Találatok a következő kifejezésre: Az emberek miért gondolja (70 db)

Bocsi a szteroidokra gondoltam. :P
Szerintem ez kicsit el van kavarva. Vannak akik azért gyúrnak mert valami önbizalomhiányuk vagy hasonló komplexük van vagy hát kicsi a farkuk. Azt is szokták mondani hogy csak azoknak kell nagy kocsi akiknek pici a farkuk. Pedig ezek hülyeségek.. de ha nem igaz nálad akkor mit foglalkozol vele?
A farok nem megy össze. Attól látod kisebbnek, amennyivel az izmok növekednek. Mikor vézna valaki nagyobbnak látszik a farka, mint miután akkora lesz a teste mint egy bivalyé. Foghatjuk fel, úgy is, hogy optikai csalódás.
Ezt a sok hormonbevitel miatt gondolják. Tapasztalatból mondom, volt egy srác, akinek olyan teste volt, mint egy álom, és amikor elõvette, nem volt nagyobb a f***a kb. 7cm-nél álló helyzetben...
a súlyemelõk állítólag a térdükön hordják a töküket/bocsi):DDDD
Vannak olyan szerek, amik hosszútávon impotenciát okoznak. Ezeket a sportolók tömik magukba. Ilyen por, olyan por, ilyen tabi, olyan tabi, tömegnövelõk stb nem értek hozzá.... Bár ez nem befolyásolja a farokméretet, csak a mûködését:D
Léteznek testépítõ cégek? Nem is tudtam róla. XD Ez az utolsó 'válaszolónak' szólt. Megint egy tudatlan marha... Amúgy azért hiszik ezt szerintem mert ahogy azt az egyik válaszoló is írta vannak akik ezzel próbálják kompenzálni más adottság beli hiányosságaikat és ugye tudjuk h az emberek hülyék és általánosítanak. Mint kb. h aki 'porozik' (az õ szavaikkal élve) annak felfújt izmai vannak és ha abba hagyja leereszt meg hasonló baromságok. Nekem 18 centi és nem is vékony gyúrok is tolok edzés után turmixot mégis áll a léc napi 3x bnõmmel vagyok minimum. Hát akkor mirõl beszélünk? :D
elõttem irónak legyél már picit inteligensebb, ok? mielõtt nagy hangon leugatsz szerinted mit jelenthet a testépítõ cégek? ha van agyad, rájössz, he nem úgy maradsz
10:37 lehet hogy áll a léc, de ettõl még egy klasszkus kigyúrt tirpák vagy
Én sosem gondoltam ezt, én a duci alacsony-közepes, puhány pasiknak képzelek kis farkat. Nem tudom tévesen-e.
Mert az emberek a bevitt szereknek olyan hatást tulakdonítanak, hogy kicsi lesz a farkuk. Vannak is iylenek. Mondjuk ritka. De van egy csoporttársam, testépítõ, mióta iylen cuccokat szed, tiszta metró lett a gyerek, úgy viselkedik mint egy nõ, még a hangja is olyan lett.. Szerintem a legtöbb nõ nem a test alapján képzel az emberhez farkat, én biztos nem.
A kérdező hozzászólása: Uccsónak: Van egy olyan kimutatás mely szerint az anabolikus szteroidokat használóknál a férfi hormon kb. 4X-ese az átlagénak, míg a nõi az sokkal többszörösére emelkedik. Pontos számot már nem tudok mondani.
látom nem kérdezni jöttél, hanem igét hirdetni melyik testépítõ cégnek dolgozol?
oksi nemgond és bocsi :D
A kérdező hozzászólása: Akkor ne haragudj, hogy ha megbántottalak. Legközelebb viszont jobban figyelj:) .
19:57es vagyok. Én nem a táplálékkiegészítõkre gondoltam, hanem arra amit te is megemlítettél. Mivel laikus vagyok, én ezeket "porok"nak hívom. És mivel a kérdésed nem testépítõknek szól, bátorkodtam én is válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Ilyen por meg olyan por nem fog impotenciát okozni! A táplálékkiegészítõknek nincs ilyen hatásuk. Amihez nem értesz inkább ne szólj bele! Impotenciát a szteroidok okozzák. Ugye ezek szintetikus úton elõállított tesztoszteront tartalmaznak vagyis férfi hormont. Aki ezeket szedi/injekciózza magába, annak leáll a természetes tesztoszteron termelõdése. Míg szedi az anyagot, addig dúl benne a tesztoszteron, a libidója is óriási. Viszont mikor abbahagyja, utána egyszerûen már fel se áll neki, hiszen annyi tesztoszteron sincs benne, mint egy csecsemõben. Amíg a természetes tesztoszteron termelõdés vissza nem áll, addig nem is lesz normális szerelmi élete. Van, akinek hamarabb, van akinek késõbb áll helyre a rend.
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs gond a méreteimmel, de sajna kigyúrtnak sem vagyok mondható. Sportos vagyok:) . Na de szeretem a testépítést és felidegesít, ha ilyen baromságokat mondanak, hogy nézd, hogy ki van gyúrva, de biztos kicsi van neki. Ez egy óriási baromság. Egy tévhit.
A kérdező hozzászólása: Semmi összefüggés nincs a farokméret és a kigyúrtság vagy nem kigyúrtság közt.
A kérdező hozzászólása: A hormonoktól senkinek sem lesz kisebb farka. Ha valaki szteroidokat szed, annak a töke megy össze, mert ugye a test azt érzi, hogy nincs szükség rájuk. Attól, hogy egy jó testû palinak kicsi farka volt, attól még nem emiatt van. Szar testû palinak is lehet kicsi a farka.
02:12-nek. Hidd el, az általad leírt paraméteres emberkéknek van a legtöbbjöknek hatalmas farka. :-))))

Sok ember miért gondolja, hogy a világ csak úgy működhet ahogy ők azt az elmúlt életükben érzékelték?

ahogyan eddig a dolgokat megélték?

Legjobb válasz: Nem csak én gondolom, a világ jelenleg tényleg, nap mint nap úgy mûködik, ahogy én eddig tanultam, és elképzelem. Majd ha megyényi ûrhajók lepik el az eget, vagy természetfeletti lényeket látok az utcán masírozni, vagy egy médium a szemem láttára idéz szellemeket... Majd akkor ráérek a világképemen változtatni, addig viszont nincs rá okom, nincs értelme.

Nem csak én gondolom, a világ jelenleg tényleg, nap mint nap úgy mûködik, ahogy én eddig tanultam, és elképzelem. Majd ha megyényi ûrhajók lepik el az eget, vagy természetfeletti lényeket látok az utcán masírozni, vagy egy médium a szemem láttára idéz szellemeket... Majd akkor ráérek a világképemen változtatni, addig viszont nincs rá okom, nincs értelme.
nincs olyan, hogy szkeptikus. Van a gondolkodó és vannak a minden mögött más okot keresõ, összeesküvés elméleteket gyártó, tudományt megérteni képtelen ember. Bár utóbbira nehéz rámondani, hogy emberi lény. Inkább csak külsõre hasonlít rá. Ha ezeken múlna az emberiség sorsa akkor még mindig a barlangba laknánk és kergetnénk a vaddisznókat. Amúgy semmi baj a másképp gondolkodással, de az ilyen emberek nagyrésze abból él, hogy kitalált [email protected]ágokat sóz rá gondolkodni képtelen emberekre. Lásd a ezo tv-s betelefonálós mûsorokat. Meg a budapest tv-s mosógép fûtõelemével gyógyító szakembereket. Vagy a nagy szcientológiás "mindenre a megoldás, hogy adj sok pénzt és mondj el minden titkot, hogy késõbb zsarolhassunk" emberkék. Csak az a baj, hogy ezzel a nagy pénz keresési vággyal behûlyitenek sok-sok embert.
Az elsõ 2-tö sora válaszolva mert néhány ember csak azt hiszi amit lát.
Biztos sok dolgon meg fogunk lepõdni, de az is biztos, hogy sosem fog kiderülni a jóslás, a jövõ megálmodás, a vonzás törvénye, az idegenek, a vámpírok, a horoszkóp stb. valóssága, mert ezek hülyeségek.
Bármilyen okosnak érezzük magunkat az igazság az hogy nagyon primitív faj vagyunk.Sokan annyira okosnak érzik magukat hogy ide irkálják a sok baromságot pedig ha csak 1 kicsit is belegondolnának abba hogy mennyi megválaszolatlan kérdés van még a világon és szinte naponta derülnek ki új dolgok a mi "kis" Világunkról.Szóval szerintem nagyon sok dolgon megfognak lepõdni még az évek során ezek a szûk látókörû emberek.
Ezósok, ti meg miért hiszitek, hogy a valótlan, logikátlan alaptalan hülyeségek, amikre semmi bizonyíték nincs (pedig nem nehéz valamit bizonyítani a mai világban), csak pár ember szava, az valós? Tudom, hogy az itt lévõk nagy része, aki ezósnak tettei magát az csak troll és az össze jós tudja magáról hogy csaló, de ez a kérdés ahhoz a pár emberhez szól, akik tényleg hisznek ebben.
A kérdező hozzászólása: http://web.tvnetwork.hu/belsoot/index/htm/olvasnivalo/erzo_n.. olvassátok el, legalább a feléig mit gondoltok?
Ezt úgy értem, nem bírnak racionálisan gondolkodni...
http://web.tvnetwork.hu/belsoot/index/htm/olvasnivalo/erzo_n.. Nem az a baj, hogy hisz olyasvalamiben, amit nem bizonyított. Az a gond, hogy ezt tudománynak állítja be. Kifacsarja a valódi tudományok szakkifejezéseit és meggyõzõ erejét, ugyanakkor semmibe veszi azok eredményeit. Ha az ebben a "cikkben" leírtakkal valaha valamit kezdeni akarsz, csak tessék, nem érdekel. Azt viszont ne várd el, hogy komolyan is vegyünk, csak mert "mindenkinek szent a véleménye".
A kérdező hozzászólása: nem egy olyan világban élek ahol csak elméletben történnek a sok ember számára "csodának" számító események ááá dehogy is, erõszak egy szó sincs erõszakról én ugyanúgy elfogadom azt amit õ gondol, nem értek vele egyet de elfogadom, hogy úgy gondolja, én is gondolkodhatnék simán úgy, alakulhatott volna úgy is az életem, hogy leszarom ezt a témát, és az ezotériát, színtiszta hülyeségnek vélem, aztán másképp alakult:)
Az ember a tapasztalataiból készit logikus következtetéseket és azt bizonyitja logikus érthetö kézzel fogható módon! Ami ezen túl van az csak hit vagy teória! Földönkívüli idegenfajok? Lehetséges, hogy léteznek, de ök a teória kategóriában vannak elhelyezve és a teória nem tény! Engem csak az idegesit, ha tényként allitják!
Az a kérdés hogy miért tartják egymást idiótának az emberek? Vagy úgy is lehet fogalmazni, hogy miért mindenki saját magát tartja okosabbnak másoknál. A válasz: azért, mert mindenki csak azt látja meg, amit képes fölfogni. Ami fölötted áll, azt nem látod. Ha érzékelsz belõle valamit akkor azt félreértelmezed, és "hülyeségnek" látszódik. De ugyan így hülyeségnek látszódik az, amit te már túlhaladtál. Ahhoz hogy ne tartsd a másik embert hülyének, kell egyfajta hozzáállás. El kell fogadnod, hogy nem te vagy a legokosabb. Még akkor sem, ha minden jel erre mutat. Ez talán a legnehezebb. Ezen kívül meg kell látnod azt, hogy másokat kinevetni, kicsúfolni nem szép dolog. Mert még ha most okosabb is vagy, és valamit jobban tudsz, akkor is volt egy idõ amikor te is azon a szinten voltál, és ugyan azt (vagy még nagyobb) baromságot képzeltél. És abban az idõben neked is jól jött volna ha szeretettel, és megértéssel fordulnak hozzád. Ahelyett hogy erõszakkal próbálod megváltoztatni más ember véleményét, lehetõséget kell neki adnod. De hagynod kell hogy õ maga döntse el, mit fogadjon el. Az ilyen hozzáállás ritka. És még aki sejti hogy ezt kellene tennie, az sem mindig képes rá, mert ez függ az aktuális hangulatától, meg sok minden más dologtól. De fölösleges dolog amiatt puffogni, hogy mások miért ilyenek. Másokat nem tudsz erõszakkal megváltoztatni. Megértéssel és szeretettel érhetsz el eredményt.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm a választ
Te meg ezt olvasd el, legalább csak félig. http://schrodingersdawg.blog.hu/2011/11/18/gondolatolvaso_no..
A kérdező hozzászólása: ha történtek velem olyan dolgok, amire nincs kézzelfogható magyarázat, a véletlennek olyan 5ös lottó szerû esélye van ez esetben is szkeptikuskodnál? nem a valótlanság vonz az ezotériában elhiheted
Mert szerencsére olyan világban élünk, ahol mindenki azt gondol, amit akar. Engem nem zavar a te hülyeséged, téged se zavarjon az én hülyeségem. Meg úgy általában nem kéne pálcát törni a másik felett. A kérdésed nem vezet sehová, csak szellemi onanizálás.
Hmm... más gondolkodás... vicces, hogy mindenki azt mondja, hogy mi szkeptikusok szóljuk le az ezósokat... mi csak szólunk nekik, hogy ha az égen pl. ha látnak valamit, az nem földönkívüli ûrhajó, meg reptoid anyahajó, de valójában õk ugatnak le minket, hogy ha nem hiszünk ilyenekbe, mi mért pattogunk itt...

Az ember miért lát, gondol, tart rémisztőnek egyes dolgokat, hangokat, képeket?

Gondolom a kultúra is megkülönbözteti, hogy az adott helyen él? ember mit tart félelmetesnek, de mi váltja ki az emberb?l a félelemérzetet? És miért?

Legjobb válasz: Egyértelmûen egy életben maradási reflex. Lehet hogy már feltûnt, de az emberek többsége retteg a pókoktól (ez õsi) azonban egy szakad vezeték nem okoz ekkora félelmet (ez tanult). Az oka ezeknek a félelmeknek elsõsorban az életben maradás.

Egyértelmûen egy életben maradási reflex. Lehet hogy már feltûnt, de az emberek többsége retteg a pókoktól (ez õsi) azonban egy szakad vezeték nem okoz ekkora félelmet (ez tanult). Az oka ezeknek a félelmeknek elsõsorban az életben maradás.
A pókoktól is csak azért, mert csipnek, gyorsak, és mindenhova bebujnak, némelyik elég kellemetlen, hazánkban a dajka pók és a búvárpók ilyen. A szakadt vezetéket nem értem, mert kicsit paráznék, ha egy nagyfeszültségû leszakadt kábel mellett kellene elmennem. Szerintem arról van szó, hogy bizonyos dolgokkal szemben a félelem egy védekezési mechanizmus, mert ha nem félsz akkor hamarább kinyiffanhatsz, mint az a német csávó, aki mûsort is vezetett, hogy még a krokodilokkal is együtt uszik. Nem sokáig tette... Tehát azt mondom, félni kell, de néha kockáztatni is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
ezekre egy csimpánz is képes! sõt már logikai feladatokat is gyorsabban oldanak meg mint általában 1 ember

Miért gondolkodnak manapság így az emberek? Miért egyszerűbb ezt a gondolatmenetet folytatni?

Bírom mikor az embereknek ez a legegyszerűbb gondolkozási módszere; legyél túl rajta! Azon meg se fordul az agyuk, hogy esetleg még vissza lehetne csinálni... Ááá, nem.. Egyszerűbb egy újat összeszerválni, minthogy a régit megjavítani.. Ha régen is így gondolkodtak volna, akkor elég sokan nem születtek volna meg... Szerintem próbálkozni lehet! Ha nagyon veszett az ügy, akkor meg úgysincs mit veszteni, nem?! Miért kell egyből az illetőt lehurrogni, és azt tanácsolni, hogy lépjen tovább, miközben meglehet az esélye annak is, hogy van megoldás arra, hogy újra együtt legyenek.

Legjobb válasz: Ezzel teljes mértékben egyet értek! Én is hasonló, mondhatni pont ilyen helyzetben vagyok.

Ezzel teljes mértékben egyet értek! Én is hasonló, mondhatni pont ilyen helyzetben vagyok.
Azt a tényt sajnos elfelejted, hogy egy szerelmes ember elvakult, és csak a saját feje után megy, persze a saját rovására.Egyáltalán nem gondolkodik reálisan, és olyan dolgokat erõltet, amiket nem kéne.Holott amit erõltetni kell, az már eleve halálra van ítélve.Szóval ezen el kéne gondolkodnod, és nem olyan szekér után futnod, ami nem vesz fel.Az önsajnálat helyett tovább lehet lépni, nem a múltban ragadni, elvégre a továbblépés az út a saját boldogságodhoz.Te sem gondolod komolyan, hogy majd azzal jutsz elõrébb, hogy egyoldalú érzéseket erõltetsz rá a másikra, aki amúgy magasról tesz a fejedre... Amirõl a régiek beszéltek, az egyébként teljesen más, az arról szól, hogy oldjuk meg a problémáinkat, nem arról, hogy felesleges köröket fussunk bárki után.
Kérdezõ: fogalmad sincs, mennyire egyetértek. ma 13:50: itt nem is az ilyen dolgokról van szó, hanem pl jön egy csaj: a pasimmal elhidegültünk egymástól, megfakultak az érzelmeim, erre reflexbõl jön a válasz: ennek vége, szakíts! Idióták! "amit erõltetni kell, az már eleve halálra van ítélve." Te sem értetted a problémát! SZÓ SINCS róla, hogy erõltetni kell! Arról van szó, hogy az emberek egy párkapcsolatban hátradõlnek és várják a sült galambot. Ha egy amúgy jó kapcsolatban elromlanak a dolgok, azt igenis meg lehet javítani, ezt tapasztalatból mondom. Ehelyett a többség elkönyveli, hogy ha nem mûködik valami, akkor nem õ az igazi és csá. Az erõltetés más dolog: ott olyan dolgot erõszakol magára az ember, ami NEM VÁLTOZIK! Egy valaha jól mûködõ kapcsolatot igenis megéri megjavítani, és nyilván ki kell lépni belõle, ha nem javul. Az erõltetett dolgok akkor jönnek szóba, amikor nincs változás, mégsem képes elszakadni az illetõ. Itt arról van szó, amikor próbálkozás nélkül szétválnak az emberek széttárt karral, mintha sorsszerû lett volna a történés.
Az exem megcsalt. Tök természetes volt, hogy [email protected] és nem azon agyaltam, hogy lehetne megjavítani. Nem, nem az én hibám volt, hogy megcsalt, mindent megkapott. Azért tette, mert egy lelketlen állat. Túl vagyok rajta.
A kérdező hozzászólása: Jó, én most konkrétan olyan esetekre gondolok, amikor csak az egyik fél volt valamiben hibás (vagy esetleg a másik félben is vannak gondok, de olyanok, amik még simán orvosolhatóak). Hogyha én tudom azt, hogy a szeretett (ex) partnerem nem volt hibás semmiben, és én szúrtam el, de nem egetrengetõ dolgokkal, akkor miért kéne egybõl lemondanom róla? Biztos vagyok benne, hogy még lehetne segíteni a dolgon. Csak sajnos kevesen gondolkoznak így ahogy én.. ezáltal sok a magatehetetlen ember, aki nem igazán tud tanácsot kérni senkitõl se, mert mindenkitõl ezt a Lépj túl rajta! szöveget kapja. :S
ez eset és emberfüggõ... ha egy közeli barátnõtõl v baráttól/családtagtól kér vki tanácsot, és valóban fontos egymásnak a tanácsot kérõ és az azt adó fél, akkor nem hogy a "tanácsadás" elõtt megejtenek egy mély beszélgetést, hanem a segítõ fél már viszonylagosan ismeri azt az utat is, amin a barátja/barátnõje/családtagja keresztül ment a párjával v akárkicsodájával... és olyankor, ha megvan a tanácsot adó és a tanácsot kérõ közt a bizalom, bizony nem az az elsõ javaslat, h "legyél túl rajta"... csak ha már nagyon a végét járja a dolog... HA viszont egy nem túl közeli személyt próbál vki lelki szemetesnek használni, v a drága egy felszínes személy, és az is az, akivel beszélni próbál, akkor a könnyebb utat választják... figy, ma már össze-vissza lehet flörtölni neten v bárhol, és amíg (fõleg csajokról beszélek) úgy érzi az ember, h ugyanmár, nemsoká találok úgyis vkit, akkor kevesebb az esélye annak, h küzdeni fog a kapcsolatáért... egyébként akik szeretik egymást, azok a problémáikat is elõbb megpróbálják megoldani... tudod, hûség, bizalom, tisztelet, meg az egymás iránti elkötelezettség... ahol ez nincs meg, ott legyen is túl rajta az ember
Nézd, kívülállóként az ember jobban átlátja a helyzetedet, mint Te, aki benne vagy az adott szituációban.Te nyilván küzdenél még ezerrel, de ha az ex ezt nagy ívben [email protected], és ezt mások észreveszik, akkor nyilván ezt a tanácsot fogják adni.Talán elcsépelt tanács, de érdemes megfogadni.Míg a másik már rég továbblépett, Te még mindig lobbyzol a kapcsolat érdekében.Pedig szerintem tök felesleges, különben nem lenne az exed. Ha õ is ugyanilyen lelkesen helyre szeretné hozni a dolgokat köztetek, akkor még együtt lennétek.
"Nézd, kívülállóként az ember jobban átlátja a helyzetedet, mint Te, aki benne vagy az adott szituációban." Ez nem igaz, mert nem vagy ott a történések döntõ többségénél. Nem látod a szerelmi életüket, nem látod a veszekedéseiket. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nincs igazad, mert a külsõ szemlélõt nem befolyásolják az érzelmei, õ nem fog emocionális hurkokba ragadni és nem fogja magát áltatni. Cserébe viszont sokkal felszínesebben lát bele a kapcsolatba, mint a résztvevõ felek. "Míg a másik már rég továbblépett, Te még mindig lobbyzol a kapcsolat érdekében." Igen, ez az eset tipikus önáltatás, de itt nem is ezekrõl az esetekrõl van szó. Olvasgass a gyakorin, és megérted majd, mirõl van szó. Papírformaszerû menet, hogy ha - csak a példa kedvéért - jön egy csaj, hogy meghûltek az érzelmei, nem biztos benne, hogy szerelmes még, vagy éppen sok a veszekedés, vagy akármi más dolog elrontja a jól mûködõ kapcsolatot, akkor mindenki reflexbõl dobálja a "már nem szeret/nem szereted, hagyd el", vagy a "ha ilyen bunkó veled, akkor nem érdemel meg téged", és egyéb hasonló f*szságokkal. Ezek viszont problémák, konfliktusok, amiket többnyire meg lehet oldani, ha mindkét fél akarja, csak meg sem próbálják. Ha mondjuk az egyik fél nem akarja megoldani, akkor persze már önáltatás erõltetni tovább. A saját bõrömön is éreztem ezt, amikor a párkapcsolatom válságba került. Bár senki nem akarta ezt kimondani nekünk, de érzõdött, hogy mindenkinek az a véleménye, hogy ennek vége van. Valójában csak elromlott egy jó minõségû, megbízható gép, amit érdemes megjavítani. Nehéz volt, sokszor reménytelennek tûnt, de sikerült. Pedig itt majdnem minden felmerült, amin a párkapcsolatok meg szoktak fenekleni: rengeteg veszekedés, kibékíthetetlen ellentétek, megváltozott élethelyzetek és jellemek, kényszerû távkapcsolat, meghûlt érzelmek, harmadik fél, szóval minden. Valójában az egész arról szólt, hogy az évek óta a felszín alatt lappangó problémáinkat hirtelen a felszínre lökte az életünk belépõ néhány kellemetlen változás. Évekig nõtt egy pattanás a kapcsolatunkon, ami akkor egyszer csak kidurrant, és beterített mindent a genny. Itt az emberek többsége azt mondja, hogy itt már minden tiszta trutyi, menjünk innen. Mi ezzel szemben nekiálltunk takarítani, mert tiszteltük egymást annyira, hogy ha el is kell válnunk, legalább ne hagyjuk egymást gennyesen. Baromi nehéz volt, de megérte, mert most sokkal jobb a kapcsolatunk, tekintve, hogy megtanultuk a leckét. Hogy mennyire láttak bele az objektív szemlélõk a dolgokba? Semennyire, mert eleve tapasztalatlanok voltak ahhoz, hogy egyáltalán felfogják, hogy nyolc év alatt milyen kötõdés alakul ki két ember között. Eleve nem láttak bele az életünkbe, csak a kiakadásunkat hallották, de azt már nem értették, mennyire arra figyel mindkettõnk, hogy a másik ne sérüljön. Szerintem sokan még most is azt gondolják, hogy a mi kapcsolatunk egy rakás szar, csak éppen beletörõdtünk ebbe, mert gyávák voltunk váltani. Valójában meg sosem fogják megérteni, hogy közöttünk a kapocs még a legnagyobb balhé közben is sokkal erõsebb volt, mint a látszólag jól mûködõ kapcsolatok többségénél. Mi ott alaposan megtanultuk, hogy az objektív szemlélõk mennyire károsak, és hogy mennyire negatívan tudnak befolyásolni, ha elbizonytalanodsz. A párom kategorikusan kijelentette, hogy soha többet nem fog tanácsot kérni a barátnõitõl, mert egyszerûen túl gyerekesek (akarom mondani érett nõk) ahhoz, hogy képesek legyenek hasznosan hozzáállni a problémához.

Az érdekelne, hogy az emberek miért ennyire kukák, hogy lehet ennyire befolyásolni őket? Konkrétan a Jobbikkal kapcsolatos media befolyásolásra gondolok! (kérem a moderátorokat ne töröljék a kérdésem, nem provokáció, hanem őszinte kíváncsiság)

Miért szélsőséges az, aki a hazáját, hazai érdekeket helyezi elsődleges tényezővé a politikájában? Skandináviában éltem, (világ vezető országai, jóléti, környezet és nemzettudatossági, gazdasági szepontból). A Jobbik programját elolvasva, bárki számára megérthető, nagyon nagyon sok dologban egyezik azzal, amit a Skandináv országokban már megvalósítottak évekkel elezőtt. Miért ennyire kukák és befolyásolhatóak az emberek?

Legjobb válasz: Hát igen, a Breivik. De mi olyat nem szeretnénk.

Hát igen, a Breivik. De mi olyat nem szeretnénk.
Speciel nem szeretném látni hazánkban azt viszont amit a Szovjetunióba belebolondult csivovnyikok mûveltek 1990-1994 között Finnországban, mert a Jobbik programja leginkább a húsz évvel ezelõtti kormánytervezetekre hajaz, csak nekünk nincsen néhány tízezer négyzetkilométernyi erdõnk és egy akkoriban piaci egyeduralkodónk a kor legújabb státuszszimbóluma gyártása terén, hogy az ámokfutásuk után kihúzzon minket a szarból.
"Miért szélsõséges az, aki a hazáját, hazai érdekeket helyezi elsõdleges tényezõvé a politikájában? " Ugyanitt megkérdezhetném, hogy miért komcsi/zsidó/libsi az, aki nem ért egyet a Jobbik programjával?
http://hvg.hu/itthon/20120411_jobbik_tervezet Nálam ez verte ki a biztosítékot, és többek között ezért nem fogok rájuk szavazni, mert nem szeretném, hogy a legjobb barátom, aki már 5 éve együtt él a párjával, börtönbe zárják... Csak ennyi.
Én ugyan nem éltem Skandináviában, de úgy tudom, ezer szállal kötõdnek Európához. Náluk a nemzeti szempont nem kapcsolódik össze a külföld gyûlöletével. Ezen kívül tisztában vannak a saját korlátaikkal, pl. hogy a szinte kereskedelem, a szolgáltatói szektor tartja el az országot (pl. Svédországot.) A jobbik meg kicsit mintha túl sokat képzelne a magyar gazdaságról. :) Persze nem kell kishitûnek lenni, de reálisnak igen.
A skandináv országokkal nehogy már összehasonlítsd a jobbikot! Ott kimagasló a tolerancia mindenféle szempontból, a jobbik meg finoman fogalmazva is hadilábon áll vele.
Nekem van egy a teleptõl 200 méterre lévõ kertem, rajta egy kis házzal, bármelyik libsinek kölcsönadom 2-3 hetet ott élni a barátaiktól néhány méterre, garantálom, hogy megváltozik a véleményük.
a Jobbik egy rasszista, homofób, antiszemita társaság, el akarják lehetetleníteni ezen csoportok életét. Sajnos sokan vannak, akik nem szeretik ezeket a kisebbségeket, õk szavaznak a Jobbikra. Mert politikához ahhoz nem értenek.
"Sajnos sokan vannak, akik nem szeretik ezeket a kisebbségeket, õk szavaznak a Jobbikra" Ha olyan környéken élnél, ahol sok a kokeró akkor te sem szeretnéd õket. Fõleg, ha megkéselik a nagyanyád vagy megerõszakolják a húgodat. Csak a sok liberális a problémát is letagadja, illetve cenzúrázza, nehogy sérüljön szegény kokeró emberi méltósága.
Az tényleg igaz, hogy a Jobbik olyan modellt akar, mint ami az északiaknál van.Nagy állami szerepvállalás , progresszív adózás, alacsony osztályok közötti különbségek....stb Persze, mellõzve a kulturális marxizmust mondjuk Svédországban van és ami a veszte lesz. A nacionalizmus , mondjuk úgy, hogy illegális az EU tagállamokban , vagyis nem az illegális a megfelelõ szó, hanem egyszerûen politikailag nem korrekt hazafiasnak lenni, nem EU konform. Az EU egy szociálliberális unió, illetve ilyet erõltet a tagállamokra.Ha egy tagállamnak nacionalista vezetése lenne, azt megpuccsolnák vagy ellehetetlenítenék.
#16: Tehát azért legyünk jóban az oroszokkal, hogy legyen hová küldeni munkatáborba az embereket? Remek. Ezt próbáltuk olyan 50-60 évvel ezelõtt, javíts ki ha tévednék, de nem vezetett semmi jóra. Egy kósza kérdés: ha az oroszok adják nekünk a munkatábort, mi mit adunk nekik cserébe?
Érdekesek ezek a lepontozások ennél a kérdésnél. Ebbõl arra következtetek, hogy öregembereket lekéselni, embereket megerõszakolni + egyéb garázdaságokat elkövetni korrektebb, mint megoldani a problémát. Na grat, ilyen emberekkel vitatkozni sem érdemes :D Jó hozzáállás: "Ha eddig nem sikerült integrálni õket, most minek próbálkozzunk" (ez kapott 7x%-ot) Csak abba nem gondoltok bele, hogy így nem életképes a magyarság, ez már rég nem a korrektségrõl szól, hanem a túlélésrõl. Vagy ez lenne a cél? Na ettõl lesz valaki zsidó/libsi/komcsi/hazaáruló, nem azért, mert nem ért egyet a jobbikkal.
15. Épp ezért kell Oroszországgal jóban lenni. Szíriáért is kiálltak elég rendesen, gyakorlatilag nekik köszönhették, hogy a nyugatiak nem bombázták vissza a középkorba azt az országot. Persze, ott volt katonai támaszpontjuk. De, logikusan gondolkodva egy közép-európai szövetséges is jól jönne nekik. Kényszermunkatábor vagy halálbüntetés.Valamelyikre szükség van.aaaaa
"Oroszországban is csinálnak dolgokat, pedig ugyanazt az emberjogi szerzõdést írták alá, mint Magyarország. Ott is van például kényszermunkatábor, de nem kötik a nyugati sajtó orrára." Egyrészt ott van hely eldugni egy tábort, nálunk nincs. Hiába rakjuk a Hortobágy közepére, akkor is szem elõtt van. A másik, hogy az oroszokat elég nehéz megszorongatni, szankcionálni. Minket csak egy tollvonás lenne. :(
Nem kell mindent a külföldi média orrára kötni. Lehet titokban , fû alatt is csinálni. Oroszországban is csinálnak dolgokat, pedig ugyanazt az emberjogi szerzõdést írták alá, mint Magyarország. Ott is van például kényszermunkatábor, de nem kötik a nyugati sajtó orrára.
"Ezután vagy elmennek az országból , vagy beilleszkednek vagy éhen halnak" Elmenni nem fognak, de legalábbis úgyis visszazavarják õket hozzánk. Beilleszkedni 500 éve nem tudnak (nem akarnak), nem pont egy Jobbik-kormány alatt fognak akarni/tudni. Éhenhalnak? Vagy mégtöbbet lopnak-rabolnak. Az rendben, hogy szigorúbb rendõrség. De hova zárod õket? Vagy persze "megoldás", hogy a börtönben nem kap enni, aztán majd felszabadulnak a helyek. De kérdem én: ez mennyire civilizált lehetõség? Mennyire lenne negatív fogadtatása külföldön? (tudom, erre egyszerû a válasz: fogadják be õket, de a valóság problémásabb)
Senki nem mondta, hogy lágerbe kell õket rakni. Egyszerûen normális törvények kellenek , szigorú rendõrség , szabadabb önvédelmi jogok. És megszüntetni a társadalmon való élõsködést. Nincs segílyke Ezután vagy elmennek az országból , vagy beilleszkednek vagy éhen halnak
És mégis mit akar a jobbik a cigányokkal? Börtönbe senkit nem csukhatnak csak a származása miatt, és lágerbe sem küldhetik õket. Elkapni a bûnözõket kell, bõrszíntõl függetlenül.
Mennyi idióta van itt! Nos, ezért utálják többek között a jobbikot.

Sok ember miért gondolja azt, hogy mindig mindenhez köze van?

Annyira unom már ezt a stílust, de rengeteg ember ilyen. Mindenkinek beszólogatnak, hogy miért ilyen-olyan-amolyan zenéket hallgat,a mikor ez-az-amaz jobb, beszólogatnak mindenkinek az öltözködésére, stílusára, most tökmind1, h rocker, emos, stb....ha egyszer így érzi jól magát, minek foglalkoznak vele? Komolyan néha úgy érzem, mintha az óvodában, vagy bölcsődében lennék, ott szokták ezt csinálni, hogy "az enyém jobb bibibííí" Miért kell mindenért beszólni? Egyáltalán mi köze a másik embernek ahhoz, hogy X-nek milyen a stílusa, mit csinál, mit hallgat? Egyáltalán honnan jön ez a dedós természet? Elnézést a kirohanásért, de olyan idegesítő, és már unom, hogy nekem is beszólogatnak, mert szeretem a rock zenét, "de ettől még nem leszel rocker!! hű de kemény valaki!!" stb.... 18/L

Legjobb válasz: Azért foglalkoznak állandóan másokkal, hogy ne saját magukkal kelljen. Aki nem bír önmagával összezárva élni, az állandóan más témát fog keresni. Vigasztaljon a tudat, hogy nekik rossz, és próbálj meg nem foglalkozni a beszólásokkal, akármilyen nehéz is idõnként :)

Azért foglalkoznak állandóan másokkal, hogy ne saját magukkal kelljen. Aki nem bír önmagával összezárva élni, az állandóan más témát fog keresni. Vigasztaljon a tudat, hogy nekik rossz, és próbálj meg nem foglalkozni a beszólásokkal, akármilyen nehéz is idõnként :)
A kérdező hozzászólása: Van egy emos fiú barátom, soha nem tudna senkinek ártani, mégis neki is beszólnak, hogy "jobb lenne ha megd*gölnél" meg stb.... És ezt noname idegenek mondják, akik nem is ismerik, de csak azért a halálát kívánják, mert emosként érzi jól magát.... (ne térjünk ki a szidalmazásokra)
A kérdező hozzászólása: A poén az, hogy rengeteg az ilyen beszólogatós 18-25 éves de 35-40 éves kiadásba is láttam....
Nekem is beszóltak múlt hét pénteken, pont ezért.Ha te így érzed jól magad, akkor kit érdekel, hogy más mit , , ugat" ? 13/L

Az emberek miért mindig szélsőségekben gondolkodnak?

Ez az oldal a legjobb példa rá. Elvakult hív?k-ateisták, csak húst ev?k-vegák, rideg tartás-lakásban tartás. Tisztelet a kivételnek!

Legjobb válasz: ez torz kép. aki nagyon elszánt vmilyen irányban, hamarabb billentyût ragad h írjon vmi nagyon okosat ( persze én is ilyen vagyok) :) a csendes kulturált kiegyensúlyozott(abb) lelkületû többség nem feltûnõ ne feledd: a látszat csal

ez torz kép. aki nagyon elszánt vmilyen irányban, hamarabb billentyût ragad h írjon vmi nagyon okosat ( persze én is ilyen vagyok) :) a csendes kulturált kiegyensúlyozott(abb) lelkületû többség nem feltûnõ ne feledd: a látszat csal
Meg aztán középutakról nem is lehet olyan jókat marakodni. :D
Az általad említett dolgokban nem is lehet másképpen gondolkodni... Vagy hívõ vagy, vagy nem, vagy eszel húst, vagy nem. Van átmenet? Nincs.

A folyamatos kormányt és az országot siralmasnak tartó, afrika szintû országként Magyarországra gondoló ember miért ennyire biztos benne hogy nekik van igazuk?

Az emberek többsége nem akarja a baloldalt, nem akarja hogy más legyen. Könnyebb másra fogni a saját szenvedésünket? Igenis rengeteg embernek jó itt.

Legjobb válasz:
Na ennyire sugallmazó kérdést is ritkán látni a gyk pöcegödrében, és az már sokat mond... "afrika szintû országként Magyarországra gondoló" Amellett, hogy Afrika nem ország, szerintem senki nem gondolja ezt komolyan, csak te túlzol, csúsztatsz. "Az emberek többsége nem akarja a baloldalt" Honnan tudod? "nem akarja hogy más legyen" Ezt még inkább honnan tudod? "Könnyebb másra fogni a saját szenvedésünket? " Természetes, ezt mindenki tudja, aki ránéz az itt kiírt kérdésekre. Multizás, zsidózás, trianonozás, stb. . "Igenis rengeteg embernek jó itt." A rengeteg úgy számszerûen mit takar? Lehetne többnek is jobb más kormányzással. Buta troll, leülhetsz, egyes.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Na ennyire sugallmazó kérdést is ritkán látni a gyk pöcegödrében, és az már sokat mond... "afrika szintû országként Magyarországra gondoló" Amellett, hogy Afrika nem ország, szerintem senki nem gondolja ezt komolyan, csak te túlzol, csúsztatsz. "Az emberek többsége nem akarja a baloldalt" Honnan tudod? "nem akarja hogy más legyen" Ezt még inkább honnan tudod? "Könnyebb másra fogni a saját szenvedésünket? " Természetes, ezt mindenki tudja, aki ránéz az itt kiírt kérdésekre. Multizás, zsidózás, trianonozás, stb. . "Igenis rengeteg embernek jó itt." A rengeteg úgy számszerûen mit takar? Lehetne többnek is jobb más kormányzással. Buta troll, leülhetsz, egyes.
A baromira buta az te vagy, ha nem tudod elképzelni, hogy valakinek nem Vikike az isten. Valóban nem vagyunk Afrika szintjén, annál azért még elõrébb tartunk. De Orbán egyre inkább hasonlít a nagy szocialista vezérekhez: ugyanolyan autoriter módon kormányoz, államosít, központi árszabályozásokat vezet be, azaz tipikus BALOLDALI politikát folytat. Ráadásul saját magának is ellentmondva ismét igen erõteljesen növeli az ország az oroszoktól függését, amit 2007-ben nagyon hevesen ellenzett. Törvényben maximálták az államadósságot, ennek ellenére ha jól látom éppen 3000 milliárdos hitelt veszünk fel Oroszországtól. Ráadásul az új erõmû által termelt áram árát az oroszok szabhatják meg. Ugye milyen jó üzlet ez nekünk? UNOKÁINK IS FIZETNI FOGJÁK!
A kérdező hozzászólása: A vérszomjas Kína 7%-köröli GDP növekedéssel operál, hogy az istenbe várod te el egy relatíve fejlett EU tagállamtól hogy kétszámjegyû GDP növekedést mutasson? Egyébként köszönöm a válaszod, tökéletesen megbizonyosodtam róla hogy balra váltást csak az akarhat aki baromira buta ezekhez a dolgokhoz.
Kérdezõ, a többiek azért nem tudnak nagyot növekedni, mert õk se hibátlanok, de ami fontosabb, hogy FEJLETTEBBEK. Ami azt jelenti, hogy már nincs hova növekedni. És itt nem Romániára gondolok, hanem nyugat EU-ra. Amerika is csak azért ilyen kicsit növekszik, mert már így is hatalmas. Azzal a kormányzással ami ott megy, kb 15%-ot is növekedhetnénk, te közgazdás orbánfétises zseni.
A kérdező hozzászólása: 7-es Ha itt mindenkinek rossz miért néz ki mégis úgy hogy marad a rendszer?
A kérdező hozzászólása: Mekkora közgazdász itt mindenki te jóég. A legnagyobb GDP növekedése Romániának van Európában 2, 7%. Az Eu tagállamok átlaga 0, 2% (!!) Kétjegyû GDP növekedés meg 1%-os kerekítési hiba, nagyon nevetek :D
Ha rengeteg embernek jó itt akkor miért lépnek le külföldre annyian?!
Kérdezõ tudod mi az az 1%? Kerekítési hiba.
A kérdező hozzászólása: Két számjegyû GDP :D Nagy közgazdász vagy hallod-e. Egyébként egri vagyok.
Nem mindenki. Csak te. :)
Én a MOMA-ra szavaznék, de mivel nem indul, és ha indult is volna, akkor se lenne jelenleg esélye, mert a szuper demokratikus orbánod elintézte, hogy ne legyen másnak esélye a jelenlegi helyzetben az összefosáson kívül. Az a sok ember meg csak pest meg komárom és gyõr megye. A többi minimálbéren él. Tudom nem fogod elhinni, mert te is pesti vagy, de ez az igazság. Ha nem így lenne, akkor nem 1%-ot növekedett volna az ország, ami amúgy nagyon égõ egy ilyen kis országtól, mivel még amerika is többet növekedett ennél, pedig az csak 20x akkora mint ez a kis komcsi ország. Nekünk 2 számjegyût kellene növekednünk, ha jól kormányozna itt bárki is.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy buta troll vagyok de április 6-án nem úgy néz ki hogy te is a brigádod fog örülni. Mindenki szembe hajtott fel az autópályára?
Fõleg Mészáros Lõrincnek, jobban él mint négy éve.
Igen, nekik van igazuk! Tudod te, milyen nehéz ma munkát találni?És ha találsz is, éhbérért dolgozol?Mert sok embernek nincs diplomája, tudod, de ha van is, azzal sem biztos , h el tud helyezkedni.Te tényleg egy buta troll vagy! [link]

Miért tartják az emberek furcsának és miért bámulnak meg bennünket? A barátnőmmel aki kissé magasabb (6cm). Én 180 vagyok, és azt gondolom ez a magasság különbség még elmegy.

Legjobb válasz: Az emberek, fõleg Magyarországon, mindent megbámulnak és kibeszélnek, ami egy kicsit is eltér az átlagtól. Én pl. kövér vagyok, és volt egy elég vékony barátom, minket is úton-útfélen úgy néztek, mint egy szörnypárt. Ne törõdj az ostoba emberekkel, szeressétek egymást, ha ez a kis különbség titeket nem zavar. :)

Az emberek, fõleg Magyarországon, mindent megbámulnak és kibeszélnek, ami egy kicsit is eltér az átlagtól. Én pl. kövér vagyok, és volt egy elég vékony barátom, minket is úton-útfélen úgy néztek, mint egy szörnypárt. Ne törõdj az ostoba emberekkel, szeressétek egymást, ha ez a kis különbség titeket nem zavar. :)
Bizony, ne törõdjetek velük. :) Én is kövér vagyok, van párom, mackós típus, minket is megbámulnak, de nem érdekel, boldog vagyok vele, akinek meg nem tetszik tehet valamit. :) )
Ugyan, hadd bámuljanak, gondolj arra, hogy szegényekkel nem történik semmi érdekes, valamit bámulni kell :P Én már észre se veszem, ha megbámulnak - régebben zavart. Bár én _választottam_ a nem átlagos külsõt, úgyhogy "meg is érdemlem, " hogy bámulnak :D - Ti meg "kaptátok" :D De milyen hülyeség ez már most amiatt a 6 centi miatt ne jártatok volna? Ismerek olyan párt, ahol a fiú egy fejjel alacsonyabb. Nem mondom, hogy nem fura, de gyorsan meg lehet szokni :) Nekem a 164 centimmel nem volt ilyen gondom, hogy a srác alacsonyab lett volna, de szerintem ez nem lehet akadálya a kapcsolatnak.
Kicsit késõn válaszlok:D Én is magasabb vagyok a barátomnál, és igen minket is bámulnak.Nem érdekel, bámuljanak azért van a két szemük:) Látják hogy boldogság van és szerelem már 3 éve:) Nekik meg semmi érdekes nincs az életükbe:)
Szia! ÉS?? Mit számít , ha szeretitek egymást? Ismerek olyan házaspárt, ahol a férfi 2 fejjel alacsonyabb és boldogok. Elég szép magas a barátnõd, ez tény, de ha szeretitek egymást , ez legyen a legnagyobb problémátok!
Azért, mert ez a magasságkülönbség már nem az elmegy kategória, mert eleve már a fiúnak kellene magasabbnak lennie.De ha a te barátnõd nõnek tudja érezni magát melletted, te meg férfinek magad mellette, akkor semmi probléma, hagy bámuljanak.Szegény bnõdnek se lehet könnyû így pasit találni, sztem õ is örül, h legalább egy 180centist talált végre:D

Miért vezetik le az emberek a saját problémáikból eredő feszültséget idegeneken? ! Nem gondolnak rá, hogy ez rosszul esik, és nyomot is hagyhat?

Gondolok itt minden apró fölösleges bunkóságra, pl. amikor egy eladó bunkózik minden ok nélkül, vagy ha véletlenül mondjuk belemegyek valakibe és rögtön ordibálni, és szapulni kezd, és minden ilyen hasonlóra. Ma egész nap engem szapultak, mindenkinek pont rajtam kellett levezetnie a feszültséget, bunkó volt az eladó, a buszsofőr, a kalauz, a néni a buszon, egy gyerekes család az utcán, és bár már rögtön reggel sikerült ezzel elrontaniuk a napomat, de hazafelé jövet konkrétan ELBÕGTEM magam az utcában... És nem viccelek, nem is túlzok. Nagyon szarul esett. Az egyik ember konkrétan engem vádolt meg, hogy majdnem megöltem a gyerekét, amikor csak éppen véletlenül én voltam legközelebb. Nekem is vannak problémáim a magánéletemben, nem is kevés, nincs szükségem még mások terheit is cipelni. Biztos én vagyok a gyenge, meg biztos az is közrejátszik, hogy mindjárt megjön, de akkor is.

Legjobb válasz: Azokkal szemben, akiktõl függenek ( gondolom, elsõsorban egzisztenciálisan ) nem merik megvédeni a jogaikat ( a magyarországi fõnök-beosztott viszonyokat tekintve nem is csoda ), ezért keresnek valakit, aki náluk gyengébb, akitõl nincs félnivalójuk, és rázúdítják az egész napi feszültségüket.Érdekes, ehhez hasonlót a fõemlõsöknél - konkrétan csimpánzoknál - is megfigyelték. A szociológusok egy felmérés során megkérdezték az embereket, mennyire felelõsek a pirézek ( kitalált ország, nemzet ) a magyarországi állapotokért?A válaszadók jó része minden bajért õket okolta, holott azelõtt soha nem is hallhattak róluk. Ha ez segít, "én kérek elnézést".

Azokkal szemben, akiktõl függenek ( gondolom, elsõsorban egzisztenciálisan ) nem merik megvédeni a jogaikat ( a magyarországi fõnök-beosztott viszonyokat tekintve nem is csoda ), ezért keresnek valakit, aki náluk gyengébb, akitõl nincs félnivalójuk, és rázúdítják az egész napi feszültségüket.Érdekes, ehhez hasonlót a fõemlõsöknél - konkrétan csimpánzoknál - is megfigyelték. A szociológusok egy felmérés során megkérdezték az embereket, mennyire felelõsek a pirézek ( kitalált ország, nemzet ) a magyarországi állapotokért?A válaszadók jó része minden bajért õket okolta, holott azelõtt soha nem is hallhattak róluk. Ha ez segít, "én kérek elnézést".
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. :) Amúgy normál esetben szerintem nem szokott ennyire meghatni a dolog. Csak nem értem, hogy amikor én tök kedvesen szólok, nem áll nekem semmi feljebb, pedig akár állatna is, akkor miért kell bunkózni... persze én is tisztában vagyok vele, hogy ez mindig is így lesz, csak elkeserítõ... Mert én sajnos pont nem ilyen vagyok, és pont nem fogok elkezdeni veszekedni, meg visszaszólni, szóval könnyû préda vagyok. Csak az a baj, hogy ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni...
A kérdező hozzászólása: Neked is köszi második. :) Az a baj, hogy jelenleg én vagyok ennek a láncnak a legallján, de lehet én is keresek majd valakit, akire rázúdíthatom minden bajom... :D
A kérdező hozzászólása: *legalján

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!