Találatok a következő kifejezésre: Az elso szex is annyira faj (2 db)

Az elso anális szex is annyira faj mint szüzen a rendes szex?

Legjobb válasz: Egyénenként változó van akinek fáj van akinek nem

Egyénenként változó van akinek fáj van akinek nem
igen, fájdalmasabb sokkal. használjatok síkosítót. az elsõ tuti fog fájni, meg még egy párszor, de aztán az is tágul.
nem, ott nem szakad át semmi.lazulj el, sok sikosito, egy figyelmes pasi.és nem is fog fájni.
Nekkem mindegyik fájjt nem csak az elsõ.
A szüzesség elvesztése is fájt egy kicsit. De az azért fáj, mert átszakad egy erekkel és asszem idegekkel is sûrûbben átszõtt vékony hártya (a szûz :D ) Análisan elsõ alkalommal még nincs meg a kellõ gyakorlatod, ami garantálná a fájdalommentességet, ezért valószínû, hogy fájhat néha kicsit. De ez, ha kellõképp ráhangolódsz a párodra, és te is akarod, és élvezed is, szinte teljesen elmúlik (nem azért, mert véglegesen kitágulsz!), és ha rákapsz, akkor az ezt követõ 5-6 alkalom elteltével nem is fog eszedbe jutni h. az elsõ pár fájt.

Ha megujjaztak és picit fájt is, és utána véreztem, vagyis elszakadt a szűzhártyám, akkor tényleg nem fog már fájni annyira az első szex?

Legjobb válasz: Szuzhartya sporttol es tampontol is elszakadhat. Es akkot mar nem szuz? Hagyjuk mar. Rosszul tudod, olvass utana HITELES honapokol (szexualpszichologia) ne pedi hulye forumokon ahol hozzad hasonlo butak es tajekozatlan tinik osztjak az eszt.

A szüzesség nem feltétlenül fizikai állapot, manapság egyre inkább nem, inkább lelki, ami azt jelenti, hogy még nem volt szexuális kapcsolata valakinek... az hogy kinek mije van meg...
Szuzhartya sporttol es tampontol is elszakadhat. Es akkot mar nem szuz? Hagyjuk mar. Rosszul tudod, olvass utana HITELES honapokol (szexualpszichologia) ne pedi hulye forumokon ahol hozzad hasonlo butak es tajekozatlan tinik osztjak az eszt.
Nem feltetlen fog kevesbe fajni. Egy ujj sokkal vekonyabb egy faroknal. Elsonek: attol, hogy atszakadt a szuzhartyaja meg baromira szuz marad. Akkor nem leez szuz, ha jar benne egy farok.
Nugyi, nem vagy terhes... ja várj, nem ez volt a kérdés?
Egy ujj vette el a szüzességedet? :D Gááááz.
#3-al egyetértek..elsõ meg egy barom:D
Ez a mainstream médiából jött, kicsi csillag. Az olajsejkek is visszavarratják a nõjük szûzhártyáját.
Azt régóta nem így mérik a lányoknál. Akkor szûz, ha megvan épen a szûzhártyája. Emlékszünk, hogy vannak szûzhártya visszavarró mûtétek? Pwned.
A kérdező hozzászólása: Miért gáz?-.- Szerintem inkább jó, hogy már nem kell utána szenvednem, ha ez tényleg igaz.. Nem a kérdésre válaszoltál.
olyan is van, h vkinek alapból nincs szûzhártyája. szerintem...
Szerintem gáz lesz ha szex közben szarsz be. xD
Nekem az elsõ nem fájt és az ujjazás se.
még olyat h alapból nincs vkinek szûzhártyája ezt honnan veszed xD :)
még olyat h vkinek alapból nincs szûzhártyája persze hahaha

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!