Találatok a következő kifejezésre: Az első után milyen (109 db)

Az első után milyen?

Oké hoyg az els? fáj a csajoknak de utána ?k is annyira élvezik és vágyna rá mint mi? xD

Legjobb válasz: Sok esetbe nem csak az elsõ fáj. Hallottam olyat, hogy valakinek az elsõ négyalkalom fájt.:S Mindenkinek máshogy.

Sok esetbe nem csak az elsõ fáj. Hallottam olyat, hogy valakinek az elsõ négyalkalom fájt.:S Mindenkinek máshogy.
Nekem nem fájt az elsõ és nagyon élveztem, és igen... kivánjuk... egész nap ha lehetne.. :)
Elõzõ vagyok. Ja és nem oké, hogy az elsõ fáj a lányoknak!:D Nem minden lánynak fáj. Ismerek olyat, aki azt mondta, hogy nagyon óvatos volt és a b.nõjének csak fura volt és kicsit kellemetlen. Míg mástól meg azt, hogy szörnyen fájt neki és nagyon rossz volt. Szóval csak óvatosan!

Első szexuális együttlét után milyen gyakori a rendszertelen menstruáció? Általában később vagy hamarabb jön meg az első után?

Illetve az aktus utáni els? havi vérzés rendszertelen vagy még utána is gyakori hónapokig? Nyilván egyénfügg?, de azért érdekelnének a válaszok. 19/L

Legjobb válasz: Nekem az elsõ után állt be rendszeresre. Elõtte összevissza jött meg, aztán lefeküdtem a barátommal, kéesett egy hetet, azóta mindig max 1-2nap eltéréssel jön meg.

Nekem az elsõ után állt be rendszeresre. Elõtte összevissza jött meg, aztán lefeküdtem a barátommal, kéesett egy hetet, azóta mindig max 1-2nap eltéréssel jön meg.
A kérdező hozzászólása: köszi, hogy leírtad! Remélem nálam se lesz gond és nem borul fel a megszokott "ritmusa"

Nektek szülés után az elsõ menstruációtok milyen erõsségû volt?

Legjobb válasz: Nekem rettentõ erõs volt az elsõ 2-3 alkalommal szülés után. Majdnem annyira, mint amikor szültem.

Nekem rettentõ erõs volt az elsõ 2-3 alkalommal szülés után. Majdnem annyira, mint amikor szültem.
A kérdező hozzászólása: Nekem szó szerint ömlik, a 6 cseppes leg nagyobb ob tampon is 1 órahosszáig bírta csak és amikor el távolítottam a hüvelyembõl akkor fél ujjnyi megalvatt vérrel együtt távozott a tamponnal együtt. Elég gusztustalan. Az elsõ 2 nap ilyen volt, már csillapodik de még most is sok van. És nem görcsöl a hasam sem, pedig 1-2 nap azelõtt a sima havinál terhesség elõtt görcsölt. Azért érdekel a kérdés, mert hogy másoknál is így van e és hogy ez természetes e ilyenkor. Második terhességem és semmi nem olyan mint az elsõnél.
Szia!! Nekem is ugyan úgy volt mint neked. Elsõ terheségmnél nem , most a kis fiammal a második terheségemnél igen most 10 hetes a kis fiam 6 hétig véreztem az elsõ 2-3 hétben azért rendesen volt mindig aztán egyre csökkent, alvadt vér is volt nekem is én is megijedtem tõle , még a kórházban is volt elég sok alvadt vér meg is kérdeztem a nõvért hogy ez normális-e azt mondta igen aztán 1 hét múlva amikor haza jöttem megint volt egy pici még alvadt vér . Szóval ne aggódj normális.
Szia, nekem is nagyon durva volt és úgy görcsölt, mintha szülnék. Na, jó, azért ez túlzás, de nagyon fájt.

2. gyerekem után szeretném megigényelni a dolgokat. Az oep-től lehet kérni olyan igazolást, hogy milyen ellátásokat kaptam idáig az első után?

Legjobb válasz: minden hónapban küldik! aztán egy évben egyszer meg egy összesítõt, ez kellett az szja-hoz is

minden hónapban küldik! aztán egy évben egyszer meg egy összesítõt, ez kellett az szja-hoz is

Hány éves korodban vetted az első magassarkúd? Milyen magas volt, és mennyi iső után sikerült megtanulnod benne járni?

Legjobb válasz: 8 évesen kaptam az elsõt, kb. 5cm lehetett. :) Arra sajnos már nem emlékszem mennyi idõ alatt tanultam meg járni benne. 15/L

8 évesen kaptam az elsõt, kb. 5cm lehetett. :) Arra sajnos már nem emlékszem mennyi idõ alatt tanultam meg járni benne. 15/L
14 évesen 5, 5 cm magas 2 hét :) 14/L
14 éves koromba kb 6cm 1-2 nap :D
11-12 évesen és olyan 7-8 centis volt, nagyon hamar tudtam benne menni, kb. 5ször jártam benne ide-oda a lakásba és már simán ment is.
12 évesen. 11cm volt. És nem tanultam ment magától:)
10-19 08:29 vagyok Holdjáró volt, ilyesmi http://www.google.hu/imgres?q=holdjaro+cipo&um=1&hl=hu&sa=N&.., nagyon szerettem akkor. És tényleg kényelmes volt.
16 évesen, 11 cm, 1 hét alatt (kényszerhelyzet, felkértek szalagavatóra :) )
Kiskoromban voltak "kopogós cipõim", amik olyan kislányoknak való, ünnepi magassarkú-szerûség volt, de persze nem igazi magassarkú:) Az elsõ igazi ilyen cipõmet 16 évesen kaptam, amikor a bakancsos punk-korszakom után kezdtem nõiesedni. 6-7 centis volt, elõször nagyon kényelmes, 10 perc után meg már úgy mentem, mint aki tök részeg, és törött mindkét lába, szóval katasztrófa volt. De utána hamar megszoktam, kb 1 hét kellett, mire teljesen magabiztosan járkáltam benne, nem léptem rosszul, nem volt kényelmetlen.
6 évesen, 3cm... néptáncra kellett.:D Imádtunk benne kopogni.:-) Aztán 13 évesen 6cm, amikor elõször felvettem volt szerencsém futni benne már elsõ nap, de mivel telitalpú és van egy pánt a bokámnál, ezért könnyû benne járni.:-)
A kérdező hozzászólása: Utolsó: A holdjáró cipõk, vagy amolyan "wedges" telitalpú?:D Kb akkor volt menõ a holdjáró mikor 8-9 voltam, nekem is volt egy fekete de mai fejjel már nem tetszik, még ha kényelmesek is voltak, és úgy magasították.
Én úgy 10 éves koromban kaptam az elsõt, de akkoriban a magas talpú cipõk voltak divatban( sajnálom, hogy most enm annyira, én nagyon szeretem õket még mindig) Neonzöld volt és magas egybetalpa. Aztán volt egy elegánsabb fekete egybetalpú.
Nálam 6 alatti sarok nem számít magasnak, az elsõ igazi magasat 11 éves koromban kaptam, olyan 10 centi körül volt a sarka, és nem igazán tanulgattam járni benne, jött magától :)
Én általános iskolás ballagásra vettem fel az elsõt az elõtt sohasem volt, ha jól tudom 6-8 cm körül lehetett, elég furcsa volt benne járni anyukámmal direkt 2 hónappal hamarabb vettük hogy majd megtanuljak benne járni és ne akkor kelljen bénázgatnom. Ahhoz képest elég hamar megtanultam járni benne gimibe már gyakrabban felveszem akár hétköznapokra is de csak ha keveset kell mászkálnom tehát csak a suliba megyek és rögtön haza hosszú távon nem bírja a lábam :S
Ünneplõnek 7 évesen kaptam kb 2-3 cm lehetett, de normális "hordásra" 14 évesen, 5-6csm-eset, és 7 évesen még nem volt nehéz benne járni, amúgy 1 nap kellett 14 évesen.
a legeslegelsõt? Már az ovis cipõimnek is volt egy kis sarka:D
nyáron a ballagásomra kaptam az elsõt, 8, 5 cm a sarka. elõször kicsit furi volt benne járni, de most szeptemberben az évnyitón tökéletesen tudtam benne menni :P 15/L
13 évesen. De az is kb 3 centis volt, és nem nagyon kellett tanulnom benne járni egyszerû volt. De amikor megvettük, akkor itthon próbálgattam egy kicsit. 15L
14 éves koromban, 8 centis és pár nap alatt megtanultam benne járni.

Miért van az, hogy éppen azok akarnak újabb gyereket szinte rögtön az első után, akik azt állítják, milyen nehéz nekik a gyerekkel, semmi segítséget nem kapnak, majd megszakadnak?

Gyermekem lassan 2 éves, és 36 éves vagyok, de még gondolni sem merek újabb gyerekre, pedig eredetileg 3-at akartunk... A gyermekek egy angyal, de nem tudnám megoldani majd az oviba hordást...stb egy síró csecsem? mellett, mellette a többi el?relátható teend?. Ehhez képest tesóm gyerekei közt alig van különbség, 20 hós volt a nagyobbik, amikor megfogant, és a 2. megszületése után 3 héttel a keresztel?n azt mondta: "jöhet a 3. is!", és én is 17 hós voltam, mikor tesóm megfogant tervezett (!) gyerekként. (Tesóm+anyu a fenti kategória, állandóan panaszkodnak. Anyu szerint a hasfájós korszakom egész gyerekkoromra kihúzódott, mert mindig csak sírtam, és milyen nehéz dolga volt neki...stb, ahogy most tesóm is így látja.) És persze sok más ismer?st, rokont is mondhattam volna.

Legjobb válasz: Azt hiszem én értem. Enyém 13 hós és a 3. hónapban vagyok a 2.kkal.Semmi segítség és az elsõ gyerekünk igazi kétemberes, nehéz gyerek, állandó inger kell neki, nincs el a sarokban, éjjel sokszor kel, nappal nem alszik, kiságyba nem tudom altatni, áááá hosszú a sor. MÉGIS! Úgy voltunk vele: rosszabbat tuti nem nyerünk. Ne úgy értsd h nem szeretjük, de imádjuk, csak nem egy 1szerû gyerek, szóval vagy egyszerûbb lesz a másodikkal, v. ami a legrosszabb dolog történhet, h "nyerünk" még egy uilyen gyerkõcöt. A másik pedig amiért "azonnal" akartunk tesót, mert úgy érezzük, h oké szóljon ez a következõ 2 év még a két gyerekhez kelésrõl-éjszakázásról, a tandem-pelenkázásról, stb. minthogy ott állok egy "nagylány" 4 évessel és akkor jön a tesó és mikor végre kicsit levegõhöz jutsz, kezdheted az egész éjjelezést és egyéb dolgokat elölrõl. Én úgy voltam vele, h legyen a köv. 2 évünk überbrutál, de utána ott lesz két klassz gyerkõc akik jól eljátszaak majd egymással. Ja, ráadásul azért is akartunk mielõbb tesót, mert hisszük, h a lányunkna igenis jót fog tenni ha anya másra is fókuszál és a kisasszony rájön, h nem õ a világ közepe.

Azt hiszem én értem. Enyém 13 hós és a 3. hónapban vagyok a 2.kkal.Semmi segítség és az elsõ gyerekünk igazi kétemberes, nehéz gyerek, állandó inger kell neki, nincs el a sarokban, éjjel sokszor kel, nappal nem alszik, kiságyba nem tudom altatni, áááá hosszú a sor. MÉGIS! Úgy voltunk vele: rosszabbat tuti nem nyerünk. Ne úgy értsd h nem szeretjük, de imádjuk, csak nem egy 1szerû gyerek, szóval vagy egyszerûbb lesz a másodikkal, v. ami a legrosszabb dolog történhet, h "nyerünk" még egy uilyen gyerkõcöt. A másik pedig amiért "azonnal" akartunk tesót, mert úgy érezzük, h oké szóljon ez a következõ 2 év még a két gyerekhez kelésrõl-éjszakázásról, a tandem-pelenkázásról, stb. minthogy ott állok egy "nagylány" 4 évessel és akkor jön a tesó és mikor végre kicsit levegõhöz jutsz, kezdheted az egész éjjelezést és egyéb dolgokat elölrõl. Én úgy voltam vele, h legyen a köv. 2 évünk überbrutál, de utána ott lesz két klassz gyerkõc akik jól eljátszaak majd egymással. Ja, ráadásul azért is akartunk mielõbb tesót, mert hisszük, h a lányunkna igenis jót fog tenni ha anya másra is fókuszál és a kisasszony rájön, h nem õ a világ közepe.
Nekünk a párommal sincs semmi, de semmi segítségünk, sosem nem is volt. Nagyszülõk nincsennek, albérlet, sírós, akaratos, hisztis, de imádnivaló baba és én is nagyon-nagyon-nagyon szeretnék neki testvért. 15 hónapos Még így is élvezem a fiammal töltött minden pillanatot, imádok vele lenni, nemtudom megmagyarázni, hogy miért. Õt is annyira vártam, ha megláttam egy csecsemõt elsírtam magamat és most is majdnem ugyanígy vágyom mégegy babára. Gyönyörûséggel tölt el a vele töltött idõ. Imádom tanítani, nevelni, imádom amikor kacag, amikor huncutkodik, még akkor is imádom, amikor hisztizik. Panaszkodni nem panaszkodom, de tényleg nehéz teljesen egyedül nevelni egy babát-Párom este 10 elõtt nem jön haza.
A második jól gondolja! Az enyém 3 éves még sosem dolgoztam, suli után jött a pici, új helyre költöztem ...most szabadultam!!!! Nem szeretnék még egyet, mert rossz efgyedül. Végre úgy néz ki találtam munkát, és új emberekkel ismerkedhetek!
az utolsó elõtti válaszoló leírta amit gondolok! 16 hós a kislányom hasonló paraméterekkel bír, és remélem, se ma se holnap nem jön már meg Piri mama, és akkor szinte biztos a tesó! :) )))

Milyen juttatásra lehet számítani ha szüli az ember a második babát és rögtön az első után?

Megszüli az els? babát TGYÁS-un van 168 napig majd GYED-en,utána 1 évig GYES-en.Majd akkor megszületik a következ? baba.Vagy ha akkor jön a baba amikor még tart a GYES?

Legjobb válasz: Marad a Gyes is és a következõ babára újra a Gyed mellé.Magyarul uaz a szitu,mert a Gyes alanyi jogon jár az elsõ babának.

Marad a Gyes is és a következõ babára újra a Gyed mellé.Magyarul uaz a szitu, mert a Gyes alanyi jogon jár az elsõ babának.
Választhatsz. Vagy marad a gyes, vagy pedig a szülés napjával visszamondod a gyest, és igényled az új babára a tgyást, aztán a gyedet, ha az elsõ babánál jogosult voltál rá, akkor jogosultvagy most is a gyásra és gyedre is, mivel kiesõ idõszakod miatt nem volt munkavégzés közben. Ha gondolod keress meg priviben, segitek még akár az igénylésnél is. Kriszta
Bocsi, elfelejtettem, hogy egyszerre a két ellátást nem lehet megkapni, vagy ez vagy az, választani kell. Kriszta

Most született a második babám családi potlék igényléshez milyen papir kell? Az elsö után már kapom, ez számít?

Legjobb válasz: http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/egeszseg/gyerta.. Itt van az a papír amit le tudsz tölteni hogy változott a gyerekek száma!

http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/egeszseg/gyerta.. Itt van az a papír amit le tudsz tölteni hogy változott a gyerekek száma!
http://www.szmm.gov.hu/main.php?folderID=16486 Ne haragudj rossz linket küldtem el neked az elõbb! Szóval innen tudod letölteni!
inkább 1 hónap.
Attól függ milyen ütemben nõ a hajad, és hogy milyen a festék, vagyis mennyire kopik. Attól is függ, a sampon mennyire színkímélõ. De nagy átlagban 3 hetente érdemes befesteni.
szerintem nem túl nagy színkontraszt esetén elég 1.5-2 havonta festeni a hajad
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! =)

Lombik beültetés után mikor kell először vizsgálatra menni? Vagy utána az első időkben milyen gyakran kell menni?

Arra lennék kíváncsi, hogy beültetik és utána mi lesz?

Legjobb válasz: Én úgy tudom utánna nincs vizsgálat. A beültetéstõl számítva 14 nap mulva vagy megjön vagy nem. Ha nem, csinálsz egy tesztet és kiderül.

Én úgy tudom utánna nincs vizsgálat. A beültetéstõl számítva 14 nap mulva vagy megjön vagy nem. Ha nem, csinálsz egy tesztet és kiderül.
A kérdező hozzászólása: És ha 14 nap múlva nem jön meg és + a teszt, akkor se kell visszamenni uh-ra, vagy ilyesmi?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!