsam az igazamat. A férjem szerint az a legfontosabb feladatom, hogy foglalkozzak a gyerekekkel, és az a normális, hogy én itthon vagyok 3 éves korig (kicsit tovább is, mert szeptemberben kezdõdik az ovi). A nagynál visszamentem 2 éves korában dolgozni, és nálunk ez visszaütött (sok túlóra, stressz..stb), most nem fogok. De már sokadszorra szembesülök vele, hogy az itthon töltött idõt, munkát, valahogy nem látják/értékelik a kívülállók. A férjem dolgozik estig, én meg mintha csak lógatnám itthon a lábamat. Legalábbis egy-egy apró mondatból mindig ez jön le. Ma épp azt kérdezte valaki, hogy akkor én csinálok mást is, vagy csak otthon vagyok a kicsivel? Biztos nem rossz szándékból, meg nem is lát bele az életünkbe, de egy kicsit szíven ütött. Nem könnyû idõszakon vagyok részben túl, de kívülállók a jelek szerint csak azt látják, nekem milyen könnyû.
Örülj neki ha megszabadulsz az ilyen "barátoktól"!
A kérdező hozzászólása: Nem gondolom, hogy irigységbõl mondják. Õk úgy boldogok, mi így.
"Korábbi "barátok", munkatársak. Hogy én nem vittem semmire, csak pottyantottam 2 gyereket, mást nem tudok letenni az asztalra." Nem hiszem, hogy ezt irigységbõl mondják, mert végül is igazuk van. De a stílus nem mindegy, amiben mondják. Eleve mért mondják neked? Én is lenézem azokat, akik buták, és csak azt tudják megcsinálni, amit más munka mellett is, de nem állok neki osztani õket a szemükbe.:) Hülyék az emberek, ne törõdj velük! Túl õszinték, úgy érzik, attól többek, hogy téged kioktattak, hogy egy nõ értékes ember is, nem csak nõ, de nem, mert téged ez kielégít. Akkor mit szólnak bele?
Érdekes mód egyedül férfiként, viszonylag újként a munka világában (tehát a sz*rt is kihajtják belõlem a ranglétra alján, hogy bizonyítsak és ne rúgjanak ki) fõzök mosok takarítok magamra, játszom a gépemen esténként és rohadtul jól elvagyok minden nap. Kertem nincs és ha lenne se túrnám hanem bevetném fûvel. Minek termeljek hajszálvékony silány sárgarépát ha megvehetem a piacon fillérekért a gyönyörû szép gusztusos terméket? Ha ilyen fölösleges dolgokkal tökölnék persze hogy nem lenne idõm semmire.... 27/F

Sok ember miért gondolja azt, hogy mindig mindenhez köze van?

Annyira unom már ezt a stílust, de rengeteg ember ilyen. Mindenkinek beszólogatnak, hogy miért ilyen-olyan-amolyan zenéket hallgat,a mikor ez-az-amaz jobb, beszólogatnak mindenkinek az öltözködésére, stílusára, most tökmind1, h rocker, emos, stb....ha egyszer így érzi jól magát, minek foglalkoznak vele? Komolyan néha úgy érzem, mintha az óvodában, vagy bölcsődében lennék, ott szokták ezt csinálni, hogy "az enyém jobb bibibííí" Miért kell mindenért beszólni? Egyáltalán mi köze a másik embernek ahhoz, hogy X-nek milyen a stílusa, mit csinál, mit hallgat? Egyáltalán honnan jön ez a dedós természet? Elnézést a kirohanásért, de olyan idegesítő, és már unom, hogy nekem is beszólogatnak, mert szeretem a rock zenét, "de ettől még nem leszel rocker!! hű de kemény valaki!!" stb.... 18/L

Legjobb válasz: Azért foglalkoznak állandóan másokkal, hogy ne saját magukkal kelljen. Aki nem bír önmagával összezárva élni, az állandóan más témát fog keresni. Vigasztaljon a tudat, hogy nekik rossz, és próbálj meg nem foglalkozni a beszólásokkal, akármilyen nehéz is idõnként :)

Azért foglalkoznak állandóan másokkal, hogy ne saját magukkal kelljen. Aki nem bír önmagával összezárva élni, az állandóan más témát fog keresni. Vigasztaljon a tudat, hogy nekik rossz, és próbálj meg nem foglalkozni a beszólásokkal, akármilyen nehéz is idõnként :)
A kérdező hozzászólása: Van egy emos fiú barátom, soha nem tudna senkinek ártani, mégis neki is beszólnak, hogy "jobb lenne ha megd*gölnél" meg stb.... És ezt noname idegenek mondják, akik nem is ismerik, de csak azért a halálát kívánják, mert emosként érzi jól magát.... (ne térjünk ki a szidalmazásokra)
A kérdező hozzászólása: A poén az, hogy rengeteg az ilyen beszólogatós 18-25 éves de 35-40 éves kiadásba is láttam....
Nekem is beszóltak múlt hét pénteken, pont ezért.Ha te így érzed jól magad, akkor kit érdekel, hogy más mit , , ugat" ? 13/L
Bocsi a szteroidokra gondoltam. :P
Szerintem ez kicsit el van kavarva. Vannak akik azért gyúrnak mert valami önbizalomhiányuk vagy hasonló komplexük van vagy hát kicsi a farkuk. Azt is szokták mondani hogy csak azoknak kell nagy kocsi akiknek pici a farkuk. Pedig ezek hülyeségek.. de ha nem igaz nálad akkor mit foglalkozol vele?
A farok nem megy össze. Attól látod kisebbnek, amennyivel az izmok növekednek. Mikor vézna valaki nagyobbnak látszik a farka, mint miután akkora lesz a teste mint egy bivalyé. Foghatjuk fel, úgy is, hogy optikai csalódás.
Ezt a sok hormonbevitel miatt gondolják. Tapasztalatból mondom, volt egy srác, akinek olyan teste volt, mint egy álom, és amikor elõvette, nem volt nagyobb a f***a kb. 7cm-nél álló helyzetben...
a súlyemelõk állítólag a térdükön hordják a töküket/bocsi):DDDD
Vannak olyan szerek, amik hosszútávon impotenciát okoznak. Ezeket a sportolók tömik magukba. Ilyen por, olyan por, ilyen tabi, olyan tabi, tömegnövelõk stb nem értek hozzá.... Bár ez nem befolyásolja a farokméretet, csak a mûködését:D
Léteznek testépítõ cégek? Nem is tudtam róla. XD Ez az utolsó 'válaszolónak' szólt. Megint egy tudatlan marha... Amúgy azért hiszik ezt szerintem mert ahogy azt az egyik válaszoló is írta vannak akik ezzel próbálják kompenzálni más adottság beli hiányosságaikat és ugye tudjuk h az emberek hülyék és általánosítanak. Mint kb. h aki 'porozik' (az õ szavaikkal élve) annak felfújt izmai vannak és ha abba hagyja leereszt meg hasonló baromságok. Nekem 18 centi és nem is vékony gyúrok is tolok edzés után turmixot mégis áll a léc napi 3x bnõmmel vagyok minimum. Hát akkor mirõl beszélünk? :D
elõttem irónak legyél már picit inteligensebb, ok? mielõtt nagy hangon leugatsz szerinted mit jelenthet a testépítõ cégek? ha van agyad, rájössz, he nem úgy maradsz
10:37 lehet hogy áll a léc, de ettõl még egy klasszkus kigyúrt tirpák vagy
Én sosem gondoltam ezt, én a duci alacsony-közepes, puhány pasiknak képzelek kis farkat. Nem tudom tévesen-e.
Mert az emberek a bevitt szereknek olyan hatást tulakdonítanak, hogy kicsi lesz a farkuk. Vannak is iylenek. Mondjuk ritka. De van egy csoporttársam, testépítõ, mióta iylen cuccokat szed, tiszta metró lett a gyerek, úgy viselkedik mint egy nõ, még a hangja is olyan lett.. Szerintem a legtöbb nõ nem a test alapján képzel az emberhez farkat, én biztos nem.
A kérdező hozzászólása: Uccsónak: Van egy olyan kimutatás mely szerint az anabolikus szteroidokat használóknál a férfi hormon kb. 4X-ese az átlagénak, míg a nõi az sokkal többszörösére emelkedik. Pontos számot már nem tudok mondani.
látom nem kérdezni jöttél, hanem igét hirdetni melyik testépítõ cégnek dolgozol?
oksi nemgond és bocsi :D
A kérdező hozzászólása: Akkor ne haragudj, hogy ha megbántottalak. Legközelebb viszont jobban figyelj:) .
19:57es vagyok. Én nem a táplálékkiegészítõkre gondoltam, hanem arra amit te is megemlítettél. Mivel laikus vagyok, én ezeket "porok"nak hívom. És mivel a kérdésed nem testépítõknek szól, bátorkodtam én is válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Ilyen por meg olyan por nem fog impotenciát okozni! A táplálékkiegészítõknek nincs ilyen hatásuk. Amihez nem értesz inkább ne szólj bele! Impotenciát a szteroidok okozzák. Ugye ezek szintetikus úton elõállított tesztoszteront tartalmaznak vagyis férfi hormont. Aki ezeket szedi/injekciózza magába, annak leáll a természetes tesztoszteron termelõdése. Míg szedi az anyagot, addig dúl benne a tesztoszteron, a libidója is óriási. Viszont mikor abbahagyja, utána egyszerûen már fel se áll neki, hiszen annyi tesztoszteron sincs benne, mint egy csecsemõben. Amíg a természetes tesztoszteron termelõdés vissza nem áll, addig nem is lesz normális szerelmi élete. Van, akinek hamarabb, van akinek késõbb áll helyre a rend.
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs gond a méreteimmel, de sajna kigyúrtnak sem vagyok mondható. Sportos vagyok:) . Na de szeretem a testépítést és felidegesít, ha ilyen baromságokat mondanak, hogy nézd, hogy ki van gyúrva, de biztos kicsi van neki. Ez egy óriási baromság. Egy tévhit.
A kérdező hozzászólása: Semmi összefüggés nincs a farokméret és a kigyúrtság vagy nem kigyúrtság közt.
A kérdező hozzászólása: A hormonoktól senkinek sem lesz kisebb farka. Ha valaki szteroidokat szed, annak a töke megy össze, mert ugye a test azt érzi, hogy nincs szükség rájuk. Attól, hogy egy jó testû palinak kicsi farka volt, attól még nem emiatt van. Szar testû palinak is lehet kicsi a farka.
02:12-nek. Hidd el, az általad leírt paraméteres emberkéknek van a legtöbbjöknek hatalmas farka. :-))))

Miért tartják az emberek furcsának és miért bámulnak meg bennünket? A barátnőmmel aki kissé magasabb (6cm). Én 180 vagyok, és azt gondolom ez a magasság különbség még elmegy.

Legjobb válasz: Az emberek, fõleg Magyarországon, mindent megbámulnak és kibeszélnek, ami egy kicsit is eltér az átlagtól. Én pl. kövér vagyok, és volt egy elég vékony barátom, minket is úton-útfélen úgy néztek, mint egy szörnypárt. Ne törõdj az ostoba emberekkel, szeressétek egymást, ha ez a kis különbség titeket nem zavar. :)

Az emberek, fõleg Magyarországon, mindent megbámulnak és kibeszélnek, ami egy kicsit is eltér az átlagtól. Én pl. kövér vagyok, és volt egy elég vékony barátom, minket is úton-útfélen úgy néztek, mint egy szörnypárt. Ne törõdj az ostoba emberekkel, szeressétek egymást, ha ez a kis különbség titeket nem zavar. :)
Bizony, ne törõdjetek velük. :) Én is kövér vagyok, van párom, mackós típus, minket is megbámulnak, de nem érdekel, boldog vagyok vele, akinek meg nem tetszik tehet valamit. :) )
Ugyan, hadd bámuljanak, gondolj arra, hogy szegényekkel nem történik semmi érdekes, valamit bámulni kell :P Én már észre se veszem, ha megbámulnak - régebben zavart. Bár én _választottam_ a nem átlagos külsõt, úgyhogy "meg is érdemlem, " hogy bámulnak :D - Ti meg "kaptátok" :D De milyen hülyeség ez már most amiatt a 6 centi miatt ne jártatok volna? Ismerek olyan párt, ahol a fiú egy fejjel alacsonyabb. Nem mondom, hogy nem fura, de gyorsan meg lehet szokni :) Nekem a 164 centimmel nem volt ilyen gondom, hogy a srác alacsonyab lett volna, de szerintem ez nem lehet akadálya a kapcsolatnak.
Kicsit késõn válaszlok:D Én is magasabb vagyok a barátomnál, és igen minket is bámulnak.Nem érdekel, bámuljanak azért van a két szemük:) Látják hogy boldogság van és szerelem már 3 éve:) Nekik meg semmi érdekes nincs az életükbe:)
Szia! ÉS?? Mit számít , ha szeretitek egymást? Ismerek olyan házaspárt, ahol a férfi 2 fejjel alacsonyabb és boldogok. Elég szép magas a barátnõd, ez tény, de ha szeretitek egymást , ez legyen a legnagyobb problémátok!
Azért, mert ez a magasságkülönbség már nem az elmegy kategória, mert eleve már a fiúnak kellene magasabbnak lennie.De ha a te barátnõd nõnek tudja érezni magát melletted, te meg férfinek magad mellette, akkor semmi probléma, hagy bámuljanak.Szegény bnõdnek se lehet könnyû így pasit találni, sztem õ is örül, h legalább egy 180centist talált végre:D

Egyébként miért gondolja azt sok ember, ha valaki kiváló tanuló akkor, egyben jó ember is?

Persze vannak kivételek. Értelmes válaszokat várok.

Legjobb válasz: Fogalmam sincs :) Én is észrevettem ezt a jelenséget, de azt látom h az egyetemeken a kitûnõ tanulókat áldják. Holott elég jelentõs részük beképzelt, törtetõ, sokuk nyalis, vagy iszonyat gonosz ember. Persze van kivétel, de én keveset ismerem. Én meg azt figyeltem meg h akik ilyen 3-4es tanulók sokkal értelmesebbek mint aki totál jeles. Értenek az élethez, értelmes emberek, sokuk mûvelt. Nekem van olyan ismerõsöm aki kitûnõ, de egy hivatalos papírt nem tud elintézni...

Fogalmam sincs :) Én is észrevettem ezt a jelenséget, de azt látom h az egyetemeken a kitûnõ tanulókat áldják. Holott elég jelentõs részük beképzelt, törtetõ, sokuk nyalis, vagy iszonyat gonosz ember. Persze van kivétel, de én keveset ismerem. Én meg azt figyeltem meg h akik ilyen 3-4es tanulók sokkal értelmesebbek mint aki totál jeles. Értenek az élethez, értelmes emberek, sokuk mûvelt. Nekem van olyan ismerõsöm aki kitûnõ, de egy hivatalos papírt nem tud elintézni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!