Találatok a következő kifejezésre: Az elso hogy (5905 db)

Akinek kicsi korkülönbség van a babái között, a második születésénél hogyan viselte az első, hogy 3-4 napig nem látja az anyukáját, amíg a szülés után kórházban kell lenni?

Én ezen gondolkodom egy ideje mert 20 hónaps lesz a fiam, amikor jön a tesó, és akkor még nagyon elmagyarázni sem lehet a dolgot.

Legjobb válasz: Sziasztok! Nekem 4 gyermekem van, viszonylag kicsi korkülönbséggel. Az elsõ 1 éves szülinapján kellett befeküdnöm a másodikkal, így 1 év 4 nap van köztük, nem érdekelte a kisit, apukával jól el volt. Amikor a 3. született, akkor a két nagyobb 3 és fél, 4 és fél volt, nem érdekelte itt sem õket az, hogy nem voltam itt, mert az apukájukkal voltak. Amikor a 4.manóm született, akkor a két nagy az apukájával volt, nem vették zokon a dolgot, mert már ugye egyszer ezt végigcsinálták, ráadásul már nagyok, 6 és 7 évesek. A legkisebb viszont iszonyat nehezen viselte. 2 és fél éves, és egész nap sírt, az éjszakákat végig üvöltötte. Rá tesóm és apukám vigyázott, de egész nap kézben akart lenni, nem akart enni, hányt, ment a hasa az idegtõl. Most 1 hónapos a kicsim, de a 2és fél évesem még a mai napig felriad éjszaka és jön, hogy anya ugye nem hagysz itt megint. Azóta velem jön még a wc-re is.

Sziasztok! Nekem 4 gyermekem van, viszonylag kicsi korkülönbséggel. Az elsõ 1 éves szülinapján kellett befeküdnöm a másodikkal, így 1 év 4 nap van köztük, nem érdekelte a kisit, apukával jól el volt. Amikor a 3. született, akkor a két nagyobb 3 és fél, 4 és fél volt, nem érdekelte itt sem õket az, hogy nem voltam itt, mert az apukájukkal voltak. Amikor a 4.manóm született, akkor a két nagy az apukájával volt, nem vették zokon a dolgot, mert már ugye egyszer ezt végigcsinálták, ráadásul már nagyok, 6 és 7 évesek. A legkisebb viszont iszonyat nehezen viselte. 2 és fél éves, és egész nap sírt, az éjszakákat végig üvöltötte. Rá tesóm és apukám vigyázott, de egész nap kézben akart lenni, nem akart enni, hányt, ment a hasa az idegtõl. Most 1 hónapos a kicsim, de a 2és fél évesem még a mai napig felriad éjszaka és jön, hogy anya ugye nem hagysz itt megint. Azóta velem jön még a wc-re is.
Az enyém 2 éves volt, nem igazán rázta meg, pedig én is féltem tõle, nem voltunk elõtte külön soha több napra.

Tanácsokat kérnék. Ez lesz az első. Hogy csináljam?

Barátn?mmel most gondoltuk ugy h eljött az ideje az els? együttlétnek de félek neki fájni fog vagy nem csinálom jól..kérlek mindent a legapróbb részleteit is irjátok le az el?játéknak és az egész aktusnak.Köszi el?re is

Legjobb válasz: Na, akkor adok normális választ, amennyire tudok, mert én lány vagyok, és a barátom meg nem volt szûz, mikor én neki adtam a szüzességem, szóval szûz fiúval még nem voltam. :) Gondolom pettingeltetek már (bár mi sem csináltuk elõtte, kicsit elhamarkodtuk), de ha igen, akkor ismeritek egymás testét. Elõször csókolgassátok egymást, stb, jussatok el addig, hogy a barátnõdnek elég nedves, neked meg elég kemény. Onnantól gondolom tudod mit hova kell dugni, misszionáriust ajánlom, úgy hogy te vagy felül, és lassan csináld. Egyébként emberfüggõ, hogy kinek mennyire fáj, nekem pl egyáltalán nem fájt, nem is véreztem. Gondolom nem fog sokáig tartani, mert neked is furcsa érzés lesz, de ha azt akarjátok hogy tovább tartson, akkor mikor érzed, hogy elélveznél, lassíts kicsit, bár kétlem hogy ez elsõre menni fog:D Ja, és a legfontosabb, hogy védekezzetek! Remélem jól fog sikerülni:)

Na, akkor adok normális választ, amennyire tudok, mert én lány vagyok, és a barátom meg nem volt szûz, mikor én neki adtam a szüzességem, szóval szûz fiúval még nem voltam. :) Gondolom pettingeltetek már (bár mi sem csináltuk elõtte, kicsit elhamarkodtuk), de ha igen, akkor ismeritek egymás testét. Elõször csókolgassátok egymást, stb, jussatok el addig, hogy a barátnõdnek elég nedves, neked meg elég kemény. Onnantól gondolom tudod mit hova kell dugni, misszionáriust ajánlom, úgy hogy te vagy felül, és lassan csináld. Egyébként emberfüggõ, hogy kinek mennyire fáj, nekem pl egyáltalán nem fájt, nem is véreztem. Gondolom nem fog sokáig tartani, mert neked is furcsa érzés lesz, de ha azt akarjátok hogy tovább tartson, akkor mikor érzed, hogy elélveznél, lassíts kicsit, bár kétlem hogy ez elsõre menni fog:D Ja, és a legfontosabb, hogy védekezzetek! Remélem jól fog sikerülni:)
aki alám ír az homár!
Nem fogsz normális választ kapni...
ha ez nem jön magától akkor ne is csinálj semmit, csak érezd jol magad és közben figyelj a barátnõdre, esetleg megis kérdezheted közben h jó e neki igy vagy nem e fáj abban nincs semmi!
utolsó mindenki tudja hogy egy homár vagy csak csajnak adod ki magad... nem kéne.
izgasd fel, jó nedves legyen neki.
sok elõjáték. Kezdjétek csak simogatással, ölelgetéssel, aztán lassan vedd le a ruháit. Ha követ, klassz, ha nem, vetkõzz magad. De lassan. Csókolgasd (nyak, fül, menj lejjebb, izgasd). Lehet orál, 69, vagy kézzel - csak te, vagy együtt, a lánytól függ, mennyire bevállalós. Mikor már elég nedves, próbáld meg ujjal. Figyeld, hogy fáj-e neki, ha 2-3 ujjad bemegy fájdalom nélkül, jó nyomon vagy. Ha nem, az is lehet, hogy a lány nincs eléggé felizgulva. Csináljátok addig, hogy elmenjen egyszer - csiklóról, akkor már biztos, hogy elég laza és nedves. És akkor. Alap normál helyzet - fekszetek egymás felett, de legyél te felül, a pasik könnyebben kezdenek. VÉDEKEZZETEK! ha síkosítót használsz - ami jó ötlet, bár mi az elsõnél nem, csak a másodiktól - vízbázisú legyen, azaz gumibarát. Lassan csináld, de álljon, mikor bemégy. közben figyeld az arcát, kérdezd meg az elején, hogy fél-e. Mondd meg, hogy bármikor, ha fáj, szóljon. Ha a behatolás nem fáj, már király vagy. lassan mozgasd a csípõd. Elõször ne tövig, csak kicsit, és egyre beljebb, de LASSAN. aztán, ha már eléggé megszoktátok, válthattok gyorsabbra. Közben csókolgasd. Figyeld minden rezdülését, sok lány nem szól, ha fáj neki. Remélem segítettem, bár én barátom sem volt már szûz, mikor lefeküdtünk, szóval én végül is "profival" kezdtem.
tömj belé egy kis krétát imádni fogja...
Az se ciki ha viszel síkosítót.
Úgy mint a másodikat

Volt mar valaki olyan helyzetben hogy a baratnojenek annyira fajt az elso hogy nem is tudott rendesen "behatolni? " Ugy ertem hogy tobbszor probalkoztak mig tenylegesen atszakitotta a szuzhartyat?

Legjobb válasz: èn làny vagyok, ès pont ìgy jàrtam anno. alapbòl szuk tìpus vagyok ès az elso fiùmnak elèg nagy volt. szòval kellett vagy 3 alkalom, mire rendesen tudtuk csinàlni, de òvatos volt ès turelmes. kitartàs!

èn làny vagyok, ès pont ìgy jàrtam anno. alapbòl szuk tìpus vagyok ès az elso fiùmnak elèg nagy volt. szòval kellett vagy 3 alkalom, mire rendesen tudtuk csinàlni, de òvatos volt ès turelmes. kitartàs!
Velem ez volt. Aztán egyszer csak sikerült... :)
elég sok lánnyal megesik. A legjobb barátnõm is 3x futott neki az elsõnek, mire eljutott a szexig, mert annyira fájt neki.
béna pasival elõfordulhat megfelelõ elõkészítés és odafigyelés
Nem voltam ilyen helyzetben. De hallottam arról (orvos ismerõstõl), hogy a nõk egy részének olyan erõs a szûzhártyája, hogy pénisszel nem lehet átszakítani, annyira fáj. Ilyenkor a sebészek szokták érzéstelenítésben bemetszeni. Szerencsére nem sokan szorulnak ilyen beavatkozásra.
elsõre nálunk sem ment a dolog, próbálkozni kell többedszerre :)

Lányok! Ti megtaláltátok már a számotokra tökéletes melltartót? (nem nyom, nem zavar, jól áll, ha hazamész, nem az első, hogy levedd)

Legjobb válasz: Vicces, ahogyan megtaláltam, de meglett :-)) A melltartóm megadta magát, és hirtelen beszaladtam az elsõ boltba lekaptam azt a melltartót amibe a méretem volt írva, megvettem, felvettem, és indultam dolgomra. Estére azt vettem észre, hogy nem érzem, hogy van rajtam melltartó, nem nyom, nem vág, nem szúr. :-))

Ohh, nem hiszitek el mennyit kinlódtam emiatt... 75/D melltartót hordok. Nem lóg a mellem, szép, de sosem mennék ki melltartó nélkül, illetve zavar, ha átlátszik ha fázom a melltartómon, és a pólómon is. Így a vékony szivacsost szeretem. Összevasároltam mindenfélét, sariana, triumph, h&m, stb, még tescosat is... Mindegyik nyomott, húzott, vágta a vállamat, csúszkált... Pár hónapja bementem a Palmersbe... 12-15000 egy melltartó, de 4 db-ot vettem azóta. Két pántnélkülit (egy feketét, egy fehéret), két pántosat (feketét, fehéret). Egy álom! Nem nyom, nem húz, nem csúszkál. Úgyhogy úgy döntöttem mostantól csak ott veszek melltartót. Drágább, de tartós, és ez a kényelem nekem megéri. Eddig sehol sem találtam ilyet. És ha belegondolok hányszor elmentem a Palmers elõtt... Sose mentem be, mert úgy voltam vele, hogy úgysincs rám méret és még drága is. Áldom páromat, mert õ mondta, hogy nézzük már meg, hátha... :)
Vicces, ahogyan megtaláltam, de meglett :-)) A melltartóm megadta magát, és hirtelen beszaladtam az elsõ boltba lekaptam azt a melltartót amibe a méretem volt írva, megvettem, felvettem, és indultam dolgomra. Estére azt vettem észre, hogy nem érzem, hogy van rajtam melltartó, nem nyom, nem vág, nem szúr. :-))
Régen volt egy teljesen jó darabom, valami kínaiban vettem fillérekért, meg is lepett a dolog, de sajnos olyat azóta se találtam. Múltkor is találtam, szintén elég olcsó, Lemilás darab, csak sajnos nálam ott bukik el mindegyik, hogy kinyúlik. Sajnos a 70es méret is kicsit nagy rám, pláne néhány mosás után, 65-ös méretet pedig csak ilyen AA kosárral találtam eddig, az csöppet kicsi lenne rám. :D Ami nekem nagy bukta volt, az a Triumph. Nem tudom kire tervezik a dolgaikat, de nem rám, az biztos, és még a minõségétõl sem voltam hasraesve. Ellenben az árától... :D
Igen, bár sok idõ kellett hozzá. Kis mellem van, szivacsos melltartót hordok, vagy nagyon vastag szivacsút találtam, vagy elállt. Angliában vettem George márkájú melltartót, vékony szivacsos, teljesen illeszkedik a mellemre, mégsem vagyok lapos. L/25
Nekem a H&M-es Our Perfect Bra jött be. Nekem is nagy mellem van, sok melltartó nem tarja sehogy, hülyén áll benne, de ez jó és kényelmes, igaz, hogy nincs benne se push up se vastag szivacs, csak egy kis vékony, de nekem pont megfelel.
Igen: nem hordok. Vagy ha igen, akkor csak is szivacs- és drótmenteset.
Nehezen, de igen. Sajnos nekem lógó, nagyobb mellem van, majdhogynem lehetetlen küldetés volt rá jó melltartót találni, a teljes árú, drágább Triumphok között is egy csomó nem tartotta rendesen, kettévágta. Most 4 ilyen darabom van, de az egyiknek készül szétmenni a pántja sajnos... van egy akciós Triumphom, egy teljes áru és két turkált darab (nyilván én sem turkálnám, ha megfizethetõ áron találnák olyat, ami megtart, és nem nagyis külsejû), eegy Marks & Spencer és egy, aminek nem tudom a márkáját.
Igen. Sportmelltartó fazonú , de valójában szivacsos, formázott, viszont merevítõ nélküli, semmi szúrós dolog nincs benne :-)
Igen. Igaz, hogy 8000 ft volt, de nagyon jó :) 21l
Nekem szerencsém van, a 75/b-s mellemre mindenhol találtam eddig jó melltartót, mostanában a Tezenisben szoktam venni (2-es méretût), kényelmesek, szépek, nem drágák de a minõségével meg vagyok elégedve.

Vettem egy Packard Bell PEW91 típ. Laptopot és ez nekem az első. Hogyan kell az első indítást csinálni?

Linux op. rendszer van rajta állítólag, de nem indul el bekapcsoláskor. Tudna nekem valaki segíteni?

Legjobb válasz: a power gombot kell megnyomni, a leírás alapján, és ha nem mûkõdik, akkor vidd vissza a boltba simán elõfordulhat, hogy hibás, kicserélik

a power gombot kell megnyomni, a leírás alapján, és ha nem mûkõdik, akkor vidd vissza a boltba simán elõfordulhat, hogy hibás, kicserélik
A kérdező hozzászólása: Köszi, a power gombot megtaláltam, de utána bejön egy Dos üzenet és semmi. :(
Nem biztos, hogy a gép rossz, csak valószínûleg grafikus felület nélküli oprendszer van fenn. Valamikor az acer-nél láttam a Linpus-t így felrakva (és a Packard Bell is Acer...). Azért mielõtt feleslegesen visszahurcolod a gépet, érdemes kipróbálni mondjuk egy normál linux-os live cd-vel. Ott kiderül, van-e baj.
A kérdező hozzászólása: XP-t ne is próbáljam telepíteni rá? Egyébként tényleg ez a probléma, amit Te mondasz " legendavagyok"!
Egy újonnan vett notebook-nak ma már általában nincs xp támogatása, így lehet, bizonyos eszközöket nehéz (vagy nem is lehet) életre kelteni. Itt keresd meg a te gépednek megfelelõ driver-eket, van-e xp-s: http://www.packardbell.hu/pb/hu/HU/content/download

Most volt az első, hogy lefeküdtem egy fiúval. És ha vki szũz és kap 3 nagy löketet és utána a srác kiveszi és akkor jön ki neki, a csaj ugye nem lehet terhes? A fiúnak nem én vagyok az első és azt mondta, h nincs semmi baj.

Legjobb válasz: hogyne lehetnél terhes, hiszen az elõváladék az jöhetett, és abban lehetnek spermiumok. már, ha nem védekeztetek. ha a fiún volt óvszer vagy te szeded a fog.gátlót, akkor nincs miért aggódnod. a löketek száma mindegy egyébként :))

hogyne lehetnél terhes, hiszen az elõváladék az jöhetett, és abban lehetnek spermiumok. már, ha nem védekeztetek. ha a fiún volt óvszer vagy te szeded a fog.gátlót, akkor nincs miért aggódnod. a löketek száma mindegy egyébként :) )
Középiskolában tanítok, de nem ismerek olyan 14 év feletti gyereket, aki ennyire sötét a témában! Tehát három lehetõség van: 1. nem vagy még középiskolai korosztály, akkor meg a löket igazán várhat pár évet. 2. nagyon tájékozatlan vagy és örülök, hogy nem vagyok az ofõd (anyukád meg pláne) 3. baromira unatkozol, akkor pedig hívd fel valamelyik értelmesebb osztálytársadat, aki lediktálja a kötelezõ olvasmányok listáját. Azzal együtt vonulj a könyvtárba, és OLVASS!!!!
Nem bírta sokáig a srác... De most te lefeküdtél valakivel akkor melyik csaj kapott 3 löketet?
Ha csak két löketet kaptál volna...és nem nagyot akkor nem.Így viszont igen. Na jó remélem ez nem komoly kérdés volt...
3 nagy löketet... Ez nagyon tetszik!
Ez egy olyan színvonalú kérdés minthogy a gólya hozza-e a babát?! Úgy csinálni valamit hogy elképzelésed sincs mi az félelmetes!!
Hogyan lehet, hogy a XXI. században ilyen kérdést feltesznek olyan lányok akik (megkezdték/élnek) szexuális életet. Ahogyan elõttem is megírták az elõváladéktól is lehetsz terhes. De könyörgöm védekezzetek!!!!!! (Persze elõfordulhat, hogy akárhogy is védekezik az ember becsúszik a baba, de legalább mindent megtesznek a védekezés érdekében, esetedben errõl szó sincs) Ha van eszed a szexhez a védekezéshez miért nincs?! Lassan 10 éve élek szexuális életet és sosem született úgy gyerekem, hogy nem akartam. Kérlek, hogy ülj le és beszélgess az édesanyáddal és a partnerednek is ajánlom, mert a kérdésedbõl tisztán látszik, hogy tudatlan õ is. Mennyi idõs vagy? Az iskolában is tartanak felvilágosító órákat vagy rosszabb esetben néz körül a neten. Személytelenebb, de legalább elkerülhetsz nemi betegségeket és nem kívánt terhességet is.
Nem feltétlen vagy terhes, de az sem biztos, hogy nem. Peteéréstõl függ, a fiú elõváladékától. Máskor védekezzetek! A megszakítás azoknak való, akik amúgy nem lennének annyira ki, ha esetleg becsúszna a gyerek.
A barátod tahó, te meg naiv vagy.. Védekezni kell nem pedig hülyeségeket csinálni. Ha nem szeretnél gyereket, akkor ne hidd el mit mond neked a pasid (kiveszem, nem lesz baj), mert te fogod megszívni nem õ! Legközelebb használajtok gumit vagy kérj nõgyógyásztól gyógyszert. Plusz kerüld a három löketes együttléteket.. Kérdésedre válaszolva, azért mert szûz voltál még teherbe eshetsz, még akkor is ha kivette a végén. Esemény utáni tablettát még bevehetsz.
Figyelj csak! Ha nagyon unatkozol, menj el a könyvtárba olvasgatni, vagy bringázni, kirándulni a barátaiddal, esetleg látogasd meg a nagyszüleidet. Ez egy nagyon cuki kamu kérdés, és ha mégis igaz lenne, úgyis tudnád rá a választ, hiszen tudsz már olvasni, és tájékozódtál a teherbeesés mikéntjérõl. Ha igaz a kérdés, akkor csak annyit mondok: gratulálok kismama!
Te tényleg hittél neki?? SImán lehetsz terhes... pluszban csudajó nemi betegségeket is elkaphattál.
így készül a kisbaba :) Sajnos, ha elhiszed a fiúnak, hogy nincs semmi baj, illetve ennyire felkészületlen vagy akkor valószínûleg elkapkodtad a dolgot. Ha 72 órán belül vagy vegyél be esemény utáni tablettát, ha már túllépted reméljük nem lesz gond és legközelebb ne hidd el egy fiúnak se hogy nincs baj..mert neki nincs is...
Ez kamu kérdés, mert ha naiv kisliba lenne, már régen reagált volna...ez a kérdés simán kikerül a Kommentvitézre, és egyéb facebookos baromságokra..:) Remélem jól szórakozol kérdezõ..:)
Jó lehetett az elsõ alkalom, mindenki 3 löketrõl álmodik...megérte?
#11 vagyok: ezzel én is így vagyok. Egyébként már meg sem merem kérdezni a Natuskát, hogy hány éves...
7-es vagyok, igen igazad van kedves utolsó válaszoló biológia órán is tanították "az én idõmben" 7. osztályos korunkban, de már 6-ban az osztályfõnök is tartott o.fõ óra keretében felvilágosítást. Natuska nektek ilyen nem volt? Remélem azért 6-on már túl vagy. Amúgy mi a túrót tanultok ha ilyen kérdést teszel fel? Vagy még rosszabbat kérdezek édesanyád nem beszélgetett el veled errõl? Ha gondolod privátban szívesen válaszolok az esetleg felmerülõ kérdéseidre, mert borzasztó belegondolni, hogy senki sem segít neked (a kérdés alapján) a VÁLASZOLÓKON kívül. Kis OFF és ne haragudjatok meg érte: szívbõl remélem és keményen küzdeni fogok azért, hogy a lányomnak és a fiamnak ne kelljen soha senkinek ilyen kérdést feltennie.
Az ilyen kérdések hallatán mondom én, hogy nem számítástechnikát kell a mai fiataloknak tanítani, mert azt úgyis megtanulják maguktól, hanem a szexuális felvilágosításról kellen többet beszelni! A kérdésedre csak az elõttem válaszolókat tudom ismételni: igen, lehetsz terhes, hiszen valóban, az elõváladékban is lehetnek/vannak spermiumok. De szerintem ezt még egy sima bioszórán is tanították...
Butuska Natuska!

A barátomnak ez lesz az első. Hogy tegyem emlékezetessé?

Szeretném, ha nagyon jó lenne neki. Mire figyeljek? Milyen pózt ajánlatok? Egyéb tippek? Mind2en 17évesek vagyunk. Köszi :)

Legjobb válasz: legyen az elsõ az utolsó. :)

legyen az elsõ az utolsó. :)
Szervezz be még egy csajt
A lényeg, hogy ne koncentrálj. Ne azon legyél, hogy jól sikerüljön, meg hogy kielégítsd. Érzéssel csináld. Észre sem fogod venni, máris jól fogja érezni magát.
Sztem az elsõ alkalom nagy trauma egy fiúnak. Ha minden rendben megy, az már nagyon jó! Biztasd, bátorítsd, egy pillanatra se légy türelmetlen! Hagyd, hogy õ kezdeményezzen mindent, ne ijeszd meg lehengerlõ rámenõsséggel! Jussatok el az elejétõl a végéig, utána majd egyre emlékezetesebbek lesznek ez együttlétek!
nekem is szûz volt a Barátom :) hihetetlen gyengéd volt az elsõ alkalommal, imádtam minden pillanatát :) én nem tettem semmit, nem akartam, hogy azt érezze, hogy õ még szûz, aki biztos béna, és akkor majd én csinálok mindent, én annyit tettem, hogy segítettem neki berakni, aztán hajrá :) elõször misszionáriusba csináltuk, utána meg lovagló pózba :) 10 hónapja ennek már, és most már annyira profi, hogy már attól elélvezek szinte, ha csak hozzámér :D
ja 25/F bocsi
Lássuk csak! csináld úgy mintha nem szûz lenne! Te mindent úgy csinálj! (kérdésedbõl azt veszem ki, hogy te már nem vagy szûz). Õ meg majd belejön. váltsál pózt meg ilyenek, nem kell egynél leragadni, aztán a végén ha jó volt, akkor megdicsérheted, és mondhatod neki, hogy legközelebb õ irányít! az elsõ pár alkalom után egy igazi csõdöröd lesz! :-D de mindenesetre ne fogazz, hacsak nem akarod hogy megutálja az orális sexet! :-)
hangokkal prezentálva? :o ez hülyeség.Ez jön magától, vagy nem... nekem pl ha jó az amit csinálnak velem egy hang nem hagyja el az ajkam...berekedek és elmegy a hangom...úgyhogy ezt felejtsd el... amúgy sztem elsõre a misszionárius teljesen megteszi, lát téged, te látod õt és "hozzá bújhatsz közben". hidd el azt fogja a legjobban élvezni, hogy veled lehet és így emlékezetes lesz neki...szóval nyugi... 21/L
gyengéden*
Szerintem semmi extrát ne csinálj csak mutasd ki hogy imádod és élvezed amit csinál (hangokkal prezentálva) persze ha valamit nem jól csinál akkor szólj neki gyengén.
Szerintem se foglalkozz azzal, hogyan tedd emlékezetesebbé. Inkább gondold át milyen hibái lehetnek és segíts neki, ha belefut. Fontos, hogy tartsd vele a kapcsolatot szeretkezés közben, hogy ne legyen az az érzése, hogy egy zsákot töm, aki nem is foglalkozik vele. (Bocs nem rád értettem, csak próbáltam érzékeltetni.) Ha te jól érzed magad, szerintem õ is jól fogja érezni magát.

Szerintetek az probléma, hogy reggel az az első, hogy kiverem? F/18

Legjobb válasz: Engem aztán nem zavar... egyébként semmi gond vele, kedves egészségedre!

Engem aztán nem zavar... egyébként semmi gond vele, kedves egészségedre!
Szia!Ha szimpi vagy, az én szám is elhanyagolt.:) Merre vagy? 21/l
A kérdező hozzászólása: 11.: hm... nm... :) )
11-es en belerem
Ha a számba vered az nem probléma! 19L
Muszaj nyomni ilonka :)
A kérdező hozzászólása: most is hokizok és közben ezt hallgatom: http://www.youtube.com/watch?v=Zkkwxxhosfs :DDD
A kérdező hozzászólása: :DD
:) Jól nyomjátok srácok :)
Amugy en ejjel nappal verni szoktam mar magatol alig all fel pornot meg kezdem unni de megPolirozom meg1x:D
Miért lenne ez probléma? :) Kellemesen indul a napod.
A kérdező hozzászólása: 1.:köszi:) :D egy nap többször is ki szoktam verni, csak reggel mindig az az elsõ, mert nagyon vágyom rá
legalább jól indul a napod:) )
Ha kivered a fogad ugy nehéz szotyizni :(
A kérdező hozzászólása: :DD ne izgassatok fel!:) :D
1. Mit mondott az orvos, aki felírta? 2. Mit olvastál a betegtájékoztatóban?
A kérdező hozzászólása: az orvos nem mondta hogy mikor kell kezdeni es kesobb vettem meg ezert tortent ez hogy kesobb vettem be nemtudom mivel jarhat
Milyen problémákkal? Csak szimplán tökre vágod a szervezeted. Megjósolhatatlan, hogy mi lesz a vége. Plusz védeni is csak sokkal-sokkal késõbb véd, mintha normálisan jártál volna el.
Na és a mûköröm zavar-e?
Szerintem is nagyon szorosan hozzátartozik az emberhez a keze (legalább annyira megjegyzem az emberek kezeit, mint a szemüket) és ennek egy meghatározó része a köröm is. A sajátommal mondjuk nagyon nem vagyok megelégedve, mert pici, vékony körmeim vannak, de igyekszem ápolni õket. (mást meg sajnos nem tudok csinálni vele, én egy mûkörmöt nem tartanék szépnek magamon)
Nem csak téged! Én is mindig kiszoktam húzni fogóval az elsõ randin az összes körmét! Persze csak a kezén... a lábkörmökkel várok a harmadik randiig.
A kérdező hozzászólása: Mûkörmöt se nagyon szeretem
és milyen tetszik?
A kérdező hozzászólása: Hát mondjuk egy normális ami nincs lerágva meg nem mû
hát...van aki a talpakra izgul...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!