Találatok a következő kifejezésre: Az elso szex is (70 db)

Az első szexre is jó a fogamzásgátló tabletta?

Mindenki az óvszert javasolja, de én ezt biztonságosabbnak tartom. Miért ne lenne jó ez is?

Legjobb válasz: hát hatni hat, de nemi betegségek ellen nem véd a gyógyszer! De ha biztos vagy a párodban és inkább gyógyszerrel védekeznél, akkor nincs semmi akadálya. :) Csak légy tisztában a tabletta használatával.

hát hatni hat, de nemi betegségek ellen nem véd a gyógyszer! De ha biztos vagy a párodban és inkább gyógyszerrel védekeznél, akkor nincs semmi akadálya. :) Csak légy tisztában a tabletta használatával.
7-es: 6 nõdokinál jártam, mikor szûz voltam, és mindegyik hüvelyen keresztül vizsgált. Már nincs ilyen, hogy ne hüvelyen keresztül vizsgálnának.
22:18 Ja, így már értem a logikát (:
ma 22:15 szüzeknél bevett gyakorlat a végbélen keresztül történõ tapintásos vizsgálat
16:48 Milyen vizsgálatot végeznek nõknél popsiba? :O Voltam már nõgyógyásznál, gyógyszert is szedek, de még véletlenül sem nyúltak a popsimhoz. se bele.
A kérdező hozzászólása: Már szedem a gyógyszert...
Elõtte nõgyógyászhoz kell menned, aki majd felírja a gyógyszert. Idáig rendben is van, de ha normális az orvos, és tényleg megvizsgál, nem csak úgy találomra felír egy gyógyszert, nagy valószínûséggel nem a szokásos módon teszi ezt. (nem a hüvelyedbe, hanem a popsidba fog felnyúlni..) Na már most: én inkább választanám pár évig-hónapig az óvszert, még ha a vizsgálat csak egy pillanatnyi kellemetlenség is...
mindkettõnek vannak elõnyei, hátrányai óvszer: elõny, hogy bármikor kéznél van, gyorsan felhúzható, és már mehet is; véd a nemi betegségektõl hátránya, hogy lecsúszhat, kiszakadhat, és akkor már semmi elõnye. illetve nem a farkát érzed a fiúnak, hanem a gumit, ami azért legyünk õszinték: kicsit kiábrándító gyógyszer: elõnye, hogy véd a terhességtõl, és a másikat érzed hátránya, hogy nem véd a nemi betegségtõl, hormonális, ezért kicsit/nagyon felboríthatja a normál rendszered, és készítménytõl függõen legalább egy-két hónappal korábban már el kell kezdeni a szedését, hogy tényleg védett legyél.
hát a tabletta körülményesebb elsõ szexhez - olyan értelemben, hogy elõtte nõgyógyászati vizsgálatoknak kell alávetned magad, és ugye x mennyiséget be kell szedned rendesen ahhoz, hogy kifejtse a hatását - tehát az elsõ szex gyógyszer mellett nem olyan spontán helyesen használva a gumi is van olyan biztonságos, mint a gyógyszer, ráadásul bármikor kéznél van, ha épp holnap kívánjátok meg egymást, akkor már mehet is, nem kell várni arra, hogy biztosan védjen ráadásul a szervezeted sem terheli meg, mint a gyógyszerrel bevitt hormonok, és a bogyóval ellentétben a fertõzésektõl is véd
9-es attól függ, hogy milyen panasszal fordultál orvoshoz vannak esetek, amikor szüzeknél is megkerülhetetlen a hüvelyen keresztül történõ vizsgálat de amennyiben nem szükségszerû és elengedhetetlen, hogy hüvelyen keresztül vizsgáljunk, érthetõ okokból inkább a végbélen keresztül történik a vizsgálat

Az első szex alkalmával kötelező, hogy lekerüljön a melltartó is?

Elég szégyenl?s lány vagyok, és a barátommal le akarunk nemsokára feküdni, de úgy gondolom h nagyon zavarban lennék ha lekerülne a melltartóm, és feszült lennék.

Legjobb válasz: hát nemtudom, az elsõ szex egy nagyon bensõséges, meghitt alkalom, legalábbis a legtöbb lány ilyenre vágyik, és ha azt írod, h szégyenlõs vagy, akkor nem nagyon értem hogy hogyan szántad rá magad az elsõ szexre:) mert akkor ha rászántad magad, én úgy gondolom h 100%ban bízol a barátodban, ergo a melltartód is lekerülhet, hiszen csak neki szánod magad...meg ezt leküzdhetted volna azzal is mondjuk, hogy mielõtt szexre kerül a sor pettingeltek, nem egyszer, hanem többször...minden szexuális elõélet nélkül nem a legjobb belevágni a szexbe, kell idõ amíg megismeritek egymás testét, hogy mi a jó nektek... 20/L

egyetértek a többséggel. amig túl szégyenlõs vagy a melltartó levételéhez, addig nem kellene szexelni, inkább pettingeljetek.
hát nemtudom, az elsõ szex egy nagyon bensõséges, meghitt alkalom, legalábbis a legtöbb lány ilyenre vágyik, és ha azt írod, h szégyenlõs vagy, akkor nem nagyon értem hogy hogyan szántad rá magad az elsõ szexre:) mert akkor ha rászántad magad, én úgy gondolom h 100%ban bízol a barátodban, ergo a melltartód is lekerülhet, hiszen csak neki szánod magad...meg ezt leküzdhetted volna azzal is mondjuk, hogy mielõtt szexre kerül a sor pettingeltek, nem egyszer, hanem többször...minden szexuális elõélet nélkül nem a legjobb belevágni a szexbe, kell idõ amíg megismeritek egymás testét, hogy mi a jó nektek... 20/L
Fura... Tényleg akarod a szexet, vagy a párod erõlteti finoman, vagy azt gondolod, hogy a ti kapcsolatotok már ott tart, hogy ez elvárás? Akkor érett egy kapcsolat a szexre, ha teljesen lazán és feszültségmentesen el tudsz omolni a párod karjaiban (teljesen meztelenül). Árulkodó jel, ha mondjuk a kezed követi a kezét a testeden. Biztos jele annak, hogy tudat alatt még nem akarod, de nem látsz elég okot a nem-re. Ha zavarban lennél, semmiképp ne feküdj le vele! Ha erre rámegy a kapcsolat, az annak a jele, hogy nem szeret úgy a barátod, ahogyan egy igazi szerelmi kapcsolatban kellene. Akkor várni vagy akár nem szexelni is képes lenne.
Ahogy elõttem mondták: petting! :D Nekem is voltak ilyen problémáim, de aztán a megfelelõ környezet (félhomály) és párom vágyának a látványa totál elkergette minden szégyenlõsségemet! Te is húzzad kicsit az agyát, ha majd meglátod, hogy majd' megõrül azért, hogy lásson végre, élvezni fogod vele együtt! ;) 22/l
nem tudok róla, hogy ilyen törvényt hoztak volna :D de viccet félretéve...amíg nem bízol meg benne annyira, hogy minden szégyenlõsségedet levetkõzd elõtte, amíg gátlásos vagy mellette, addig nem vagy megérve az elsõ aktusra...de ez csak az én véleményem(20/L)
kötelezõnek nem kötelezõ, de akkor hogyan kényezteti a melleidet ilyen alapon lehet teljesen felöltözve is szexelni
Szerintem ez tök hülyeség. :D A testedben fog mozogni, mit szégyenlõsködsz azok után? :D
szerintem kezdjétek azzal hogy petting. :) ahol nem szól másról a dolog mint a másik, testének felfedezésérõl.. azon kívül h rekem szórakozás, és meghittebbbé teszi a majdani elsõ együttlétet, le tudod küzdeni a szégyellõsségedet, ami szerintem nagyon fontos. :)
Ha sötét lesz, nem látja a melled, és leveheted:)
A szexben semmi sem kötelezõ.
Nem de ideális.Probáljátok forditva:ne sexeljetek csak cicizzetek.A teljes sötétség szerintem gáz probáljátok félhomájban had lássátok egymás széptestét.
Pedig a melltartó jóval kevesebbet takar, minta bugyi. ha szégyellõsnek érzed magadat, akkor még nincs itt az ideje, hogy lefeküdjetek egymással. Amúgy meg javaslom a gyertyafényt. Az elsõ alkalom így romantikusabb lesz, és sokkal könnyebb lesz levetkõzni.
hidd el, ha vágyik rád, akkor nagyon fog tetszeni neki a látvány. de szerintem is érdemesebb elõször felfedeznetek egymást, úgy, hogy levetkõztök(de figyeljetek, ne érjetek egymáshoz védõ eszköz nélkül a nemiszerveitekkel, és arra is figyelj , hogy ne ujjazzon vagy nyúljon hozzád úgy, ha esetleg elment, vagy elõtte fogdosta magát ott(mert elõváladék is kerülhet beléd, amiben lehetnek kis cuccocskák) csak akkor tudod igazán élvezni a szexet ellazulva, ha nem feszengsz amiatt, ahogy kinézel. mert hidd el, neki nagyon tetszeni fogsz:) a legjobbakat kívánom: S.T.
Ne parázz! Tetszeni fog neki a melled!!! Csalódott lenne ha nem láthatná a szex ellenére.

Hogy alakul a szexuális életetek távkapcsolatban? Mennyi idő után történik meg az első szex ha csak heti 1szer tudtok találkozni már a kapcsolat elejétől is?

Legjobb válasz: Nekem volt ilyenem. Mi 16-18 évesen voltunk együtt 4 hónapra, akkor még nem volt szex. Utána 18-20 évesen újra összejöttünk, akkor 1,5 hónap után már szex volt. Lassan két éve együtt :) 20/L

Nekem volt ilyenem. Mi 16-18 évesen voltunk együtt 4 hónapra, akkor még nem volt szex. Utána 18-20 évesen újra összejöttünk, akkor 1, 5 hónap után már szex volt. Lassan két éve együtt :) 20/L

Az elsõ szex meg volt, véreztem is meg minden, de a második is ugyan ugy fájt mint az elsõ kb. Mi lehet a baj vagy miért van miért fáj még mindig?

Legjobb válasz: Esetleg korán hatol be, túl nagy, és/vagy nem várt pár napot a második elõtt. Igy elsõ tippre. (túl kevés infót irtál!) Egyébként az is fontos lenne, hogy hány évesek vagytok

Esetleg korán hatol be, túl nagy, és/vagy nem várt pár napot a második elõtt. Igy elsõ tippre. (túl kevés infót irtál!) Egyébként az is fontos lenne, hogy hány évesek vagytok
A kérdező hozzászólása: sztem egy hónap el telt utána miután ujra csináltuk én 16éves õ 17
kevés elõjáték
lehet, hogy nem volt elég "csúszós" de egyébként embertõl függ, nekem még a harmadik is ugyanúgy fájt, lehet neked is kell egy kis idõ, hogy minden tökéletes legyen. :) lehet, hogy csak kicsit érzékenyebb vagy...
nincs éles határ h meddig fáj és mikortól nem (lehet h nem izgultál fel eléggé, vmiért nem nedvesedtetek be, vagy a testednek ennyi idõ még kevés volt h hozzászokjon) óvatosan kell csinálni és nem lesz probléma :)

Hat hete szültem, megvolt a nõgyógyászati vizsgálat is, de félek, hogy fájni fog az elsõ szeretkezés, mert a vizsgálat nagyon fájt, másnak is fájt az elsõ szex szülés után?

Kacsával és kézzel is vizsgált az orvos, de nagyon fájt. Elsõ szülésem volt, gátsebem van, de már egyáltalán nem fáj és nem is érzékeny. Befele viszont repedtem egy kicsit, állítólag az is meggyógyult, nem is fájt, egészen a vizsgálatig. Ott majdnem beto.tam, mert annyira fájt a vizsgálat. Az elsõ szex is ilyen lesz? Mert ezért kerülöm a Párom, félek nagyon, hogy fájni fog. Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Köszönöm elõre is a normális válaszokat!

Legjobb válasz: Nekem egy picit fájt, vagy inkább érzékeny voltam. Mondd meg a párodnak, hogy legyen óvatos, mintha a "szüzességed venné el". Az elsõ nem biztos, hogy jó lesz, de majd bele jöttök. Vagy ha gondolod, várjátok meg a 3 hónapot, akkora már tényleg illene rendesen helyrejönnie a dolgoknak. A párod pedig ha szeret, megértõnek kell lennie.

Nekem egy picit fájt, vagy inkább érzékeny voltam. Mondd meg a párodnak, hogy legyen óvatos, mintha a "szüzességed venné el". Az elsõ nem biztos, hogy jó lesz, de majd bele jöttök. Vagy ha gondolod, várjátok meg a 3 hónapot, akkora már tényleg illene rendesen helyrejönnie a dolgoknak. A párod pedig ha szeret, megértõnek kell lennie.
Én még csak nem is természetesen, hanem császárral szültem, mégsem volt kellemes az elsõ együttlét szülés után. De mondjuk azért ne hasonlítsd az orvosi vizsgálatot a pároddal való szexhez.:) Nyilván mikor együtt leszel a pároddal, akkor azt kívánni fogod és a párod mindent megtesz majd annak érdekében, hogy felizgulj és jó legyen neked. Erre törekedjetek és lehet hogy az elsõ alkalom nem lesz olyan kellemes, de utána majd jobb lesz.:)
Mi körülbelül 8 héttel szülés után voltunk együtt elõször. Nagyon fájt, pedig óvatos és figyelmes volt. Gátsebem se volt, mégis. Olyannyira szûk voltam és száraz, hogy egyszerûen nem tudtam volna akkor se élvezni, ha nem fáj. Vártunk még a következõ együttléttel, de így 4, 5 hónap után is elõfordul hogy fájdalmas.
nekem nem csak az elsõ fájt...még a 6 hónapban is. nem tudom miért, pedig csak elsõfokú repedésem volt, nem volt vészes, de mégis vhogy annyira szûk lettem...:-(
hogy nincs alattad?
amit bénázni fogtok az tényleg emlékezetes lesz :Ð
Anno nekem is meg a csajnak is elsõ volt megbántam h nem vettük fel videóra... Utólag jót lehetett volna röhögni azon a szerencsétlenkedésen... :D:D:D
majd fogod "tapasztalni"... sokkal jobban benedvesedik illetve a levegõt is kapkodva fogja egy picit venni :]
Lüktet a hüvelye...
elsõ szexnél aztán figyelheted kisöcsém, hogy mikor megy el...
Érdekes, én elsõre elmentem, bár nem kezdõ pasi volt a partnerem... de utólag megismerve a világot, ezzel igencsak egyedül vagyok ám...
Ne várd h ELSÕNÉL el fog menni:P lányoknál ez nem olyan egyszerû:P majd talán 8dikra összejön, de csak ha nagyon ügyes vagy:P:P nah aztán meg sok gyakorlas kell ahhoz h egy lányt ki tudj elégíteni:P:P
A kérdező hozzászólása: Utolsónak nagyon köszönöm meg aki normálisan válaszolt
Az elsõ szex alkalmával várhatod, hogy a lány elmenjen!!!! Az elsõ az eléggé fájdalmas a nõknek. Úgyhogy a 2-3. nál számolj elõször azzal, h egyáltalán élvezze...ha nem is megy el!
Aki azt írta, hogy lüktet a hüvelye, annak igaza van, mert tényleg így van. Egyébként mivel mindkettõtöknek az elsõ lesz, az aktus alatt majdnem nulla az esélye, hogy orgazmusa lesz, de neked meg arra majdnem nulla az esélyed, hogy nem lesz. Az ujjadtól meg a nyalifalitól fog elmenni, ha szerencsétek van, és ajánlom, hogy az még az aktus elõtt legyen. 28/N
Kb elmész 1-2 perc után, aztán már lesheted, hogy a csaj elmenjen. Ha nyelvvel, vagy ujjal izgatod, az persze más, ott csak egy kis rángást fogsz látni, a hasán, meg a combján, nagyon szép látvány ám :) De érezni nem fogsz belõle semmit.
Lekapcsolja maga után a villanyt.
A kérdező hozzászólása: szeretnék neki örömet okozi az elsõnél és emlékezetessé tenni neki és magamnak is persze
A kérdező hozzászólása: most komolyan:S
Legyél gyengéd és figyelmes hogy szép emlék legyen. Az elsö nagyon fontos. Igaz én egy tapasztalt férfival voltam szuper volt de nekem is fájt ami természetes. Puszilgatott sugdosott a fülembe nem kapkodott. Remélem ezzel tudtam valamenyit segiteni.

Fiúk hogy kényesztetnétek egy szűz lányt? Hogy bánnátok vele? Milyen lenne az első szex neki? Mennyire figyelnétek oda rá? (Ha mondjuk szerelmesek is lennétek bele. )

Norm válaszokat,ha llehet még ilyen 23:29 körül is

Legjobb válasz: hát nekem a mostani barátnõm szûz volt mikor elkezdtünk járni lassan 3 éve:) és hát egy szintig elég gyorsan haladtunk tipi tapi, kézi munka, petting, anális szex.... utána egy hosszú ideig nem léptünk tovább:) igazából típus függõ:)

hát nekem a mostani barátnõm szûz volt mikor elkezdtünk járni lassan 3 éve:) és hát egy szintig elég gyorsan haladtunk tipi tapi, kézi munka, petting, anális szex.... utána egy hosszú ideig nem léptünk tovább:) igazából típus függõ:)
Simogasd a csiklóját, csókolgasd a melleit, nyald ki rendesen! Ha fáj neki a farkad akkor az ujjaddal tágítsd! Egyébként az ujjaddal is elveheted a szüzességét, tehát vigyázz!! Vagy szándékosan is megtehetitek, hogy késõbb a vér ne okozzon problémát! Õ kiverheti neked, vagy orálisan oldhatja meg! A legfontosabb a türelem!!
meg én nem haladnék annyira gyorsan... õ is élezze az a fontos
én hasonlóan véleményen vok mint ahogy az elsõ srác irta... (naná anál-t leszámitva :D)
A kérdező hozzászólása: inkább kérdéseimre válaszoljatok, ha kérhetem
Amúgy ha itt tartunk, nekem a barátnõm egy 9 hónapos elsõ kapcsolat után 4 évig nem élt semmiféle kapcsolatban, majd miután összejöttunk, szinte a második szüzességét vettem el. Fontos, hogy ne siessük el a dolgot. Ne az legyen, hogy szakadatlanul próbálkozni, mert neki kell meghozni azt a döntést, hogy akarja-e már, és ha csak kényszerbõl megy bele, az nme lesz jó sem neked, sem neki. Kezdetben elég, ha csak simogatás van, akár finoman már az érzékenyebb területeken is. Eyetleg lehet azzal próbálkozni, hogy orálisan kényezteted (ha eljuttok odáig), de ne magaddal foglalkozz, hanem csak vele, amint egy-két alkalommal sikerül csak nyelvel, esetleg ujjal a csúcsrajuttatnod, rá fog kapni, és hamarabb rászánja magát. Az orális részt egy darabig hanyagold, eleinte ha nem akarja, akkor nyugodtan kerüld a témát, késõbb már lehet, hogy fogékonyabb lesz rá, ha felhozod. Lépésekben kell haladni, és akkor sikered lesz, és õ is könnyebben hozzászokik a változáshoz.
Ha elolvasod a mondatot, akkor rájössz. Finomat indított, tipitapi , petting, anális szex, aztán egy darabig semmi... Vagyis ha jól fordítom, akkor elõször petting és orális dolgok, majd az ánuszába, majd egy darabig semmi. Egy ideig csak a fenekével szexszel, a rendes szexet meg mellõzte? Ráadásul melyik szûz csaj hagyja, hogy rögtön a fenekébe tegyék be neki, jóval azelõtt, hogy a "rendes helyre" játszottak volna... Gondolkodj
A kérdező hozzászólása: lehet elírta és orált akart....bár ki tudja... :)
Mibõl gondolod, hogy nem tudja mit jelent? Mit utasítgatsz te itt ebereket rendre?:P
Petting után rögtön anális szex? Az aztán finom kezdés, hogy némi játszadozás után egybõl az ánuszát tágítod. Keress utána, ha vmirõl nem tudod a jelentését.
Nagyon finoman és az lenne amit õ akar és nagyon romantikusan , hogy szép emléke legyen róla! Kényesztetném, bevetném minden tudományom!! 14/F

Mennyire fáj az első szex, ha fáj egyáltalán? Lehetsges, hogy el is élvezek?

csak kiváncsi lennék, mert amikor a barátommal vagyok sokszor gondolok arra hogy lefeküdhetnénk egymással.

Legjobb válasz: Õszintén szólva szerintem nem valószínû... mert lehet hogy jobban fog zavarni a fájdalom... de az hogy kinek mennyire fáj nagyon sok dologtól függ. Párom is csak a második során ment el, én meg az elsõ során nagyon hamar szóval az nem volt a legjobb... de minél többet gyakorolunk annál jobb :P:P Szerintem inkább arra kellene hajazni hogy már a petting során elmenj :)

Õszintén szólva szerintem nem valószínû... mert lehet hogy jobban fog zavarni a fájdalom... de az hogy kinek mennyire fáj nagyon sok dologtól függ. Párom is csak a második során ment el, én meg az elsõ során nagyon hamar szóval az nem volt a legjobb... de minél többet gyakorolunk annál jobb :P:P Szerintem inkább arra kellene hajazni hogy már a petting során elmenj :)
Többek között a sráctól is függ hogy mennyire fáj. Vannak srácok akik elég ügyesek, és nincs is lószerszám a lábuk között, õk élvezetessé tudják tenni neked. Persze ha mindketten tapasztalatlanok vagytok, vagy a srác nem elég ügyes, figyelmes kicsi a valószínûsége. Nekem sikerült, bár 1, 5 óráig tartott de sikerült. A lényeg az elõjáték, hogy maximálisan fel legyél izgulva, és csak egy hajszál válasszon el az orgazmustól. Onnan már csak a srácon múlik. REmélem szép élmény lesz az elsõ.
Attól még fájhat, hogy a srác ügyes. Inkább ne tervezd az orgazmust, mert lehet, hogy nagyon fog fájni. De ha nem fáj, akkor sem biztos, hogy el fogsz menni.
Szerintem egyén függõ a fájdalom. Nekem pl. nem fájt. Ha arra koncentrálsz, hogy ez biztos fog fájni, lehet, úgy is lesz. Lazits! Az orgazmus azonban más...az nem jön olyan könnyen. Majd idõvel sok gyakorlás után.
szerintem is kicsi a valószínûsége, hogy elsõre elmenjél, és egyetértek az elõttem szólóval, kár is erre hajtani, mert az nagy koppanás lehet. engem az elsõnél tök sok minden extra is lefoglalt, nehezen tudtam csak Ránk koncentrálni, meg úgy am blokk elengedni magam. De valahol ez töktermészetes, az elsõ az ez egy merõben új dolog. Viszont fájni nem fájt, kis feszítõ érzés és kész. Viszont ha a partnered ügyes, és figyelmes, türelmes, s nem csak arról szól neki, hogy beteszi, akkor orgazmus nélkül is felejthetetlen élmény lehet. :) Aztán az idõ, meg a rutin majd meghozza az orgazmust is. sok sikert!
Szia Az én barátnõmnek egyáltalán nem fájt az elsõ, sõt el is élvezett. Minden attól függ mennyire tudtok egymásra figyelni. Nem szabad elkapkodni semmit.
szia. nekem 2-3 hete volt az elsõ, és nagyon fájt a behatolás. utána, amikor már bent volt, akkor enyhült a dolog, de nem tudom elképzelni, hogy nekem akár a közeljövõben is orgazmusom legyen... mondjuk nekem alapból vannak lelki gondjaim. meg párom sem olyan ügyes, neki is az elsõ volt. én 16 vagyok, õ 21.
Szia! Nekem egyáltalán nem fájt, amikor elvesztettem, de azt sem mondanám, hogy annyira élveztem volna! Sztem elsõ alkalommal senki nem megy el.
Mind a fiú mind a lány részérõl lehet fájdalmas az elsõ. Orgazmus igazából az elsõ alkalommal nem valószínû, de nem kizárt, de tény, hogy az elõjûtéktól függ a legjobban a dolog. Elkapkodni semmit nem szabad, de túl nyújtani sem, mert mind csak növeli az érzést. Az a lényeg, hogy mind a ketten legyetek jól felizgatva. Ezt sok féleképpen lehet fokozni, melyekre ha kéred kitérek egy következõ válaszban, hogy milyen módszerekkel lehet tökéletesen felizgatni a másikat anélkül, hogy bár mi is a nemiszervekhez érne és még is felizgatja azt. És mind a két félnek ugyan olyan jó élményeket nyújt.
Számomra nagyon fájdalmas volt, hónapokig próbálkoztunk, hogy ne fájjon. Utána még napokig véreztem és az újabb sex még napokig fájdalmas volt.Szóval orgazmus szerintem majdnem kizárt, mert csak a fájdalomra tudsz koncentrálni...(
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat..továbbra is várom õket:)
Szia! Nekem az elsõ 4 alkalom nagyon fájt és még gondolom a többi is fog. Mindegyik alkalommal véreztem. Szerintem "túl erõs" a szûzhártyám és mg nem sikerült átszakítani. Vagy, ha sikerült is gondolom lelkileg még nem vok felkészülve. Én úgy gondolom már érett vagyok, de a tudatalattim nem. Szal nagyon sok függ attól is, h mennyire vagy rá felkészülve. Ha maximálisan megbízol a barátodba és nagyon nedves vagy, vagy nagyon föl vagy izgulva akkor nagyon minimális az esélye, h fájni fog! Sok szerencsét :)
Hát én nemtudom... Nekem az elsõ eléggé fájt, picit véreztem is de nagyon minimálisat. Pedig totálisan fel voltam izgulva, nedves is voltam rendesen. Fõleg az elsõ 20 percben fájt, aztán már a nagyobb részében nem.
A kérdező hozzászólása: amugy kiváncsi vagyok , hogy izgatod fel a párodat :) szóval kérem a választ :) .. köszi..
Akkor elmondom az én módszeremet, hogyan lehet rendesen felizgatni a másikat, és magunkat is, úgy, hogy nincs a nemiszervekhez érve. Az elsõ és legfontosabb dolog, a hangulat és a gasztronomia harmoniája. A helységben legyen hangulatosan félhomály, gyertya fény, vagy hasonlóan alacsony fényûlámpák. Az étel mindig a kedves kedvence, megfûszerezve valamilyen lágy alkohollal, most ez lehet üveges is, pl bor, sör, de lehet és ez az ami jobban ráhangol bonbon. A bonbon azért jobb, mert lehet vele játszani, és az izgatásnál a játék az ami fokozza a hatást. Az étel elfogyasztásánál elkezdõdik a játék, mert érdemes megetetni a másikat, majd jöhet az édesség, idénygyümölcs és tejszínhab, csoki, vagy éppen olyan amit szerettek. A gyümölcsöket nem simán eszitek, hanem úgy, hogy mindig a másik dönti el, hogy miként, lassan és biztosan eljuttok arra a pontra, amikor ez a játék élvezetté fokozódik és teljesen egymásra lesztek hangolódva, ha ezek közben lekerültek a ruhadarabok és mondjuk egymásról eszegettétek le a finomabbnál is finomabb falatokat, akkor a szex már annyira tökéletes lesz, hogy nem fogysz semmi mást érezni csak gyönyört. Elsõre nehéz megállni a játék hevében, hogy ne kezdjen el az ember vadulni, de ha sikerül akkor nagyszerû élményekben lesz része mind a két félnek. Mondjuk olyanoknak, akik szûzek nem annyira jelent még élvezetet, de késõbb annál inkább. Próbáljátok ki, hihetetlenül szuper élményt sikerült nyujtanom, még a szûz páromnak is, amikor elsõ alkalommal voltunk együtt.

Masztizásnál szinte alig tudok egy ujjamat is "feldugni", nagyon fáj. Kibírhatatlan lesz az első szex? 17/L

Legjobb válasz: mivel nem tudsz ellazulni kellõen ezek szerint, így amíg nem érsz meg fejben az elsõ alkalomra - az lenne.

mivel nem tudsz ellazulni kellõen ezek szerint, így amíg nem érsz meg fejben az elsõ alkalomra - az lenne.
Bízd rá magad a fiúra, hidd el meg fogja oldani és szerintem se ujjazd magad addig, fõleg ha fáj. 25/F
A fiúnál valószínûleg másképp mûködik majd, ha szereted õt. Lehet kísérletezni neki is ujjal, mielõtt mást próbálna bedugni.
A szeretett pasival sokkal jobb lesz mint saját magadnak.
A 2. 3. biztos jobb lesz ;)
Akkor hogy masztizol?! :O
ameddig nem veszted el ne ujjazz
Nem lesz kellemes élmény az elsõ néhány alkalom, de sokkal kibírhatóbb, mint a szülés, ami a következménye lesz, ha nem vigyázol. Talán kicsit várjatok még a közösüléssel, ismerjétek meg egymást.

Elképzelhető, hogy az első alkalomnál is élvezni fogom a szexet?

Legjobb válasz: ja,hát nem is várom a hatalmas élvezetet,de azért jó lenne,ha élvezném.ja,és én is elég szûk vagyok:Shogy lazuljak el?

elsõ, te nagy arc vagy:D jófej lehetsz:D
Sok kritérium van. Ellazulás, bizalom, nyugodt légkör, vágy, stb! Ha ez megvan akkor akkor is élvezni fogod, ha nem élvezel el! A csajoknak sokszor az is bõven kielégítõ ha csak jól megdugják õket. Ha aggûdsz akkor nem jó, ha nem aggódsz akkor sokkal több esélyed van rá h ne legyen gond. Bár igazán a szexben sosincs gond! Mindig van másik esély! :)
Hú nemtudom, nekem nem tudatosan jött. Elõször mikor a barátom belémhatolt, akkor mondta, hogy nagyon szûk vagyok, és éreztem is, hogy rettenetesen fájt akkor. Aztán szép lassan elkezdett mozogni bennem, és akkor már nem is fájt, mondta, hogy próbáljak meg ellazulni, meg puszilgatott, meg ilyenek, meg megcsókolt, és azzal elterelte a figyelmemet, aztán így tudat alatt elengedtem magam ott lent, és utána már nem is fájt... :)
A kérdező hozzászólása: ja, hát nem is várom a hatalmas élvezetet, de azért jó lenne, ha élvezném.ja, és én is elég szûk vagyok:Shogy lazuljak el?
minden elképzelhetõ...ez igazából a méretétõl is függ, meg még sok más dologtól.
Én nagyon élveztem. 14/F
Ja bocs. Akkor 14/L
Nem volt orgazmusom, de élveztem ennek ellenére. Egy kicsit fájt az elején, mert izgultam, és szûk voltam, de aztán amikor ellazultam, már jó volt nagyon. 16/L
elképzelhetõ, de nem valószínû. Mondjuk ez sokmindentõl függ, leginkább a fiútól, hogy mennyire van otthon az anatómiában (sajnos általában egyáltalán nem is hallottak még róla), mennyire figyelmes (mondjuk ha nem tudja, hogy mire kell figyelni, akkor mindegy). A másik meg, hogy a szüzesség elvesztése fáj.
A kérdező hozzászólása: fáj oké, de gondolom nem végig az aktus alatt.:Svagy nem tudom. de, én élvezni akarom az elejétõl, a gyengédséggel nyilván nem lesz gond.:)
A kérdező hozzászólása: örülök:) nos, leginkább lányok véleménye érdekelne:D
Nekem egy pohár pezsgõ segített, hogy jobban el tudjak lazulni. ;)
nekem meg 12feles hp XD
az sok mindenen múlik.de lagfõképpen a partneren

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!