Találatok a következő kifejezésre: Az eltérő a (157 db)

A kérdező hozzászólása: Köszi! Még?

Ugyanarra a dologra van két szerzõdés, eltérõ dátummal, és az eltérõ dátumból következõen eltérõ lejárati határidõvel. Melyik az érvényes?

A késõbbi keltezésû érvényteleníti az elõbbit? Lehetõleg értelmes válaszokat várok!)

Legjobb válasz: Pont fordítva! Az az érvényes amit elõbb állítottak ki!

Pont fordítva! Az az érvényes amit elõbb állítottak ki!
a szerzodes targyanak ismerete nelkul ez nem egyertelmuen eldontheto. egyszerre ket szerzodes nem lehet ugyanarra, a feleknek kell megegyezni, melyiket tekintik kozosen ervenyesnek.
A kérdező hozzászólása: A szerzõdések ingyenes földhasználatról szólnak, az elsõ már lejárt, a másik még érvényes, de errõl nem tudtunk. Birtokba vettük négy éve, most meg elõkerült egy olyan szerzõdés ami miat követelésel él három év elmaradt haszna végett stb.
mivel nem tudtatok rola (ergo nem veletek kototte), polgari peres uton kovetelheti az "elmaradt hasznot" attol, akivel kototte a szerzodest es aki errol titeket nem tajekoztatott.
A kérdező hozzászólása: A mi nevünkre van a másik szerzõdés is!
a ti nevetekre, es nem tudtatok rola? ha az alairasotok rajta van, akkor biza' az ervenyes, ha nincs, akkor maganokirathamisitas tortent...
nekem eltér de egyikbe se tartozom bele
Hát elég unalmas lesz: már nem motivál a pénz a jelenlegi társadalmat ez vezérli majdnem beledöglöttem a hajszolásába de nem bántam meg csak most már nem érdekel csendes lázadó vagyok felszabadultam de még sokszor nem tudok vele mit kezdeni minden érdekel de csak kicsit egyszerû srác vagyok semmi fanatizmus csak vagyok a társamat megtaláltam ez volt számomra a legfontosabb minden más másodlagos de társfüggõ sem vagyok én nem is tudom elmondani pontosan de ha valaki bekategorizál valahova az nem fogja fedni a valóságot akármilyen agyturkász és még csak nem is vagyok depressziós na hát valami ilyes formán más az értékrendem és ez nem pillanatnyi állapot párom sokkal racionálisabb bár én is az vagyok de már nem akarok megfelelni senkinek mégis sikerül nem tudom mi történt velem de nem küzdök jól alszom minden ok csak szabadnak érzem magam és ez baromi jó csak inaktív vagyok jó móka lesz bármi is lesz hacsak nem kell valamit kényszerbõl tennem
Alvin és a mókusok Sajnálom címû számát is szívesen hallgatom többek között és még ezer mást zenében is mindenevõ vagyok :)
Az én értékrendem is eléggé eltér a társadalométól, bár én se tartozok egyikbe sem, a felsoroltak közül. Volt egy idõszak amikor mozogtam ilyen körökben, de nem tõl sok ideig. Igazából hülyeségnek tartom, az emberek kategorizálását, ilyen-olyan csoportokra. Szerintem minden normális ember egy egyéniség, és nem lehet õket kategorizálni.
Nincsenek kihalóban. Mindössze kevesebb a pózer. Aki ugyanis csak divatból követ egy szubkultúrát, az egy idõ után ráun és vált. Aki pedig tényleg azonosul az eszmékkel, az továbbra is megmarad a követõjének, ami pont, hogy nem a magamutogatásról és feltûnõsködésrõl szól.
Jelen. Igen, modjuk hogy eltér, bár a társadalom egy komplex dolog, sokféle értékrenddel. (Csatlakoznék az utolsóhoz, köszönjük, jól vagyunk, nem haltunk ki. Akikbõl kevesebb lett, azok a csipkegót babybat társaság, de igazából ezt senki nem bánja sõt, nekem nem hiányzik még pár sírondugós felnûnési viszketeg menzonita barom, aki miatt magyarázkodhatok.
A kérdező hozzászólása: és te utolsó szintén gothoz állsz legközelebb? egyébként egyetértek, úgy látom, hogy vannak utóhullámok is, mertpózerek midnig lesznek, de a legtöbb akkor van, ha jön egy új divat. pl ami az emoval történt, az egyik legnagyobb volt. ma már mindenki tudni váli mi az emo, vagy legalább beszélnek róla. ugyanakkor én egy szem emot sem láttam manapság. lehet azért nem érzékelem ezeket, mert nem is járok nagyon társaságba...
Az emo körülbelül olyan divathullám volt, mint a Tecktonik, vagy mi. Jött, látott, tarolt, és elmúlt. Ez a dolgok rendje egy olyan stílusnál, ami csak a külsõségekre épül (mert igen, az egy éve még emo-k csak arra mentek).
"és te utolsó szintén gothoz állsz legközelebb?" Ezt nem mondanám, a háromból kettõhöz. "Az emo körülbelül olyan divathullám volt, mint a Tecktonik, vagy mi. Jött, látott, tarolt, és elmúlt. Ez a dolgok rendje egy olyan stílusnál, ami csak a külsõségekre épül (mert igen, az egy éve még emo-k csak arra mentek)." Szerinted a cybergoth mondjuk tizes skálán mennyivel jobb mint a Techtonik? Engem pl. riasztóan emlékeztet a kettõ egymásra. De most komolyan, a mozgáskultúra, pia nélkül élvezhetetlen tánczene, a felszínes külsõségek... Nincsenek illúzióim, a gothok egy része semmivel nem jobb mint ezek. De mielõtt valaki nekifog akadékoskodni, nem gondolom azt, hogy a felszínesség szigorúan alcsoportosulások szerint lenne behatárolható.
A kérdező hozzászólása: nem értem hol az ellentmondás nem beszéltem a goth szubkultúráról a gothban is vannak pózerek én nem azt vettem észre hogy a skatulyák a divatosak, hanem hogy egyéniségnek lenni divatos, míg a "gothok, rockerek, emok" kihalóban vannak. észre sem vettem hogy elírtad
"tudom hogy manapság nem divat beskatulyázni magunkat" Ez egy nevetséges ellentmondás. A goth szubkultúrának az a lényege, hogy köp a divatra, míg az "emo" tinimódivá nõtte ki magát. Tehát éppen fordítva: manapság a skatulyák a divatosak. (És az elõzõ hozzászólásomnál "az" helyett "a" van a szubkultúra elõtt, csak elírtam.)
A kérdező hozzászólása: nem, sajnos manapság az a normális, ha a mocsok része vagy. tudom hogy manapság nem divat beskatulyázni magunkat, mert mindenki egyéniség lett, de remélem hogy páran felvállalják, hogy milyen szubkultúrák voltak hatással rájuk. nem mondom hogy nem lehet valakinek saját élettapasztalata, csak manapság már ritkán találni ilyen embert. és neked miben más?
Véleményem szerint minden normális, elõrelátó, erkölcsös embernek eltér az értékrendje a jelenlegi mocsoktól. Ha már nagyon be kell skatulyázni az személyiségem, akkor a goth szubkultúra lenne talán a leginkább jellemzõ rám.
Kategóriák nélkül nem lehetne kommunikálni, és túllépni a kategóriákon csak azután lehet, hogy megértjük, mik is azok és hogyan mûködnek. Sok kategóriát rám lehetne húzni, akár a dark-ot is, de mindegyikbõl kilógok, mert mindben van, ami vagy nem tetszik, vagy csak egyszerûen az egyoldalúsága nekem kevés.
A kérdező hozzászólása: nem zenei ízlésre gondoltam, hanem az azokból kialakult gondolkodásra, szubkultúrára. habár igazán nem is tudok olyat komolyan venni, aki beolvad egy szubkultúrába és nem a saját véleménye vezette oda. szerintem sajnos nagyon is jól lehet kategorizálni az embereket. én sem kategorizálom magam, de ha már különcöket nem találok sehol, akkor szubkultúrákkal próbálkozok.
A kérdező hozzászólása: miben és mennyire tér el? ha akarod privátban is írhatsz
A kérdező hozzászólása: "Ez a dolgok rendje egy olyan stílusnál, ami csak a külsõségekre épül (mert igen, az egy éve még emo-k csak arra mentek)." te most összemosod a stílust a pózerekkel nem? vagy az is külön stílusnak nevezhetõ? ez olyan, mint azt mondani, hogy a punk a tarajról, bakancsról meg a bõrdzsekirõl szól, vagy a goth a csipkérõl meg a feketérõl. de amúgy igen, a nagy része ugyanolyan átlagemberekbõl áll, mint akik öltönyt húznak, csak ezek különlegesek akarnak lenni a külsejükkel. én ezeket pózereknek hívom. pont ezért kérdeztem, amit kérdeztem, mert pózerbõl sok vna, de aki elvbõl valami, az kevés.


Lányok ti milyen gyakran vásároltok magatoknak fehérneműt? A szetteket szeretitek jobban vagy az eltérő kombináció is jó? Átlagosan mennyit költötök fehérneműkre? (pl havonta, negyedévente? )

Legjobb válasz: Eltérõ kombináció. Évente 2-3 alkalommal, akkor is inkább melltartó. Alsót nem hordok igazándiból, csak ha muszáj.

Eltérõ kombináció. Évente 2-3 alkalommal, akkor is inkább melltartó. Alsót nem hordok igazándiból, csak ha muszáj.
Félévente vagy évente és az eltérõ kombináció valamint a szettek is cukik. :) Szeretem a fehérnemûket. :) Az elõzõ válaszoló kicsit érdekes... Nem hord bugyit.. Az meg hogy lehet?!? Na mindegy .. :)
Az olyan, hogy nem kényelmes. Max a mamibugyi, de attól meg ránézésre viszolygok. Aki szereti, hordja. Aki nem szereti, mert kényelmetlen, nem hordja. Ennyi. Van aki melltartóban alszik, én a zoknit sem tûröm el magamon. A világot határait a végletek alkotják.
Nekem anya szokta fizetni:$ Általában teljesen különbözõk, nem veszek szetteket, amúgy is drágák. Cink, vagy nem, mi az Ázsia Centerben vesszük fõleg. :D Fontos, hhogy pamut legyen, különben nem kényelmes, és viszketek is tõle :S 17L

Jellemezd a III. főcsoport atomjait, elektron szerkezetükben mi a közös, mi az eltérő?

segitség*

Legjobb válasz: Közös: külsõ elektronok száma Eltérõ: elektronhéjak száma

Közös: külsõ elektronok száma Eltérõ: elektronhéjak száma

Keresztények megengedhetik maguknak, hogy eltérjenek a Biblia igazságaitól felekezeti érdekek hovatartozások miatt? Ha megcsinálják milyen következménye lesz az életükre?

Legjobb válasz: Mit értesz a Biblia igazságai alatt? A Jehovák Bibliája eltér a többi bibliától. A keresztények nem az õ hamisított Bibliájuk szeriont akarnak élni. Az életükre csak annyi hatása van, hogy nem akarnak erõszakosan mindenkit megtéríteni.

Mit értesz a Biblia igazságai alatt? A Jehovák Bibliája eltér a többi bibliától. A keresztények nem az õ hamisított Bibliájuk szeriont akarnak élni. Az életükre csak annyi hatása van, hogy nem akarnak erõszakosan mindenkit megtéríteni.
Hogy érted? Lehetek-e keresztény meg nem is és ha nem, akkor baj lesz?
Általánosságban elmondható (vallástól idõtõl, helytõl függetlenül), ha valaki ÉRDEKEK miatt eltér az igazságtól - ami lényegében minden érdektõl független igazságkeresés - akkor az negatívan hat a szellemi útjára.
Mindegyik azt hiszi, hogy az õ értelmezése az igazság. Ha ez teljesen egyértelmû lett volna, akkor ma nem lenne ezernyi felekezet. Nem a felekezeti érdekek miatt tanítanak tudatosan hazugságot, hanem hiszik is ezeket a tanokat.
Talán még annyit, hogy Jehova Tanúit akkor is sértegették, amikor még a Károli fordítású bibliát használtuk a szolgálatban, és veszélyes Szektának írtak le. ez emlékeztet egy Biblia versre amit Pálnak mondtak a Rómaiak: (Cselekedetek 28:22) 22 De helyénvalónak gondoljuk, hogy tõled halljuk, mik a gondolataid, mert bizony ami ezt a szektát illeti, ismeretes elõttünk, hogy mindenütt ellene beszélnek.” A keresztényeket Szektának tartották :) Katy Weaver

Serratia marcescens lett felszuszpendálva bouillonos táplevesben. A három folyékony tenyészet három különböző ferdéről lett leoltva és igen eltérő módon viselkedett. Mi okozta az eltérő viselkedést?

mikrobiológia

Legjobb válasz: Es a ferde tenyeszetek kozott mi a kulonbseg? Azonos a harom ferde taptalaj? Azonos forrasa a kulturanak? A ferde azonos pontjaibol lett leoltva (felszin vagy melyebb reteg esetleg?)? Azonos mennyisegu sejttel indult a folyadekkultura? Sokmindentol lehet, de ehhez ismerni kellene a reszleteket.

Es a ferde tenyeszetek kozott mi a kulonbseg? Azonos a harom ferde taptalaj? Azonos forrasa a kulturanak? A ferde azonos pontjaibol lett leoltva (felszin vagy melyebb reteg esetleg?)? Azonos mennyisegu sejttel indult a folyadekkultura? Sokmindentol lehet, de ehhez ismerni kellene a reszleteket.
Ja, es a legfontosabb: mi volt a kulonbseg a folyadekkulturak kozott?

Az egyes apácarendeknek más és más az "egyenruhája". Eltérnek a színek és a szabás is. Nyilván ez szimbolikus jelentőséggel bír. De mit szimbolizálnak az egyes rendek színei, esetleg a szabás? Hol tudok erről (lehetőleg az interneten) olvasni?

Legjobb válasz: A szerzetesrendek is eltérõ. Ami hirtelen eszembe jut (sajnos a nõi rendeket nem tudom), az, hogy a bencések ruhája szürke, a ferenceseké barna. Lehet valami utalás is esetleg a rend megalkotójára vonatkozólag. De ezen kívül mást nem tudok még tippelni se.

A szerzetesrendek is eltérõ. Ami hirtelen eszembe jut (sajnos a nõi rendeket nem tudom), az, hogy a bencések ruhája szürke, a ferenceseké barna. Lehet valami utalás is esetleg a rend megalkotójára vonatkozólag. De ezen kívül mást nem tudok még tippelni se.
Szerintem, hogy milyen festék volt olcsó. http://www.google.hu

Holnap megyek 4hós lányommal csípőszűrésre. Azt hallottam h az baj, ha eltér a két lábán a redők száma! Neki az egyiken 3 van a másikon kettő. Ugye nem lesz ettől baja? Vagy ez nagy gond?

Lécci nyugtassatok meg mert már olyan gyomoridegem van h csak na.Egyébként nagyon er?s baba,már majdnem ül,és ha felállítom akkor ugrál meg lépegetni akar.Ja és hajlik mindenfelé.

Legjobb válasz: Szia! A csípõszûrést eltérõ idõpntban végzik az ország különbözõ pontjain (nálunk Hajdú-Biharban 6 hetesen - bár már születésük után átesnek egy gyors, de nem szakorvosi vizsgálaton, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 4 hónaposan) - legalábbis több,volt osztálytársammal együtt ezt tapasztaltuk. A redõk számának eltérése nálunk is megvolt, és kötött a pici lányom csípõje, de azt tornával lehet korrigálni, amit a gyermek ortopéd szakorvos pontosan megmutat. Én is próbálkoztam elõtte tornával, de mivel csak az egyik csípõje volt kötött, így az nem használt, csak a speciális torna. Egy dolog viszont nagyon fontos: a babádnak NEM fáj a torna, mivel nagyon lazák az ízületei, izmai. Eleinte azért sírnak, mert kellemetlen számukra, hogy nem õk irányítják a saját testüket. Az én lányom most már akkor nyekereg, ha elmarad valamiért pelenkázáskor a torna (mivel minden pelenkázáskor át kell mozgatni). Ha van kérdésed, írj nyugodtan, már 14 hete tornázunk a babóval!

Szia! Teljesen megértem az aggodalmaidat, kérdéseidet, felháborodásodat. Nekünk is amikor a terpeszpelenkát elõírták, a kengyelt is beígérték. Ugyanezek a gondok gyötörtek engem is. A terpeszpelus azért kellett nekünk, mert a csípõmagja fejletlen volt, a torna meg a kötött csípõre. Ezt persze csak a magándoki mondta el, az állami (TB által finanszírozott - haha, jó vicc) ortopédusnak erre "nem volt ideje". A kengyelrõl szerintem gyógyászati segédeszköz boltban érdeklõdj. Mi is ott vettük a pelust, és nem az a mûanyag, gumis vacak volt, hanem textil, ami oldalán lyukas, szellõs, baba mintás. http://dsreha.gyogybolt.hu/index.php?s=item&id=0000000097352 - itt találtam egy Pavlik kengyelt, itt meg írnak róla: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9124565?cmd=Arti.. Kitartás!!! És hidd el, a pici lányod nagyon ügyes, jól fogja bírni. Én sokszor sírva fakadtam, hogy Eszti sokkal jobban bírja, mint én, pedig õ hordta (nem pedig én (mármint a terpeszpelenkát; tudom, hogy nem ugyanaz, de kényszertartásban volt azzal õ is)
Szia! A csípõszûrést eltérõ idõpntban végzik az ország különbözõ pontjain (nálunk Hajdú-Biharban 6 hetesen - bár már születésük után átesnek egy gyors, de nem szakorvosi vizsgálaton, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 4 hónaposan) - legalábbis több, volt osztálytársammal együtt ezt tapasztaltuk. A redõk számának eltérése nálunk is megvolt, és kötött a pici lányom csípõje, de azt tornával lehet korrigálni, amit a gyermek ortopéd szakorvos pontosan megmutat. Én is próbálkoztam elõtte tornával, de mivel csak az egyik csípõje volt kötött, így az nem használt, csak a speciális torna. Egy dolog viszont nagyon fontos: a babádnak NEM fáj a torna, mivel nagyon lazák az ízületei, izmai. Eleinte azért sírnak, mert kellemetlen számukra, hogy nem õk irányítják a saját testüket. Az én lányom most már akkor nyekereg, ha elmarad valamiért pelenkázáskor a torna (mivel minden pelenkázáskor át kell mozgatni). Ha van kérdésed, írj nyugodtan, már 14 hete tornázunk a babóval!
Szia! Ha úgy érzed, hogy nem tájékoztattak eléggé, menj el magánrendelésre. Mikor mi 6 hetesen elmentünk, nekünk sem mondott semmi konkrétat, csak nagyon megijesztett a doki. Nem tudtunk belenyugodni, és elmentünk egy ortopéd magánrendelésre. 6.000 forintba került, de legalább megértettem mindent, normálisan beszéltek velem, és válaszoltak a bennem felmerülõ kérdésekre is. Egyébként hogy telt a mai nap, na meg az éjszaka? (azért kérdezem az éjszakát, mert gondolom, már csak reggel fogod ezt olvasni) Amúgy terpeszpelenkát is kellett hordanunk a torna mellé 4 hétig, de hamar megszokta. Hátha a te babád is ügyesen megszokja a kengyelt. Kitartás!!!
Ha felhúzod és szétnyitod a lábacskáit, érzed, hogy kötöttebb-e az egyik csípõje a másiknál. Ha igen, akkor tornáztasd (ezt biztos mutatta a védõnõ). Felhúzod a lábait, finoman próbálod lenyomni (csak addig, amíg megy, ne erõltesd, de mindig egy kicsit lejjebb fog menni), meg körözz a térdeivel. Az én kislányomé is kötött volt (már 2 hetesen észrevettem, szóltam a dokinak, és tornáztattam, így végül szépen kilazult, és nem lett semmi baj).
A kérdező hozzászólása: Itt vagyok!Eddig alszik ahogy szokott 9tõl.Nem az estével lesz a baj szerintem, hanem a nappallal.ALig tud mozogni.Egyébként itt az a szokás(Miskolc) h újszülött kortól minden babának kötelezõ-vagyis ajánlott-(fõleg a lányoknak)a terpeszpelenka, 3hónapig.Aztán 3hós korban van szûrés.Hát ha belegondolsz de most komolyan h ha 3hónapig hordja a terpeszpelust, aztán elviszed, és ott még 3hóig kengyel akkor szerencsétlen tisztára fejletlen lesz, abban semmit nem tud csinálni.Az alapvetõ dolgok mint a ide fordulok, meg odafordulok, meg a mászás gyakorlása, én rengetegszer raktam eddig hasra napközben az ágyra h erõsödjön, meg tanuljon mászni kúszni, és már olyan ügyes.És van h elvan úgy másfél órát is.Ha megunja átfordul hátra aztán már vissza is stb.És most?Majd fekszik mint egy darab fa??Én ebbe nem tudok belenyugodni!Amúgy arra akartam kijukadni h nekünk is kellett volna a terpeszp. de csak néha adtam rá, és az orvosunk soha nem mondta h ha emellett tornáztatom is akkor mindjárt jobb a helyzet, meg a rendszeres hason alvásra is azt mondták jót tesz.Ezzel nincs is gond mert csak úgy alszik, azt ittem az kénylmetlen neki(tetpeszp.)na meg igaz még pici volt, meg lehet felelõtlen voltam de olyan rossz volt ránézni olyankor.Most meg mégszörnyûbb.Na de ebbõl tanul az ember, De még mindig nem írtam le a lényeget.Szóval újszülöttkortól hordod 3hóig a pelenkát, majd elmész szûrésre és kiderül h még mindig nem jó, és kapsz kengyelt még 3hóig.Szegény gyerek így él 6hónapon keresztül????Ezt nem bírom felfogni h miért nem találnak ki valamit erre.Nekem miért nem mutattak tornát már az elején mikor tudta az orvos h nekem is volt kengyelem.Nem õ csak belenyugodott h akkor Aminának is lesz és kész, mert úgyis örökli tõlem.Miért nem akarta õ is megelõzni? Ma velünk együtt volt egy ugyanekkora kislány és õ rendszeresen hordta mostanáig a t.pelust, és most mégis kell neki kengyel.Az eszem megáll komolyan.HÁt nem tud mozogni az a gyerek!Ezért születika világra h mindig kényelmetlenül legyen?Holott te azt szeretnéd h a lehetõ legkényelmesebb legyen neki minden, mindent kipárnázol neki, stb, mostmeg ebbe a kényelmetlen kutyapórázba kell lennie.Mert mást nem tudok rá mondani, még a színe is olyan meg nagy csattok vannak rajta mint egy pórázon.Nem lehet akkor inkább kapni valami kényelmesebbet valahol?Ha drága nem érdekel, de ez szörnyû!!!!Én egyszer az egyik ilyen babás oldalon láttam egy tök jó kengyelt, nem tudom leírni milyen volt, az ehhez képest ?? isteni, de tényleg!Hol tudnék estleg venni?Mert erre ég a ruhát se nagyon tudom ráadni, mindenhol kidudorodik tele van szíjjal, meg csattokkal-hú de ideges vagyok-.Lehet h mindenki hülyének néz majd de ez kiborított most.Mert nem lehet aláadni csak egy bodyt.A többi ruha fölé kell!Mondjuk még azt sem tudom a harisnyát h adom rá majd ha hideg lesz?ha alá akkor minden pelenkázáskor lekell szednem mindent, ha meg fölé?nem is tudom fölé...áá mind1. Tiszta hülye vagyok!Esetleg hol kérdezzem emg ezt a másikfajta kengyelt? És köszi az érdeklõdésedet!Jól esik!
A kérdező hozzászólása: Hát voltunk!Az elõbb írtam ki pont egy kérdést a 4hós kengyelest. Nekünk semmi tornát nem mondtak csak ezt a szar kengyelt amin kellõn felidegesítettem magam, mert ha nálunk is idõben mondjuk 6hetesen megnézik, lehet elég lett volna a torna, de most 3hónapig szenvedünk majd ebben.Így h fog megtanulni mászni?Egy 7hós bab már mászik nem?Eddig fordult a hátára meg vissza is, most majd elfelejti?Ebben semmit nem tud mozogni!És ahhoz már nagy h mozdulatlanul tûrje h éjjel nappal rajta van!Egyébkéntmeg nem mondtak semmit csak annyit h 20%-ban eltér az egyik!mást nem!De kivagyok borulva teljesen.Megfogja szokni?Mert mindenhol bevágnak a szíjak és így állította be a doki neki.Meg tele van csattal, elöl és õ meg hason alszik, de az nyomni foja.1hós korától nem alszik háton.Így most már sehogy sem fog, mert az tuti nem kényelmes.És olyan szomorúan nézett rám ma.Õ azt hiszi rosszat akarok neki h ráraktam, és ez fáj nekem.
Ne legyél ideges!!Tesóm kislányának sem voltak egyformák a redõi többször visszarendelték õt ennek ellenére minden rendben volt nálla 2, 5éves teljesen egészséges kislány aki 11hónaposan már járkált.
Szia! Az elõzõ válaszadó vagyok, csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi volt a csípõ szûrésen?
Nem a redõk száma a lényeg, hanem hogy a két lábon a redõk nagyjából egy síkban legyenek, de ez nem mérvadó, inkább csak irányadó. A biztos a vizsgálat. De remélem nem most mentek elõször erre a szûrésre hisz ezt már az elsõ három hétben meg kell csinálják.
Nem kell félni. Egyátalán nem rossz a babának, néha azért le lehet venni, hogy szabadon is mozogjon. Nekem kicsi gyerekkoromban Pavlik kengyelem volt, és utána 16 évig szertornáztam, a mozgásfejlõdésem azt hiszem zavartalan volt...bennem semmilyen nyomot nem hagyott. Az úszás is jót tesz a babának, ez Miskolcon is elérhetõ. Ne aggódj, mert ha feszült vagy azt átveszi a gyerek is, gondolj arra hogy mondjuk 20-30-40 évvel ezelõtt milyen viszonyok voltak, és mégis meggyógyultak a gyerekek.
Sorry, I'm rambling. Sorry for straying away from the topic. That wasn't closely related, sorry.
sorry about the digression


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!