Találatok a következő kifejezésre: Az elviselhetetlen fájdalomra mit szedjek (1 db)

Az elviselhetetlen kézzsibbadásra, fájdalomra mit szedjek? 30 hetes kismama.

Legjobb válasz: Bilobil-t mindenképpen,mert az fokozza a vérkeringést a végtagokban!

Bilobil-t mindenképpen, mert az fokozza a vérkeringést a végtagokban!
Én 8 hete szültem, de még tart:( Én mindent kipróbáltam a biloilt nem. Szerintem ennek lelki oka van. Én nem tudom még most sem befogadni ezt a sok gyönyörûséget amit kaptam. Túl szép, hogy igaz legyen...
A víz, ami a szövetek közt kilép, nyomja az idegeket, ez okozza sokszor a kézzsibbadást.Az orvostól érdeklõdj, ha beszélsz vele, Te esetedben mit tud ajánlani, de sokszor szülés után elmúlik, és addig nem mindig lehet mit tenni.
Szia Van egy homeopátiás bogyó, neve BOROVIN 9CH napi 2x5 bogyó. Nem árthatsz vele se magadnak, se a babának. Próbáld ki, sok sikert!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Gyomorfájdalom? Mit kezdjek vele?

13hetes lettem hétfőn.Eddig probléma mentes volt az állapotom.De tegnaptól nagyon erős gyomorfájdalmaim vannak.Fáj a gyomorszájam is.Ez a terhesség velejárója?Nagyon remélem hogy ez most természetes.Vagy menyjek el orvoshoz?Első baba és tanácstalan vagyok.Köszönöm

1

Ez normális érzés ebben a 34. héten?

Szombat óta mintha "ki akarnék szakadni" alul, nem is tudom, olyan furcsa érzés, mintha puncin rúgtak volna vagy nem tudom.
Pénteken voltam a dokimnál 2000 a méhszájérték.

3

Mit jelent ez? Endometrium vastagsága: 16mm benne 4mm-es echodenz terület.

1

Van itt jászberényi kismama?

Hanyadik hètben jàrsz? Dolgozol mèg? Hanyadik gyerköc? Lenne kedvetek megosztani a mindennapi dolgokat, beszèlgetni babavàràsról stb.?

4

Ti mit ettetek cukorterhelés után?

Nekem pénteken lesz a cukorterhelésem és a dokim azt mondta, hogyha meglesznek az eredmények és minden rendben, akkor aznap próbáljak meg szénhidrátban szegény ételeket enni. Nálatok volt ilyen?

11

Hogyan tereljük el a gondolatainkat?

Ma délután programozott császárom lesz.Nagyon izgulunk én is,férjem is,de már semmi nem köt le...2. baba pedig

6

Mekkora volt a babátok 36 hetes terhesen?

5

Aki 32-34. héten volt 4D-n mesélne?

Mennyit sikerült látni a babából?Nem bántátok meg,hogy később mentetek és nem mondjuk 20-25.hét környékén?Minden tapasztalat érdekelne:)
Köszönöm:)

4

Mi van azzal a kismamával, akinek tnap szivárgott a vize?

Nem találom azt a kérdést :( Irta, h volt dokinál is, és azt mondta, h még az éjjel vagy a mai nap folyamàn találkoznak a szülőszobán.

1

Ilyenkor a baba sem kap levegőt?

Felfújtam egy matracot és utána gondolkoztam hogy lehet ez most nem volt jó ötlet. Ugye ilyentől nem lehet oxigénhiányos a babám?
27hkm

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!