Találatok a következő kifejezésre: Az elso szex is annyira (3 db)

Az elso anális szex is annyira faj mint szüzen a rendes szex?

Legjobb válasz: Egyénenként változó van akinek fáj van akinek nem

Egyénenként változó van akinek fáj van akinek nem
igen, fájdalmasabb sokkal. használjatok síkosítót. az elsõ tuti fog fájni, meg még egy párszor, de aztán az is tágul.
nem, ott nem szakad át semmi.lazulj el, sok sikosito, egy figyelmes pasi.és nem is fog fájni.
Nekkem mindegyik fájjt nem csak az elsõ.
A szüzesség elvesztése is fájt egy kicsit. De az azért fáj, mert átszakad egy erekkel és asszem idegekkel is sûrûbben átszõtt vékony hártya (a szûz :D ) Análisan elsõ alkalommal még nincs meg a kellõ gyakorlatod, ami garantálná a fájdalommentességet, ezért valószínû, hogy fájhat néha kicsit. De ez, ha kellõképp ráhangolódsz a párodra, és te is akarod, és élvezed is, szinte teljesen elmúlik (nem azért, mert véglegesen kitágulsz!), és ha rákapsz, akkor az ezt követõ 5-6 alkalom elteltével nem is fog eszedbe jutni h. az elsõ pár fájt.

Ha megujjaztak és picit fájt is, és utána véreztem, vagyis elszakadt a szűzhártyám, akkor tényleg nem fog már fájni annyira az első szex?

Legjobb válasz: Szuzhartya sporttol es tampontol is elszakadhat. Es akkot mar nem szuz? Hagyjuk mar. Rosszul tudod, olvass utana HITELES honapokol (szexualpszichologia) ne pedi hulye forumokon ahol hozzad hasonlo butak es tajekozatlan tinik osztjak az eszt.

A szüzesség nem feltétlenül fizikai állapot, manapság egyre inkább nem, inkább lelki, ami azt jelenti, hogy még nem volt szexuális kapcsolata valakinek... az hogy kinek mije van meg...
Szuzhartya sporttol es tampontol is elszakadhat. Es akkot mar nem szuz? Hagyjuk mar. Rosszul tudod, olvass utana HITELES honapokol (szexualpszichologia) ne pedi hulye forumokon ahol hozzad hasonlo butak es tajekozatlan tinik osztjak az eszt.
Nem feltetlen fog kevesbe fajni. Egy ujj sokkal vekonyabb egy faroknal. Elsonek: attol, hogy atszakadt a szuzhartyaja meg baromira szuz marad. Akkor nem leez szuz, ha jar benne egy farok.
Nugyi, nem vagy terhes... ja várj, nem ez volt a kérdés?
Egy ujj vette el a szüzességedet? :D Gááááz.
#3-al egyetértek..elsõ meg egy barom:D
Ez a mainstream médiából jött, kicsi csillag. Az olajsejkek is visszavarratják a nõjük szûzhártyáját.
Azt régóta nem így mérik a lányoknál. Akkor szûz, ha megvan épen a szûzhártyája. Emlékszünk, hogy vannak szûzhártya visszavarró mûtétek? Pwned.
A kérdező hozzászólása: Miért gáz?-.- Szerintem inkább jó, hogy már nem kell utána szenvednem, ha ez tényleg igaz.. Nem a kérdésre válaszoltál.
olyan is van, h vkinek alapból nincs szûzhártyája. szerintem...
Szerintem gáz lesz ha szex közben szarsz be. xD
Nekem az elsõ nem fájt és az ujjazás se.
még olyat h alapból nincs vkinek szûzhártyája ezt honnan veszed xD :)
még olyat h vkinek alapból nincs szûzhártyája persze hahaha

Sok helyen halottam azt, hogy az első szeretkezés után a lány már nem kívánta annyira vagy egyáltalán nem is kívánta a szexet. (folyt. Lent)?

Én a napokban veszítettem el. Els? igazi szerelmemmel. Igaz hogy fájt de most viszont nagyon kívánom ?t. Ennyire más lennék a többi lányhoz képest?

Legjobb válasz: Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni?:D ne égesd inkább magad...jó nagy hülyeséget írtál, looser

Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni?:D ne égesd inkább magad...jó nagy hülyeséget írtál, looser
Igen, ez a medvedisznóemberré válás elsõ jele! Késõbb kezd majd kiszõrösödni a bokád, amit nem lehet majd lenyesni sem, aztán a hasad, a nemiszerved annyira, hogy denevérek költöznek bele, aztán a hónaljad, és utána szépen fokozatosan a többi testrészed is, majd a szemgolyód, és csak szaglás alapján fogsz tudni tályékozódni, és hallás alapján esetleg. Ezután nem csak a szexet, hanem a lóhúst is kívánni fogod, ezért ösztönösen be fogsz törni a huszártanyákra lovakért, amiket megehetsz. Egy bizonyos idõ múlva meg már emberekkel fogsz táplálkozni, majd medvedisznóemberekkel is, majd megeszed a fejed!!!
Miért lennél más aranyom?Ne általánosíts már, te csak egy senki vagy ugyanúgy, és elég xar h így látod a dolgokat:D
Hogy sok helyen hallasz valamit az úgy van?
Én velem is az volt h pont h kívántam utána nagyon is :) szerintem z nem kívánja akinek nem volt túlságosan jó élmény... :( 16/L
A kérdező hozzászólása: Utolsónak köszi a válaszát :) na igen velem is ez van ... nem volt kellemes élmény de mivel Vele volt annyira kívánom :D
15/F vagyok de szerintem ez csak akkor van a lányoknál, ha az elsõ alkalom ratyira sikerül, mert azt hiszik hogy mindig olyan lesz ezért nem kívánják. De ha neked jó volt az elsõ akkor természetes hogy kell neked a többi alkalom is. Szerintem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!