Találatok a következő kifejezésre: Az első vizsgálatot 12. hét hüvelyi, (2 db)

Az első genetikai vizsgálatot (12. hét) hüvelyi, vagy hasi ultrahanggal végzik?

Legjobb válasz: Szia! Hüvelyi ultrahanggal csinálta,legalábbis Nekem az orvosom.

Szia! Hüvelyi ultrahanggal csinálta, legalábbis Nekem az orvosom.
Nekem 12 hétig csak hüvelyi UH-ot csináltak.Ekkor mondta a doki , h ez az utolsó hüvelyi.16. héttõl hasi Uh. volt
Nekem is hüvelyi ultrahangom volt a 12. héten.
nekem hüvelyit és hasit is csináltak.
Nekem hasi volt, meg is lepõdtem és rákérdeztem a dokitól, aki azt mondta, hogy kismamáknál ha lehet, kerülik a hüvelyi uh-t, ha lehet akkor már a 12. hetin is hasit csinálnak. Itthon utánaolvastam és azt írták több helyen is, hogy SZERENCSÉRE MA MÁR AZ ORVOSOK NAGY RÉSZE HASI UH-T CSINÁL A 12. HÉTEN IS. Szóval, hogy is van ez a "jobb helyeken"??? Nem értem az olyan embereket, akik ilyen kifejezéseket használnak. Kíváncsi lennék arra a jobb helyre!!!
Nekem hüvelyi UH-val nézték a nyakiredõt, mert úgy pontosabb.
Jobb helyeken a 12. héten és elõtte hûvelyit csinálnak, mert akkor nagyon kicsi a magzatka, és sokkal pontosabb értéket ad, mint a hasi. Nálam is így csinálták.
Nekem is hasi uh volt. Én 16 hetes elmúltam, de nekem az eddigi uh vizsgálatok mind hasi uh-ok voltak.
Nekem hasi UH volt.
Azt beszélik orvosa válogatja(Itt olvastam elsõzör olyanról, h hasi UHt csinált egy doki a 16.hét elõtt is, de én úgy tudtam, h hasi Uh-t csak a 16hét után csinálnak.)
Nekem a terhességem elejétõl kezdve (6. hét) hasi UH volt.Mindig csak hasi volt, hüvelyi még nem volt nekem sosem. szal sztem is orvosa válogatja:)

Kecskeméten Altorjay doktor úr, mennyit kér az első vizsgálatkor? (Nem 12. heti, hanem 7. heti. ) Milyen vizsgálatokra küld tovább? Hüvelyi UH van az első vizsgálaton?

És 12.héten milyen vizsgálatok vannak? Az kb mennyibe fog kerülni?

Legjobb válasz: A doktor urat nem tudom. De a 12 hetes vizsgálatra Kecskeméten a kórházba szoktak küldeni, így ingyen van. Elõször ultrahang van (hüvelyi), megnézik az orrcsontot, tarkóredõt, ülõmagasságot, utána vérvételre kell menni.

A doktor urat nem tudom. De a 12 hetes vizsgálatra Kecskeméten a kórházba szoktak küldeni, így ingyen van. Elõször ultrahang van (hüvelyi), megnézik az orrcsontot, tarkóredõt, ülõmagasságot, utána vérvételre kell menni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!