Találatok a következő kifejezésre: Az emberek mennének el szavazni, (1 db)

Az emberek odaadóbban mennének el szavazni, ha a népnek egy tényleg fontos problémájáról lenne szó?

Arra gondolok, hogy ma nem ez a legfontosabb kérdés, hogy igen vagy nem, hanem az mi lesz utána (átláthatatlan. tudom), mert szerintem a következményekkel a magyar ember nincs tájékoztatva...

Legjobb válasz: igazából egyáltalán nem kellene szavazniuk. Az a nagy harci helyzet, kérdésekben kell döntést hozniuk, amihez nincs meg a kellõ információjuk. Most nem arról beszélek, hogy nem mondják el nekik, hanem arról, hogy nem értenek hozzá. Nem tudom neked mi a szakmád, de ha pl. döntened kellene, hogy két hídterv közül melyiket fogadod el, akkor valószínûleg nagy bajban lennél, lenne két terved, két hatástanulmányod két stb.-d és mindegyik olyan lenne, hogy az egyik mûvet támogatná. Szakmailag nem értesz hozzá, szakmai döntést nem tudsz hozni. A vége az lesz, hogy az alapján döntesz, melyiknek kedvesebb a mosolya, vagy melyik híd szine tetszik jobban. A politikában ugyanez van. Olyanról döntenek az emberek amihez nem értenek. A végén a döntés alapja az, hogy kell-e 300 FT-ot fizetni vagy sem. Hogy ez utána mit okoz, arról 99%nak igazából fogalma sincsen. Csak fizetni ne kelljen.

igazából egyáltalán nem kellene szavazniuk. Az a nagy harci helyzet, kérdésekben kell döntést hozniuk, amihez nincs meg a kellõ információjuk. Most nem arról beszélek, hogy nem mondják el nekik, hanem arról, hogy nem értenek hozzá. Nem tudom neked mi a szakmád, de ha pl. döntened kellene, hogy két hídterv közül melyiket fogadod el, akkor valószínûleg nagy bajban lennél, lenne két terved, két hatástanulmányod két stb.-d és mindegyik olyan lenne, hogy az egyik mûvet támogatná. Szakmailag nem értesz hozzá, szakmai döntést nem tudsz hozni. A vége az lesz, hogy az alapján döntesz, melyiknek kedvesebb a mosolya, vagy melyik híd szine tetszik jobban. A politikában ugyanez van. Olyanról döntenek az emberek amihez nem értenek. A végén a döntés alapja az, hogy kell-e 300 FT-ot fizetni vagy sem. Hogy ez utána mit okoz, arról 99%nak igazából fogalma sincsen. Csak fizetni ne kelljen.
Azt hiszem, hogy ez a népnek tényleg fontos szavazásnak kellene lennie.Nem szakmai döntést kell hozni, hanem józanul belegondolni, mit hozhat az elkövetkezõ életünkbe az igen vagy nem szavazat.Mindenki 300ft-ról beszél, pedig 18000 ft-ot lehet kapásból kifizetni egy betegség alatt.Addig, míg a minimál nyugdíj nem éri el a 27000ft-ot, és a minimálbér a 60000ft-ot, addig nincs mirõl beszélni.A nép döntése után a politika feladata hogy kitalálja, hogyan tovább.Talán a saját megszorításából kitudná préselni azt az összeget, amit most az egyénektõl akar elvenni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ismét kampánysendsértéssel nyert a Fidesz Baján. Meddig folytatódhat ez?

A hírekben hallottam, hogy ismét megismételhetik a válsztást Baján a kampánycsendsértés miatt. Mit szóltok hozzá?
A választásokhoz közeledve jó stratégiának számít-e az, ha a választás napján kampánycsendet sértek ott, ahol az ellenfeleim győzhetnek, ezt a végtelenségig folytatom, így csak azok a körzetek nyerhetnek, ahol biztosra az én jelöltjeim a befutók. Elképzelhető, hogy ezt a módszert tesztelik?

8

Miér szereted Gyurcsányt, Bajnait? ( csakhogy értsem )

11

Mire fel ez a felháboríó cigánypátyolgatás a fidesz-kdnp részéről?

http://www.youtube.com/watch?v=E7UtEn1dR9M

(Figyeljétek a táblázatban szereplő összegeket - bicskanyitogatóak.)

11

Fogékony a magyar lakosság a környezeti problémákra?

Kérlek, segíts a szakdolgozatomban az alábbi kérdőív kitöltésével, amely a magyarországi környezeti szocializáció intézményeinek (család, iskola, pártok, civil szervezetek stb.) értékeléséről szól. Előre is köszönöm.

4

Elegem van Magyarországból! Szerintetek jól teszem?

2 éve tudtam hogy nem lesz jobb a helyzet, emiatt elkezdtem norvégul tanulni, amolyan biztonság tudás. Lesz egy jó szakmám 1,5 éven belül, villanyszerelő. Szerintetek jól teszem, hogy kiköltözök Norvégiába?
Tetszik a kultúra, a hideget szeretem, és jó az életszínvonal.

Hogy miért szeretnék elmenni?
Elegem van a kormányból, abból hogy vakbél gyanúval 3 órát kellett ülnöm a sebészeten, azután meg elküldtek az ultrahangra, ahol azt mondták jöjjek vissza jövőhéten. Marhára nem érdekelte őket hogy addigra belehalhatok, ha ez vakbél. Idegesít, hogy a buszon, vagy bárhol mindenki panaszkodik, de megértem, mert rossz a helyzet. Elegem van a cigányokból és még sorolhatnám. (A legfontosabb: ez nem provokáció, ez a véleményem csak)

Picit hosszú lett! Köszi a segítséget.

33

Ha nem lett volna rendszerváltás a szocialista tömbbe, mjen lenne a 7köznapi élet?

6

Támogatod, hogy ennek a kérdezőnek elvegyék az érettségijét?

7

Magyarországon vannak radikális antifasiszta/anti rasszista szerveződések?

Radikálisokra gondolok akik szívből elítélik a rasszizmust és az azt valló embereket. Akik hánynak, ha meglátnak egy hitlerista eszméket valló embert.
Ha kell agresszívan lépnek fel, de ez mellett nem viselkednek olyan primitíven mint a másik oldal képviselői.

6

TV2 fasiszta? Elképesztő felfedezés!

Ma néztem a családi titkokat, és elképesztő felfedezést fedeztem fel.


A fehérrel bekarikázott kör, nagyon hasonlít egy Nagy-Magyarországos matricára.
Most akkor a TV2-jobbikos?

14

A hit gyülekezete most jelenleg, hogy nincs SZDSZ, melyik párttal szimpatizál?

Tud erről valaki valamit?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!