Találatok a következő kifejezésre: Az elso utan mikor legyen (11 db)

Az első randi után mikor legyen a második találkozó? Mi megengedett a második randin?

Hány nap után hívjam el újra a csajt?

Legjobb válasz: Amikor ráérsz, ráér mehet a második randi Nehogy megkérdezd hogy megcsókolhatod e vagy megfoghatod e a jkezét!!!

Amikor ráérsz, ráér mehet a második randi Nehogy megkérdezd hogy megcsókolhatod e vagy megfoghatod e a jkezét!!!
A kérdező hozzászólása: Arra is gondoltam hogy mivel második randi rögtön a legelején is megfoghatnám, nem?
Persze hog megfoghatod a kezét Te tényleg 18 éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Hát igen, régen nem voltam az a nagy csajozós és ez most visszaüt valamilyen szinten...
A nem nagy csajozós pasiknak se lenne szbad ilyn kis hülyeségeken agonizálni
Ha a lány is olyan félénk, mint te, akkor nem hiszem, h meg kellene fognod a kezét rögtön a randi elején. Még csak a második lesz. Adj neki két puszit és ha sétáltok akkor max néha érj hozzá az ujjaihoz. Érintsd meg, lásd hogy reagál. Én nem vagyok félénk, de nem örülnék neki, ha valaki a második randin azzal kezdené, h megfogja a kezem.
Attól, függ, hogy hogy sikerült az elsõ randi. Ha nagyon jól éreztétek magatokat, akkor már úgyis legszívesebben másnap találkoznátok. Szóval sztem kérdezd meg a lányt mikor ér rá. Második randin kézfogás az teljesen oké, de én utálom ha megcsókolnak az elsõ 3 randi alkalmával. A csókhoz érzelem kell, nem kell elkapkodni, annál élvezetesebb lesz legalább.:) Ne kérdezd meg, hogy csinálhatod e ezt vagy azt. Mondjuk egy normális lány ezt inkább aranyosnak tartaná. De inkább legyél magabiztos, nem kell félni semmitõl. Csak akkor éghetsz be ha nem normális a lány, akkor meg úgyse kell neked ugye?:) 18L
adj puszit az arcára, majd kérdezd meg a megfelelõ pillanatbamhogy a szájára is adhatsz-e!

Az elso szex utan mikor legyen a masodik?

mar egyszer voltam pasival...azota szakitottunk, most neki is uj csaja van, es nekem is van uj baratom. Mikor lehet a kovetkezo, ha nem akarom, h utszelinek nezzenek..??

Legjobb válasz: Ez igazából nehéz kérdés... Igazából nem lehet idõ kereteket meghatározni. Ez teljességgel rajtad és a párodtól függ. Ha úgy érzitek, hogy készen álltok rá, és kívánjátok egymást, a körülmények megfelelõek, akkor nyugodtan. Nem hinnem, hogy a barátod "útszélinek" nézne :)

Ez igazából nehéz kérdés... Igazából nem lehet idõ kereteket meghatározni. Ez teljességgel rajtad és a párodtól függ. Ha úgy érzitek, hogy készen álltok rá, és kívánjátok egymást, a körülmények megfelelõek, akkor nyugodtan. Nem hinnem, hogy a barátod "útszélinek" nézne :)
A kérdező hozzászólása: ...ahamm..ezt vhogy en is igy gondoltam....:)
Hááát attól függ mennyi idõs vagy. Ha még nem volt olyan hosszútávú (4-5-6 éves) kapcsolatod, vagyis olyan 16-18 körül vagy, akkor inkább 2-3 hónapot várjál. Ez az ideális. De ez nem csak tõled függ, hanem a barátodtól is. Megbíztok-e egymásban, szeretitek-e egymást, kitartotok egymás mellett. stb. Ha ezekre mind IGEN a válasz akkor nyugodtan :)
Kb. 10 percre rá.
hát így mivel másik barátod van hát nem is tudom én azt mondom h várjatok még kicsit és ismerjétek meg 1mást.gondolom az elõzõ barátoddal is csak úgy feküdtél le h elõtte jól kiismertétek 1mást.nos az új barátoddal sztem ugyanezt kéne tenni és akkor talán 1másra is tudnátok hangolódni.nem kell rögtön szexelni.

Mi legyen utána? Mit csináljak az első alkalom után? Csak bujjunk össze, vagy mit?

csak nekem az els?,lány vagyok

Legjobb válasz: Dehogynem! Nyugodtan beszéljétek meg! Mi volt jó, hogy volt jó, mi volt rossz. Persze csak ha kedvetek van hozzá. Ja és ne várj sokat az elsõtõl. Sokat kell gyakorolni, h jó legyen.

Dehogynem! Nyugodtan beszéljétek meg! Mi volt jó, hogy volt jó, mi volt rossz. Persze csak ha kedvetek van hozzá. Ja és ne várj sokat az elsõtõl. Sokat kell gyakorolni, h jó legyen.
Megvolt már az elsõ? vagy csak most tervezitek? habár ez lényegtelen! Bújjatok össze, persze! Ez a legjobb. Beszélgessetek, és simogassátok egymást! Ne kérdezd arról, hogy milyen volt. Ha élvezte, úgyis látod rajta! Általában így szokták levezetni az emberek a szexet. Mi is ezt csináljuk! Így békével alszunk el.
Figyelj, emberek milliárdjai megoldották a helyzetet, ezt nem lehet netrõl megtanulni. :P
Mert mire gondoltál? Tûzijátékra? :D
Persze, öleld át és dõljetek hátra. Vegyétek fel a letúrt takarót a földrõl és bújjatok be alá.
A pozitív napon vagy napokon meg az elsõ negatív napon feltétlen legyetek együtt! A kalkulátorral meg ne foglalkozz.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ

Mennyi idő után legyen az első randi? (főleg fiúk) Mit tegyek az első randin?

Legjobb válasz: ha nagyon sokáig vársz, akkor töketlennek hisz. úgyhogy nem érdemes várni vele idõtlen idõkig

ha nagyon sokáig vársz, akkor töketlennek hisz. úgyhogy nem érdemes várni vele idõtlen idõkig
Ne legyen sokáig tökörészés! A randi arra való, hogy megismerjétek egymást, közelebbkerüljetek a másikhoz... úgyhogy minél elõbb! :) A randin pedig add önmagad! Ne hazudj, ne játszd meg magad, légy õszinte! :)

Nem régen, körübelül 1 honapja mentem hazafelé egy buliból és megtörtént az amire nem számitottam! 2 csávó berángatott az autójába és megerőszakoltak! Ráadásul első volt és 15 vagyok. Mit csináljak ezek után? H legyen barátom ujra?

Legjobb válasz: Az a legofonrtosabb, hogy beszélje errõl valakival! Elsõsorban nem a szüleidre, hanem szakamberre gondolok. A szülõk (teljesen jogosan) túl reagálják a dolgokat, ami a jelen helyzetben lehet nem épp a legjobb neked. Fogd magad, és most azonnal menj el alegközelebbi családsegítõ központba. Ha nem tudod, hogyhol van,akkor menj az orvosi rendelõbe, ott bizonyára tudják. Ott tudnak segítteni neked. MOST AZONNAL INDULJ!!!! 4-ig dolgoznak.

Az a legofonrtosabb, hogy beszélje errõl valakival! Elsõsorban nem a szüleidre, hanem szakamberre gondolok. A szülõk (teljesen jogosan) túl reagálják a dolgokat, ami a jelen helyzetben lehet nem épp a legjobb neked. Fogd magad, és most azonnal menj el alegközelebbi családsegítõ központba. Ha nem tudod, hogyhol van, akkor menj az orvosi rendelõbe, ott bizonyára tudják. Ott tudnak segítteni neked. MOST AZONNAL INDULJ!!!! 4-ig dolgoznak.
Ha nem akarod elmondani a szüleidnek, akkor a legjobb, ha tényleg a családsegítõ központot keresed fel. Szekszerû támogatást uótudnak neked adni, és segítenek feldolgozni a történteket, hogy a késõbbiekben legyen normális párkapcsolatod. Sajnoálom, hogy ez történt veled!
Kammunak hangzik. 1 hónapja és nemcsináltál semmit. ugyse hallgatnak igy már meg. és akkor miért nem szóltál? pf..:@
Mond el mégegyszer a történetet hátha halljuk a 3. verziót is. Nem is rét volt hanem, egy elhagyott bánya, és nem is keten voltak hanem 28-an. És van egy barátod, aki nem csak megért hanem fel is izgatja a történet.
Az írásodból itélve fiú vagy.
Hát ez elég kamunak hangzik, és hogy hívnak, Zsanettnek és kik voltak azok - 5 rendõr?
örülj neki, h nem lettél terhes, vagy nem esett nagyobb bajod, aki 15 évesen ennyire pasizik...hát...felnõtt nagykislány vagy már!
Merre volt az eset, milyen autóba? Kamuzz még tovább. És mi van a szüleiddel? Egyáltalán kocsiban hogy lehet megerõszakolni valakit?
A kérdező hozzászólása: õõõ!! ezt a jelenlegi barátomat, már 2 éve ismerem!!! Tehát, nem ugy jöttünk össze pl: szórakozóhelyen vagy hasonlók!! NAgyon régi barátom, csak már másképp viselkedünk, és megmondta h már másképp érez...!! éNIS, de megmondtam h nem lehet semmi, és h mikor lehetne aztsem..:S NEm esett kétségbe hanem támogatott mindnenben!... keveset találkozunk 1 héten egyszer ..multkor pl mondta h aludjak nála, de semmi hátsó szándék!! Én már nagyon sokat aludtam nála anno, hiszem nagyon jo haverok "voltunk"!! De ezek után h már másak az érzések, és közelebb áll hozzám, és az eset után semmiképp sem lesz ottalvás!!
elég jól kezeled az ügyet nem tudom hyo mit higgyek én papírokkal tudom igazolni hogy megtörtént!! csak hátz én 1 évig nem bírtam pasira nézni még haverokka lsem találkoztam!!! magamba fordultam fogytam 10 kilót pszichologushoz jártam folyamatosan idegöszeroppanás meg hasonlók gondolkodj
A kérdező hozzászólása: Hidd el nekem, h nekem sem könnyü!! Énis fogytam..habár ennél soványabb már nem is lehetek... most az irásombol tudom h ugy tünik, mintha tullennék rajta lelkleg, de hidd el h nem!! NAgyon nehéz.. Éppen most beszéltem (tomival) a barátommal h jöjjön át mert egyszerüen hihetetlenül rosszul vagyok, Hánytam egész nap, sápadt vagyok, nem eszek, stb...!!!nem kivánok semmit, az elsõ 2-3 hétben gondolkoztam azon is h a vonat alá ugrok, de mákom volt... a hét elején vettem egy fordulatot, és egy kicsivel jobb lett....:( csak most ma is rengeteget kéne tnaulnom holnapra h ne bukjak meg..még csak az hiányzik:S Szóval énsem vagyok olyna jol mint ahogy ez az irásomból kiderülne..szerintem most meglátnál és megijednél!!:( .....
Én nem bántani akarlak!! de tudom milyen érzés! és tudom hogy a családból milyen az hogyha valakivel találkozol és azt kapod hogy a te hibád meg ezt nem engedné azt nem engedné! mai napig rettegek elmenni a 13. kerületbe! utcára 8 után egyedül nem megyek le!! és fényes nappal történt velem!! szoval tudom mirõl beszélek!
5 éve (11 éves voltam) engem is meg akartak erõszakolni. vagyis, nem tudom, hogy képes lett volna e a pasi megd**ni, de a péniszét elõvette és kényszeríteni akart, hogy fogjam még és vegyem a számba, meg hozzám akart bújni és taperolt. aztán amikor sikerült megszabadulnom, akkor az arcomba vigyorgott és kérdezte, hogy: "hmm.. kicsit piros vagy, mintha zavarba lennél. történt valami, kiscsillag?" . ez nagyon fájt. és egy 11 éves nem egészen úgy éli meg a dolgokat. szóval én sem mondtam el senkinek. 3 vagy 4 évig nem szóltam róla senkinek semmit, csak gondolkoztam. a pasi még néha-néha mindig próbálkozik, de már nekem is nagyobb lett a szám és még anynira sem hagyom magam. és ha megerõszakolna sem mondanám el a szüleimnek... ebbõl azt akartam kihozni, hogy: nem biztos, hogy kamu a kérdés. amúgy, én ugyanúgy nézek a fiúkra most is, mint azelõtt és engem nem tört össze ez az eset. a kérdésedre válaszolva ("hogy legyen újra barátom?") pedig: úgy, hogy ha megkérdezi, hogy "leszel a barátnõm?" akkor azt mondod neki, hogy: "igen" . kb ennyi
Javasolnék nektek valami jó kis önvédelmi sportot. Pl. jiu-jitsu, wing-tsun kung-fu, taekwondo stb. Pár hónap és egy megerõszakolást simán el tudnátok kerülni egy jól irányzott rúgással, fojtással, karfeszítéssel stb.
Sziasztok! Tõled szeretném kérdezi akivel 2 éve volt ez az eset, hogy az elsõ kommentedbe h kerül oda az a mondat h a feleségem megakar ölni?
Szia bocs oda került egy m betû! A válasz írója nyílván túl van rajta már teljesen és van barátja. Életemrrõl írok könyvet és én úgy gondoltam hogy ezt a részt is beleírom és hát ha anyu nincs melletem één szerintem korházban kötök ki nem kaptam levegõt éreztem mindent ugyan úgy ahogy volt
Gondolni kell az ilyen dolgokra! Egyedül sehova! Ha még is megtörténik minimum gáz spray legyen! Arcokat rendszámot esetleg neveket lefigyelni! Ha valaki nemi erõszakért kiskorú megrontásáért jut börtönbe (ha jogsi volt esélyes h 18is elmúlt(pedofil)) szal az ilyen a börtönben több kukit kap mint egy veterán [email protected]! Rohadjon meg az ilyen.. büdös köcs.ögök... Nem kell bántani ha pasizik! Maradjon tán az erõszak az utolsó szexuális élmény 5éven át? Nemhiszem hogy jó. Inkább amennyire lehet, "gyorsan" szerezzen új élményeket amikre jó kedvel tud vissza gondolni! Erre és ehez hasonló fájdalmakra csak az idõ és a pozitív gondolatok lehetnek a gyógymód(ok)! Szerintem legalábbis.
Szia én vagyok az akit megerõszakoltak 2 éve msot olvasom hogy már van barátod de csók se semmi nem volt! nem akarlak bántan ielhiszem hogy megerõszakoltak de 1 hónap után ánm ég pasira sem bírtam ránézni tükörbe sem néztem csak ha nagyon kellet mert MAGAMTÓl is undorodtam nem hogy valakivel JÁRJAK én14 éves voltam mikor megerõszakoltak senkinek nem kivánom azt az érzzést ghogy átélje hogy ül a kádban és zokogva mosná le magáról a szégyent csak azt nem lehet!! Most van már párom élünk nemi életet de múlthét kedden bõgtem és abba kellet hagyni mert beugrott egy kép és utána már az egész szextõl sõt a pasimtól is unorodtam!! Gondolkozz el hogyha csak kitaláltad ha meg nem akkor hogy a picsába lehet pasid? és az ember ha a szüleinek nem mondja el akkro két vadidegennek hogy képes?? hát nocomment
Nos, az akcióterv: Szülõknek, hatóságnak, nõgyógyásznak szólni. Mindenki elvégzi a munkáját, nem vagy terhes, nem fertõzõdtél meg, a támadókat a sitten seggberántja húsz kancigány minden este. Kb. ennyit tehetsz. Ha nem vagy terhes, és nem fertõzõdtél meg, a további partnereidnek a dolog természetesen semmilyen jelentõséggel nem fog bírni. Lévén semmi nyoma nem maradt. Próbálj meg a támadóidon minél véresebb és kegyetlenebb bosszút állni, ez segít a lelki kompenzáció terén.
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek:( Hát tény és való h nagyon-nagyon nehéz tullépni, biztos sokáig fog tartani mire rendbejövök lelkileg, de a barátiam mellettem vannak, ha csak az a 2-is!! :) és ez sokta számit, meg a barátom is ugye...:S:S:S
A kérdező hozzászólása: na hy!! szerintete ilyennel h lehet kamuzni?? Már nem azért.. HA veletek történt volna talán nem igy reagálnátok, a szüleim semmit sem tudnak, csak 2 legfontosabb barátomnak meséltem el, akik mindig mellettem voltak.. Nem az autóba történt!! hanem valami erdõben.. h hol?? itt ahol lakom van egy igazán nagy rét féleség, éd oda mentük el autóval és ott rángattak ki!! és onnan jöttem másnap este egyedül haza..:( :'(:'( Amugy lány vagyok!! 15 éves!! Azért bezsélek már igy rola, mert azota van egy fiu aki udvarol nekem, és elmondtam neki a dolgokat, és mindneben megért, és támogat, és ez nagyon jol esik:) CSak nemtudom hogyha oda kerüünk, akkor h fogok viszonyulni hozzá:S Egyenlõre csókk sem volt, és nem is lesz egy jó darabig:(
A kérdező hozzászólása: mit pasizok ennyire?? volt életembe eddg 1 pasim még a télen ... meg most van alakulóban! hát marhára pasizok hallod4! tényleg!!
Mentél hazfelé a rétrõl a buliból, és berángattak majd kirángattak valami kocsiból és odaértetek a rétre vagy erdõbe. NEem rossz a story de egy kicsit kéne még csiszolni rajta.
ha kamuzik, minek foglalkoztok vele? 15 évesen kinek nem volt pasija vagy barátnõje? biztos nem arra gondolt, h nagyokat dugtak, csak fogták egymás kezét, meg smaciztak. annyira gyökerek vagytok! na, ha udvarol neked a srác, és tudja a dolgot, akkor sztem nincs gáz.
A kérdező hozzászólása: igen tudja..:) Köszönöm:) végre egy normális valaki:) :(
teljesen mindegy hogy kamu vagy nem kamu. lehet valaki rákeres erre a kérdésre akinél nem kamu a dolog és érdemleges válaszokat akar olvasni. ahogy írták igen a családsegítö központba kell ilyenkor elmenni. ez ugye a fiuk részéröl büncselekmény volt, így öket a rendörség keresni fogja, ha esetleg 16 v 18 éven felüliek büntetésük lesz. a kérdés ilyenkor hogy a lány magátol beül a kocsiba vagy tényleg rángatják. én is nö vagyok és mi is 15-16 évesen keztünk buliba, discoba járni, de soha nem egyedül, ha lehetett elkísértek gyerekori barátaink vagy sokan lányok mentünk, apukám azt mondta hogy ha össze is veszünk a discoba a csajokkal akkor sem hagyhatjuk el egymást míg haza nem érünk. aztán a másik eset mikor egy lány addig addig kelleti magát egy teljesen üres fiu bandában míg aztán a fiuk nem bírnak magukkal és hopssz. nincs mentség a fiuk részére, de egy lánynak nem kell kelletnie magát sok sok fiunak. mert lehet olyan dolgot akarnak majd a fiuk amit ö nem akar, lehet egy csok, tapizás még a lánynak is tetszik de a többit nem akarja akkor minek megy bele már a többibe.
Jó, ha így nézzük, hogy elméleti a kérdés. Akkor azonnal szólni kell valami normális rokonnak barátnak, ideális esetben a szülõknek. Nem árt egy pszihológus. Én egyébként ha családtagommal történt volna az eset, testi fenyítésben részesítettem volna a csávókat.
Figyi én hiszek neked, és nagyon sajnálom h.ez történt veled(én is 15vok és csaj, és eltom képzelni milyen lehet:S) Szerintem csak jó lenne szólni a szüleidnek, mert õk csak felnõttek, és hát mégis csak a szüleid. De ha velük tényleg nem akarod megosztani akkor meg vmi segély vonal, v.ilyesmi. És h. ez a srác tudja, és megért ez nagyon jó, mert ezek szerint még fontos is vagy a számár:) Tehát próbálj meg ne a múlttal foglalkozni, és akkor hátha rendbejössz lelkileg(elhiszem h.nehéz, de erõs vagy te, sikerülni fog:) )
Szia engem 2 éve erõszakotlak meg úgy hogy unokatestvérem ott volt és nem hogy segített volna hanem röhögött!! ÉS utána azt hazudta szüleimnek hogy én ezt meg azt csináltam feljelentetük az iletõt tudom ki az! azóta tart az ügy rosszul letem tárgyaláson! nekem akart jönni a srác ha rendõrõk nem lettek volna ott nem biztos hogy ittvagyyok még! a feleségem egakar ölni! a lényeg az hogyha tényleg megtörtlént veled tudom milyen rosz! családsegítõ iylen helyzetben értesíti a szüleid vagy õket jelentik fel! én éjszakákon keresztül nem tudtam aludni mertm indig az eset votl a szemem elött!! Most tudom a komentárok nekem fognak jönni hogy ne kamuzak de VELEM TÉNYLEG MEGTÖRTÉNT
Szia nem tudom hogy hívnak de én elhiszem neked mert én 13 évesen éltem eszt át és leni lesznek barátaid de nem tudsz velük lefeküdni mivel mindig annak az embernek az arca lessz elõted ha nagyon erõs vagy tul lépsz rajta de nem sok mindenkinek sikerül ez nekem nem sikerült de ne törd a fejed hogy boszut álsz mert az edigi életed elrontja biz benem ez igy igaz :)

Első randin köszönés után mivel indítsuk a beszélgetést? Nem akarom, h az legyen "mizu? "? :D

Van témánk,mert hasonló az érdeklődési körünk,és most így hirtelenjében tudnék mondani min. 5 kivesézhető témát,ami mindkettőnket érdekli. Ezeket jó lesz majd randin kitárgyalni,de mégsem kezdhetem rögtön ezekkel. Valami kis "bevezetés" kéne :D Még csak egyszer találkoztunk,mikor megismertük egymást,de csak köszönésig jutottunk,meg a távolból flörtöltünk egymással.:) Aztán facebookon beszéltünk párszor,és most jött el az első randi ideje. Nagyon izguloook. :D De leginkább attól félek,h hogyan indítjuk be a beszélgetést. Aztán úgyis jön majd magától. Na meg még az érdekelne,h szerintetek illene arcra puszit adnom? Vagy várjam meg,h ő hajol-e felém? És hány puszit szokás adni? Kettőt v hármat?:D 19/L

Legjobb válasz: köszönés után rendelsz 2 töményet.

köszönés után rendelsz 2 töményet.
"Pakoljá' ki!!!"
Eggyet.Nem kell bevezetés, de ha nagyon akarsz kérdezd a napjáról.
Talán egy "hogy vagy?"
szerintem elsõ találkozásnál ne adj puszit!és ne készülj fel azzal hogy mit fogsz mondani, mert azzal nagyon be lehet égni!!de pl az tényleg jó hogy szia.hogyvagy?
Ha úgy érzed, hogy szeretnél puszit adni, akkor adsz. Ennyire lehet nyitottnak lenni az elsõ randin is. Az meg már mindegy, hogy mennyit. Vagy a kezedet nyújtod vagy hajolsz. Nekem egy randin a kézfogás távolságtartó. Nem kötelezõ a puszi, de nagyon rossz üzenete van. Ne görcsölj rá a beszélgetésre! Ne készülj szövegekkel! Majd mondod, ami az eszedbe jut.
Mi kézfogás-bemutatkozás (jó, evileg már ismertük egymás fészrõl), és két puszi. Hogy indíts? Szia, hogy vagy? Milyen napod volt? A mizu késõbbre okés, most még nem. :)
késsél kicsit és akk mondhatod szia régóta vársz?bocsi h késtem, aztán mesélj arról miért késtél, de úgy örülsz h végre ideértél, mert már nagyon vártad ezt a talit :D
sokadik után is meg egyébként is!
Szia! Szerintem az a jó, ha a sokadik után is :) ! Én lány vagyok , de örülök, hogy 6 év után még mindig elég egy csók... :)
Nekem alvás közben is uTorrentezik a farkam :D
lány vagyok de akárhányszor találkozom az expasimmal, mindig látom rajta h feláll neki:) pedig csak az arcán puszilom meg :) ) hááát igaz részesitettem néhány élményben, de azt azé nem gondoltam volna h akkor is feláll neki majd ha leülök mellé:) amúgy ha olyan a kedvem akkor meg is csókolom:P szóval a lényeg h az exnek felállt és még mai napig isss feláll :D ;)

Mit ehetek és ihatok aranyér műtét után, hogy könnyebb legyen az első széklet?

Konkrét zöldség és gyümölcs ajánlatot kérek, ne azt, hogy sok folyadék, zöldség, gyümölcs, rost stb.

Legjobb válasz: Barack és hashajtó :) espunsan :D /keresd a gyógyszertárban/ :D

Barack és hashajtó :) espunsan :D /keresd a gyógyszertárban/ :D

Mit lehet tenni, ha egyáltalán lehet, hogy az első császár után a második ne legyen az?

Császárral szültem 21 hónappal ezel?tt de csak azért, mert a méhlepény nagyon el volt meszesedve és mire kitágultam volna eléggé, a kisfiam szívhanga leesett és nem bírta volna már a szülést. Így mentünk a m?t?be egy egész napos vajúdás után. A dokim azt mondja, ha most minden OK lesz a méhlepénnyel, akkor nincs akadálya a természetes szülésnek, persze, ha más baj nem lesz közben. Én tudok valamit tenni a terhességem alatt?

Legjobb válasz: A 36. héttõl igyál málnalevél teát minden nap (én ittam, sajna nekem más okból kifolyólag nem segített, és ez utólag derült ki - méhszájsebemet fagyasztották korábban, és az egész méhszájat körbenõtte a heg, ezért nem tudtam tágulni). De a tea könnyíti a vajúdást, tágulást.

A 36. héttõl igyál málnalevél teát minden nap (én ittam, sajna nekem más okból kifolyólag nem segített, és ez utólag derült ki - méhszájsebemet fagyasztották korábban, és az egész méhszájat körbenõtte a heg, ezért nem tudtam tágulni). De a tea könnyíti a vajúdást, tágulást.
Találtam is egy cikket, de keress még rá a google-ban: http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=malnalevel_tea-1220
Málnalevél teán kívül még vannak homeos bogyók amik segítik a méhszáj tágulását, én is szedtem de most nem jut eszembe a nevük majd utánna nézek és megírom ha kell!
Az E vitamin serkenti a méhlepény tápanyagáteresztõ képességét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!