Találatok a következő kifejezésre: Az első után mik változnak (5 db)

Az első szex után mik változnak bennem külsőleg, azaz ez van valami haással a fejlődésemre és a mensimre, vagy egyéb dolgokra?

Legjobb válasz: Azt hallottam, hogy a nõk többségének az elsõ szex után vagy kimarad vagy késik vagy kevesebb a menszije. Szerintem ez mindenkinél változó. Bár én még nem tudom! Hogy külsõleg mik változnak. Attól függ hogy érted... kívülrõl nem lehet látni rajtad, hogy szûz vagy vagy sem.

Azt hallottam, hogy a nõk többségének az elsõ szex után vagy kimarad vagy késik vagy kevesebb a menszije. Szerintem ez mindenkinél változó. Bár én még nem tudom! Hogy külsõleg mik változnak. Attól függ hogy érted... kívülrõl nem lehet látni rajtad, hogy szûz vagy vagy sem.
A lelkedre tuti hatással lesz, ha jó élmény lesz, akkor pozitív hatása lesz, he nem túl jó lesz az elsõ, akkor ez negatív élmény lesz. Meghatározza a további szexuális életedet. A menszire lehet hatással, elõbb vagy késõbb jön meg egy kicsivel, ilyesmi. A melled nem fog nõni tõle és nem fog a járásodon sem meglátszani. :) Ja és ha nem védekeztek akkor egy kicsi lény fejlõdhet ki benned, szóval védekezzetek már az elsõ alkalmakkor is és utánna is.
Mikor elvesztettem a szüzességem, emlékszem, azt hittem mindenki látja rajtam:-) Fura érzés vlt. De persze nem látszik hisz semmi tünete nincs. A mensit megzavarhatja, de nem törvényszerû. És védekezni!!!
Csillogó szemek, fülig érõ mosoly, izomláz, vérzés eltolódása, magabiztosság. Mi kell még?

Miben változik meg az ember viselkedése/személyisége az első szexuális kapcsolat után? Egyáltalán, változtathat rajta? Ha igen akkor a hatás vajon kor függő is?

Legjobb válasz: Miben változik meg az ember viselkedése/személyisége az elsõ csokitorta után? A válaszom, semmiben :) A szex nem instant IQ és felnövõkapszula, hanem egy társasjáték, amit ketten játszanak :)

Miben változik meg az ember viselkedése/személyisége az elsõ csokitorta után? A válaszom, semmiben :) A szex nem instant IQ és felnövõkapszula, hanem egy társasjáték, amit ketten játszanak :)
A kérdező hozzászólása: Egyszer egy lánytól hallottam, hogy a férfiak viselkedése megváltozik egy szexuális kapcsolat után. Más felõl, van aki ki tudja szúrni a másikról ha szûz. Ezt már többször láttam.
Ha kiszúrod, hogy a másik szûz, az szerintem nem hatás, hanem mondjuk tapasztalat. Szerintem igaza van az elsõ válaszolónak.
Ez hatalmas hülyeség. Igen, van aki elég jól ki tudja szúrni, hogy az illetõ még szûz. Ehhez 2 dolog kell, hogy az egyik lány legyen, a másik meg nõgyógyász. Viszont te még tuti szûz vagy, ha ilyen hülyeségeket kérdezel.

Mi változik a kutyánál az első fialás után?

Mit tapasztaltatok első fialás után? Komolyabb lett vagy agresszívabb vagy milyen? Ilyenekre lennék kíváncsi:)

Legjobb válasz: Nincs olyan,hogy harci kutya. És teljesen egyedfüggõ a dolog.Azaz NEM FAJTA.Tehát a kérdésed tárgytalan. És akit annyira támadtok sem azt mondta,hogy a tenyésztés állatkínzás,mert nem az.De a tenyésztõk ÉRTENEK a szaporodásbiológiához és minden olyan feltételt megadnak mind a szukának mind a kölyköknek,amitõl erõsek és egészségesek lesznek. Gondolok itt fõleg az anyakutyánál már önmagában a fedeztetés elõtt a gondos elõkészítésre.Felkészül minden tekintetben,hogy a szuka biztonsággal kihordja a kölyköket.Megfelelõ táppal,vitaminokkal eléri azt a kondíciót,amivel a lehetõ legkisebbre csökkenti a megterhelést.Na meg persze nem évente 2x elleti a szukáját. Ezek mind pénzbe és idõbe kerülnek,még egy mezei parasztgyerek,aki összerak csak találomra 2 kutyát,az nem tesz ilyen gondos lépéseket. Tehát annak a szukája sokkal jobban le lesz strapálva,aminek a következménye lehet,hogy évekkel rövidül meg az élete. :)

Nincs olyan, hogy harci kutya. És teljesen egyedfüggõ a dolog.Azaz NEM FAJTA.Tehát a kérdésed tárgytalan. És akit annyira támadtok sem azt mondta, hogy a tenyésztés állatkínzás, mert nem az.De a tenyésztõk ÉRTENEK a szaporodásbiológiához és minden olyan feltételt megadnak mind a szukának mind a kölyköknek, amitõl erõsek és egészségesek lesznek. Gondolok itt fõleg az anyakutyánál már önmagában a fedeztetés elõtt a gondos elõkészítésre.Felkészül minden tekintetben, hogy a szuka biztonsággal kihordja a kölyköket.Megfelelõ táppal, vitaminokkal eléri azt a kondíciót, amivel a lehetõ legkisebbre csökkenti a megterhelést.Na meg persze nem évente 2x elleti a szukáját. Ezek mind pénzbe és idõbe kerülnek, még egy mezei parasztgyerek, aki összerak csak találomra 2 kutyát, az nem tesz ilyen gondos lépéseket. Tehát annak a szukája sokkal jobban le lesz strapálva, aminek a következménye lehet, hogy évekkel rövidül meg az élete. :)
A rohadásnak szaporitasz te is?
És ellik, nem pedig fial... Fogadd gratulációm.
Kösz a 0%-ot ! Az ilyen kommentekbõl mindig azt veszem le, hogy a tenyésztõk állatkinzók. (utolsóra vonatkozott)
Változik. a szuka érettebb lesz, mint testileg mint agyilag.
A "harci"kutyák nagy százaléka emberrel nem agresszív!!! Nekem konkrétan 2 ivartalanított bullterrier szukám van.
A kérdező hozzászólása: Nem tesz jót neki a vemhesség?! Ez olyan mintha azt mondanád h. egy kutyát nem szabadna soha tenyészteni szaporítani mert rossz kutya lesz belõle. És van különbség egy harci kutya egy szoba kutya vagy egy pásztor kutya között? Mármint arra értem h. a harci kutyák azért persze csak akaratosabb jószágok mint egy kis szobakutya (szerintem). Szóval õk nem lesznek agresszívabbak tõle?
Már amelyik.Én ismertem nem egyet, amelyik sokkal nehezebben kezelhetõ lett. Elõre nem lehet megjósolni, mert egyedfüggõ. De hogy jót nem tesz neki egy vemhesség és ellés, az biztos.Akár éveket elvehet az életébõl.
Mégis mi változna?
A kérdező hozzászólása: Értelmes dolgot nem tudnál mondani ha már ennyire pofázhatnékod van? Ezt kérdeztem nem akkor meg minek írsz ide ha nem adsz választ!
A kérdező hozzászólása: Egy kani keverék tacskóm van nem hiszem h. azzal nagy szaporításra lennék képes:D Csak érdekel...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Akkor javítom magam:) munkakutya:)

A 6. hét betöltése hozott valami változást a babátoknál? Evés ill. alvás terén? Mindenkitől azt hallom, hogy az első 6 hét után sokkal jobb, de mi változik?

Legjobb válasz: Emlékszem, ezt én is hallottam, és nagyon vártam, mert a fiam rossz alvónak mutatkozott, de nem történt nagy változás. Az egyedüli korhatárhoz köthetõ változás nálunk a 3 év volt.

Emlékszem, ezt én is hallottam, és nagyon vártam, mert a fiam rossz alvónak mutatkozott, de nem történt nagy változás. Az egyedüli korhatárhoz köthetõ változás nálunk a 3 év volt.
A gyereked megszokja nagyjából a kinti világot, szerencsés esetben megkülönbözteti a nappalt az éjszakától, éjjel már csak 1-2-szer kel enni. Hatékonyabban, így többet és gyorsabban szopik mint az elején, lassan vége a 1, 5 órás cicizéseknek. A fiam 6 hetes korára 6-szor evett nappal és 1x éjjel, +- fél órás eltérésekkel mindig ugyanakkor.
Nekem minden alkalommal mikor jött ezt mondta a védõnõ. Majd 6 hetes korától jobb lesz, akkor már értem miért sír, meg ilyesmi. Nem tudom, én az ég világon semmi hatalmas változást nem tapasztaltam. Fokozatosan változott a helyzet, hetente, naponta, nem egy kitûzött dátumtól függött. :) Nekünk még most is egy nap 7-szer eszik a picur, három hónapos múlt, de mivel kis súllyal született, most 4200 gramm. Mostanság tértünk rá arra a védõnõ javaslatára, hogy fél10-10 körül még megetetjük, akkor már félálomban, és így fél6-7-ig alszik reggel.
Én ikres vagyok, nekem is azt mondták, hogy 6 hét aztán jobb lesz...nem lett igaz, az elsõ 3 hónap volt nagyon kemény. Mindkét babám 3 hónap betöltése után kezdte el átaludni az éjszakákat meg satöbbi...hasfájás akkor múlt el...Úgyhogy én mindenkinek azt mondom, hogy talán 3 hónaposan jobb lesz:)

Mi változik az első szülinap után?

1) miket ehet, amit addig nem?

Legjobb válasz: glutént már hét hónapos kortól lehet adni,nem egy éves kor felett.tojásfehérjét lehet adni egy éves kor felett,így már ehet rántottát,bundás kenyeret is.

glutént már hét hónapos kortól lehet adni, nem egy éves kor felett.tojásfehérjét lehet adni egy éves kor felett, így már ehet rántottát, bundás kenyeret is.
Az én babám most múlt 1 éves. Semmi sem változik, fõleg, hogy mire õ 1 éves lett, gyakorlatilag már mindent evett. Szép fokozatosan adagoltam az újdonságokat. Túrós tésztát már 10 hónaposan is evett egy pici cukorral, mivel glutént valóban már régóta ehet. A tehén tejjel én nem vacakoltam heti 1-el, mert ha kijött volna az allergia, az egy adag után is kijütt volna. Kapott babatejet 11 hónapos kora óta, mivel ha megnézed az összetevõit, szinte egy és ua mint a 3as tápszer. És egy éves kora utántól kap rendes házi tejet felforralva nagyon pici mézzel. Meg a tojásfehérje is mostmár lehet, sõt kell is mert 15 hósan kap oltást amibe az van, és addig ki kell derülnie, ha arra allergiás. A mákot diót csak 1, 5 évtõl lehet apró magvasat pedig óvatosan, de én már adtam neki epret és semmi baja. Remélem segítettem!:)
tehéntejet túrót és ilyesmit ehet mi tehéntejet csak egy héten egyszer egy decit adtunk és figyeltünk hátha van - reakció köv héten kicsit többet kapott és igy tovább kakaót meg cukrozott tejeket még nem kapott csak egyszer és nincs is érte oda. aztán egy évesen kaphat bacont szalonnát piritva igy lehet túrós tésztát enni rendes tésztával mert egy éves kor után kaphat glutént ! és mákot is amit még akkor se lehet: aprómagvas pl. málna, szeder ribizli és dió ! gomba az másfél két éveseknek való.
Gombát 3 éves kor után ajánlják, mert addig nem tudja megemészteni. Amúgy az aprómagvasokkal kell még vigyázni. Amúgy szerintem szinte mindent ehet. Szerintem a tehéntejjel is érdemes várni másfél éves korig.
Semmi nem változik:-.) Elvileg ehet mindent, kivéve a mák-dió-mandula-mogyoró-amiket elvileg 2 éves kor után ehet. A tej: vegyél bolti, 1, 5%-os tejet, forrald fel. Reggel adj neki 1 dlt, ha nincs baj másnap megint reggel 1 dlt, ha nincs baj adhatsz reggel 2 dlt, és ha akkor sincs baj, mehet reggel-este a 2-2 dl -forralva, majd késõbb csak melegítve.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!