Találatok a következő kifejezésre: Az elso fogam kozt egy (10 db)

Szerintem cuki
Get the London look !
Szia csámpika! Fotózd le a lábaidat, és mutasd meg. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :D Most egyben a csámpaságra is válaszoltatok, bagy csak a fogakra?
Dehogy zavar.. Senki sem tökéletes!! Még jó is lehet ;) 17/F
Nekem is van egy kis rés a 2 elsõ fogam között, de eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptam miatta (pl. cuki). :D (Tudom, hogy fiúknak szólt, én meg lány vagyok, de azért válaszoltam.)
Csukott szájjal is tud csulázni.
Mind kettõ orvosolható ;)
kééépek, kééépek! Anélkül honnan tudjuk, hogy mire gondolsz?
Nekem bejönne a csámpás foghíjas. :-) Csak szép legyen a mosolya. :-D

Lehetséges hogy az első alsó fogak közül csak az egyik jön ki? Fiamnak ez az első foga, egy szem alul. Másoknál is volt így? Úgy tudom hogy kettőnek kellene jönnie.

Legjobb válasz: óóó, hát mi már annak az egy szemnek is örültünk, ami kijött, nem hogy kettõnek! :) Nálunk cirka 3 hónap szünet volt az középsõ alsó két fog kijövetele között! :)

óóó, hát mi már annak az egy szemnek is örültünk, ami kijött, nem hogy kettõnek! :) Nálunk cirka 3 hónap szünet volt az középsõ alsó két fog kijövetele között! :)
Nem gond ha egyszerre csak egy jön. Nekünk az elsõ jön és az is felül. :)
Nálunk is csak 1 jött egyszerre. Aztán a párja rá 1 hónapra! :) Úgyhogy nem baj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor nem filózok rajta...
Sõt. Lányomnak így jöttek: Felsõ középsõk elsönek, aztán az egyik alsó középsõ, utána alul az egyik kettes, és csak utána az alsó párja középen. Fiamnak meg a bal felsõ kettes van kint, ez az 1 foga van még. 9 hós múlt.

Ma tesi órán fejbe talált egy kosárlabda, összenyomta az állkapcsomat és a fogaim nagyon erősen ütköztek? Az alsó, első fogaim közül az egyiknek valami baja történt, de semmit nem látni, csak nyelvemmel érzem, hogy szúr? (Többi tovább)

Egy kis darab tört volna le? Mert télleg nem látszik semmi. Ez id?vel megkopik? Nem kell fogorvoshoz menni?

Legjobb válasz: Igen, letörhetett egy darab. Ez egy idõ után lekopik, de érdemes megmutatni egy fogorvosnak, mert a letört rész könnyen elromolhat.

Igen, letörhetett egy darab. Ez egy idõ után lekopik, de érdemes megmutatni egy fogorvosnak, mert a letört rész könnyen elromolhat.


Fáj az elsõ fogak tömése/fúrása? Egyszer már be volt tömve, de egyszer haraptam egyet és kiesett a tömésem. Most valószinûleg mást fog csinálni. Zenét lehet hallgatni közben? Nagyon félek a fúró hangjától

Legjobb válasz: A fájdalomcsillapító injekció jobban fáj, a fúrásból semmit se fogsz érezni! Hiába hallgatsz zenét a fúró hangját fogod hallani mert a csontok jól viszik a hangot. Féled meg nem kell!

A fájdalomcsillapító injekció jobban fáj, a fúrásból semmit se fogsz érezni! Hiába hallgatsz zenét a fúró hangját fogod hallani mert a csontok jól viszik a hangot. Féled meg nem kell!
A kérdező hozzászólása: és ha már egyszer bevolt tömve és letört akkor most az lesz hogy kiszedi a régi tömést és újat rak oda?
Szia! Megvolt már a fogtömés? Ha nem, akkor nekem elsõ felsõ fogamat tömték hátulról.... elég macerás volt, de kibírtam érzéstelenítés nélkül! A fúró hangját meg lehet szokni, a fájdalom meg csak akkor erõs ha rákoncentrálsz, arra kell gondolni, hogy pár másodperc alatt elmúlik! ;)

Látszani fog? Az 2 első fogam közül az egyik elkezdett lyukadni, ha sötétbe rávilágitok látni is. De ha nevetek nem észrevehető csak ha közelhajolnak.

Ha lemegyek fogászatra, megtudják ugy csinálni h ne látszodjon hogy tomés van benne? Vagy koronát kell rá teteni? 16/l vagyok, félek hogy látszik majd a tömés, és idiotán nézek majd ki:S

Legjobb válasz: minél hamarabb elmész, annál kisebb lesz a nyoma, amúgy beszélgetési távolból nem lehet ilyeneket kiszúrni.

minél hamarabb elmész, annál kisebb lesz a nyoma, amúgy beszélgetési távolból nem lehet ilyeneket kiszúrni.
A kérdező hozzászólása: igen elmegyek, már holnap... nem emiatt hanem van egy másik fogam amiben egyszerûen nemtalálnak gyökércsatornát, és folyotn visszajárok egy klinikára:S de most észrevettem ezt a fogamat, és aggaszt hogyhogy kifurja látszani fog.. viritani fog, hogy az egy tömés, és nemnéz ki eredtinek:S

Az elso ket fogam kozt egy kis hezag van es szegyellek emiatt mosolyogni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: hát elkellene menned fogorvoshoz és majd ö megmondja h mi a tehendö!valahogyan biztosan meglehet csináltatni!

hát elkellene menned fogorvoshoz és majd ö megmondja h mi a tehendö!valahogyan biztosan meglehet csináltatni!
nekemis van egy kicsi de nekem nem olyan nagy és nekem jól is áll:D szval ja de sztem ne csináltass vele semmit.bár ha enyire zavar akkor menny el fogorvoshoz
Nekem is ez volt a problémám (még kiseb koromban most 14 vagyok) és elküldtek fogszabályozásra igaz kicsit görbék is voltak a fogaim .Itt kaptam meg a fogszabályozóm (estit) amit ha minden este beraksz hamar akár 1 - 2 év alatt ki is tudja " javítani " a fogad.Egyszóval menj fogorvoshoz és majd õ ír beutalót fogszabályzásra! További szép mosolygós életet:)
Szerintem nyugodtan mosolyogj!Ez olyan szexepil féle és ráadásul divatos is. Az isteni Johnny Depp is a "hézagos" mosolyú Vanessa Paradise-ba zúgott bele.Ráadásul még Madonna is ragaszkodik a kis réshez a fogai között, mert egyedinek tartja.Legyél rá büszke;)
Nekem is van egy pici hézag a fogam között. A fogorvos miután csinált egy panorámaröntgent azt mondta, hogy nem lehet szabályozni, mert olyan az állkapcsom. Illetve lehet, csak felesleges, mert drága a készülék, és egész életemben hordanom kellene, mert hiába szüntetnék meg a rést, lassan újra megjelenne. Elõtte meg állandó készülékem volt. Amikor levették, pár hónapig gyönyörû volt a mosolyom. Én úgy rendeztem el magamban, hogy elfogadtam magam így. Nekem nem volt választásom. Neked hátha segít egy fogszabályzó. Ha nem vagy 18, akkor gyorsan menj el, mert utána nagyon drága. És merjél mosolyogni!

Már 20hós elmult a fiam és az alsó 2-es 2metszőfoga közül csak egy jött ki, van esély hogy a másik még előbújik? (alul az első 4fogából csak 3van meg) Járt valaki így a kicsije fogával?

Legjobb válasz: Nekem személyesen hiányzik az egyik alsó metszõfogam, soha nem is volt, és el se férne, így is torlódik a többi, úgyhogy a természet okosan elrendezte. Persze ettõl még lehet, hogy késõbb elõbújik az a fogacska, de lehet, hogy a kisfiadnak is eggyel kevesebb foga lesz.

Nekem személyesen hiányzik az egyik alsó metszõfogam, soha nem is volt, és el se férne, így is torlódik a többi, úgyhogy a természet okosan elrendezte. Persze ettõl még lehet, hogy késõbb elõbújik az a fogacska, de lehet, hogy a kisfiadnak is eggyel kevesebb foga lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nekem is van 2ismerõsöm is, akinek a maradandó csontfogai közül 1-1db hiányzik. Csaj tejfognál nem láttam még ilyet. Gondolom ha a tejfogai hiányosak is lesznek, attól a maradandó még kibújhat neki mind, vagy nemtudom? :)
Sajnos azt nem tudom megmondani, hogy nekem már a tejfogam is hiányzott-e, mert kb. 10 éves voltam, mikor fogszabályzáson kiszúrta a fogorvos a hiányt. Majd egy-két év múlva, ha kint lesz mind a 20 (vagy 19) tejfogacskája, úgyse árt elvinni gyerekfogorvoshoz kontrollra, akkor majd átbeszélheted vele ezt a kérdést.

Egy pasinak, ha azt mondja egy lány, h szűz, de igazából nem, akkor szex közben a pasinak fel fog tűnni, h a csajnak nem ő az első?

a sztori rémesen hosszú, és bonyolult. annyi a lényeg, amennyit fent leírtam. légyszi válaszoljatok, és hanyagoljatok az "egy kapcsolat alapja az őszinteség...stb) szöveggel, mert nem tudjátok az egész sztorit. köszönöm! 16/L

Legjobb válasz: igen,feltûnik.

igen, feltûnik.
ha szûz lennél eleve nenhezebben csusszana be..de mivel nem vagy az ezért nagyon könnyen be fog csussazni ...szvl ha tapasztalt a srác tuti h észreveszi
ha tapasztalat akkor igen nem tudom hogy mi értelme van, de az egyik barátnõm 2x játszotta meg a szüzet, az egyik "kezdõ" volt, úgy tudom hogy õ volt neki az elsõ "szûz" lány, nem tûnt fel neki, a másik meg kivágta a p icsába
Valószínûleg.
Ha egy kutya hatol beléd elõször az õ látára, mikor dugnátok, akkor biztos nem.
Szerintem simán. egy szûz lánynak azért fáj az elsõ, én nem is élveztem, ezt nem tudom hogy tudod megjátszani...
Attól függ, mennyire tapasztalt. Ha csak 1-2x szeretkezett, akkor még nagyon szûk és fáj neki és szerintem nem tûnik fel. Ha túl rutinosan mozog és semmitõl nem riad vissza, vezet, az nagyon feltûnõ, kb. 10 alkalom felett már biztos nem lehet eljátszani, bár hallottam én is "prosti legendákat", hogy hülyék a férfiak, mert 2x visszamûttették meg ilyesmi.
Rájött vagy elmondtad neki?
És mi lenne az egész sztori? Miért nem árulod el egy anonim oldalon? Vagy ha nagyon cikinek érzed, akkor legalább privátban.
5 re , akkor téged nem csináltak meg rendesen elsõ alkalomra.
Amikor szûz voltam akkor nagyon is feltûnt nekem, hogy a lány szûz volt. Nemcsak egy dologból. Szóval, hogy tapasztalatlan valaki attól még õ is rájöhett.
Ha fel is tûnik neki hülye lesz majd szóbahozni. Vicces hogy nekem még azt kellett hazudnom, hogy nem voltam az. 28F
nem feltétlenül csúszik be könnyen, nekem jó egy év után is olyan az elsõ pár perc mint amikor elveszítettem, pedig elég intenzív a szexuális életem és a párom is figyel az elõjátékra
Nem biztos, hogy feltûnik, de lehet. Pl: hogy esetleg nem vagy olyan szûk, mintha szûz lennél.
A kérdező hozzászólása: és mibõl? mert én pl, az igazi elsõ alkalommal sem véreztem..
Ha nem szûz a pasi, akkor biztosan.
egy kapcsolat alapja az õszinteség!

Törött már le valakinek az első 2 foga közül valamelyikből egy nagyon pici darab?

Ha igen, hogy csináltattad meg? Holnap megyek fogorvoshoz, mert nálam ez a probléma áll fent, de nem tudom mihez kezdjek. Aggódom, hogyha megcsinálja, utána még inkább megszivom, esetleg nagyobb darab törik majd le bel?le...:S

Legjobb válasz: Nekem igen, majdnem az egész. Csiszolták és visszaépítették. Azóta is megvan.

Nekem igen, majdnem az egész. Csiszolták és visszaépítették. Azóta is megvan.
nekem még oviban tört le (már a maradandó) fogamból ..nem olyan kis darab...hozzá lett toldva és még mindig megvan..semmi gond nem volt vele...sztem nem kell aggódnod..
Nem kell aggódnod, már olyan fogszínû tömõanyaggal tudják kitölteni azt a hiányt, hogy meg sem látszik majd!
A kérdező hozzászólása: csak maga a fogorvosom mondta , h fennáll ennek esélye is, mármint h ha tesz hozzá, akkor majd törik és még nagyobb darabban :S
Hogy tört le? Csak úgy, vagy valamilyen baleset (pl. esés) miatt? Nekem és a húgomnak is eséskor tört le, és fogszabályozásra küldtek minket elõször, hogy ne álljon elõre a fogunk és ne törjön le, ha esünk.
Szeva!!Ne aggódj semmi gáz!nekem is volt ilyen és lecsiszolta, , majd csinál rá koronát!igaz nem olcsó mulatság, , hacsak nem vagy diák!!
A kérdező hozzászólása: végülis tegnap megcsináltattam, tett hozzá, nem reszelt, kitöltötte a lyukat olyasmi cuccal, mint amivel a lyukas fogat szoktak... mondta h 2-3 évig megmarad ha vigyázok rá, de ha netán ráharapok egy kemény csokira pl, azonnal letörhet...
igen, de épp csak annyi, hogy csak lecsiszolták

2 nöstény szobacicánk közül az egyik ma reggel fialt 5 gyönyörü csöppséget (elsö fialás). A másiknak még nem mertük megmutatni a kicsiket. Elöfordulhat, hogy bántani fogja öket?

A kandúrok tudom, hogy szokták bántani a kiscicákat, de nem tudom, hogy mi a helyzet a szintén lakásban tartott nösténnyel.

Legjobb válasz: Általában nem szokta de ha bármi történne az inkább az lesz hogy a mamacica fogja félteni a kicsinyeit

Általában nem szokta de ha bármi történne az inkább az lesz hogy a mamacica fogja félteni a kicsinyeit
Szerintem nem lesz semmi baj. Még azis lehet, hogy a picik anyai ösztönöket hoznak elõ a másik nõstény cicában és pátyolgatja õket. Próbáld ki mit fog szólni, ha nagyon nem néz rájuk jó szemmel akkor nem érdemes eröltetni a barátkoztatást, majd csak késöbb.
Nekem volt, hogy egyszerre volt 2 nõstény cicám, egy kandúr, és az egyik nõstény fialt. Sem a másik nõstény, sem a hím nem bántotta õket, inkább mindig hátráltak picit, ha túl közel mentek a kiscicák. Egyébként az anyai ösztönös témához annyit, hogy amikor a nõstény cicáimat ivartalanította a doki, akkor az egyiknek pont voltak kiscicái, és amíg a mama cicát mûtötték, illetve elzárva tartottuk a varratszedésig, a másik nõstény gyakorlatilag anyjuk helyett anyjuk volt.:) Nyalogatta õket, játszott velük, nyávogott nekik.:) Szóval szerintem nem kell aggódni, de még ne mutassátok meg a piciket neki. Majd ha picikét nagyobbak lesznek.
á, sikerült egy 5 éves kérdésre válaszolnom:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!