Találatok a következő kifejezésre: Az elso hogy probalkozunk. Nem (12 db)

Akik már több mint 1 éve próbálkoznak az ELSÕ babával, ti nem féltek, hogy vajon miért nem jött össze eddig?

Mert én már nagyon kezdek aggódni emiatt. :( Mert ha már lenne 1 gyerekem akkor megnyugodnék, mert tudnám, hogy képes vagyok teherbeesni. De így??

Legjobb válasz: Kedves válaszoló! Szerintem nagyon hasznos dolgokat írtál. Igaz mi még "csak" 6 hónapja próbálkozunk, de szerencsésnek tudhatom magam abból a szempontból, hogy nagyon lelkiismeretes orvosom van. Amikor felkerestem rögtön elküldött hormonvizsgálatra és nekem is kiderül a TSH-m magas 4,3.Endokrinológus írt is fel L-Thyroxint(pont ezzel kapcsolatban írtam ki egy kérdést nem sokkal ezelõtt:) Kedves kérdezõ! Szerintem is menj orvoshoz. Ha baj van akkor úgy is kezelni kell ha nem most akkor hónapok múlva. Addig pedig csak izgulsz, hogy ugyan mi lehet a probléma. Én ugyanígy izgultam amíg el nem mentem a vizsgálatokra. Most viszont már nyugodtan várom, hogy amint hat a gyógyszer lebabásodjak:) Sok sikert!

Kedves válaszoló! Szerintem nagyon hasznos dolgokat írtál. Igaz mi még "csak" 6 hónapja próbálkozunk, de szerencsésnek tudhatom magam abból a szempontból, hogy nagyon lelkiismeretes orvosom van. Amikor felkerestem rögtön elküldött hormonvizsgálatra és nekem is kiderül a TSH-m magas 4, 3.Endokrinológus írt is fel L-Thyroxint(pont ezzel kapcsolatban írtam ki egy kérdést nem sokkal ezelõtt:) Kedves kérdezõ! Szerintem is menj orvoshoz. Ha baj van akkor úgy is kezelni kell ha nem most akkor hónapok múlva. Addig pedig csak izgulsz, hogy ugyan mi lehet a probléma. Én ugyanígy izgultam amíg el nem mentem a vizsgálatokra. Most viszont már nyugodtan várom, hogy amint hat a gyógyszer lebabásodjak:) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat. Jó akkor viszem neki a görbémet is! Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mennyire lesz segítõkész. Eddig még csak 1-szer voltam nála, tavaly kb. pont ilyenkor. Szóval még nem nagyon ismerem õt, mert én nem itt laktam és másnál voltam, más városba. Remélem, számíthatok a segítségére maximálisan.
Szia! Én is teljesen kétségbe vagyok esve mert mi már 3 éve próbálkozunk és semmi. Voltam dokinál hogy tanácsot kérjek és meg nézte hogy nincs megfelelõ peterésem. Adott rá gyógyszert de semmi. Elmentem pestre és ott csináltak átfújást és az átjárható meg csináltak hormonvérvételt és kiderült hogy a Prgeszteronom nem jó és kaptam rá gyógyszert de 4 hónap után is sajnos sikertelen a kezelés és most úgy vagyok vele hogy az épitkezésen legyünk túl és aztán elmegyek dokihoz.A progeszteron szint csökkenés az azt jelenti hogy nem tapad meg a megtermékenyitett petesejt a méh falán. Sok sikert kivánok és mielõbbi babásodást.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Amúgy én is attól félek, hogy az a baj, hogy nem tud megtapadni a baba. De nem tudom mi számít rossz progreszteronszintnek? Nekem mindig szép magasan fent van a hõm a luteális fázisban. Csak a mensi elõtti napok környékén szokott lenni egy hirtelen esés: pl. most 37, 1-rõl hirtelen 36, 8 lett. És végül pedig csak nagyon lassan megy le a hõ, többnyire még akkoris alaphõ feletti szokott nekem lenni, amikor már mensizek. Most is: Tegnap este jött meg és még 36, 8 volt, ma is még 36, 7-et mértem. Az alaphõm meg amúgy 36, 5. Tehát még mindig 2 tizeddel felette járok... Nem tudom, ez baj-e?
Van egy oldal: babatervezok.otthona.net remélem jól írtam, vagy keressetek rá a gogliban! Nagyon-nagyon sok jó és hasznos dolgot találtok ott, sokat fog segíteni!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Már végignéztem egy jópárszor az oldalt, de azért köszi. Én nem érzem, hogy valami problémánk lenne, minden jól mûködik. Csak nincs szerencsénk szerintem, azért nem sikerült még eddig.
egyébként a vérvétel alapján is megtudja mondani, hogy van-e peteérésed, az biztosabb, mint a hõmérõzgetés. A ciklus 3. napján és a 21. napon szoktak csinálni egy vérvételt, abból sokminden kiderül. Egy meddõségi szakember ezzel kezdi + a párod spermavizsgálata is fontos, mert nem biztos, hogy veled van a gond. Utána ultrahangos vizsgálat is a ciklus alatt, hogy nyomon kövessék a tüszõérésedet. Ha minden ok és így se jön a baba, akkor csinálnak egy összeférhetetlenségi vizsgálatot, ami annyi, mint egy rákszûrés. Utána inszem, ha az nem stimmel. Nagyjából ennyi.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy leírtad. Csak én egy kicsit tartok a nõgyógyászomtól, mert régebben én már akartam tõle vérvételt kérni, és azt mondta, hogy itt ezzel nem foglalkoznak... nem értem miért mondta ezt, én már elõre félek, hogy nem fog mindent megtenni, csak majd mond valamit meg felír valami gyógyszert azt el van intézve...nem tudom mi lesz.

Már július óta próbálkozunk a babával LH teszttel. Az első pozitív napon mindig együtt voltunk, volt, hogy a második pozitív és az első negatív napon is. Miért nem sikerült? Az LH teszt mutatná, ha nem lenne peteérésem, nem?

Az orvosom megvizsgált, azt mondta, minden rendben és clostyt írt ki, de nem igazán akarnám beszedni.

Legjobb válasz: Mi június óta próbálkozunk és én is használtam LH tesztet. Nekem mindig két pozitív nap volt és egy negatív és mindhárom napon együttvoltunk, meg még elõtte és utána is. Nem sikerült, elmentem dokihoz nekem is Clostit írt fel, de a 2. gyógyszeres hónapunk is sikertelen volt. Szerintem szedd nyugodtan, de csak ha elõbb kivizsgáltak. Nekünk az elsõ baba az elsõ Clostis hónapban sikerült. Most a kistesó várat magára.

Mi június óta próbálkozunk és én is használtam LH tesztet. Nekem mindig két pozitív nap volt és egy negatív és mindhárom napon együttvoltunk, meg még elõtte és utána is. Nem sikerült, elmentem dokihoz nekem is Clostit írt fel, de a 2. gyógyszeres hónapunk is sikertelen volt. Szerintem szedd nyugodtan, de csak ha elõbb kivizsgáltak. Nekünk az elsõ baba az elsõ Clostis hónapban sikerült. Most a kistesó várat magára.

Tisztelt doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulok magához, hogy egyáltalán nem sikerül teherbe esnem, de volt egy első házasságom, abból két gyermekem született. Most is házas vagyok, két éve próbálkozunk, nem sikerül. Rendszertelen a menstruációm. Szeretném

Tisztelt doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulok magához, hogy egyáltalán nem sikerül teherbe esnem, de volt egy első házasságom, abból két gyermekem született. Most is házas vagyok, két éve próbálkozunk, nem sikerül. Rendszertelen a menstruációm. Szeretném, ha tájékoztatna, hogy mit tegyek. Ibolya.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben már egy éve sikertelenül próbálkoznak, egy részletes hormonális kivizsgálást és a partnere andrológiai vizsgálatát javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben már egy éve sikertelenül próbálkoznak, egy részletes hormonális kivizsgálást és a partnere andrológiai vizsgálatát javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulok magához, hogy egyáltalán nem sikerül teherbe esnem, de volt egy első házasságom, abból két gyermekem született. Most is házas vagyok, két éve próbálkozunk, nem sikerül. Rendszertelen a menstruációm. Szeretném

Tisztelt doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulok magához, hogy egyáltalán nem sikerül teherbe esnem, de volt egy első házasságom, abból két gyermekem született. Most is házas vagyok, két éve próbálkozunk, nem sikerül. Rendszertelen a menstruációm. Szeretném, ha tájékoztatna, hogy mit tegyek. Ibolya.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben már egy éve sikertelenül próbálkoznak, egy részletes hormonális kivizsgálást és a partnere andrológiai vizsgálatát javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben már egy éve sikertelenül próbálkoznak, egy részletes hormonális kivizsgálást és a partnere andrológiai vizsgálatát javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mitől lehetséges az, hogy mióta babával próbálkozunk (3 hónapja) mindig pontosan 1 héttel előtte megérzem a mensit és 28. napon jön meg. Míg nem terveztük, addig 24-25. napon jött meg és csak az első napon éreztem?

És akkor sem szedtem gyógyszert. Ez ilyen pszichés átalakulás? Lehet, hogy nem a legjobb témakörben írok, de ezt talán sokan olvassák.

Legjobb válasz: ez lehet pszichés is, lehet a melegtõl is , de ne aggódj ha 28 napos, akkor könnyebb megállapítani a peteérést..a mensi elsõ napjától számolt 10.naptól a 18. napig legalább kétnaponta legyetek együtt és akkor könnyebben sikerül..ha pontosan tudod mikor van pé akkor még könnyebb, ezt pedig ovuláciosteszttel ellenõrizheted.

ez lehet pszichés is, lehet a melegtõl is , de ne aggódj ha 28 napos, akkor könnyebb megállapítani a peteérést..a mensi elsõ napjától számolt 10.naptól a 18. napig legalább kétnaponta legyetek együtt és akkor könnyebben sikerül..ha pontosan tudod mikor van pé akkor még könnyebb, ezt pedig ovuláciosteszttel ellenõrizheted.

Mi lehet az oka? A ciklusaim mindig pontosak (30 nap).5 hónapja próbálkozunk, és ez az első olyan hónap, hogy a ciklus közepétől egyáltalán nem fáj a mellem. Ma (nem) kellett volna megjönnie, és semmi jele nincs, hogy jön.

a kérdésem, hogy jelezhet-e terhességet a "nem mell fájás"? Nem akarok több negatív tesztet látni.

Legjobb válasz: ha pontos mindig a ciklusod minek csinálsz tesztet. vagy is ha 30-ik napon megjön akkor minek a teszt? amúgy jelezhet. de leginkább az jelezhet hogy nem jött meg. söt azt is jelezheti hogy nem volt peteérésed.

ha pontos mindig a ciklusod minek csinálsz tesztet. vagy is ha 30-ik napon megjön akkor minek a teszt? amúgy jelezhet. de leginkább az jelezhet hogy nem jött meg. söt azt is jelezheti hogy nem volt peteérésed.

Most van az elso honap, hogy probalkozunk a parommal. A mellem nagyon feszul, meg 4 napom van a nem vartig, szagokra is erzekeny lettem, es az emesztesem is mas... nehezebb. Lehetseges, hogy baba van, hogy sikerult?

Legjobb válasz: hát lehet, de várd ki azt a négy napot. meg még plusszt. a lényeg a gyerekcsinálásnak hogy ne akarjad görcsösen. ne figyeld minden nap magad , mert lehet túl sósat ettél és sok víz rakodott le benned azért feszül a melled, vagy csak menses elött vagy és azért. szóval ha görcsölsz soha nem lesz gyereked. akkor kufircoljatok mikor jól esik, és ne mérgesd a hömérsékleted ne ugraszd az ágybaa párod hogy majd most, stb... inkább élvezzétek egymást, és ha egy évig nem jön össze esetleg menjetek el dokihoz. ha gyógyszert szedtél akár hónapok is eltelhetnek meddigre a gyógyszer kiürül.

hát lehet, de várd ki azt a négy napot. meg még plusszt. a lényeg a gyerekcsinálásnak hogy ne akarjad görcsösen. ne figyeld minden nap magad , mert lehet túl sósat ettél és sok víz rakodott le benned azért feszül a melled, vagy csak menses elött vagy és azért. szóval ha görcsölsz soha nem lesz gyereked. akkor kufircoljatok mikor jól esik, és ne mérgesd a hömérsékleted ne ugraszd az ágybaa párod hogy majd most, stb... inkább élvezzétek egymást, és ha egy évig nem jön össze esetleg menjetek el dokihoz. ha gyógyszert szedtél akár hónapok is eltelhetnek meddigre a gyógyszer kiürül.
Kár lenne azt mondani, hogy igen, mert csak csalódás lenne, ha mégsem. Még csak most kezdtétek. Várd meg míg kimarad, tudom, hogy nehéz, ha az ember nagyon rá van állva az ügyre. Én drukkolok, a tüneteid jók :o)
Szia!Kérdeznék valamit?Mit jelent az hogy az emésztésed is más?Csak azért kérdem mert nekem is más...csak eddig nem tudtam megfogalmazni mit is érzek?Ez mitõl lehet?
A kérdező hozzászólása: Szorulas, szekrekedes...szinte ijeszto.Szenvedek emiatt.Mar lekvart eszek, tejet iszom...Azt hallottam, megvaltozik az ember szeklete, lehet, hogy igy van...Neked is?
Lehet. De a holnap reggeli teszt biztosabbat mond majd Neked. Szurkolok!
Nekem is szurkált jobban, mint mikor mensim volt. Mesélj holnap reggel:-) Szukolok én is:-)
Szurkolok, hogy baba legyen, amúgy igen lehet. Írd meg mi lett!
nekem is holnap nem kéne megjönnie , a hõm még magas de bármi lehet szurkolok nagyon
Én is szurkolok neked, és lehet is, hogy attól érzed ezt, mert összejött a baba, de ez még nem biztos. Amikor mi próbálkoztunk, én is mindig éreztem ilyet...sõt, még barnáztam is, amit addig soha életemben! Szóval biztos vmit jelzett a szervezetem, annyira akartam...aztán a 4. hónapban sikerült, akkor nem éreztem ilyet, inkább a melleim feszültek és a méhem fájt nemvárt elött egy nappal. Szóval sztem ezek a dolgok semmit nem jelentenek, minden lehetséges, de nem törvényszerû. Azért tényleg drukkolok! fél éves ikrek anyukája

Ez az elsö hónap hogy probálkozunk agusztus 4re nem várom sosem szedtem foganzásgátlot, semmi teát nem ittam, és gyógyszert sem szedtem csak szinte minden nap együtt vagyunk a párommal akár többször is, ez baj lehet?

mert olvastam hogy 2-3naponta kell hogy a spermáknak jo legyen a min?sége,szval igy nemis sikerülhet?ez baj hogy ennyiszer együtt vagyunk?

Legjobb válasz: napi egyre szûkítsétek, mert így igen, a spermák nem lesznek annyian és ezáltal kevesebb az esély arra hogy egy is eljuson a petesejtig.

napi egyre szûkítsétek, mert így igen, a spermák nem lesznek annyian és ezáltal kevesebb az esély arra hogy egy is eljuson a petesejtig.
elõzõ vok.: eljusson .. bocs
http://videoklinika.hu/fooldal/szex_ejjel-nappal A doki szerint nem! :) Hajrá! :) )
Most valaszoltam egy hasonlo temaju kerdesre, bemasolom neked is, amit ott irtam: "En is olvastam ilyet, de en egyik gyermekem vallalasa elott sem voltam hajlando csak azert nem szeretkezni a normal vagyaink szerint, mert babat szeretnenk. Az elso babam epp ugy fogant, hogy elotte negy napig a ferjemmel kulon voltunk, volt nagy orom, miutan hazaert, mondanom sem kell. Naponta tobbszor is egyutt voltunk kb egy hetig, annyira orultunk egymasnak es het kozepen epp peteeresem volt, akkor fogant a babank. A masodik alkalommal szinten szinte minden nap egyutt voltunk, ahogyan egyeb honapokban is, talan 3-4 nap maradt ki osszesen a ciklusom soran es igy is megfogant a baba (az elso probalkozos honapban)." Sok sikert nektek is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!