Találatok a következő kifejezésre: Az elso kaptam injekciot (3 db)

Tegnap kaptam az elsõ szteroidos injekciót a könyökömbe, rosszul vagyok, tanács?

teniszkönyököm van. Tegnap és ma egész nap nagyon fájt, és hányingerem is van eléggé, egész nap étvágytalan és émelygõ voltam. Nem tartom valószínûnek, mert korábban kellett volna jelentkeznie, de lehet összefüggésben az szurival a rosszullét?

Legjobb válasz: Menny vissza az orvoshoz, õ megmondja.

Menny vissza az orvoshoz, õ megmondja.

Az elso trimeszterben kaptam injekciot az inyembe, art a babanak?

az elso trimeszterben 2x voltam fogorvosnal, 2x furt, sot másodszor kaptam egy gyengebb injekciot az inyembe, mivel az ideget vette ki. a fogorvos azt mondta, artalmatlan a babara nezve, de megiscsak aggodom.

Legjobb válasz: ha a doki azt mondta, hogy nem lesz semmi baj, akkor biztosan jobban tudja, mint mi

ha a doki azt mondta, hogy nem lesz semmi baj, akkor biztosan jobban tudja, mint mi
Minden irodalom szerint adható injekció a fogorvosnál, csak szólni kell, hogy babás vagy. Semmi baj, ne izgulj!!
Én is kaptam injekciót. Mielõtt az orvos be akarta adni szóltam neki, hogy babát várok azt mondta hogy nem gond akkor is kaphatok nem árt neki, csak mindig szóljak, hogy nehogy elfelejtse. Ez az elsõ 12 hétben volt, most 37 hetes vagyok és semmi baja a babának. Ne aggódj nem ártott neki.
Ne izgulj, nem lesz baja a babának tõle. Én egyszerre 3 adagot is kaptam 8 hetesen, mert annyira be volt gyulladva az ínyem, hogy nem tudta az orvos elzsibbasztani rendesen. Minden jót nektek!:)

Hat-e akkor a fogamzásgátló, ha az első levél 20 napján hánytam és a második levél alatt Augmentin Duo tablettát kellett szednem és 8db Zinacef injekciót kaptam.

Valamint mindemellett kísér?ként ment az algopyrin, ACC200, Mebucain, Strepsils és a Tantumverde...

Legjobb válasz: én ugyan nem szedek tabit, de nem lenne egyszerübb, ha ilyenkor óvszerrel védekeznétek? akkro biztos nem lehet baj, így meg van aki azt modnja hogy mehet, van aki nem. kinek fogsz hinni? szerintem óvszerrel és nem lesz gond.

én ugyan nem szedek tabit, de nem lenne egyszerübb, ha ilyenkor óvszerrel védekeznétek? akkro biztos nem lehet baj, így meg van aki azt modnja hogy mehet, van aki nem. kinek fogsz hinni? szerintem óvszerrel és nem lesz gond.
Itt az is kérdés, hogy mikor hánytál? A tabletta bevételét követõen 4 órán belül? Mert akkor mindenképpen védekezzetek óvszerrel! Az Augmentint meddig szedted? Ha csak 4-5 nap, akkor nem lehet baj! A többi pedig nem befolyásolja a hatását!
Az nem szerencsés, hogy pont az elsõ levélbõl maradt ki egy darab a hányás miatt... szerintem most egy ideig (egy-két hét) csnáljátok gumival, már csak az antibiotikum miatt is. Fõ a biztonság!
A kérdező hozzászólása: A tabletta bevétele után 6-7 órával hánytam... Egyébként köszönöm az információkat:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!