Találatok a következő kifejezésre: Az eltérő a cobján csipőficam jele (1 db)

Az eltérő hurkák a cobján csipőficam jele? Mit lehet tenni? Nagyon aggódom!

Azt mondják, hogy ha nem szimmetrikusak a kicsi lábacskáin a hurkácskák, akkor valami eltérés van. Volt így valaki? Mit csinált?

Legjobb válasz: Nem írtad mennyi idõsek vagytok...Faros volt a babóca? Kell majd egy UH ott kiderül ha baj van. Egyépként ha nem egyformák a hurkácskák valóban felmerülhet a gyanú, de nyugiiiiii!! A torna nagyon sokat segít, meg a legrosszabb esetben kaptok terpeszpelenkát. Az én kisfiam faros volt, de sokat tornáztunk, meg tornázunk és az UH már minden ok volt! Üdv: 7 hetes babóca anyukája

Nem írtad mennyi idõsek vagytok...Faros volt a babóca? Kell majd egy UH ott kiderül ha baj van. Egyépként ha nem egyformák a hurkácskák valóban felmerülhet a gyanú, de nyugiiiiii!! A torna nagyon sokat segít, meg a legrosszabb esetben kaptok terpeszpelenkát. Az én kisfiam faros volt, de sokat tornáztunk, meg tornázunk és az UH már minden ok volt! Üdv: 7 hetes babóca anyukája
Az én picim 6 hós és még mindig eltérõek a hurkái, úgymint 3 hósan, amikor a kötelezõ vizsgálatra mentünk. A doki azt mondta, még gyanu sincs arra, hogy ficamos legyen, vagybármi más baj felmerüljön. Tehát nem biztos hogy azt jelenti. Bár én kezdetektõl tornáztatom. Ne aggódj. :)
Nekünk sem szimmetrikusak, és a 6 hetes vizsgálaton azt mondták, hogy minden rendben van vele, és késõbb sem kell visszavinni ellenõrzésre. Azért egy kicsit én is aggódom, mert én is hallottam errõl a dologról...
Ne aggódj, a nem szimmetrikus hurkácskák egyátalán nem mérvadóak!! A fontos nézõpont hogy a kicsi mindkét lábát felhúzva ( békapózban ) tartsa, a hurkácskák másodrendûek, régen azért gyanakodtak csípõficamra ha nem voltak szimmetrikusan a combján a hurkák mert még nem volt pontos vizsgálat erre ( pl. UH ). És ez az eszme onnan maradt fennt. Én veleszületett csípõficammal születtem, az egyik lában békapózban felhúzva volt a másik petyhüdten egyenesen " lógott " Kengyel, és terpeszpelus megoldotta, mára meg sem látszik és két gyereket szültem. Ha a babád volt csípõszûrésen orthopedián és ott azt mondták minden rendben ha a lábtartása és a lábmozgása szimmetrikus akkor nem kell aggódnod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Érdekes kérdés: ha valakinek babák vannak a bögréjén, az utalhat arra, hogy babát szeretne?

Még nincs gyereke egyébként ennek az illetőnek...

4

Milyen pelenkát ajánlotok mit vegyek az újszülött babámnak?

7

Segítség! Nem tudok eljönni GYESre! Szülés után rögtön munkába kell álnom, hogy készüljek fel rá?

Sajnos úgy alakult, hogy lehet még a hat hetet sem tudom kivárni. Férjem munkanélküli lett, én keresek többet. Visszavennének teljes állásba.

Erre hogyan lehet felkészülni? Még van egy hónapom szülésig, de még most is dolgozom...

9

Meg merjem venni ezt a babakocsit?

http://aprod.hu/hirdetes/peg-perego-pliko-p3-pramette-babako..

Mennyire lehet téliesíteni?

13

Kisbabám kúszását meg kellene mutatni egy Dévényesnek?

A kislányom 8 hónapos,olyan gyorsan kúszik mint a villám,de nem régen mikor itt volt a védönöm mondta h nem mindig hajlitja be a jobb lábát mikor halad.Azt mondta lehet csak rosszul tanulta meg a dolgot és tornáztassam hogy hátha belejön.El is kezdtem ez volt két hete,viszont még most se mindig hajlitja be a lábikót kuszi közben.Eddig minden rendben volt,már ülni is tud magától és olykor pár lépést már mászik is.Mindenképpen elvinném tornára(biztos ami biztos) csak arra lennék kiváncsi h másnak is volt e ilyen,és ha igen mit mondtak rá vagy mit kellet csinálni a picivel??

2

Az, hogy baba mellett zuhanyozni sincs idő, az ugye csak költői túlzás? Vagy szó szerint kell érteni?

Még nincs gyerekem, nem is ítélkezem, csak kíváncsi vagyok.
Én azt gondolom, hogy ha máskor nem, amikor apuka hazaér akkor van anyukának 10 perce zuhanyozni.

Veletek hogy volt?

46

Milyen gyakran vásárolsz a Brendonban? Mit érdemes ott venni?

7

Ha ülve kakál a 10 hónapos kislányom hogy lesz a háta nyakig szaros? Mindig meglepődök ezen.

11

Frontérzékeny lehet?

11 hetes picim 1 hete alig eszik, aluszékony. Főleg a hétfő és a mai nap ilyen. A 800 ml helyett jó, ha 400 ml-t megeszik. Amúgy más baj nincs vele, hétfőn látta az orvos, az oltást elhalasztotta, hátha kialakul valami betegség...de nem. Csak nyűgös , alszik és órákig képes cicin lenni és cseppeket enni. Remélem csak frontérzékeny..vagy van más ötletetek?

1

Már előre félek a téltől-bezártságtól-ti mit fogtok csinálni?

ilyenkor kitolom a teraszra a babakocsit,vagy nagyokat sétálok,de amikor térdig ér a hó,hova lehet menni?messze van a tornás hely,útálom a hideget-és még pici a baba a ringatós foglalkozásokhoz.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!