Találatok a következő kifejezésre: Az első van -e a terhességnek (3 db)

Az első héten van -e a terhességnek jele? Vagy esetleg a 2. héten?

Legjobb válasz: Nem igazán. Leginkább akkor vehetõ már észre amikor kimarad a következõ menszi. Addigra már 4-5 hetes.

Nem igazán. Leginkább akkor vehetõ már észre amikor kimarad a következõ menszi. Addigra már 4-5 hetes.
A terhesség 2. hete maga a fogantatás. :) Észlelni a vérzés elmaradása elõtt pár nappal, de leginkább utána lehet bármit is. Én pl. teljesen tünetmentes voltam, nem volt sem hányinger, sem semmi, csak a vérzés maradt ki, és már a 11. hétben járunk.
Igen, van esély a terhességre... Miért ne lenne?
szia! Ha szabályos volt a ciklusod, volt peteérésed, akkor nagy az esély rá, igen. A görcsölés nem annyira jó, próbálj pihengetni sokat! Ha nem jönne meg , akkor tesztelj egyet!

Vannak a terhessegnek az elso 3 hetben jelei? Ha pl. meg a mensi nem jott meg, masbol eszre lehet venni, hogy terhes vagyok-e? terhesegi teszt elvegzese nelkul?

Legjobb válasz: Amit majdnem mindenkinél olvasok, az a fáradtság érzés. Erõsebb fáradtsága szoktak az elsõ pár hétben panaszkodni.

Amit majdnem mindenkinél olvasok, az a fáradtság érzés. Erõsebb fáradtsága szoktak az elsõ pár hétben panaszkodni.
A kérdező hozzászólása: jaj igen mensi meg nem kelet megjojon!
Ez szert.mindenkinél eltérõ.van aki rögtön rosszul van, viszont van olyan is aki végig jól érzi magát.Nekem pl.a nem várt menzi elött már voltak tünetek.Hányinger egész nap, meg olyan nyugis voltam.Nem volt az a feszült érzés, mint mielött megjön.
Nekem a fáradság volt mensi elõtt már 1 héttel a hasszurka, és azt is észrevettem már elég korán hogy a szagokra érzékenyebb lettem. Pedik ekkor még a tesztem is negatív lett, de annyira éreztem hogy baba van a dologban. Aztán persze nemvárt elõtt 3 nappal pozitív lett:)
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a valaszokat..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!